hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Dette trengte vi begge to

  • 26.04.2018 kl.09:57

Hei alle fine <3

Vi storkoser oss i Mallorca , Trym Marius nyter sydenlivet han:) Kan virkelig anbefale sunwing calabona beach, fabelaktig hotell for barna:) Maten er kjempe god, Trym Marius elsker det. Han er spesielt glad for desserten etter vært måltid, klager ikke på det jeg heller ;) Kjenner det skal bli godt og komme hjem til Norge på lørdag, selv om vi har det veldig bra her nede:)

I dag er ikke været så veldig bra, blåser mye og overskyet. Så i dag slapper vi av litt inne på rommet, da vi ikke er helt i form. Blitt litt forkjølet her begge to, feber i tillegg. Så greit og ligge litt under dyna da, koser oss selvom:) I morgen er det meldt kjempe nydelig vær, så da skal vi nyte siste dagen her i Mallorca <3

Veldig takknemlig for at jeg kunne ha denne turen alene med Trym Marius, vi trengte dette begge to <3 Eirik holder fortet hjemme med begge jentene og Marley , snille mannen min <3 Blir godt og komme hjem til de snart nå, kjenner savnet er stort nå. Heldigvis har vi skype , så har fått pratet med begge jentene mine hver dag:)

Legger ved litt bilder av turen våres, så får dere ha en fin dag videre :)

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no