hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Elsker kjoler <3

 • 22.08.2017 - 09:28

Hei alle fine <3

Jeg elsker kjoler, og har bestemt meg for å ha kjoleuke! <3

Når jeg bodde på Nesbyen gikk jeg aldri i kjoler, følte det ikke passet inn. Var ikke så mange som gikk med kjole til vanlig der, og da turte ikke jeg. Men her i Oslo er det mange som går i kjoler til hverdags, og det er jeg så glad for. Legger ved et bilde av kjolen jeg hadde på meg i går, kommer et nytt av dagens outfit senere i dag <3

Elsker denne kjolen!
Veldig god og gå i også <3

#antrekk #kjole #fashion #klær #hverdag #mote #livsstilblogger 

Mest nervepirrende dagen på lang tid!

 • 25.04.2017 - 11:55

I dag er jeg så utrolig nærvøs og tankefull, fremtiden våres ligger i hendene på NAV.

Vi har ryddet og styra hjemme fra vi sto opp, og vaskedamen har vært her. Men tankene klarer liksom ikke stoppe opp. Vi fikk endelig solgt sofaen våres da, og fått tak i en mindre sofa:) Vi hadde en stor Bostonsofa som var kjempe digg, men for stor når vi skal bytte til en leilighet i byen. Så nå sitter vi uten sofa i to dager! Spennende når vi er hele familien hjemme nå. Hehe. Alt faller liksom på plass og det er den ene tingen som mangler, men i dag er dagen da det blir bestemt!

Vi skal få kjøpt oss ny overmadrass i dag og puter, det skal bli godt. Jeg har jo som sagt veldig store ryggproblemer og da er sengen veldig viktig. Når vi var hos svigerforeldrene mine så var det en tempur overmadrass, og ryggen var mye bedre om morgenen da. Så da har vi funnet ut at vi må innvestere i en sånn type overmadrass, og samme i pute.Viktig og tilrettelegge best mulig med det man kan gjøre noe med:) Ha en flott dag videre <3

Kommer tilbake med oppdatering på hva resultatet blir i dag, om det blir leilighet på oss eller ikke!


Dagens outfit <3

#familie #mamma #foreldre #antrekk
 

Mine nyeste kjøp <3

 • 14.04.2017 - 19:01

Jeg blogger mest om Psykisk Helse og Rusomsorgen, men hender jeg har litt annet på bloggen også!:)
Jeg er veldig glad i mote og sminke, så har jo noen innlegg om dette også. Jeg var å shoppet litt i Oslo her om dagen, og fikk kjøpt meg litt nye klær osv. Jeg er ikke så glad i å gå lenge og shoppe, så er relativt raskt inn og ut! Hehe:)
Jeg har fått helt dilla på bodyer og fikk tak i to stykker jeg likte godt. Fikk også kjøpt meg noen bukser, da jeg har gått en del ned i vekt. Ikke med vilje jeg har gjort dette, men har hatt en del trøbbel med magen!

Jeg bare elsker tilbud, da man får så masse for pengene. De hadde masse tilbud på Bikbok, så da fikk både jeg og Victoria oss litt nytt <3 Legger ved litt bilder av antrekket jeg valgte i dag, og linker til hvor du får kjøpt det under.

 Body fra BikBok her og bukse fra BikBok her
 


Veske fra cmyk her og sko fra dinsko her

Bomber jakka fra Bikbok finner du her.

-- Hva synes dere om antrekket?

Ha en flott kveld <3

Mine favoritter <3

 • 31.03.2017 - 09:00
Zign Shopping bag offwhite / Marc By Marc Jacobs Solbriller crystal white / Lacoste Joggesko natural/natural / Vero Moda WONDER JEGGINGS Slim fit jeans vintage blue / Vero Moda Body rose smoke

 
Bare elsker disse klærne og tilbehøret selvfølgelig. Er jo så masse fint som har kommet nå.
Synes det er så gøy og lage disse kollasjene, var ikke så vanskelig som jeg trodde. ;)
Er jo så masse fint og se på når man lager de også. Jeg har både funnet ting til meg selv og til barna:)
 
-- Hva synes dere om kollasj?
-- Hva er deres favoritter nå mot våren?
 
Ha en flott dag alle fine lesere <3
Husk og meld dere på ukens blogg her !
 
#annonse #kollasj #våren #klær #wishlist
 
 

Følger trenden, slenger meg på dagen outfit ! No filter

 • 25.03.2017 - 17:30

Ser det er mange som har dagens outfit på bloggen, tenkte jeg skulle vise frem helgeantrekket mitt! :)Joggebukse fra Kari Traa og genseren fra Cubus ;) Dette er et ekte hallingantrekk hehe;) Og null sminke , og da var jeg klar for handletur til Gol:)Greit med solbriller som dekker halve annsiktet når man ikke orker og sminke seg. ;) og trutemunn selvfølgelig :)

Grunnen til at vi skulle til gol i dag, var for å kjøpe nytt stuebord. Da jeg solgte det vi hadde i går.
Er en del vi må kvitte oss med da vi skal flytte, og for en del mindre plass og boltre oss på. Men synes det blir deilig å ha mindre plass enn det vi har nå.
Kanskje jeg føler meg tryggere hjemme. Og ikke minst ha et mindre sted å vaske, da jeg har støv på hjernen så det holder! Hehe. Legger ved bilde av de nye bordene som jeg elsker <3 Ser litt rart  ut nå til den sofaen, men den skal også selges. Blir litt rart og selge den digge sofaen, men må ha en mindre en når vi flytter.-- Hva synes dere om bordet?

Jeg har jo en liten prinsesse som jeg skjemmer bort en del til tider, hun er jo den minste og siste;) Kom over en jakke som jeg synes var kjempe fin, så måtte bare kjøpe den til Runa <3 Hun elsker jo å pynte seg, og er veldig glad i kjoler. Må jo passe på nå, så lenge jeg får lov og kle henne opp! :)-- Hva synes dere om jakka?
-- Har dere en liten prinsesse som er glad i og pynte seg? <3

I dag ble det et innlegg om litt forskjellig, og ikke så langt. Vi driver med så utrolig masse hjemme her i dag, og tiden strekker ikke alltid til. Sortere, rydde og kaste ting tar virkelig lang tid. Vi starta i går og er ikke ferdig enda. Men må bli ferdig med det meste da de små kommer hjem i morgen <3 Dette er noe vi egentlig gjør ganske ofte da jeg har et stort behov for ha orden i alt. Er utrolig slitsomt å ha det sånn, både for meg og de rundt. Men det jobbes med akkurat som alt annet. Heldigvis en tålmodig samboer som blir med meg på alt det her.

Og for og ikke snakke om ommøblering, da jeg ombestemmer meg støtt om hvordan jeg vil ha det her hjemme. Kan hende det er fordi jeg ikke trives her hjemme og ikke klarer og få det sånn som jeg vil.
-- Noen andre som har det sånn?

-- Hva er deres planer for i dag?

-- Noen kjøp dere har gjort, som dere digger?

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no