Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Mer bryllup ting!

 • 30.07.2017 - 17:29

Hei alle fine <3

Vi planlegger jo en del om dagen, da vi vet hvor fort tiden flyr!
Jeg har måtte ligget en del i ro nå, da jeg har veldig vondt. Så hatt god tid til og se rundt på nettet, og snappe opp litt tips. :)
Har også bestemt oss for å gjøre en del selv! Er mer personlig når man har laget ting på egenhånd. Jeg er kjempe sær når det gjelder alt, så tenkte det er bedre og lage det selv. Da får vi det som vi vil, og det vil bli billigere!

Jeg elsker alt som har gammel stil og preg over seg, så rustikk blir et tema. Skal også blande inn andre farger, som hvitt og sølv, så litt gammel rosa tenker jeg. Blir jo også litt svart da smokingen til Eirik og Trym Marius er svarte. Er jo så spennende å titte rundt og planlegge alt dette, veldig glad for at jeg har den tiden jeg har til dette. Har også bestemt meg for og lage invitasjoner selv, finner ikke noe jeg faller for. Som jeg har sagt før så er det bare og komme med tips, legger ved litt bilder jeg har funnet på google. Kan dere se litt av det jeg har tenkt, også er det jo så mye fint <3 Dette er jo så lekkert synes jeg <3

 Vi skal ha sånne som bordkort, men vi skal gjøre litt mer med de! :) Sånn at det er våres preg på det, er litt viktig:)

 Sånne vil jeg også ha, de er kjempe fine <3

 Måtte ha med dette bildet, det er jo kjempe fint. Blir veldig spennende og se hvordan alt blir!
 Vi skal jo ikke ha et rent rustikk bryllup, men litt blandet.

 Er ikke dette et lekkert kakebord? Jeg digger det! :)

 

Nå skal jeg bare sitte her og titte litt mer, og vente på at de nydelige barna mine kommer hjem <3 Gleder meg masse til de kommer hjem nå, blir det liv i huset igjen! Hehe. Kommer mer update ang bryllupet senere, blir nok en del av dette fremover. Skal selvfølgelig skrive om livet våres generelt også, men litt bryllups hekta om dagen ;) Trym Marius har jo første dagen sin på aktivitetsskolen nå på tirsdag, det blir spennende for store og små <3 

I morgen får vi også besøk fra Hallingdal, det gleder vi oss til. Bestemoren og mammaen til Eirik kommer, så blir første gang bestemoren får sett leiligheten våres. Så da får vi lage en god lunch og kose oss.
Tenker unga her blir glade også!:)

Driver med et lite prosjekt her hjemme også nå, skal få tak i en romdeler i stua. Tror det vil hjelpe og skille av litt til spisestuen, pluss mye mer lagringsplass. Fikk også vasket og ryddet rommet til Victoria i dag, så nå blir hun nok fornøyd når hun kommer hjem <3 Elsker og bo her, trives så godt. Får liksom ikke sagt det nok ganger, hvor glad jeg er for at vi flyttet hit!

Ha en flott søndag videre <3

#bryllup #diy #planlegging #foreldre #mamma #rustikk

Det ble som vi ønsket <3

 • 28.07.2017 - 17:19

Kjenner jeg er så glad nå, endelig går det våres vei føler jeg <3 Vi får hatt bryllupet i April, og det kommer til å bli en nydelig dag <3
I dag var vi nede på Scandic Vulkan og tittet på lokalet, å det var kjempe fint der! Vi får svar på det på mandag, så krysser fingrene. Vi er så heldig og få litt hjelp av noen i familien, setter stor pris på det <3 De gjør dette mulig for oss, kjenner jeg blir varm i hjertet :) Dette skal bli en fantastisk dag som jeg og Eirik kan feire med de nærmeste! Intimt og koselig <3 Fikk også en del av gavene til gjestene i dag, var så koselig og pakke opp! :)

Dere får en liten sniktitt på lokalet, resten kommer litt etter litt:)
Beklager at det ikke er så mye blogging fra meg nå, men ikke helt i farta om dagen.
Jeg kommer sterkere tilbake <3 

 Ha en flott helg alle fine <3

#bryllup #kjærlighet #familie #foreldre

Gjøre et helvete om til noe positivt!

 • 27.07.2017 - 15:09

Vi får liksom ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre! Planen var jo opprinnelig å gifte oss i April, var jo da vi satt datoen. Å det var jo en god grunn til at det akkurat var den måneden vi skulle gifte oss, da det er en tøff måned for meg. Jeg mistet både broren min og søskenbarnet mitt som betydde alt for meg i April. Og bestevennen min i Mai. så kan vi snu litt på dette, tenker jeg. Jeg er veldig langt nede i disse to månedene, vil jo ikke ha det sånn for resten av livet. Tanken er å kunne la noe fint og positivt også skje da, ta de med på mitt bryllup.
Hva synes dere om det?

 Men vi tenkte at vi må utsette det mye lenger pga økonomi, og det gjør meg trist! :( Skal jo være våres dag, og våres bryllup. Synes det blir feil og ta en annen måned bare pga økonomi, da blir det jo ikke som vi egentlig vil. Vi trenger jo heller ikke gjøre det så innmari dyrt, så lenge vi får det som vi vil. Å at vi faktisk blir gift, er jo meg og Eirik sin dag. Er jeg gal som vil ha bryllupet allerede i April som faktisk var planen? Er det mulig og få dette til på 8-9 måneder? Bare å komme med innspill og ideer på hvordan vi kan klare dette?:) 

Kjenner jeg får helt fnatt av den armen som ikke funker om dagen, er jo så vanskelig og holde den i ro. Ikke så lett og sove når den verker og dunker hele tiden, men gir seg vel etter noen dager. Nå skal jeg prøve og la den armen slappe av litt, og se litt Greys! Hehe.

 

Ha en fin dag videre <3

 

#bryllup #april #planlegge
 

Intimt og lite vil vi ha <3

 • 10.07.2017 - 12:03

Hei alle fine <3 

Sitter med litt bryllupsplanlegging igjen, det er jo så kos! :) Har bestemt oss for og bare invitere foreldre, søsken og de vi prater med til daglig:)
Vi skal jo ha et alkoholfritt bryllup, så kan vi ha en finere middag:) Å planen er å dra rett på bryllupsreise, så vi kan nyte hverandre en uke eller to <3 Grunnen til at vi ikke skal ha flere gjester, er på grunn av økonomien. Vi vil faktisk ha muligheten til og få giftet oss, og da må vi gjøre det sånn.
Jeg elsker høsten, det er min favoritt-årstid. Så ble veldig glad når Eirik sa vi kunne ha det på høsten! Greit og være enige:) Selv om jeg har et år og planlegge på nå, så går tiden veldig fort. Veldig viktig for meg at ting blir bra på den dagen, men sånn tror jeg det er for de fleste som skal gifte seg.

Til uken igjen skal vi ta en titt rundt på lokaler, og sjekke ut mat osv. Lurt og ha en pris og gå etter, så vi vet hvor mye vi må spare fremover. Gleder meg veldig masse til og prøve kjoler, er jo utrolig mange og velge mellom. Mange tanker som surrer rundt i hodet mitt om dagen, spesielt med tanke på hvem som skal komme.

Er så mange som bare blir borte føler jeg, så gjestelisten er ikke stor. Men glad for de jeg har i livet mitt da <3
Dette blir en spesiell dag uansett, vi har hverandre <3 

#bryllup #brud #brudgom #barn #feiring #foreldre 

Planlegge bryllup er ikke lett!

 • 23.06.2017 - 18:56

Bryllup skal det bli uansett, men ingen enkel sak nei. Eirik og jeg skal jo gifte oss! Meningen var april neste år. Nå vet vi ikke helt lenger, er mye som skal planlegges og det er ikke billig. Vil jo gjerne ha et fint bryllup, og et ordentlig bryllup. Da mener jeg i kirken, videre i selskap med middag etterpå. Vi skal ha et alkoholfritt bryllup, da det faller oss naturlig inn da vi er avholds begge to:) Så sparer jo en del inn på alkoholen, som vil si vi kan ha en litt flottere middag. Kanskje en 5 - retters? hvem vet..
Er veldig gøy og planlegge, men mye og planlegge. Har lagt det på is i noen måneder nå, siden det har vært så mye annet med flyttingen osv. Tatt det frem igjen litt nå, så da blir det litt bryllupsplanlegging fremover. Deler selvfølgelig med dere fremover, så får dere bare si ifra når det blir for mye bryllup! Haha.Vil ha en sånn type kjole som denne, liker det enkelt, men flott. Hvis dere skjønner hva jeg mener?:)
Vil ha langt slør, og kanskje litt ekstra øverst på kjolen. Tiden vil vise hva jeg velger <3
Tar gjerne i mot tips av dere?:)

Fant et kjempe kult lokalet her i Oslo, det var litt spesielt. Vi liker jo det som er litt annet enn kanskje andre ville valgt! Viktigst er at vi liker det tenker jeg:) Er jo ikke sikkert det blir dette lokalet da, men her skal dere få en titt.Er det ikke nydelig? Jeg elsker det, litt ridderstil. Vi falt for dette med en gang begge to, så da er det vel bare og spare da ;)

Hvis noen har noe tips til bryllupsplanlegging eller budsjett så si gjerne ifra <3Ha en flott kveld videre alle fine <3

 

#bryllup #planlegging #budsjett #lokale #kjole #familie #foreldre #mamma

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no