Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Sperren er fjernet!

 • 24.09.2017 - 17:31

Fant heldigvis ut hva som hadde skjedd, hvorfor jeg var sperret ute av blogg.no sin liste. Jeg måtte inn på blogglisten.no for å sjekke, og der var jeg jo. Blogg.no hadde satt en sperre på meg, pga feil bruk av hashtag. Så anbefaler dere som blogger og lese reglene angående det, så dere slipper og rydde opp i det senere. Dette tok lang tid, da man måtte gå igjennom alle innleggene. Har full forståelse for det nå, men skulle ønske jeg fikk beskjed om dette. Men nå er sperren fjernet, og innleggene ryddet opp i. Gjør ikke den feilen en gang til, så nå skal jeg passe på og lese reglene! ;) Godt med alt som er i orden synes jeg. :)

I morgen skal jeg noe som jeg har gledet meg masse til, kommer et eget innlegg om dette selvfølgelig. Vil ikke røpe noe enda;) Nå skal jeg bare ta meg av god gutten min som er syk, får så vondt av han:( Han har så vondt stakkars, river i mammahjertet. Ringe legen i morgen, greit og gå en gang for mye dit synes jeg. 

Ha en fin søndags kveld <3 

Bildet lånt fra google.

 

Fjernet fra topplisten!

 • 23.09.2017 - 11:37

Hei alle fine <3

Skulle sjekke topplisten i dag, og jeg fant ikke navnet mitt der! Jeg måtte gå inn på blogglisten.no for og finne meg selv, skjønner ikke helt det her. Jeg hadde over 500 lesere i går, så jeg visste at jeg skulle stå der. Kjenner det frister og bytte bloggplattform, men tenker på all jobben det innebærer. Hva mener dere? Burde jeg bytte bloggplattform? Og til hva tenker jeg da. Mange tanker her på morgenen.. Hehe;)

Kommer en oppdatering av kjæreste kvelden til meg og Eirik senere i dag, og ikke minst hva vi skal i kveld <3 

  #frustrert #livsstilsblogger

Da går turen hjem <3

 • 15.09.2017 - 19:54

Hei alle fine <3

Her måtte vi sjekke ut kl 1200 i dag, og vi blir ikke hentet med buss før 21.20 . Så det blir litt venting i lobbyen, og i dag er det kjempe dårlig vær også:( Heldigvis er det sofa og sitte i her, og jeg har en del lasta ned på offline på iPaden :) Kjenner jeg gleder meg masse til og komme hjem nå, savner de hjemme veldig masse nå. Flyet våres lander jo ikke før kl 0415 i natt på Gardemoen, så vi er hjemme når de små står opp hehe. Blir en lang natt med veldig lite søvn, må nok snike til meg noen timer søvn på dagen i morgen ;) Merker at jeg gruer meg ikke like masse til fly turen denne gangen , og det er veldig godt <3 Victoria er heller ikke like nærvøs , så tror det blir en bra tur. Gleder meg til og dele litt bilder med dere når jeg kommer hjem, tatt litt med kamera :)

Ha en fin kveld videre <3

Ikke noe beroligende!

 • 07.09.2017 - 21:41

Hei alle fine <3

Nå har jeg pakket nesten alt klart til turen, har bare drevet på i 3 dager hehe. Jeg er som sagt en veldig kontrollerende person, så må gå over mange ganger. Være helt sikker på at alt er med, og at alt er i orden. Er nå bare sånn jeg er , men det går greit for min del. Kjenner jeg både gleder og gruer meg nå, jeg hater og ikke ha kontroll. Når jeg skal fly har jeg ikke noe kontroll, og det liker jeg ikke. Jeg har måtte ta beroligende de to gangene jeg har flydd, da jeg er veldig redd. Vet ikke hva jeg er redd for, men kjenner på et stort ubehag. Denne gangen har jeg valgt og trosse angsten min, det vil si ikke ta noe beroligende. Må starte et sted, og jeg har valgt og starte nå. Så kjenner det ekstra godt i magen nå i kveld, men går nok fint. Jeg må bare takle dette, skal jo også ha ansvaret for Victoria på flyturen.

Var jo på alna ridesenter med Runa i dag, og vi koste oss som vanlig:) Virkelig tøff jente jeg har , hun skyr ikke noe Hehe :) Eirik valgte og bli med oss i dag, veldig tøft gjort av han. Han er livredd for hest, men han ble med. Han satt øverst på tribunen da hehe. Men viktigst er at han ble med, vi satt pris på det <3 Etter vi kommer hjem fra Mallorca skal jeg utfordre min andre frykt , jeg skal ha en ridetime. Så en spennende tid i møte , jeg skal klare det her <3

Nå har jeg lagt meg, som de pensjonistene vi er haha ;) Ha en fin kveld videre, så kommer det mer i morgen:)

Natta der ute <3

Måtte legge med et bilde av Marley , veldig blid når han fikk på dekken i går;)

Skal være ærlig med dere!

 • 02.09.2017 - 21:03

Hei alle fine <3

I dag var jeg på legevakten med Runa, og hun har fått streptokokker igjen! :( Ikke mer enn to uker siden sist hun hadde det, stakkars vesla mi. Runa har slitt med halsen og ørene i over to år nå, så da blir det ny runde i høst.
Her har det gått i ett i hele dag, som vanlig! Hehe.

Jeg har det ikke helt topp om dagen, og det er en del tanker i hodet mitt nå. Jeg er inne i en vanskelig periode, og det er slitsomt. Kommer tilbake med et innlegg om det i morgen, hvis jeg får mulighet til og skrive det i morgen. Eller så tar jeg det på mandag da barna er i barnehage og skole, da det krever en del av meg og skrive det.
Kjenner jeg trenger og få ut litt på bloggen igjen nå, og bare være helt ærlig med dere!

Setter stor pris på alle dere flotte mennesker som leser bloggen min <3 

#sykdom #legevakt #ærlighet #barn #mamma #foreldre

Nå er jeg drit lei alt!

 • 25.08.2017 - 12:40

Hei alle fine <3

Som dere har merket har jeg ikke blogget på noen dager, dette pga mye på hjemmefronten. Her har det vært mye sykdom, og andre private ting. Nå ligger jeg rett ut med ryggen, klarer ikke gå på do selv engang:( Heldigvis har jeg en samboer som hjelper meg, setter pris på det:)

Kjenner jeg er veldig deprimert nå, da det har vært alt for mye. Føler vi ikke blir ferdig med en ting før neste ting dukker opp, men går seg vel til <3

Har heller ingen data nå, så må blogge fra tlf.

Runa hadde jo sin første ridetime i går, og det gikk super fint:) Hun var mega stolt , og fantes ikke redd. Hun fikk også den største hesten, en stor døla hest :) Blir nok en skikkelig hestejente dette💕

Ha en fin dag, og ta vare på hverandre

Vi prøver igjen :)

 • 17.08.2017 - 12:54

Hei alle fine <3

Som dere sikkert har fått med dere så ble Runa syk, da hun fikk halsbetennelse. Så var ikke så lenge hun fikk vært i barnehagen denne uken, ble med Mandag, så fri i to dager. I dag prøver vi igjen, og frem til nå har det gått kjempe bra:) Eirik og jeg sitter på Baker Hansen, mens Runa tester ut og være litt i barnehagen alene. Var nok verre for meg og gå fra hun i dag tror jeg, enn det var for henne! Hehe. Vi var der et par timer før vi gikk på Baker Hansen, viktig at hun føler seg trygg <3
Runa er jo i form igjen, og nå er det min tur. Jeg ble jo selvfølgelig smittet med halsbetennelse, skulle jo bare mangle det nå! Hehe. Nå har jeg vært veldig uheldig en stund synes jeg.. Dukker jo opp noe nytt hele tiden føler jeg. Så er så vidt jeg orker og prate, og har egentlig lyst og bare krype under dyna. Men sånn funker det ikke når man har alle barna hjemme, da er det bare og holde ut! Legger ut litt bilder, og oppdatering om hvordan det har gått med Runa i dag, litt senere.

Nå skal vi bare slappe av og drikke litt kaffe, før alle barna skal hentes <3 

Ha en fin dag videre :) 

#familie #barn #mamma #syk #barnehagestart #foreldre

Ikke som planlagt!

 • 15.08.2017 - 11:10

Hei alle fine 💕

Her har ingenting gått som planlagt, men er jo ikke noe nytt hehe. Runa hadde første barnehage dagen sin i går, og hun likte seg der:) Men fant fort ut at hun ikke var i form, hun siklet og var tett i halsen:( Jeg hadde jo legetime i går så jeg tok hun med dit. Var som jeg trodde hun hadde fått halsbetennelse, så da var det og starte på antibiotika. Så i natt har hun hatt mye vondt, og feber stakkars :( Så barnehage starten må utsettes, så håper jeg hun snart blir i form. Derfor det ikke kom noe innlegg i går, måtte ta meg av lille prinsessa mi ❤ Uken som gikk og oppskriften på isen jeg lagde i går kommer senere i dag. Nå er jeg på vei til en avtale jeg har, så Eirik er hjemme med Runa . Legger med bilde av den digge matpakken til Trym Marius :)

Ha en fin dag videre, så blogges vi senere i dag:)

Urolig natt..

 • 13.08.2017 - 18:07

Hei alle fine <3 

Natten i natt har ikke vært noe koselig, et veldig vondt mareritt. Håper natten i natt blir bedre, for er en stor dag i morgen. Runa har første dagen sin i nye barnehagen i morgen, å jeg gleder meg så masse <3 Er jeg og Eirik som skal følge hun, så det blir stort. Er jo en ny epoke i livet for oss alle sammen etter vi flyttet til Oslo, og vi digger det alle sammen:) 

Eirik og jeg var på joggetur i dag, og hadde trappeintervaller også. Er så deilig og være litt aktiv, men jeg må også være litt forsiktig. Kjenner jeg må ta det litt med ro, men jeg gjør det jeg klarer. Håper dette vil hjelpe litt på smertene mine i lengden, det hadde vært veldig deilig. Deilig og ikke leve på sjokolade og is, var jo det det gikk i hele tiden. Jeg elsker og spise sunt, så får håpe det varer:) Viktig og ikke være alt for streng mot seg selv også, er jo masse godt man kan lage uten sukker. Fått tak i en iskremmaskin nå, så da blir det hjemmelaget is:) 

Vi skal til Sverige på onsdag, så da får vi handlet en del der. Blir godt og få fylt opp skapene litt igjen, handle billig glutenfritt i Sverige. Er en del vi skal denne uken, så kommer flere oppdateringer. Kjenner jeg har litt mer energi til blogging også om dagen, og det liker jeg.

Ha en fin kveld <3

Love my tattoo´s <3

#familie #foreldre #tattooedmom #tattoo #livsstilsblogger

Selvfølgelig kom ikke solen!

 • 12.08.2017 - 11:24

Hei alle fine <3

I dag var planen og sove lenge og dra seg litt, men spratt opp 08.30! Haha. Når man kan sove lenge, sover man ikke lenge. I dag var det egentlig spådd veldig fint vær, men det er det ikke. Heldigvis er det bare veldig overskyet enda, så får håpe regnet holder seg unna litt lenger. På tur skal vi uansett vær, dette har vi gledet oss til. Vi har hatt en rolig morgen  med kaffe og digg frokost. Jeg spiste avokado og mandler, og det er så godt med maldon salt på:) Nå har vi pakket, og ordnet en digg niste til turen. 

Skulle klippe klørne til Marley i stad, og han gråt sånn. Han kan det å gråte hvis han vil, og ikke minst synes synd på seg selv ;) Å han var så sur på Eirik etterpå, da det var Eirik som holdt han. Vår nydelige Bulldog gutt, han gir meg så mye glede <3 Han skal selvfølgelig være med på skogstur, da han elsker det! :)

Kommer innlegg senere i dag med mange bilder, håper jeg får mange fine:) Vi har bestemt og ha internettfri på turen, så det blir godt:) 

Ha en flott lørdag <3

 

#tur #sunnfamilie #hund #engelskbulldog #natur #livsstilsblogger #foreldre #mamma

Den har vokst!

 • 11.08.2017 - 10:22

Hei alle fine <3

I dag skal jeg til legen, da kulen i brystet mitt har vokst. Så må ha ny henvisning til biopsi, man blir jo litt nervøs selvfølgelig. Den var godartet sist de testet den, så håper den er det nå også. Kommer til og bare be de fjerne den nå, orker ikke tenke på om den har vokst eller ikke. Etter legetimen har jeg møte her hjemme klokken 12.00, da det er folk fra kommunen som kommer på grunn av Trym Marius. 

Runa kom hjem kl 07.30 i dag, da hun sov hos pappaen sin. Runa ble hentet i 3 tiden i går, og jeg og Eirik sovnet! Haha. Litt slitne nå om dagen, kan ikke huske sist jeg sov på dagen. Enda vi sov et par timer da, var det ikke noe problem og skulle legge seg til normal tid. Kroppene våres trengte nok litt hvile nå :) I dag blir jo Runa hentet når pappaen hennes er ferdig på jobb, da det er hans helg. Så i helgen har vi barnefri fra de minste, tenkte og prøve og gå en tur og ha med oss en matpakke. Koselig og finne på litt sånne ting når man har barnefri også.

Vi skal også rydde i kjøkkenskapene her, da vi skal til Sverige og handle til uken. Glutenfritt og generelt alt som er sunt, er billigere i Sverige. Der sparer man mye penger hvis man tenker over hva man handler. Vi har alt skrevet handleliste og planlagt hva vi skal kjøpe, da vi har budsjett på alt. Lett og komme utenfor hvis man ikke har handleliste, da kjøper man så mye man ikke trenger;) Tror mange kjenner seg igjen i det? 

Nå skal jeg spise en deilig omelett og komme meg til legen! 

Vi prates senere <3 

 

#familie #foreldre #livsstilblogger 

Avstemning innen 24 timer

 • 23.07.2017 - 09:09

Hei alle fine <3 

Som jeg nevnte tidligere skal vi på barnas båt i morgen, dette gleder vi oss til! Blir Eirik, Trym Marius og jeg som drar denne gangen. Har en gutt her som gleder seg utrolig masse! Han har sett på Zotpiratene på youtube flere ganger nå.

Vi har jo hatt med barna på barnas båt før, og det er alltid like stas.

Avstemningen jeg skal ha gjelder en videoblogg, skal jeg lage videoblogg av turen på barnas båt? Kommenter ja eller nei under her, blir det flest ja så lager jeg det <3
Avstemning avsluttes 24 timer fra jeg poster dette innlegget! <3

  

#avstemning #stemning #barnasbåt #tur #kos #sønn #mamma #familie 

5 mål jeg har satt meg!

 • 21.07.2017 - 15:07

Hei alle fine <3

Tenkte jeg skulle dele noen av mine mål og drømmer med dere, håper jo jeg får det til en gang.
Dere har sikkert også noe dere drømmer om og gjøre?

 

1. Jeg har kjempe lyst og ta kurs i vippestylist og spraytan, dette er noe som koster en del penger. Vil gjerne ha noe og gjøre innimellom når formen tillater det, merker jeg trenger det nå. Være bare Marita, ikke bare mamma og husmor :) Hadde vært fint og hatt noe og gjøre et par dager i uka, når jeg blir litt bedre form:)

Her kan dere lese hva det innebærer og utdanne seg som vippestylist, lånt fra Tone Lise Akademiet.

VIPPESTYLIST

Vippestylist - et fremtidsyrke med mange muligheter.

Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt stor, Tone Lise Akademiet tilbyr nå markedets mest komplette vippestylist utdannelse.

 

Dette er et halvt års studie som fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter. Etter endt utdannelse hos oss kan du gå rett i jobb på spa, hudklinikker/salonger, apotek, cruiseskip, helseklinikker , parfymerier og mye mer. Vi har tett og god kontakt med bransjen og kontaktes daglig av aktører som stadig er på utkikk etter de beste terapeuter.

Tone Lise Akademiet tilbyr halvtårs vippestyliststudie. Vi ser at bransjen trenger gode, trygge, selvstendige vippestylister og vi vil ha fokus på sikker og trygg klientbehandling 

Vi starter 1.studentkull 21. august 2017 med meget god studiepris og rentefri nedbetaling. 

Undervisningen er av høyeste kvalitet og er en fin kombinasjon av teori og praksis. Studentene får god trening i vår egen lekre studentsalong og studentene har de aller beste forutsetninger for å få den beste kompetanse innenfor vippestylistfaget. Dette studiet er helt unikt og tilbys kun hos Tone Lise Akademiet.

Undervisningen gjennomføres hovedsakelig av skolens faglærere og foredragsholdere i Tone Lise Akademiets flotte lokaler. Tone Lise Akademiet er viden kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse.


Jeg kan også ta kurs i vippeextensions, det også er noe jeg vil! :) Det kan dere lese mer om HER.
Spraytan kurset er jo ikke like dyrt, men dyrt nok. Det kan dere lese mer om HER

 

2. Begynne og trene igjen, hvertfall tre dager i uka. Dette er noe jeg må gjøre for og få mindre smerter, da kroppen min trenger det. Så hvis noen har et treningsprogram som kan fungere for meg, så si gjerne ifra?:) Noen tips til greie treningsstudio her i Oslo? Det som er vanskelig er det og sette igang, komme seg ut døra! Jeg vet jo at jeg får det til, jeg har jo trent før. Bare veldig viktig at jeg gjør det riktig, eller så går ryggen i lås. Tror det er det som skremmer meg litt, orker ikke ligge der og ha hjelp til alt.

 

3. Så til det som jeg gruer meg mest til, slutte med sjokolade. Jeg vet jeg må det, det kan minske smertene mine betraktelig. Det krever enormt mye viljestyrke fra min side, helt utrolig at man kan bli så avhengig av noe. Sjokolade er noe jeg har prøvd og slutte med mange ganger, men det og is er det beste jeg vet. Spiser heller det en mat, og det sier jo litt. 

 

4. Legge av penger til den vippestylist utdanningen jeg ønsker, da vil det si mye mindre penger til alt annet. Ikke har vi så masse og legge av heller, men ønsker dette veldig. Tenker nå som jeg ikke skal spise sjokolade, kan jeg legge det på et glass som jeg ville brukt på sjokolade. Når folk slutter og røyke, legger de jo bort penger som de ville ha brukt på røyk. Litt mer motivasjon for to av målene mine tenker jeg <3 Vi har jo bryllupet som vi må spare til også, er jo bare 1 år igjen. Er det noe som skaper problemer så er det økonomi, alltid et problem det:( 

 

5. Nå ut til flere om mine opplevelser, tørre og dele andre steder enn bloggen. Drømmen er og dra rundt og prate om det, på skoler osv. Kunne dele min historie rundt i Norge, og stå fysisk og prate om det til folk. Bare vet ikke hvordan jeg skal gå frem med det, eller hvem jeg skal kontakte.

 

Blir spennende og se om jeg får til noe av dette! håper på det beste <3

20 spørsmål

 • 19.07.2017 - 12:42

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Stressa, kontrollerende, omsorgsfull, beskyttende og hissig.. Haha:)
2. Hva har du alltid i vesken?

Mobil, leppestift, epipenn, lommebok og smertestillende. Det er ting jeg er avhengig av og ha i veska mi:)


3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Blogg.no, instagram, facebook og snapchat, også finn.no :) 

 

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 

Pleier aldri og ringe noen da, holder det for meg selv som regel. Eller så prater jeg med Eirik her hjemme <3


5. Hva bestiller du på café?

Frappe med karamell <36. Hva var det siste du skriblet ned på papir?

Noe ang bryllupet våres <3

7. Hvilke uvaner har du?

Pirker på fingrene mine når jeg er stressa, rydder og gnåler mye! Haha


8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?

Ja dessverre har jeg det, veldig vondt:( Kan lese om det HER


9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Det er litt begge deler egentlig, jeg er jo 32 år og har tre barn. Helsemessig føler jeg meg gammel, men i hodet føler jeg meg ung noen ganger:) Sitter jo som regel hjemme og koser oss med barna da, er ikke akkurat ute på så mye. Men er ikke noe jeg savner heller, ungdomstiden min var jeg ferdig med for lenge siden heldigvis:)


10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Når jeg først får dilla på en sang så må jeg høre den flere ganger, sånn er heldigvis Eirik også;)

11. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Ja flere ganger, første gangen var når jeg opererte blindtarmen min. Tror jeg var rundt 15 år, husker jeg var veldig dårlig. Andre gangen var når jeg skulle få første datteren min, da var jeg akkurat fylt 17 år. Å en del ganger etter det pga ryggen. Sliter mye med ryggen, så da har det blitt noen turer. Dere kan lese mer om det HER

 

12. Har du noen piercinger?

Hatt ganske mange, men tatt de fleste ut. Hatt i tunga, øyebrynet,under leppa, madonna, nesa og navelen. Den i navelen har jeg igjen, og hender jeg putter i nesa og den madonna piercingen fortsatt.

13. Hva synest du om tatoveringer?

Jeg elsker tatoveringer, å har veldig mange. Dere kan se de HER.
Jeg skal garantert ha mange flere, bare jeg får plass hehe:)
 

14. Norge på sitt beste?

Den nydelige naturen vi har, og fri helsehjelp.
Elsker fjellene og skogene vi har i Norge <3 

15. Hva var det siste du kjøpte?

Mer fra Poul Pava, elsker den serien <3
Nå var det 60% på glass, og noen av koppene :)16. Hva gjør deg trist?

Alt det jævlige som forgår her i Norge, familier som sitter uten mat. Rusbrukere som ikke får hjelpen de skal ha, eller god nok oppfølging. Barn som blir mishandlet og opplever omsorgssvikt, overgrep... Det er så mange i våres land som trenger hjelp, og jeg gjør det jeg kan for og hjelpe de! Dere kan lese mer om min oppvekst HER , derfor gjør jeg alt for og hjelpe andre!
 

17. Hvilke idretter har du vært innom?

Jeg spilte fotball i 6 år, frem til jeg var 12 år. Hest har jeg drevet med fra jeg var ganske så ung, ikke nå lenger da.
Gitar og piano har jeg prøvd meg på, men ble for rastløs hehe.


18. Hva gjør deg glad?

Helt klart barna mine, de gjør meg mest glad <3 Samboeren min selvfølgelig og mine nydelige 4 beinte. Det og kunne hjelpe andre som trenger det, det gjør meg veldig glad <3 Det og være med venner, finne på koselige ting:) 

19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?

Helt klart Maldivene med Eirik, det er jo så nydelig der <3 Tror jeg egentlig hadde takket ja til og dra hvor som helst med han nå, vi hadde trengt en kjærestetur <3 

20. Hvor er dine drømme destinasjoner?

Italia, Island, Thailand og Afrika og sikkert mange flere :) 

#20spørsmål #20 #ærlig 

Føler meg som en ny person!

 • 18.07.2017 - 19:22

Hei alle fine <3

Å flytte til Oslo har virkelig hjulpet meg, jeg har det mye bedre nå. Jeg tenker mer positivt en jeg har gjort på lenge, og det føles så godt! :)
Føler jeg kan være meg selv, og kan gå i det jeg vil. Når jeg bodde på Nesbyen gikk jeg ofte i joggebukse , å nesten aldri sminke. Nå går jeg i kjoler eller skjørt ganske ofte, og ordner meg nesten hver dag.
Jeg har mer livsgnist nå, enn jeg har hatt på lenge! Føler meg i bedre humør.
Skjønner nå hvor viktig det er og trives der man bor, bare det og føle seg hjemme. Jeg elsker Oslo og jeg elsker leiligheten våres <3

I dag har vi vært en tur på Majorstuen, så jeg fikk påfyll på vippene mine. :)Elsker vippene mine, kjempe dyktig dame. Kan virkelig anbefale hun, veldig koselig <3
 Når vi var ferdig der, kjøpte vi oss sushi. Elsker sushi, og fant meg en favoritt i dag!

 Så var det hjem og spise sushi og slappe av litt før jeg skulle til kiropraktor. Fikk meg heldigvis akuttime hos kiropraktor i dag, da smertene er helt jævlige om dagen!
Han sa det var alt for stramt til og fikses opp i på en behandling, så tilbake på torsdag. Ingen billig fornøyelse det der, men hadde ingen valg. Hodet mitt kjennes ut som det skal sprenge, satt seg i nakken og skuldrene. Han skjønte ikke at jeg hadde klart og gått sånn så lenge, kan jo lure noen ganger.
Litt for høy smerteterskel da jeg går med smerter hele døgnet da, men nå hadde jeg fått nok. Veldig flink kiropraktor, nøye og dyktig. Angrer ikke på at jeg gikk dit nei! :)

 

Ha en fin kveld videre alle fine <3

Nå skal jeg ned og hente klær til Gateteam Oslo, allerede kommet et par på døra med klær. :)
Tusen takk til alle snille mennesker der ute som hjelper til! <3

#familie #mamma #foreldre #vipper #selvpleie #majorstua #oslo #lykkelig

 

Bilder som ikke har blitt vist på bloggen!

 • 18.07.2017 - 10:58

Hei alle fine <3

I dag tenkte jeg og ha et innlegg med bilder jeg ikke har brukt på bloggen, og det av en grunn! Haha. Jeg er veldig perfeksjonist, så dette innlegget sitter langt inne å poste. Får vel ta motet til meg og tenke det er greit og drite seg litt ut, alt kan ikke være alvorlig hele tiden:) Skulle bare se på bildene Eirik hadde tatt, men han knipsa! HeheDen berømte blunkingen, jeg gjør alltid det! HahaUff mange rare bilder, men litt artig innlegg også ;)Blinkskudd! Haha;)

Ha en flott dag alle fine <3 

Drage før jeg får kaffe!

 • 14.07.2017 - 17:57 

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er helt avhengig av kaffekoppen min på morgenen, eller så er jeg ufordragelig! ;)
Merkelig hva en kopp kaffe kan gjøre med resten av dagen, og humøret stiger for min del. :) Har liksom blitt et rituale på morgenen med kaffen og Facebook.
Vi bruker bare presskanne kaffe og Dolce Gusto maskinen vår. Elsker kaffen fra Dolce Gusto. De har så masse god kaffe, og masse og velge i. Er jo noe for hele familien der! Å det liker vi! :) Var så heldig og få mange smaker med kaffe fra Dolce Gusto i dag.
Mine favoritter er cafe latte med karamel og grande, jeg tilsetter alltid vanilje sirup i latten. Det er så digg, bare elsker det! :)

Vi anbefaler virkelig Dolce Gusto, elsker kaffemaskinen fra dem også <3Så koselig hilsen! :)
Å masse digg kaffe!

 Takk Dolce Gusto <3

 

#kaffe #dolcegusto #annonse #familie 

Jeg står for det jeg skriver!

 • 13.07.2017 - 10:05

Hei alle fine <3

Som mange har fått med seg har jeg fått litt hets på en viss side, har valgt å bare heve meg over dette. Ikke fôre nett-troll, da får de bare mer oppmerksomhet. Jeg kommer ikke til og gi meg med det jeg gjør, eller skrive noe annerledes. Jeg kommer til og fronte de temaene som mange mener er tabu, det var grunnen til at jeg startet bloggen <3 Jeg kommer også til og åpne kommentar feltet mitt helt, selv om jeg alltid godkjenner alle kommentarer. Lar ikke vær og godkjenne negativet kommentarer, men da vet dere helt sikkert at jeg ikke sletter de. Jeg vil dette skal være en ærlig og rett frem blogg.

Setter stor pris på all støtten jeg har fått disse dagene, dere er flotte alle sammen <3 Det fins så mange fantastisk mennesker rundt om, kjenner det gjør godt i hjertet mitt! :)

I dag skal jeg nyte dagen med barna i det fine været, endelig er det sol:) Kommer innlegg senere i dag om hva jeg og jentene gjorde i går:)

Ha en flott dag alle sammen <3 Nyt dagen, og sett pris på hverandre <3Et lite blinkskudd fra i går! Haha ;)

#familie #foreldre #mamma #sommer

Hat fra brukere på kvinneguiden!

 • 11.07.2017 - 20:09

I går fikk jeg vite noe av en av leserne mine, det var da snakk om kg forum og en debatt om meg! Jeg har ikke så mye peiling på sånne grupper, så dette ante jeg ikke noe om. Eirik og jeg tok en titt på det i går, første jeg tenkte var; Herregud!! Har ikke folk annet og gjøre enn å hetse andre folk? Alle skal selvfølgelig få ha sine meninger, men diskuter saklig om det da. Det som var greia, var selvfølgelig ang barna mine. Eksponering av barn på nett, og alle har sine meninger der.

Barna er en stor del av mitt liv, så ganske naturlig at jeg skriver om de. Er mest meg selv jeg skriver om her på bloggen, og jeg står for det jeg skriver!
Denne personen klarte å slenge ut av seg i en morsom setting, mente hun hvertfall. "Nå revner jaggu livmoren hennes også", sikkert gøy for hun, men ikke meg. Jeg lever med store smerter og sliter med dette, men tydeligvis gøy for denne personen Tuppemor90 som hun kaller seg. Dere kan lese mer om det HER.
For uansett hvor forferdelig jeg er, har hun nemlig lagd to debatter om meg hehe;) Trym Marius er 6 år, og han vet at jeg skriver om han. Han spør meg fortsatt om vi kan ha nytt intervju på bloggen, og han ser bildene før jeg legger de ut. Alle mine barn ser bildene jeg legger ut av de på sosiale medier, vil de ikke bli tatt bilde av så gjør jeg ikke det! Grunnen til at jeg legger ut om sykdom osv til både meg og barna, er for og hjelpe andre. Vi er mange foreldre med høysensitive barn, og barn med adhd. Hjelper og kunne lese om andre i samme situasjon, og jeg har fått meldinger fra en del folk angående dette.
Det har bare vært positive meldinger, og takk for at jeg tar opp disse temaene! Er vel sånn det er noen setter pris på det, og noen liker det ikke.

Jeg tvinger heller ikke noen til og lese min blogg, det er fritt frem for alle <3 Slutte å tabulegge alt av psykisk helse problemer.. Alt må ikke hysjes ned!
Hvordan skal folk forstå når de ikke vet?

Alle mennesker er like mye verdt <3 

 · #1

Skrevet 

Ganske imponerende at eksponering fortjener en egen pris:) hvem tror dere stikker av med serien i år? De fleste nominerte fortjener å få munnkurv ang barnas psyke, helse, og generelt info om privatlivet sitt.. den drøyeste nominert i år er martemeomamma mener jeg.. hun er VILL på eksponering av de små og bretter ut både små og store detaljer.. 

8

Resten kan dere lese HER

Å dette er voksne mennesker? Denne personen er allikevel inne på bloggen min og leser støtt og stadig, da hun refererer til tidligere ting jeg har skrevet! I tillegg skriver hun at hun er sjenert?;) Ikke vet jeg hvem du er, men håper du får en fin kveld :) Så får vi vente i spenning og se hvordan den sinnsyke mammablogger-awardsen 2017 går ;)

#kvinneguiden #hets #eksponering #høysensitiv #adhd #psykiskhelse 

 

Ny spørsmålsrunde, med både meg og Eirik!

 • 10.07.2017 - 16:45

Hei alle fine <3 

Nå er det tid for spørsmålsrunde igjen, dere kan spørre om hva dere vil <3 Som vanlig så svarer jeg så godt jeg kan:) Denne runden blir litt annerledes, nå kan dere spørre Eirik om hva dere vil også! Da er det bare igjen for dere og legge igjen spørsmål under her:) Lar denne stå ut uka, så har dere litt tid:)

Ha en fin dag videre <3 

#blogg #foreldre #spørsmål #familie 

Nominert til mammablogger awards 2017!

 • 09.07.2017 - 19:48

Jeg er så heldig at jeg har blitt nominert til Mammablogger-awards  2017, kjenner jeg blir glad innvendig <3
Jeg elsker jo å blogge, så dette var stort for meg! Hver gang det skjer noe nytt med bloggen blir jeg like overrasket, synker liksom aldri inn at det har tatt så av. Grunnen til at jeg startet bloggen var jo for og hjelpe, og nå ut til folket med mine tabu temaer. Å det føler jeg at jeg har fått gjort, men jeg er på langt nær ferdig <3 

Håper mine kjære lesere vil stemme på meg, dere kan stemme HER.
Setter stor pris på det, setter like stor pris på de som ikke gjør det også selvfølgelig:) Ha en flott kveld alle fine <3

#mamma #foreldre #barn #blogg #awards  #stem 

Tusen ting jeg skulle ha gjort!

 • 06.07.2017 - 20:01

Hei alle fine <3 

Har så mye jeg skulle ha gjort hele tiden, men tiden strekker ikke til. Hodet er heller ikke helt med om dagen, da jeg har veldig sterke smerter. Humøret er heller ikke helt på topp, noe spesielt Eirik merker godt! Prøver og være i humør, men ikke så lett når smertene tar overhånd. Skulle egentlig hatt ut innlegg om Gateteam Oslo i dag, men sånn har det ikke blitt. Det er et veldig viktig innlegg for meg, og da vil jeg ha hodet helt på plass <3 Så i morgen håper jeg det er det, bare senke skuldrene litt og forventningene til meg selv! Men kan si så mye som at det var helt fantastisk, og jeg er super stolt av min kjære. Gleder meg til og dele alt med dere, møtte så mange fantastiske mennesker! Gleder meg enda mer til neste gang, for dette var ikke siste for og si det sånn. 

I kveld får vi besøk av venninnen min Anne og kjæresten hennes, de skal sove her til i morgen. Så i kveld er det nachos form og panna cotta til dessert, fin kombinasjon! Hehe. Digg begge deler, men kanskje ikke vanlig å kombinere? Er faktisk yndlingsdesserten min, smaker jo så godt:)

Nå skal jeg sette meg i stua og kose meg med min kjære, og vente på besøket våres.

Ha en flott kveld alle sammen <3En liten sniktitt på hva dere har i vente, tatt i går på utdelingen <3


#tusenting #gateteamoslo #gateteam #Oslo 

Lunchdate <3

 • 05.07.2017 - 16:19

Hei alle fine <3 

I dag har jeg hatt lunchdate med venninnen min og sønnen hennes, veldig koselig <3 Vi var på Egon´s på Storo. Kjempe god mat og god stemning var det der. Anbefaler den, mye mer rolig der enn i sentrum! :) Jeg og Ida har kjent hverandre i 13 år nå, veldig koselig at vi har fått mer kontakt igjen <3

 Er hjemme en liten tur nå, før turen går avgårde igjen. I dag skal vi jo ned til sentrum og være med Gateteam Oslo, gleder meg til og lage et ordentlig innlegg om de nå <3 Senebetennelsen er fortsatt like jævlig, så må ringe legen igjen:( 

Kommer selvfølgelig oppdatering på hvordan det går i dag, tenker det blir i morgen:)

Ha en flott dag videre alle sammen <3<3
 Ida og fine Leon <3
 Dette var kjempe godt, og det glutenfrie brødet var kjempe digg:)
 Jeg er dessertmenneske, så jeg elsker alt som er søtt:) Og denne var knall god! :)

#date #venninne #egons #kvalitetstid 

Insta lately

 • 02.07.2017 - 09:51

Hei alle fine <3 

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra min Instagram konto, legger jo ut en del der som jeg ikke har på bloggen:)
Håper dere liker det <3

 

BV92vrvhQCu


Dette er ifra fredag, det var jo så deilig vær i går:)
Så her tilbrakte vi dagen, det var kjempe koselig. Elsker den bakgården våres, elsker hele Veitvet! Hehe

 

BV61bkfh-eC


Dette er fra torsdag, dagens antrekk den dagen! :)
 

BV1uWLkh1v7


Runa gullet som nyter sommeren <3

 

BVo_4rrBQi7


Meg da :)
 

BVom2ePhZnN


Min nydelige datter og meg <3


BV1A_xlBL5U


Runa gull igjen <3Ha en flott dag videre:)
Idag skal jeg og Trym Marius på Markus&Martinus konsert!
Gleder oss masse! :)

#Instagram #instalately #markusogmartinus #konsert #sønn #datter #sommer 

Billige fine vipper!

 • 28.06.2017 - 20:20

Hei alle fine <3 

I dag har dagen bare flydd avgårde, hatt kjempe koselig besøk av bestevenninnen min, Ida. Vi har kjent hverandre i 13 år, og er veldig like. Så var veldig koselig og skravle litt igjen. Kost meg med Runa gull også, men merker hun er en liten primadonna om dagen hehe. Fikk vært hos legen i dag også, så fått en kur mot senebetennelsen endelig. Håper på litt mer søvn snart, sover alltid på høyre side og det er der jeg har betennelse.  

I går var jeg og Victoria på Majorstuen, en liten jentetur for mor og datter <3 Jeg skulle sette på meg vipper, så da ble Victoria med. Vi var først en tur på starbucks og kjøpte oss kaffe, da jeg lovde Victoria det. Tok en stund, men det gjør jo vipper. Er jo bare en og en vipp om gangen. Kjempe hyggelig dame, og en veldig hyggelig pris. Veldig rart og få så lange vipper igjen, en god stund siden jeg satt på sist nå. Betalte 500kr og det var det verdt:) Legger ved før og etterbilder selvfølgelig. 


Ha en fin kveld videre alle sammen <3


 Før!Underveis!Nesten ferdig!

De to siste er ferdig resultat :)
 Hva synes dere?

 

#vipper #makeup #familie #foreldre #mamma 

 

Har en dritt dag!

 • 26.06.2017 - 19:46

Hei alle fine <3
 

 Formen min er virkelig ikke på topp i dag, så derfor ingen innlegg. Jeg har bodd på doen og sofaen i dag, så bloggen har bare måtte ventet.

Hatt nok med og ta meg av vesle frøkna her hjemme.
Runa var så trøtt i kveld, så hun sovnet før kl var 7 hun. Så nå skal jeg legge meg i sengen og se på greys, og sove veldig snart. Kommer sterkere tilbake i morgen, og da kommer også "uken som gikk" ut!
 

Ikke døm meg!

 • 20.06.2017 - 21:19

Hei alle fine! <3

I morgen skal jeg gjøre noe jeg ikke trodde jeg turte, Og dette blir en stor forandring for min del! Håper virkelig det blir en positiv opplevelse for meg, og at jeg ikke kommer til og angre. Dette er noe jeg er nødt til og gjøre for min egen del, uansett om noen kanskje dømmer meg.

Har gått og vært i dårlig humør et par dager nå, og hatt store smerter. Det har vært pga dyrlegebesøket til Marley som jeg gruet meg til, og det jeg skal i morgen. Utrolig hvor mye man kan merke på kroppen hele tiden, psyken og det fysiske sitter virkelig sammen ja. Jo mer stressa og urolig jeg er, jo mer smerte kjenner jeg. Har bare hatt lyst og ligge helt i fred uten og prate med noen. Jeg har også vært sinnsykt høysensitiv de siste dagene, stakkars Eirik sier jeg.
Plutselig i går måtte jeg bare skru av tv og slå av lyset, orket ikke noe lys eller lyder. Sånn har jeg det en god del, veldig slitsomt og være så høysensitiv.
Så føler virkelig med Trym Marius som er et barn, og alt han må forholde seg til i løpet av en dag. Virkelig stolt av han ja, flotte sønnen min <3 Veldig glad jeg har en samboer som forstår mine behov og respekterer de, ikke alle som gjør det. Måtte bare få litt utløp for hvordan jeg har det nå, prøve og slappe av så godt jeg kan litt nå.
Bare lade opp til i morgen, og håpe jeg ikke trekker meg i siste liten!

I morgen kommer også de små hit, og jeg gleder meg så mye til det. Herregud og jeg savner de når de ikke er her med oss. Familien er liksom komplett når de er hjemme, og dagene flyr på en helt annen måte. Helt greit at det er slitsomt og være mamma, men for en gave det er <3
Kunne ikke vært noe annet enn en mamma, det er det største som har hendt meg <3 Heldige meg som får være mamma, og til tre flotte barn:) 

Ha en fin kveld videre alle sammen, og sov godt når den tid kommer! <3

 

#familie #mamma #foreldre #barn #helse #psykiskhelse

Love it!

 • 20.06.2017 - 12:05

Annonse


Hei alle fine <3 

Som de fleste har fått med seg har vi jo flyttet, og her er det jo postbokser som følger med leiligheten. Det vil si at vi ikke kunne bruke postkassen vi har fra før. Vi hadde på en post it lapp i starten, Å det så ikke så bra ut! Haha.
Postkassene her er heller ikke så fine, litt slitte kan man si. Så tenkte at da måtte vi få pyntet den litt, så da ble det nytt postkasseskilt  :) Så da ble det postkasse skilt fra Telemark skilt, det finner dere HER

Dette valgte vi da, og tok med nei til reklame også. Hoper seg så fort opp med all den reklamen, orker ikke det.

Kjapp leveranse og god service, så anbefales og bruke Telemark skilt.

Fikk god plass til oss alle sammen også, ble litt bedre på postkassen vår nå:)Ha en fin dag videre alle sammen:)

 

#postkasse #skilt #familie #foreldre #sponset 

Angsten tok overhånd

 • 17.06.2017 - 12:34Hei alle fine <3 

Svar på spørsmålsrunden!

Jeg skulle jo svare på disse spørsmålene på en vlogg, men sånn ble det ikke. Angsten min er så fremtredende om dagen, at jeg klarte det ikke.
Jeg og Eirik svarte på alt i en vlogg, men jeg slettet det igjen siden jeg ikke ble fornøyd. Jeg skal prøve og forklare hvordan jeg føler det på en vlogg når jeg er klar for det. Så beklager så masse til dere alle sammen for at jeg ikke klarte det:( Valgte og skrive ned svarene så dere slipper og vente så lenge, håper det går bra for dere!

 

Jeg kjører en runde til med spørsmål, så bare spørre om hva dere vil under her. Svarer så godt jeg kan på det dere spørr om <3 

 

Kan du fortelle litt om forholdet ditt til svigers (Marna og Ørjan)?

Vi har et godt forhold :)

Hva var hovedgrunnen til at dere valgte å flytte til Oslo?

Miljøskifte og bedre behandlingstilbud. Komme nærmere det jeg vil gjøre i fremtiden min, jobbe med rus og andre som har opplevd mye av det jeg har.
Viktigst av alt, jeg gjorde det for den eldste datteren min.

Hvor shopper du helst klær?

Shopper litt forskjellig steder, men veldig glad i Vero Moda og Nelly.

Hva liker du best å gjøre hvis du skal slappe helt av?

Jeg slapper nesten aldri helt av, det er noe jeg virkelig jobber med! Jeg er på vakt hele tiden, og klarer ikke roe ned kroppen min. Jeg slapper av på et vis når alle barna er hjemme, eller når jeg spiller poker. Nå har jeg ikke spilt poker på veldig lenge, så kanskje på tide og begynne igjen!

Hvor stor er leiligheten?

Den er 70 kvm, tre soverom, også har vi en stor balkong. :) Kan se mer av den HER!Har du noe kontakt med moren din nå? Og hvordan reagerer hun på videoen du ble intervjuet i ang barndommen din ?

Nei har ikke det, vil ikke utdype noe mer om det nå.Skal du jobbe i Oslo?

Jeg skal først og fremst jobbe med bloggen min. Prøve og få til og være med mer fysisk og hjelpe. Spesielt angående hjertesakene mine, det vil si Gateteam Oslo og de som har opplevd overgrep og omsorgssvikt i barndommen. Alle de flotte løvetannbarna <3
Jeg er desverre ikke frisk nok til og være i en fulltidsjobb, pga ptsd min og ryggen.Kunne du laget en sminkevideo?


Nei dessverre, det er nok ikke noe jeg kommer til og gjøre.


Hvilken utdannelse har du og hva jobber du med?

Jeg har tatt barn og ungdom, men mangler eksamen der. Jeg er ikke i noe jobb nå, men har jobbet i helsevesenet siden jeg var 17 år. Det vil si innen rus, demens og psykiatri.Hvor lenge har du og Eirik vært kjærester?

10 måneder har vi vært sammen, men kjent hverandre i mange år. Vi har det veldig bra sammen <3Hva syns Eirik om å bli "kastet" inn i farsrollen og familielivet generelt? Ser ut som han takler det veldig godt :)

Det var jo selvfølgelig skummelt og noe helt nytt for han, men han har taklet det veldig fint. Jeg er veldig stolt av han, han er kjempe flink med barna her.
Barna er veldig glad i Eirik, og han er veldig glad i de <3 Men er jo ingen enkel sak og oppdra tre barn, og det tror jeg det ikke er for noe! HeheSyns du er veldig tøff som var med på den videon hvor du fortalte om barndommen din, var det enkelt å takke ja til å være med eller måtte du gå noen runder med deg selv?

Tusen takk for det <3 Var ingen enkel sak, og ja måtte ta en del runder med meg selv. Jeg er glad for det nå at jeg ble med på det, men var veldig nervøs før jeg skulle dit. Men det gikk jo bra, men liker ikke og se meg selv på kamera. Jeg er veldig flink til og dømme meg selv, og kritisere det jeg selv gjør. Blir liksom aldri fornøyd, men det må jeg bare jobbe med da det ikke skal være sånn.Har lest på bloggen din (eller så var det i videoen hvor du ble intervjuet) at du ikke lenger har kontakt med moren din, men at barna dine har det i og med at du vil de skal kunne ha kontakt bestemoren sin hvis jeg forstod det riktig. Men hvordan løser du dette? Er du med barna mens de er med moren din, eller lar du de være alene med hun? og hvor ofte møter de hun? Klem <3

Dette er noe jeg ikke ønsker og svare på, da det ikke bare har med meg og gjøre.
Håper du skjønner det <3
Klem tilbake til deg <3 

Doggie Bag

 • 16.06.2017 - 19:31

Dagen i dag har bare flydd avgårde, plutselig var det kvelden. Vi har vasket og ordnet her hjemme før helgen, og det er så digg og ha det ryddig og rent.
Legeturen gikk kjempe fint, han var en grei og rolig lege. Første inntrykket var bra, han tok tak i det jeg spurte om med en gang.

Fått handlet et par bursdagsgaver til Runa også, tenk at babyen min blir 4 år om noen dager.
Alle barna begynner og bli så store nå, hvor har tiden blitt av? 

I dag kom pakken til mine kjære 4-beinte i posten, de får det hver måned. Doggie bag er jo genialt, de får jo så mye fint der.
Så da var det to glade hunder her i dag:) 
 

Lovte jo noen bilder av rommet etter vi omøblerte her hjemme, nå har jo vi det minste rommet her hjemme. Eneste rommet jeg ikke har vist dere er jo Victoria sitt. Men det var hennes ønske. Jeg respekterer selvfølgelig det <3


Men her er et par bilder vertfall av våres rom, er nok noe vi skal forandre siden.
 


:)

 

Ha en fin kveld videre alle fine <3

 

Calendar Girl

 • 16.06.2017 - 13:01

Hei alle fine <3

 

Dagen her startet med og lese en bok og spise frokost som jeg sa jeg skulle prøve, var litt styr først bare! Hehe. Endelig fikk jeg fortsatt med den andre boken i serien Calendar Girl. Hadde startet på den for en god stund siden da. Veldig lenge siden jeg har satt meg ned og lest, må si det var en god følelse.
Etter jeg hadde tatt det litt med ro så startet helgevasken her, men snart ferdig med det nå. Er jo så deilig og ha så liten plass og vaske, digg når det ikke tar så lang tid.
Nå skal jeg en tur til den nye fastlegen min, blir spennende og se hvordan han er. 

Hvis noen vet om noen som setter på vipper, negler eller extensions, så si i fra? Helst ikke så dyrt, og kan gjerne reklamere om det på bloggen min <3


Ha en fin dag videre, så kommer det innlegg senere i dag <3Veldig bra bok, anbefales virkelig:)

#familie #foreldre #mamma 

Sjekke ut Veitvet

 • 13.06.2017 - 12:15

Hei alle fine <3

I dag skal vi endelig få utforsket Veitvet, greit og sjekke ut litt her vi skal bo. Det har vi ikke rukket og gjort ordentlig enda, så blir koselig. Heldig med været foreløpig også, så da er det bare og ta med hundene og bevege seg ut:) Skal selvfølgelig ta med kamera ut og ta masse bilder, så dere også får se. 

Klarte og få vridd meg på et vis før i dag, så fått en kink i nakken:( Typisk at det skal skje nå, da vi endelig kan senke skuldrene her hjemme. Håper det bare gir seg så jeg slipper kiropraktor i dag.

Ha en flott dag alle sammen <3

 

#familie #foreldre #oslo #mamma #livsstilsblogg

Endelig var dagen her!

 • 09.06.2017 - 14:27

Hei alle fine <3

I dag sov jeg faktisk til klokken var 10:30. Har hatt en veldig urolig natt. Godt og få sovet litt ekstra på morgenen, når marerittene står i kø på natten.
I dag kommer barna og skal være her i helgen, gleder meg masse <3 Prøve og få kost oss så godt vi kan, selv om det er dårlig vær. Man må bare gjøre det beste ut av det, og finne på ting inne. Eller så får vi ta på regntøy, vi er da vanntette! Hehe.

Endelig er dagen her, dagen da Orange is the new black sesong 5 kom ut!
Har gledet meg helt vilt til det skulle starte igjen, bare håper denne sesongen er bra. Har sett første episode nå.
-- Noen andre som ser på den serien, og har gledet seg?
Blir jo helt avhengig, de andre sesongene har jeg sett ferdig på kort tid. Denne helgen har vi barna her, så da er de første prioritert selvfølgelig. Blir nok og bruke litt lenger tid på denne da, men da varer gleden lenger da! Haha.

-- Noen planer i helgen?

Ha en flott helg alle sammen <3

 

#familie #helg #barn #mamma #livsstilsblogger  #foreldre

Må lære meg de T-banene

 • 08.06.2017 - 22:13

Hei alle fine <3

Dagen i dag har gått med til vasking av leiligheten, og få ordnet balkongen litt mer. De små kommer jo i morgen, og da er det greit at det er i orden her. Fått opp basseng på balkongen og fått montert grillen. JEG måtte montere grillen. Eirik er ikke så handy av seg, så den biten må jeg ta. Hehe. Vi fordeler oppgaver greit, bare litt anderledes enn mange andre kanskje. Det fungerer for oss, og det er vel viktigst?
Etter vi var ferdig med all vasking og rydding, gikk turen til Majorstua. Jeg skulle passe brødrene til Eirik, mens han var med pappaen sin til huset i Ski. Så jeg har kost meg med de i kveld, de var jo så snille, så ingen problem.
Når vi skulle ta T-banen hjem igjen, klarte vi og sette oss på feil. Vi måtte gå tilbake til majorstua, for så å sette oss på riktig igjen. Så nå skal jeg pugge det ruter nettet vet jeg! Haha.

Gleder meg så utrolig masse til Trym og Runa kommer i morgen. Siden ryggen min er så klikk om dagen, skal jeg holde senga til de kommer i morgen. Så jeg orker og gjøre mer når de først er her <3 Nå er det senga og Greys på meg og Eirik, må se litt før jeg skal sove.

Natta alle sammen <3

 

#foreldre #mamma #familie

Spør om hva dere vil <3

 • 07.06.2017 - 12:03

Hei alle fine <3


Tenkte jeg skulle ha en ny spørsmåls runde, og da kan dere spørre om hva dere vil!
Så skal jeg svare så godt jeg kan, da blir det nok en videoblogg. Så bare fyr løs under her hvis dere lurer på noe!

Her går det i ett som vanlig, men koselig og innrede og ordne da. :) I dag går turen på IKEA for å ordne resten til barnerommet! Gleder meg til og få det ferdig:) Her regner det som bare det i dag, så da passer det med en IKEA tur.
Elsker den nye leiligheten, selv om den er veldig liten da. Blir godt og bli ferdig på balkongen her også, er den og barnerommet som er minst ferdig nå. Kommer et litt mer personlig innlegg denne uken, men krever en del og skrive de innleggene. Da har det bare blitt satt litt på vent, siden vi har hatt så mye med flyttingen nå.

Blir litt mer innlegg fremover nå, var godt og få nett igjen.

Ha en fin dag alle sammen <3 

Nei nei nei

 • 31.05.2017 - 16:08

Som alle vet er vi på flyttefot nå, vi flytter allerede i morgen. Alt er pakket, og vi driver og vasker nå. Nå står vi plutselig uten sjåfør på andre lasset i morgen,  ogdet er full krise!:( Blir så stressa når det blir sånn, jeg må ha alt i orden eller så går det i spinn.

Formen min er fortsatt ikke så bra heller, var hos legen i dag og tok masse prøver. Fikk nye allergi medisiner og en EpiPen til krisesituasjon, hater denne allergien. Håper virkelig de finner ut noe nå, greit og vite hva jeg reagerer på. Mente det kunne være en kryssallergi reaksjon jeg hadde den natten, siden jeg er allergisk mot pollen fra før. 

Håper bare det ordner seg nå, da vi må være ute her og inn der i morgen.
Skrik ut hvis noen vet om en sjåfør som kan hjelpe oss <3

Slenger med litt bilder av kaoset her, så skjønner dere hvorfor jeg stresser! Hehe ;)

 Her har vi fylt opp rommet til de små med masse som er pakket, man har en del ja! ;)
 MYE!


 

Ha en flott dag alle fine <3

Har jo ikke nett i den nye leiligheten  før den 6. Juni(!!) Men skal prøve og få oppdatert dere <3

Kommer nok til og sende litt LIVE fra Facebook siden min og Instagram selvfølgelig i morgen <3
#flytte #oslo #foreldre #mamma #stress #familie

Jeg var livredd

 • 25.05.2017 - 10:23

Jeg våknet brått, og skjønte ikke noe! Klokken var 03:45 på natten, det klødde overalt. Det svei og prikket inni hendene mine og føttene mine. Fikk somlet meg i dusjen da jeg tenkte kanskje det ville hjelpe, der tok jeg feil. Når jeg sto i dusjen ble jeg verre, kjente leppene mine prikket og svulmet opp. Jeg måtte til slutt rope på Eirik og vekke han, da angsten tok helt over. Jeg var livredd og sleit med å puste! Når man ikke skjønner hva som skjer blir man også veldig usikker. Jeg så ikke ut i ansiktet, og klødde og svei over hele kroppen. Det var værst inne i håndflaten når det gjaldt kløingen og hovnet opp der også.
Ble til at jeg ringte legevakten for og få noen svar, og fordi jeg var så redd. Fikk beskjed om og ta en allergitablett, så det gjorde jeg. De skjønte heller ikke hva det var, men ble lettere og puste etter hvert. Så bestemte meg for å vente og se, isteden for og dra helt til Ål på legevakten.
Kan ikke skjønne det enda, hva som skjedde, var jo på natta og hadde jo ikke spist noe heller.

Så dette har vært en jævlig natt, først et veldig vondt mareritt, så dette! Virkelig fått kjenne på både angsten og panikken i natt ja, håpe dagen blir bedre! :)

Noen andre som har opplevd noe sånt?Rett etter jeg kom ut av dusjen nesten. :(
Det var veldig ubehagelig og skremmende..

 

Ha en flott dag alle fine <3
 

 

Klar ferdig gå!

 • 21.05.2017 - 09:31

Da er det full rulle hele dagen, sovet veldig dårlig i natt. Er nok litt nærver i spenn, men det får gå! ;) Nå går turen til Gol, så dette blir en interessant og lærerik dag. Jeg skal på et intervju først, så er det konferanse på Solstad hotell etterpå. Anbefaler alle de som har med barn og gjøre, eller har opplevd litt, å dra dit. Barnevernskonferanse på Solstad hotell i Gol, starter klokken 1300.
Oppdateringer om dagen får dere selvfølgelig senere av meg :)

Ha en flott dag alle fine <3Dagens antrekk på meg <3
Liker behagelige klær når det skal gå i ett!:)

 

#mamma #barnevern #helg #intervju #familie

Ukens blogg anbefaling #2

 • 16.05.2017 - 17:54

Da har tiden kommet for og plukke ut en blogg, det ble bare en denne gangen! :)
Da var ikke så mange som meldte seg på, men de som meldte seg på var flotte blogger alle sammen <3
Kjører selvfølgelig en til så flere kan få muligheten til og delta:)

For å delta må du like facebook siden min HER!

Kommentere "jeg er med" under her..:)

Og det var det hele alle fine <3

Her kommer ukens blogg anbefaling! :)

homeofbente.blogg.noLiker denne bloggen veldig godt, her er det masse fint og finne:)

Her finner dere masse lekre DIY prosjekter og gode oppskrifter.

Veldig kreativ dame, anbefaler alle og ta en tur innom denne flotte dama sin blogg <3

Ha en fin kveld videre alle flotte lesere <3

Mine favoritter på Instagram

 • 14.05.2017 - 09:40

Dette er noen av de jeg følger på Instagram.
Elsker og bla på Instagram og plukke opp ideer! Følger mange interiør brukere, og sminke da selvfølgelig.

                                                                                                                                                                                                                                                                                     
 

Inspire.me.interior er en av mine favoritter, de finner dere HER

Legger ved litt bilder av instagram kontoen dems her! De jeg liker best <3
 

BT9iVecjcia


Elsker denne stilen, vil veldig gjerne ha det sånn selv. Spesielt den bildeveggen, den er kjempe lekker!
 

BTPa_fNj6cZ


Jeg liker det best minemalistisk, men det er selvfølgelig opp til hver enkelt. Veldig fint det her synes jeg.

                                                                                                                                                                                                                                                                                     

bjerkan.interior er også en av min favoritter, den finner dere HER
Legger ved noen av mine favoritt bilder fra kontoen dems.

 
BTmf5M1AEUv

Bare elsker de lampene!
-- Hva synes dere?

 
 
BTgcH-aAGLf

Her ser dere en del av stilen dems, kjempe lekkert synes jeg.

                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Dette er den siste anbefalingen min, og den er sminkerelatert.

dajanamakeup og den finner dere HER
Legger ved noen bilder av kontoen hennes, noen av de jeg liker best.
 

BTpGoHEDPiw

Litt av en forskjell, henne er helt rå på sminke, ingen tvil. Elsker denne stilen også :)
 


BTWlivEDR1r

Dette er bilde av henne selv. Nydelig er hun!
Og liker sminken hennes veldig godt.

Anbefaler og ta en titt på siden hennes hvis dere liker sminke.

                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Da fikk dere se noen av mine favoritter på Instagram <3

Ha en fin dag videre:)

 

#interiør #makeup #instagram #mamma #home #foreldre

Insta lately

 • 13.05.2017 - 11:19
Her er noen av mine siste Instagrambilder <3
Legger ut masse bilder der som jeg ikke legger på bloggen. Holder den oppdatert daglig, og som regel flere ganger om dagen! Hehe!
 
BT9IlE2BBvu

Nydelige jenta mi <3

 

BT5qfqThuXS

 

BT4e4OThd7y

 
BT3_HwgBhEB

 

BT0iTvsBiAD

 

BTzQgEXhoiS

 
BTtevKahgn_


Håper dere likte bildene! :)

Følg meg gjerne på instagram HER!
#instagram #mamma #familie #bilder #foreldre #hund #barn

 

 

11 ting som gjør meg glad

 • 12.05.2017 - 08:43

Tenkte jeg ville ha et innlegg om hva som gjør meg glad. Jeg deler jo mange personlige innlegg her på bloggen, og de kan være litt triste. Så da ville jeg ha noe positivt på bloggen nå!
Håper dere liker innlegget!


 

1. Sjokolade gjør meg veldig glad, da jeg er kjempe avhengig av sjokolade. Favoritten er lakrissjokoladen på kiwi, den som er med smågodisen.

2. Is gjør meg også veldig glad, favoritten er Inspira med mørk sjokolade. 

 

3. Barna selvfølgelig, de er dem som gjør meg gladest av alt <3 De er hjertene mine, og mine solstråler <3 

4. Eirik, min kjære samboer, han lyser opp min hverdag <3 Han har gjort våres familie komplett :) 

5. Hundene mine som betyr ekstremt mye for meg, de elsker meg uansett humør jeg har. Og de gir meg masse i løpet av en dag <3

t

 

6. Shopping gjør meg glad, elsker og kjøpe nye ting. Spesielt interiør til hjemmet våres eller til barna .


7. Vaske huset, når huset er ferdig vasket og rent blir jeg veldig glad! Hehe.


8. Kaffe gjør meg glad, må ha kaffe på morgenen for og i det heletatt fungere.


9. Sol gjør meg veldig glad, varme generelt.


10. At mine barn har det bra! Det er veldig viktig for meg.


11. Hjelpe andre gjør meg veldig glad, er så masse jeg har lyst og gjøre for andre mennesker.Håper det var et greit innlegg <3

Husk og meld dere på ukens blogganbefaling HER!

#glad #blogg #livstilsblogger #hund #familie #foreldre #mamma #bonuspappa

Ukens blogg anbefaling #1

 • 09.05.2017 - 08:04

Hei alle fine folk <3 Tenkte og kjøre en ukens blogg igjen, håper mange vil delta. Er jo så mange flotte blogger rundt om kring:)

Jeg plukker da ut en eller to blogger, som jeg skriver om i et nytt innlegg på bloggen min. Linker selvfølgelig til de bloggene som blir plukket ut <3

Kommer også til og titte innom alle bloggene som blir med, så gleder meg til og lese litt rundt:)

For og delta må du:

Kommentere "jeg er med" under dette innlegget

Følge meg på bloggen min <3

Følge meg på Facebooksiden min HER

Så enkelt er det:) Håper mange melder seg på <3

Ha en flott dag videre <3

 

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no