hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Ser på tv med solbriller på!

  • 16.04.2018 kl.20:26

Hvor faen er solbrillene mine, akkurat nå trenger jeg de virkelig! Lyset er så sterkt, at det føles som hodet mitt sprenger. Jeg står midt i stuen min, men det hjelper ikke. Alle lyder høres drit høye ut, og de blir bare høyere og høyere. Det skjærer gjennom hodet mitt, og jeg har bare lyst og legge meg på et mørkt stille rom alene! Jeg er høysensitiv, og det er utrolig slitsomt og leve med til tider. Når jeg er inne i de tøffe periodene mine som nå, er det ekstra fremtredende. Så her sitter jeg inne på rommet med solbriller, og skriver blogginnlegg.

Jeg ønsker for det meste og bare være i fred når det er sånn som nå, ikke takler jeg nærhet noe særlig heller. Er så drit lei av alt som feiler meg, skulle ønske jeg kunne vært vanlig noen ganger! Synes synd på Eirik når jeg har sånne perioder, men prøver og fortelle at det ikke har noe med han og gjøre. Heldigvis så forstår han meg på en måte, og respekterer det. Barna merker jo ikke så mye til det, for prøver og holde så mye for meg selv, som mulig. Men har jo forklart de litt selvfølgelig, de er ganske så like meg der. Spesielt Trym Marius, så han skjønner jo godt hva jeg mener når jeg sier det er for lyst. Eller når jeg trenger at lyden på tv blir skrudd av, eller musikken i bilen.

Noen andre som har det sånn? Hva gjør dere når dere er i sånne perioder?

Dette med maten har heller ikke godt så bra, skled litt ut i helgen da det gikk i ett med barna. Merker når det blir for mye rundt meg så blir det vanskeligere  og spise regelmessig. Men prøver som sagt så godt jeg kan, må bare ikke gi seg.
Men bortsett fra det har jeg hatt en utrolig fin helg med barna, vi har kost oss max i solen <3 På lørdag var vi på lang kjøretur med hest og kjerre, det var så koselig:) Søndag gikk vi tur ned på skolen til Trym Marius, der lekte vi og koste oss. Deilig at endelig våren er her, kan ut og gå uten og måtte pakke seg inn! 
Hehe. 

Orker dessverre ikke skrive mer akkurat nå, men en liten oppdatering fikk dere <3

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no