hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Dette trengte vi begge to

 • 26.04.2018 - 09:57

Hei alle fine <3

Vi storkoser oss i Mallorca , Trym Marius nyter sydenlivet han:) Kan virkelig anbefale sunwing calabona beach, fabelaktig hotell for barna:) Maten er kjempe god, Trym Marius elsker det. Han er spesielt glad for desserten etter vært måltid, klager ikke på det jeg heller ;) Kjenner det skal bli godt og komme hjem til Norge på lørdag, selv om vi har det veldig bra her nede:)

I dag er ikke været så veldig bra, blåser mye og overskyet. Så i dag slapper vi av litt inne på rommet, da vi ikke er helt i form. Blitt litt forkjølet her begge to, feber i tillegg. Så greit og ligge litt under dyna da, koser oss selvom:) I morgen er det meldt kjempe nydelig vær, så da skal vi nyte siste dagen her i Mallorca <3

Veldig takknemlig for at jeg kunne ha denne turen alene med Trym Marius, vi trengte dette begge to <3 Eirik holder fortet hjemme med begge jentene og Marley , snille mannen min <3 Blir godt og komme hjem til de snart nå, kjenner savnet er stort nå. Heldigvis har vi skype , så har fått pratet med begge jentene mine hver dag:)

Legger ved litt bilder av turen våres, så får dere ha en fin dag videre :)

8 dager bare igjen!

 • 13.04.2018 - 19:20

Hei alle fine <3 

I dag har det vært like flott vær som i går, det er også meldt strålende sol hele helgen! :) Det er så godt og bare kunne gå ut med barna og leke, og kunne ta frem syklene også. Her er det nesten helt bart, så da får man en veldig god vårfølelse. Eneste jeg ikke liker med våren er pollen, føler jeg blir helt satt ut av det:( Øynene renner, tett i nesa og helt i svime.

I morgen skal vi i stallen alle sammen, og vi skal kjøre hest. Det blir gøy for store og små, koselig og gjøre litt ekstra i helgene.. :)

Nå er det bare 8 dager til jeg og Trym Marius drar til Cala Bona i Spania, blir deilig med en uke der nå kjenner vi begge <3
Trym Marius hadde et sterkt ønske om og bo på et luksushotell som han sier, og ut og fly. Så nå endelig blir det tur på han, og han er veldig spent!
Vi er så heldig og skal på Sunwing Cala Bona Beach, som er et flott barnehotell. Masse flotte aktiviteter for barn, og fine store rom. Så der tror jeg vi kommer til og få det fint, så lenge været holder der nede.. Hehe. Det har regnet masse der i det siste, så håper det gir seg.

Kjenner det skal bli gøy og ta med Trym Marius på tur nå, Nå blir han jo snart 7 år.
Victoria har jeg alt tatt med på sydentur, så nå er det Runa neste gang <3 Synes det er viktig at barna får oppleve forskjellige ting, og ikke minst ha litt alene tid med hver av de:) Vi er 5 stykker her hjemme, og skulle vi ha dratt alle sammen så hadde det blitt for dyrt. Derfor har jeg valgt og heller ta med en og en, så de faktisk får den muligheten <3 

Legger ved litt bilder av dit vi skal, jeg synes det ser kjempe fint ut der :)

Ha en flott helg alle sammen <3

 

 

bilder lånt fra google
<3

#familie #ferie #spania #mallorca #sønn #mamma #foreldre 

 

Nyt dagen!

 • 12.04.2018 - 12:27

Hei alle fine <3

Ville bare innom for og ønske alle en flott dag!
Her er det strålende sol og blå himmel :) Kjenner humøret blir så mye bedre når solen dukker opp, endelig er våren her! :) Marley, min nydelige bulldog har ligget på verandaen siden han sto opp, han elsker solen han også. Fikk børstet han godt i dag også, han røyter jo så sinnsykt nå. Er så glad for at jeg har han i livet mitt, han gir meg så mye glede <3 Utrolig hva dyr gjør med deg, mine favoritter er hunder og hester. Var også på ridetimen min på tirsdag, har begynt og ri islandshester. Var veldig uvandt i starten, men nå digger jeg det. Veldig morsom hesterase, å morsomme og ri.  

Nå skal jeg på møte i barnehagen til Runa, så blir godt og ut å gå litt. Så skal jeg bare nyte resten av dagen med barna når de er hentet.

Ha en flott dag alle sammen, og nyt solen hvis dere har den:)

 

#engelskbulldog #hund #familie #mamma #sol #vår

 

Happy tirsdag

 • 10.04.2018 - 07:00

God morgen :)

Her valgte barna og starte morgen før klokken var 05.00! Litt for tidlig spør du meg ;) Nå klarte ikke jeg å sovne før klokken 01.00, da naboen hadde valg og sette opp en vind bjelle eller hva det kalles. Den lagde utrolig mye lyd! Vi prøvde i tillegg og lukke vinduet også. Nå er jeg veldig sensitiv fra før, så jeg må ha det stille når jeg skal sove. Så i desperasjon sendte jeg melding til vaktmesteren klokken 24.00 i går! Tenker han var imponert over meg da. Hehe! Håper virkelig den greia blir tatt ned i dag, så jeg kanskje får litt mer søvn enn 4 timer.

Var så deilig og få de små hjem nå, selv om de våkner tidlig :) Blir liksom en helt annen stemning i huset, da er vi komplette <3 

I dag skal jeg på et møte først kl 09.00, som jeg kommer tilbake til senere. Så klokken15.00 til 17.00 er jeg på et kurs med eldste jenta mi, så ridning kl 18.00. Tirsdager er som regel alltid fult opp, og det er helt greit:) Mindre tid til og sitte og tenke så mye, og det gjør jo ikke akkurat noe. 

Nå skal jeg nyte kaffekoppen min, før barna skal ordnes før barnehage og skole :)

Ha en flott dag alle sammen <3

Bilde lånt fra google.

 

#familie #mamma #foreldre #barn 

Har ikke vært på topp!

 • 24.11.2017 - 08:57

Hei alle fine <3

Som dere sikkert har skjønt, har det vært en del for meg siste tiden. Har ikke hatt noe energi til bloggen, så måtte bare ta en pause. Da jeg valgte og prioritere familien og meg selv. Runa fjernet jo mandlene sine for en stund siden, så tiden da gikk med til og ta vare på hun. Hun hadde en del smerter på natten etter dette, så lite søvn på oss begge to da. Uken etter fjernet jo jeg mandlene, og det var et hellvette! Etter selve inngrepet fikk jeg masse flashbacks, så tok en stund før jeg fikk roet meg ned. Hatt helt jævlig med mareritt etter dette, og ble ikke bedre når jeg var på Modum Bad. De smertene jeg hadde etter dette er det verste jeg har opplevd, hadde aldri trodd det skulle være så vondt! :(

Jeg har gått ned veldig masse, da det tok lang tid før jeg klarte og spise noe som helst. Det er fortsatt ikke helt bra, men ikke sånne smerter lenger. Fortsatt litt hovent på kvelden og morgen, så litt vondt da. Men kunne heller født et par unger til, enn å gjøre det der.

Så nå vet dere litt mer hvorfor jeg har hatt pause, men skal prøve og blogge litt mer fremover nå. Har bare ikke hatt så mye krefter, så må bygge det litt opp igjen etter dette. Orker ikke gå i detaljer, men fortalt dere litt da. :)

Er også noe bra som har skjedd, og det skal jeg skrive om denne helgen! :) Var et sted i går, og endelig blir jeg forstått! Gleder meg til og dele det med dere <3 

Ha en flott dag videre alle sammen <3

#familie #foreldre #sykdom #ptsd #angst #mamma 

Hun sprellet når narkosen funket!

 • 26.10.2017 - 16:04

Dette var helt jævlig, klarte ikke annet en og gråte! Var så ekkelt når narkosen funket , hun hostet og sprellet før hun sovnet. Heldigvis var Eirik med, så jeg slapp og vente alene. Runa var kjempe tøff, og tok dette så fint. Hun tok det bedre en meg, jeg var jo nervevrak. Angsten var helt jævlig, så glad for støtten til Eirik i dag. Viktig og holde roen for Runa sin del, så ikke hun blir urolig. Er vel sånn det er når man er mamma, ikke så lett når det er noe med barna våres <3 Operasjonen gikk kjempe fint, og gikk veldig fort. Runa sov en liten stund etter operasjonen, det trengte hun. Hun var eksemplarisk når hun våknet, blid som alltid. Hun har vært i full fart som vanlig, ikke så lett og holde denne jenta i ro nei. Hadde kjøpt inn premie til hun, som hun fikk når vi kom hjem:) Tenkte det var greit at hun fikk noe hun kunne sitte i ro med, med tanke på at hun ikke skal være så aktiv. Så hun fikk magisk sand og perler , det ble hun veldig glad for:) Runa elsker og perle, det er noe hun kan sitte med lenge. Da koser hun seg veldig , så godt hun har noe og drive med. Hun har jo 14 dager fri fra barnehagen nå så, hun har ikke noe i mot det.

Nå skal jeg prøve og holde vesla i ro , og det er ingen enkel sak hehe. Nå venter vi på Trym Marius og Eirik , da Eirik er og henter Trym på aks. Victoria har besøk av en kjempe koselig jente , så her er det fult hus som vanlig :) Elsker når vi er hjemme alle sammen, sånn det skal være <3

Kjempe stolt av deg Runa , du er en modig jente med et hjerte av gull <3

Ha en flott dag videre <3

Livredd!

 • 24.10.2017 - 13:03

Hei alle fine <3

I går kom Trym Marius og Runa hjem igjen, og Victoria kom hjem fra helgebesøk <3 Er så godt når alle barna er hjemme igjen, liker ikke når de er borte! Blir alt for stille her, og man vet nesten ikke hva man skal gjøre.. Hehe.

Denne uken skjer det veldig masse, så fullt opp. I dag har jeg ridetime igjen, og jeg gleder meg veldig masse <3 Bare håper regnet kan gi seg litt, litt kjedelig når vi rir ute. Greit når det småregner, men i dag er det meldt kraftig nedbør. Skulle ønske jeg kunne ri mye oftere, og være i stallen mer. Merker en dag i uken er alt for lite. Ikke så lett og venne seg ordentlig til hest igjen da. Er selvfølgelig veldig takknemlig for den ene dagen også da! :)

I morgen skal vi på premiere på den nye serien som Marna er med i, Motherhood heter den. Gleder meg masse til og se den serien, selv om jeg vet at jeg kommer til og grine masse! Den er om mødre i Nepal, og hvordan det er og være mor der. Kommer selvfølgelig tilbake til dette, og gir dere mer informasjon <3

Å på torsdag skal vesle prinsessen min opereres, gruer meg så sinnsykt! :( Er jo vesle babyen min fortsatt, sånn er det med minstemann. Hun skal jo fjerne mandlene, så må bare tenke at hun kommer til og bli bedre. Så blir en del alenetid med Runa fremover. Det er jo koselig det <3

Sånn, da fikk dere litt innblikk i våres uke!

Ha en flott dag videre <3 

#familie #foreldre #barn #nyuke 

Følte jeg bare trykket "vet ikke!"

 • 19.10.2017 - 16:09

Blir så sinnsykt flau noen ganger, jeg burde jo egentlig vite dette. Tusen tanker på en gang, følte hodet mitt holdt på og revne! Følte meg så mindre smart der jeg satt i dag, følte jeg ikke klarte en dritt. Herregud Marita, skjerp deg nå! Det var ord som gjentok seg oppe i hodet mitt, en god del ganger i dag.
Man blir så utrolig flink til og dømme seg selv, både opp og ned. Det er noe jeg selv er super god på, men må skjerpe meg med. Så uansett hvor dum jeg følte meg i dag, så prøvde jeg og tenke litt rasjonelt på det på veien hjem.

Hvordan i alle dager skulle jeg egentlig klare mer enn jeg gjorde i dag? Jeg var jo ikke tilstede på ungdomskolen, ikke ble jeg fulgt opp på noe måte heller. Matte har jeg ikke hatt på ca 19 år, så kanskje ikke rart dette var ganske så gresk for min del?
Engelsken føler jeg gikk ganske så greit i dag, men ikke matten. Hele poenget med dette er jo og lære mer, og det vil jeg veldig gjerne. De prøvene jeg tok i dag er inntaksprøver, for å kartlegge hvor jeg ligger. Svaret på dette får jeg om en uke, så veldig spent på det. Må bare fortsette og fortelle meg selv, at jeg ikke skal ha så høye krav. Prøve og være fornøyd med det jeg klarer, og det jeg faktisk fikk til. 

Nå venter jeg på Runa som skal hit en liten tur i dag, så pappaen hennes leverer henne og tar med Trym Marius:) Så da har jeg fått litt tid med begge to i dag, selv om det ikke er min uke <3 Har ikke noe i mot det! Hehe:) Runa skal jeg ta med på ridning om ikke lenge, før det skal vi bare kose oss <3 

Ha en fin dag videre <3

#skole #voksenopplæring #matte #engelsk #familie #ridning #rush 

Drit nervøs!

 • 19.10.2017 - 08:35

Hei alle fine <3

Nå sitter jeg på t banen , hører på musikk. Prøver og trekke pusten , og bare slappe av litt:) Gruer meg så sinnsykt til den prøven jeg skal ta, så litt stresset ;) Stakkars Eirik har fått merke det på morgenen, humøret har ikke vært på topp. Har vært en del våken i natt også , pga smerter i ryggen:( Så når kl ble 06.00 sto jeg bare opp. Blir så lei den jævla ryggen, men gjøre det beste ut av det :) Fine Eirik skal ta med Trym Marius på sykehuset i dag, da han skal ha full sjekk av synet igjen. Glad barna har en så flink bonus pappa <3 Å jeg som har en så flott samboer , selv om vi diskuterer litt Hehe ;) Måtte bare innom og gi dere en oppdatering, på hva dagen bringer :) Ridning med Runa i kveld også , hun gleder seg masse til det <3

Ha en flott dag videre:) Nå skal jeg snart av t banen , ønsk meg lykke til <3

Vi skal opereres begge to!

 • 18.10.2017 - 20:35

Hei alle fine <3

Kjenner jeg gruer meg masse nå, vet det må til. Men angsten tar så overhånd når det gjelder sånne ting, og nå skal vi operere begge to!
Som de fleste har fått med seg, har vi vært mye syke her hjemme en god stund. I dag har både jeg og Runa vært på Majorstuen, og fått en ordentlig sjekk. Vi var hos nese-øre og halsspesialist. Utfallet ble operasjon på oss begge to, og bare med en uke i mellom. Runa har neste uke, og jeg uken etter der. Så dette gikk veldig kjapt, var ikke snakk om lang ventetid der nei. Jeg hadde jo egentlig ikke time før i november, og det var bare til før undersøkelse. Men når jeg var der med Runa i dag, så fikk jeg time i samme slengen.
Dette er arvelig mente han, så da har barna arvet dette fra meg. Ikke så fin ting og arve i grunn, men ikke noe og gjøre med det da. Trym Marius og Victoria har jo begge fjernet mandlene, og nå er det meg og Runa sin tur.
Trym Marius og Victoria er jo nesten aldri dårlig etter de fjernet mandlene, ble jo to nye barn <3 Krysse fingrene for at det blir det samme for meg og Runa. Spesielt Runa :) Gruer meg mest til hennes operasjon, er like nervøs hver gang! :( Men så lenge det kan gjøre så hun slipper og være så mye syk, så er nok dette det beste <3 Er jo vesle prinsessa mi, så ikke rart det river litt i mammahjertet da. 

Ønske oss lykke til da <3 

#familie #operasjon #syk #barn #mamma 

Når skal det gi seg?

 • 15.10.2017 - 09:15

Nå er jeg så dritt lei! :( Skjønner ikke hvorfor det ikke gir seg, og bare kommer tilbake hele tiden! Blir så sliten av det, tar litt på det her. Nå har jeg slitt med halsen og forkjølelse lenge, helt siden august i fjor. Sist jeg var hos legen nå, da sendte han henvisning til nese-øre-hals spesialist. Da jeg har hatt halsbetennelse mange ganger nå, er ikke normalt og være så mye syk. I dag våknet jeg igjen med vondt i halsen, og kjempe forkjølet. Før august i fjor var jeg nesten aldri syk, men sånn er det ikke lenger. Legen mente det var derfor kroppen ikke samarbeidet, og at jeg er trøtt hele tiden. Rett og slett fordi jeg har så mange halsbetennelser, da går jo kroppen med betennelse og sykdom hele tiden.
Er jo litt ventetid her, så fikk ikke time der før starten av november.

Eneste positive med at jeg våknet sånn i dag, er at jeg ikke ble syk før barna skal til pappaen sin. De drar jo dit i morgen, så da er det bare en dag med sykdom når de er hjemme. Får bare gjøre det beste ut av det, vi skal kose oss i dag uansett tenker jeg <3 I dag skal vi på Oslo Horse Show, og jeg gleder meg masse:) Det blir jeg og Trym Marius, også skal Tina og datteren hennes bli med. Så da blir det kos med barna, og litt venninnetid samtidig <3 Eirik og Runa skal gå tur i skogen, og ha med seg begge hundene. :) Runa gleder seg til det, hun ville gå med Marley sa hun... :) Jeg elsker det familie livet vi har, ville ikke byttet det mot noe annet <3
Jeg er heldig som har 3 flotte barn og en flott samboer, og ikke minst to nydelige hunder <3 

Ta vare på det dere har i livet, vet aldri når det tar slutt! Nyt hver dag som det skulle vært den siste, vær glad for det som er positivt <3 Vet det er lett og sette seg fast i det som er dritt, men bare prøv og tenk på det som er bra:) Hjelper meg noen dager, eller så hadde jeg tørnet tror jeg hehe ;) 

 

Ha en flott søndag <3

#familie #foreldre #barn #hest #oslo #søndag

Smertefullt

 • 03.10.2017 - 17:36

Hei alle fine <3

Våknet av så utrolig store smerter i dag, og det er ingen god følelse. Vi har helt barnefri nå, men sto opp før kl 07.00 i dag. Når ryggen er så ille når jeg våkner, er ikke humøret helt på topp:( Det kom seg heldigvis utover morgenen, så da var det bare og nyte kaffen:) Solen tittet også frem i dag, trengte det nå. Vært så mye regn i det siste, så litt lei det nå.

Først i dag gikk vi en tur på Linderud sentret, så jeg fikk hentet brillene mine. Endelig fått nye briller, da de gamle var veldig ripete. Kjøpte de på brilleland, så ganske billige også:) Jeg ble kjempe fornøyd, godt og slippe så mye vondt i hodet.

Vi tok med oss begge hundene på tur i skogen i dag, og de storkoste seg:) Deilig og komme seg ut både for oss og hundene, og knall med sol da:) Gikk til Rødtvet og tok t banen hjem, greit at hunden for øvd på det også.

Nå skal vi se på Kongens nei, håpe den er bra:) Legger ved bilder av turen vår, og de nye brillene mine <3

Ha en flott dag videre! :)

Jeg er dum som et brød!

 • 30.09.2017 - 18:30

Hei alle fine <3

Jeg kjenner at jeg er nødt til å gjøre noen endringer med livet mitt, for og i det hele tatt bli bedre. Jeg går ikke til psykolog lenger, da jeg ikke fikk tilbud her i Oslo. Virkelig ikke lett og komme inn til en psykolog her nede, visste faktisk ikke dette når vi flyttet hit. De mente jeg ble verre av gå til psykolog nå, frem til jeg var klar for å prate om mine traumer. Det kan vel kanskje stemme, så får vente til jeg er klar for det. Så har funnet ut at jeg må ta litt tak selv, for og behandle meg selv litt.

Jeg sliter mye med at jeg ikke kan så mye, sånn kunnskapsmessig. Jeg fikk ikke med meg så mye på ungdomsskolen, og videregående har jeg ikke gått. Jeg ble jo gravid som 16 åring, så det ble utsatt. Har ikke hatt den muligheten til og ta skole da vi bodde i Nesbyen, men nå har jeg det. Så på torsdag dro jeg og Eirik til Helsfyr, for å søke skole. Eirik har søkt på Salg & Service, og jeg på studiekompetanse. Kjempe stolt av Eirik som skal ta utdanning, han har virkelig snudd livet sitt <3
I går fikk jeg mail, jeg må ta en inntaksprøve. Dette er for og kartlegge hvor jeg står hen i forhold til fagene, matte og engelsk er den prøven i. Kjenner jeg gruer meg litt, da jeg ikke kan så mye. Synes det er veldig flaut at jeg kan så lite på den fronten:( Grunnen til at jeg gjør dette, er for og lære mer. Bare det og komme seg ut døra er også veldig viktig, føle at man gjør noe annet enn å være husmor. Må bare prøve og gjøre noe for å bli bedre, og dette er jo et skritt i riktig retning, håper jeg. Jeg skal starte med to fag, da det er viktig at jeg ikke tar på meg for mye. Jeg er ikke i form, verken psykisk eller fysisk. Har tre barn som krever sitt i tillegg, så har egentlig fult opp. Jeg har en følelse at dette kan hjelpe så lenge jeg tar det rolig, og i mitt eget tempo. Når jeg bare tar to fag, så er det ikke så mange timer på skolen. Men blir vanskelig og tøft, men jeg skal klare dette! Bare det og gjøre barna mine stolt, ha noe og vise til. Og ikke minst klare og hjelpe de med lekser, ganske ydmykende og ikke klare det.. :( Jeg føler meg dum som et brød noen ganger, selv om jeg vet det egentlig ikke er min feil.
Derfor det er såpass viktig for meg, at barna mine for det de har krav på i skolesammenheng. Jeg vet de klarer det, så lenge det blir tilrettelagt. Barn trenger oppfølging, og noen som har tro på de. Barn klarer det meste, så lenge de får det de trenger rundt seg. Da har dere fått litt oppdatering på hva som har skjedd denne uken.. :) Skolen starter opp i Januar, så krysser fingrene for at vi kommer inn begge to! :) 

Ønsk oss lykke til  <3

#skole #voksenopplæring #familie #barn #foreldre #mamma #livsstilsblogger

Lørdag og huset står på hodet!

 • 30.09.2017 - 08:38

God morgen <3

Her har vi vært oppe siden 05.30 , happy lørdags morgen haha;) Som de fleste vet har jeg støv på hjernen, men når barna leker går det faktisk bra. Før gikk jeg etter de og ryddet , og det var mens de lekte . Så var ganske ekstremt, og veldig slitsomt for meg selv og andre. Nå synes jeg det bare er stas når de lager tog i stuen, eller hytter:) Barn må få være barn tenker jeg, og jeg er glad for at jeg klarer og la de være det <3 Blir også veldig fornøyd de gangene de faktisk klarer og leke sammen, for det er ikke så ofte. Jeg elsker når det er helg, og barna slipper skole og barnehage. Bare det og slippe og stresse ut døren kjempe tidlig, setter vi alle pris på:)

I dag skal jeg ta med Runa i stallen, bare vi to:) Da jeg hadde alene tid med Trym Marius i går. Veldig godt når vi kan dele de opp sånn som vi gjør, de setter så stor pris på det <3 Slenger med litt bilder av våres morgen ;)

Ha en flott lørdag alle sammen <3

En spennende tid fremover!

 • 28.09.2017 - 21:11

Hei alle fine <3

Hadde store planer om og blogge et par ganger i dag, sånn gikk det ikke som vanlig hehe;) Her går det i ett, og det er kaos om dagen. Sånn er livet våres, men vi elsker det for det :) Jeg har så mye og fortelle dere egentlig , men kjenner jeg er så stup trøtt nå. Runa sovnet for 20 min siden bare, ta det tok litt tid i stallen i dag. I dag var begge god jentene mine med i stallen, veldig koselig med den tiden vi har sammen der <3 Har også gjort en del annet i dag, så tiden har ikke strukket til. I morgen skal dere få vite litt mer av det som skjer fremover, så lenge det går som jeg har planlagt da;) Nå skal jeg se ferdig farmen fra i går, så legge meg og sove og det ser jeg frem til nå:)

Natta fra meg :)

Prøver du å bli den nye mammatilmichelle?

 • 27.09.2017 - 17:48

Hei alle fine <3

Som regel er det positivt og blogge, og jeg elsker det <3 Men når man velger og utlevere seg selv, må man bare regne med at alle har sine egne meninger. Men kjenner jeg begynner og lure enkelte ganger på voksne folk, at det går ann og kommentere så mye dritt. Jeg er som sagt mamma til tre barn, det kunne ikke falt meg inn og kommentert sånn rundt på nettet. Jeg lærer mine barn om hvordan man skal behandle andre folk, og hvor viktig det er med respekt for andre.

Mobbing er jeg helt i mot, og det er noe jeg ser stadig vekk inne på nettet. Nesten alle forskjellige grupper jeg er på inne på Facebook, så er det en eller annen form for drittslenging. Blir så lei meg av og se sånt , også klarer jeg ikke forstå at man kan behandle andre mennesker sånn. Jeg hadde et innlegg angående topplisten her om dagen , kan leses HER. Der fikk jeg masse refs, spesielt hvor fælt mine barn har det. At jeg burde slutte og blogge osv. Jeg vet jo selv at mine barn har det veldig bra, og er det noe jeg ikke tviler på så er det mammarollen min <3 Jeg gjør alt for de, og mer til! Hehe :) Blogge har jeg ikke tenkt og slutte med, da det gir meg masse glede! :)

Jeg tar meg ikke nær av disse kommentarene , og jeg respekterer alle sine meninger. Men selvfølgelig så synes jeg ikke det er noe fin oppførsel, og jeg støtter ikke nett-hets! Ikke forstår jeg at noen utenforstående kan uttale seg om mine barn har det fælt eller ikke. Ikke kjenner de meg eller de, utenom det som leses på bloggen. Jeg fikk en kommentar fra anonym selvfølgelig, eller faktisk ganske mange. I en av kommentarene så spurte personen om jeg prøvde og bli den nye mammatilMichelle, det klarte jeg ikke helt og forstå. Hva har min blogg med mammatilmichelle sin blogg og gjøre ? ;) Er vel ikke alt man skal forstå seg på, sånn er det vel bare.

Hva synes dere om mobbing på nettet ?

Han har skarlagensfeber

 • 25.09.2017 - 20:24

Hei alle fine <3

Jeg skulle jo noe i dag, og skulle ha et innlegg om dette i dag. Men det kommer ikke før i morgen , da Trym Marius er syk. Jeg følte på meg at det var noe galt med han, og at det ikke var en vanlig halsbetennelse. Så jeg tok han med meg på legevakten i dag, vi fikk akutt time der heldigvis. Så vi kom inn med engang, og de var veldig flinke med han:) Var som jeg trodde , han hadde skarlagensfeber. Ikke rart han ikke er i form stakkars, men nå har han begynt på penicillin. Veldig fornøyd når han fikk syke gave da, barna pleier og få det her hjemme når de er syke <3 Godt og bli litt ekstra skjemt bort, når de ikke er helt i form <3 Har ikke sovet så mye i natt noen av oss, da Trym Marius har hatt veldig vondt:( Nå sover begge barna , eller det har de gjort en time nesten. Jeg ser på jakten på kjærligheten , og skal snart ta kvelden :)

Ha en fin kveld videre der ute <3

Bilde lånt fra Google ! Men sånn har Trym Marius over hele kroppen stakkars 😢

Live på skal vi danse

 • 24.09.2017 - 12:52

Hei alle fine <3

Eirik og jeg var så heldig og få se på skal vi danse live, vi koste oss masse:) Veldig gøy og få se Marna danse, hun var kjempe flink <3 Denne uken har faktisk jeg og Eirik vært ute to kvelder, det er ikke vanlig for våres del :) På torsdag var vi jo på premiere på fordommer med Ørjan, og det var kjempe gøy :) Også skal vi danse i går, så da har vi fått to dater denne uken :) Viktig og bare være kjærester også, ha tid til hverandre <3

Nå kommer snart Trym Marius hjem, da han har blitt syk:( Stakkars gutten min, best at han kom hjem i dag så han får slappet av litt. Er jo egentlig mandag barna kommer hjem, men siden han skal være hjemme fra skolen i morgen så kommer han nå:) Savner de sånn når de er borte , så veldig glad når de kommer hjem <3 Gleder meg til og høre hva han synes om rommet sitt, håper han blir fornøyd :)

Nå skal jeg kose meg med familien min resten av denne søndagen, håper dere gjør det samme <3

Legger ved bilder fra kvelden i går :)

Tiden rekker ikke til!

 • 21.09.2017 - 18:53

Hei alle fine <3

Jeg skulle jo legge ut innlegg i dag med noen av prosjektene mine, det har jeg ikke rekt :( Men i morgen har jeg heldigvis tid til det, så da skal dere få se :) I dag har jeg malt i stuen , og vært på to møter. Så som dere skjønner har jeg ikke mye pusterom hehe. I tillegg var det en episode med Victoria og ambulanse osv . Men hun har det bra og det var ikke noe alvorlig <3

Nå sitter jeg på espresso house og tar en kaffe , trekker pusten. Så er det videre på latter, premiere på fordommer i Oslo :) Så endelig har vi kjæreste kveld igjen <3 Nå skal jeg kose meg med Eirik , så ha en flott kveld videre :)

Allergisk reaksjon er ikke gøy :(

 • 13.09.2017 - 09:57

Hei alle fine <3

Her har det ikke blitt så mye blogging, heller prøvd og kose meg med jentungen :) Vi trengte virkelig denne turen sammen jeg og Victoria, mor og datter tur slår aldri feil. Flyturen gikk overraskende bra, jeg brukte ikke noe beroligende. Så veldig stolt av meg selv på den biten, en veldig god følelse <3 Gruer meg fortsatt til flyturen hjem , men ikke på samme måte. Veldig stolt av Victoria også , hun klarte seg så bra på flyet:) Buss turen fra flyplassen og til hotellet var verre, en veldig ustabil sjåfør. Jeg og Victoria satt jo fremst og fikk med oss alt , vet ikke hvor lurt det var hehe. Han begynte plutselig og prate masse med seg selv, så klarte han og kræsje i et skilt . Han holdt på og kræsje i en bil , så bra det ble skiltet. Han fortsatte og prate med seg selv , og gikk rundt osv . Han mistet jo det ene speilet på bussen, og da er det ikke like lett og få oversikt i de trange gatene. Vi var veldig glad for at våres hotell var neste stopp da ja.

Vi har hatt noen fine dager frem til nå, mye sol og deilig vær:) Var meldt en del regn , men bare hatt en halv dag med regn heldigvis :) Victoria har jo fått soleksem , så hun er ikke helt fornøyd med det. Jeg våknet jo opp med kjempe hovne øyne og ansiktet var ganske hovent :( Så da måtte vi på apoteket , der er de heldigvis veldig flinke. Victoria fikk krem til eksamen sin og jeg allergi dråper til øynene. Jeg har også fått mange bitt på beina , så kunne hende jeg reagerte på det. Knoll og tott på tur haha. Øynene er litt bedre i dag heldigvis, ikke like hovne. I dag skal vi nyte solen og få tatt litt bilder :)

Da fikk dere en liten oppdatering fra turen våres:) Ha en flott dag videre <3 Legger med litt bilder :)

Nå er det like før!

 • 08.09.2017 - 17:36

Hei alle fine <3

Nå sitter vi på Gardermoen og venter!! 
Kjenner klumpen godt i magen nå. Heldigvis har Eirik fulgt oss helt hit, så det hjelper en del. :) Jeg liker og være ute i god tid, så derfor er vi her ganske tidlig. ;) Da rakk jeg jo å blogge litt også, så det er jo bra! :)

Sjekket jo værmeldingen for dit vi skal, tror dere ikke det er meldt regn der!? Hehe. Heldigvis på natten, og bare 2 av dagene!

Dette er 3 gangen jeg drar til syden, og de to andre gangene gikk ikke som planlagt.
Første gangen var Tyrkia, og da ble jeg gasset med tåregass. Det var på den tiden det var så masse uroligheter i Tyrkia, så ikke noe koselig førsteinntrykk av syden.
Andre gangen var til Kos, det var meg og Victoria det også. Da fikk jeg en kraftig bronkitt! Kunne nesten ikke forlate hotellrommet. :( Det var så vanskelig og puste da det var for varmt, så ikke så gøy.

Så krysser virkelig fingrene nå for at denne turen skal bli bra, den må bli det <3 Jeg er så utrolig uheldig hele tiden, at det blir nesten litt komisk! ;) 

Nå skal jeg kose meg litt med kjæresten, før vi skal gå igjennom sikkerhetskontrollen her.
Kommer tilbake til dere senere <3

#familie #mallorca #gardermoen #fly #flyskrekk 

Superhappy!

 • 01.09.2017 - 17:29

Hei alle fine <3 

Har ikke vært så mye blogging den siste tiden, har vært en del sykdom osv nå. Runa har startet i den nye barnehagen også, men der storkoser hun seg!

Jeg har også vært uten data en liten stund nå, men nå har jeg endelig fått meg data igjen. Heldigvis hadde jeg forsikring, så da ble det en ny data. Jeg er jo helt avhengig av data, så følt meg litt hjelpesløs uten det. Kan blogge på ttelefonen, men føler ikke det blir like bra. Får ikke de innleggene jeg vil ha der, på grunn av bilder osv. Nye dataen ble en Acer igjen, jeg likte godt den jeg hadde før:) Acer Swift 1 i fargen gull ble det, enkel og ta med rundt også <3

Hva synes dere?

 

 

 

 

Om en uke i dag sitter jeg og Victoria på flyet til Mallorca, jentetur bare på oss:) Kjenner det skal bli godt og få litt tid med Victoria alene nå, mor og datter tid er aldri feil <3 Victoria kan ikke være med på Berlin turen med skolen, da de ikke vil ta ansvaret for hun. Vi fikk tilbud om at jeg kunne være med, men da måtte vi ut med 9000kr(!!) og da lommepenger, i tilegg. Det er noe vi ikke har sjans til å klare, da vi ikke har en super inntekt og tre barn. De drar på skoleturen den 11. September, og jeg tar med Victoria den 08. September. Vi hadde spart opp penger til Polenturen hun skulle ha på Nesbyen fra før, så da brukte vi det på tur til Mallorca. Det holdt akkurat, så da blir det en tur på god jenta mi <3
Hun gleder seg masse, så tror dette blir bra:) Sist vi dro på en sånn tur, lå jeg inne med bronkitt på hotellet. Så krysser fingrene for at dette blir en flott tur for oss:)

God helg alle sammen <3

 

#familie #mamma #foreldre #ferie #data #barn

Ikke noe dans på roser!

 • 28.08.2017 - 20:13

Hei alle fine 💕

1 år har gått, og det har ikke vært enkelt! Han har stukket, jeg har kastet han ut. Vi har kranglet og vi har diskutert, og det har ikke vært noe dans på roser! Men her sitter vi, og det er ikke lenge til vi blir mann og kone ❤ Kjærlighet kan overvinne alt, og det er jeg og Eirik et levende bevis på hehe. Vi har hatt oppturer og nedturer, og det tror jeg de fleste har. Vi har også hatt veldig mange utfordringer, men vi har kommet oss igjennom de. Vi gir ikke opp, den som gir seg er en dritt😂

Eirik har også nettopp hatt 1 år rusfri, og jeg er utrolig stolt av han. Han er en fantastisk bonus pappa for mine 3 barn, og han gir alt! Stor respekt til Eirik for det, veldig glad for at jeg har han i livet mitt:) Det er ingen enkel sak og skal legge om livet sitt over natta, men det har han gjort. Han valgte oss og ikke rusen, jeg er veldig takknemlig for det. Han er sterk, og jeg håper han ser det selv en dag hvor sterk han faktisk er <3

Håper flere kan lære av Eirik , og faktisk se at det går ann og få orden på livet sitt. Man kan snu det om, men man må gå inn for det med hele seg! Det vil ikke være lett, men det vil være verdt det! Det kan jeg love dere, bare gi det tid <3 Viktigste er og ha et støtte apparat rundt seg, og det har dessverre ikke alle:( Stå på og ta vare på hverandre, nyt de fine øyeblikkene man har. Ikke noe i livet er enkelt , men det betyr bare at du lever <3

Oss to mot røkla kjære <3 Elsker deg Eirik <3

Kan ikke huske sist jeg var så syk!

 • 18.08.2017 - 20:30

Hei alle fine <3 

Endelig fått satt den bærbare dataen min på fanget, så jeg får skrevet et innlegg til dere. Formen min nå er så sinnsykt dårlig, bare lyst og ligge i fosterstilling for meg selv. Jeg har fått streptokopper, og det er veldig smertefullt. Jeg har ikke fått i meg noe spesielt med mat de siste dagene, og har høy feber. Heldigvis har jeg kunnet ligget en del i dag, og det trenger jeg nå. Eirik leverte Trym Marius først i dag, så dro han i barnehagen med Runa. Er så glad for at han hjelper meg nå, men ungene tyr selvfølgelig mest til meg, så en liten utfordring der. Pappaen til de små var og hentet Runa i stad, hun skal sove der til i morgen. Hjelper jo litt at hun sover der, Trym Marius hører litt mer på Eirik ;) Runa skal bare ha hjelp av meg hele tiden, så var veldig glad når hun lot Eirik følge hun i dag <3 

I dag fikk jeg brev av Oslo kommune, Runa har fått plass i en barnehage nærmere her. Er veldig glad for det, men også litt trist. Virker som hun koser seg i Badebakken barnehage, men er sånn det er da. Hun starter i den nye nå den 28-08, så da blir det ny tilvenning der da. Hun tilpasser seg heldigvis lett, så jeg krysser fingrene for like hyggelige ansatte og barn der:) 

Dagen i går gikk veldig fint for Runa sin del, gikk bra i barnehagen. Etter litt over time satt vi oss på Baker Hansen, så hun kunne prøve litt alene. Vi satt der en stund, men jeg var så dårlig så jeg måtte bare hjem. Stolt av lille prinsessen min, en tøff liten frøken det der <3

Legger ved litt bilder av gårsdagen, siden jeg ikke fikk gjort det i går. Blir nok ikke mye blogging denne helgen, nå må jeg bare bli frisk og være med barna. Men da vet dere hvorfor jeg ikke blogger så mye nå om dagen. Når jeg først er ferdig med en ting så dukker det jo opp noe nytt:( Håper at når jeg blir frisk nå, at det ikke dukker opp mer sykdom. Vil være frisk nå, og fortsette med treningen min. 

Ha en fin kveld videre, og god helg alle sammen <3

Nydelige Runa, hun elsker t-banen :)
 

Så stolt <3
 

En helt nydelig vei og gå til barnehagen.
Nydalen er så fint! :)

 

#familie #barn #mamma #foreldre #bonuspappa #sykdom #barnehagestart #livsstilsblogger 

Denne hulen søkte han dekning!

 • 12.08.2017 - 19:18

Mestertyven Ole Pedersen Høiland, søkte dekning i denne hulen. Vi skulle jo gå opp til isdammen i dag, men endret de planene. Var jo bare Eirik, meg og Marley som skulle på tur. Så da ble det en litt lenger tur i dag, vi har gått 1 mil tilsammen i dag. Det var en nydelig tur, og veldig masse fint og se på. Når vi har med Marley må vi jo stoppe litt oftere, da han må ha vann ganske ofte. Men ikke noe problem, bare koselig og bruke litt ekstra tid. Turen vi valgte i dag, var opp til Ole Høilands hula.

Anbefaler og ta turen dit, vi satt oss ned der og spiste matpakken våres også:) 

 

Turen opp der var det så mye nydelig og se, og jeg fikk tatt mange bilder. Vi gikk også forbi en lavo og en del gapahuker, dit skal vi ta med barna til helgen:) Slenger med en del av bildene jeg tok, da det sier mye mer <3
 

Dette er ganske på starten på vei opp:)
 

Gutta mine <3
 

Nydeligste Bulldog gutten jeg vet om <3
 

Sjekk den utsikten! :)
 

Min <3
 

Sett noe så nydelig? Koste oss så masse <3
 

Her er lavoen vi skal ta med barna i til helgen. :) 
 

Marley <3
 

En grunnmur vi kom over :)
 

Eventyrisk!


#natur #trening #hund #engelskbulldog #oslo #veitvet #sunnfamilie

Utflukt til Isdammen!

 • 08.08.2017 - 22:36

Hei alle fine <3

I dag fant vi ut at vi skulle dra på tur, så vi pakket sekken og gjorde oss klare. Som vanlig tar det jo litt tid og komme seg ut døren her! Hehe. Men etter en time ca var vi klare. I dag gikk turen til Isdammen, der var det så utrolig nydelig. Turen dit var helt fantastisk, så ikke noe problem med vakker natur her i Oslo <3 Runa koste seg masse, det gjorde vi alle sammen. Blir så kjedelig og sitte inne eller være ute i bakgården hele tiden, så da må vi utforske litt rundt her også.
Vi var ikke hjemme før 16.30 i dag, så ble noen timer. Marley var jo som den fjellgeita, og klatret opp der han måtte. Elsker den fine Bulldog gutten min <3

Emmi er jo på ferie i Hallingdal da hun har løpetid snart, og Marley er helt gal om dagen pga det! Haha. Hun koser seg der uten barn og en hormonell guttefant, men merker jeg savner hun nå. Emmi er en liten dame med mye personlighet, verdens beste Chihuahua <3

Legger ved bilder av dagen våres, mange fine bilder så dere får se hvor fint det var der! :)

Fineste Marley <3

 

ZSapkx7YlQc


En liten videosnutt fra dagen :)
 

Ikke rart jeg elsker disse! Mine <3
 

Runa pøbel :)
 

Det er så deilig og gå i skogen, man finner så masse ro der :)
 

Min nydelige datter!
Er så koselig når hun vil holde hånden <3 Passe på nå når hun er liten, går fort over! Hehe

 

Runa ville dele kjeksen sin med endene hun, så da ble de glade :)
 

Eirik måtte jo leke seg litt også, måtte prøve den jeg også! Hehe. Ble ført rett tilbake til barndommen ;)
 

Tøff liten jente jeg har, ho skreik bare at hun ville ha større fart hun! Haha
 

Som dere ser så var det nok av ting og finne på her, så anbefaler og dra hit! :)
Vi storkoste oss her, flott plass og være med barna :)

 

To som koser seg på brygga <3
 

Se så nydelig? Var en helt spesiell stemning her oppe :)
 

Runa er jo en veldig bestemt dame, så når hun har bestemt seg blir det sånn. Først havnet hun uti vannet med klær, hun skulle bade hehe. Så da måtte vi gi etter da. Så da måtte Eirik uti også, men tror ikke han hadde så masse i mot det hehe. Så Runa gikk hjem med våte klær og sko, men det brydde ikke hun seg om.
Søte Runa <3 

Ha en fin kveld videre! 
Her blir det taco og Game of Thrones :) 

#utflukt #familie #barn #mamma #foreldre #lykke #bulldog #oslo

Hissig som en lemmen

 • 06.08.2017 - 17:07

Hei alle fine 💕

Søndag ja, hvile dag for mange. Her har Eirik ommøblert hele soverommet våres igjen hehe. Ble mye bedre plass da, og mer praktisk. Er så glad for at han er litt lik meg på det området, jeg elsker jo å forandre!

I går organiserte vi hele kjøleskapet også, ble veldig bra:) Vi elsker og bo her begge to nå, det gjør meg veldig glad. Jeg har trivdes her hele tiden, men Eirik har ikke følt seg helt hjemme her. Nå gjør han heldigvis det, viktig at alle trives synes jeg.

I dag er det jo regn igjen, og Trym Marius vil ikke ut da. Så da fant jeg frem et lerret og maling til han, da kom kunstneren frem i han:) Det ble kjempe fint, legger bilder under her. Jeg skriver blogginnlegg fra mobilen om dagen, derfor alle bildene bare kommer nederst. Ikke funnet ut av det enda hehe. Jeg har en del smerter om dagen, da orker jeg ikke sitte på kontorstolen og skrive. Jeg vil jo gjerne oppdatere dere selv om formen ikke er på topp, så da ble dette løsningen.

Jeg er i veldig dårlig humør om dagen, lett antennelig som Eirik sier ;) Så ikke så lett og forholde seg til meg da, mener ikke noe vondt med det. Bare ikke alltid lett og holde humøret oppe, og det dukker jo opp nye ting hele tiden. Kommer et innlegg om litt av det som skjer i hodet mitt om dagen, bare ha ork til og skrive det. Nå blir den energien jeg har brukt på barna, de er jo hjemme hele tiden nå. Runa starter jo ikke i barnehage før 14 , og pappaen hennes jobber. Så da må Runa gull være hjemme med meg og Eirik, frem til barnehagen er trygg:)

Nå skal vi spille kort med Trym Marius og lage middag, kose oss litt før det er natta :) Trym Marius begynner jo på sommerskole i morgen, en spent gutt her :) Bakte også noen gode brød i dag, er jo så fort gjort. Er så lei av og måtte være i ro, så noe må jeg gjøre! Haha

Kreativitet er viktig

 • 05.08.2017 - 18:29

Hei alle fine <3

Her har det vært så dårlig vær de siste dagene, så litt kjedelig for barna. Så i dag tidlig lagde jeg en trolldeig, der gikk kjempe fort. Så lagde Trym Marius og Runa håndavtrykk, de digga det. Trym Marius skal male sin i morgen, og Runa på mandag. Runa dro til pappaen sin en tur i dag, da hun skal være hjemme her uken som kommer. Blir gøy og se hva de velger og dekorere de med, de er ganske så fantasifulle hehe:) Trym Marius lagde også omelett til Runa og seg selv i dag , store flinke gutten min <3 Han sa det i går kveld at han ville det, så da må han få slippe til på kjøkkenet :)

Formen min er fortsatt veldig dårlig , så greit og få aktivisert barna litt da. Å dette klarer jeg jo og gjøre med de uansett form, og vi får tid sammen også <3 Håper smertene snart vil avta litt, krysse fingra.

Nå skal vi ha pølseform , yndlings retten til Victoria . Og bare kose oss resten av kvelden , viktig og kose seg:)

Ha en flott lørdagskveld <3

Det var det jeg viste!

 • 04.08.2017 - 10:40

Hei alle fine 💕

Beklager fravær fra bloggen, formen er ikke helt som den skal . Jeg var jo på legevakten på fredag som var, de mente jeg hadde urinveisinfeksjon . Smertene har ikke gitt seg og formen har blitt verre:( Var hos legen nå på morgenen, og fikk da bekreftet at ikke alt var bra. Jeg har fått eggstokk betennelse, så ikke rart jeg er dårlig. Det er utrolig smertefullt , og feber i tillegg . Legen mente jeg skulle prøve og ta det med ro, haha hvordan skal jeg klare det med tre barn hjemme;) Pulsen min har også vært alt for høy, svimmel og hetetokter , legen sjekket blodtrykket og det var heller ikke bra. Så måtte ta en hel haug med prøver, så får bare vente og se hva de viser. Trym Marius er på AKS , og nå ligger heldigvis Runa rolig med meg i senga 💕

Tenkte jeg skulle lage trolldeig i helga, så har barna noe og finne på:) Noen andre tips til aktiviteter og gjøre med barna ? Meldt regn hele helgen , da er det greit og ha litt og gjøre. Jeg skal få lest litt i bok nr 3 av calendar girl , elsker de bøkene :)

Ha en fin dag videre alle sammen❤

Hadde det vært meg, hadde jeg ringt barnevernet!

 • 02.08.2017 - 18:30

Hei alle fine <3

Her er det ganske så mye liv om dagen, og mye og gjøre. Det går i ett fra kl 07.00 til 21.00, hvis ikke lenger noen dager nå. Trym Marius har jo akkurat startet på AKS, og det tror jeg er veldig godt for han:) Vi har nemlig en jente her hjemme nå som setter hele huset på hodet for å få viljen sin, og dette synes storebror og storesøster er slitsomt. Det har jeg full forståelse for, da det er veldig høylytt. Runa hyler og skriker, griner og sparker og alt som hun får gjort egentlig.
Hun skriker så høyt at det kjennes ut som hodene våres sprenger, så da kan dere tenke dere selv. Uansett hvor vi er så hyler hun like høyt, bare hun hører ordet nei, eller vent. Hehe. Runa er den roligste ungen jeg har hatt, helt frem til nå! Haha.
Hun var alltid den som sa ok til alt, og alltid var like rolig og glad. For et par måneder siden nå så snudde det TOTALT, men sånn er jo barn.
Alt skal jo testes ut, og de skal finne sin personlighet. Så jeg vet jo dette er en viktig del av livet hennes, og ikke minst hennes oppvekst. Jeg hadde jugd hvis jeg sa dette ikke var slitsomt, for det er det, virkelig! Vi merker det mest på søsknene til Runa, da det er ekstremt høye skrik. Victoria er heldigvis på Norway Cup denne uken, så hun får litt fritid fra dette. Nå har jo Trym Marius også fri på dagen fra skrikingen! 
Trym Marius sier bare-- lillesøster er i trassalderen, skjønner du ;)

Trym Marius og jeg er jo veldig var på lyder, så vi får virkelig testet ut om dagen. Tenk at det ble til at lille prinsessen vår skulle være den som snudde alt opp ned hjemme! Hehe;) Hadde jeg vært nabo med noen som hadde en unge som skrek så innmari som Runa, hadde jeg sikkert endt opp med å ringe barnevernet! Haha. For så ekstremt høres det ut, også har vi Trym Marius som skriker tilbake når han får vondt i øra. Så her er det livat om dagen, blir godt når hverdagen og rutiner er tilbake for fullt. Det er noe vi alle sammen trenger nå, ferie er ikke bare avslapning, nei! ;)

De som mener ferie er det har ikke tre barn , en på 15 år, 6 år og 4 år. Tror det blir godt for Runa og starte i barnehage den 14.08, få ut litt energi der og slippe og gå med oss hele dagen. Kan fort bli litt kjedelig for hun det også, full forståelse for det. Nå skal det sies at Runa er en veldig god jente, omsorgsfull og kjærlig <3 Bare har en liten periode nå da alt er galt, håper den er liten! Hehe. Nå føler jeg at jeg ikke gjør annet en og sjonglere mellom barna, som en fredsmegler. Vasker og rydder 24 timer i døgnet, da de kaster det de finner når de finner det for goedt. Så her har dere meg om dagen, så ikke så masse tid til blogging haha. Men allikevel elsker jeg å være mamma, og savner de kjempe masse når de er hos pappaen sin <3 

Noen andre som har det sånn nå i ferien? Har på følelsen det ikke bare er oss ;)

Nydelige jenta mi, du kommer til og bli en sterk kvinne når du blir stor! <3 Du vet hva du vil ,og du er like vrang som mammaen din! Haha ;)

 

#mamma #datter #familie #ferie #foreldre #barn #foreldreogbarn

Litt mye nytt i dag!

 • 01.08.2017 - 20:06

Hei alle fine <3

Som jeg nevnte i går var det første dagen til Trym Marius i dag, han startet på aktivitetsskolen. Vi tok det ganske så med ro på morgenen i dag, da jeg visste det ble mange inntrykk. Runa skulle være hjemme med Eirik og kose seg, er så glad vi kan samarbeide der! :) Når vi kom ned var alle barna ute og lekte, så ble litt mye på en gang for han. Han gjemte seg under jakka mi ganske så lenge, men gikk seg til. Trym Marius var veldig heldig når vi bodde i Nesbyen, han hadde en super assistent! Håper vi får noen som hvertfall er halvparten så god som hun! <3
Merket at det var en del stress der nede nå, da alle som har blitt ansatt ikke har begynt enda. Så assistent til Trym Marius er ikke i orden enda, men da får jeg bare følge opp ekstra masse en periode nå tenker jeg. Viktigst for meg er at han blir tatt vare på, og ikke minst forstått <3

Han fikk seg en venn i dag også, en han skulle starte i klasse med. Det varmet mammahjertet mitt, så i morgen ville han prøve alene, mente han ;)
Merker at jeg er nok veldig hønemor, da jeg var den eneste mammaen som var der i dag. For meg er det naturlig og følge barnet mitt hele første dagen, det skal jo være trygt for de! :) Vi var der i mange timer, helt til Trym Marius var veldig sliten og ville hjem.

Må bare fortelle dere noe kjempe fint, Kjente jeg ble veldig stolt av Trym Marius. Det satt en gutt alene så Trym Marius gikk bort til han og sa; -Hvis du ikke har noen og leke med, kan du bare spørre meg! <3 Det var så fint og han gutten ble kjempe glad, og de hang sammen helt til vi dro hjem. Trym Marius hadde litt delte meninger om dagen, men alt i alt var det greit, sa han:) Det han gleder seg aller mest til var og gjøre lekser, så det var det første han spurte om i dag. Hehe.

God gutten min, tenk nå har jeg skolegutt <3 

Så stolt gutt <3

Trym Marius fikk hele settet med ninja sekk, gym bag, penal, matboks og drikkeflaske. Dette var det han ønsket seg, så i dag fikk han bruke gymbaggen. Må jo spare skolesekken til skolen starter, eller sommerskole først til neste uke da. Elsker sekkene fra Beckmann, bruker bare det til alle barna.
HER er link til sekken Trym Marius fikk, han strålte da han fikk den han ønsket seg:)

 

Ha en flott kveld videre, så skal jeg prøve og legge halv gira barn jeg hehe ;)

#skolestart #familie #mamma #foreldre #livsstilsblogger #bonuspappa

Er så lei sykehus nå!

 • 29.07.2017 - 14:03

Legevakta igjen, nå har vi vært på legevakta 2 netter på kort tid. Snakk om og være uheldig, er ikke mye ro rundt oss for og si det sånn😂 Jeg hadde smerter i to dager , men tenkte det ville gå over. Der tok jeg feil, det ble bare verre:( Så til slutt måtte jeg bare gi meg og høre på Eirik, jeg ringte legen. Kl 2300 var vi fremme, halv 1 kom jeg inn til en lege. Tar litt lenger tid her nede, i forhold til Nesbyen. Jeg hadde store smerter og feber så viste det var noe som ikke stemte, og jeg hadde rett. Jeg hadde urinveisinfeksjon som hadde gått litt langt, så ikke rart jeg hadde vondt. Heldigvis fått startet på medisiner i dag, så håper de funker. Nå ligger jeg bare rett ut, da det er for vondt til og gjøre noe annet.

I morgen kommer de små hjem, det blir koselig da💕 Bare håper formen er litt bedre da, så jeg kan kose meg med de:) Da fikk dere en liten oppdatering på hvordan ting er her:)

Ha en flott dag videre alle fine 💕

Satt fast i buss døra!

 • 26.07.2017 - 15:27

Hei alle fine 💕

Blir ikke så mye blogging nå noen dager, da jeg har forstuet høyre armen. Når vi kom av barnas båt i går og gikk på bussen, hadde jeg et uhell:( Det var så fult på bussen så jeg sto helt med døra, så klemte hånda mellom døra og den jernstangen ved døra. Jeg holdt meg fast der så når bussen stoppa og åpna døra satt hånda mi fast, ikke fikk jeg den ut selv. Mange som prøvde og skrike til sjåføren, men han forsto ikke. Til slutt var den en mann som brøyt opp døra så jeg fikk hånda ut. Dette var veldig vondt :(

Etter vi kom hjem så tenkte jeg at det ville gi seg ettervært, men det ble bare verre. Så kl 22.00 i går dro vi ned på legevakta , det var sinnsykt lang ventetid der. Så var ikke hjemme før kl 01.00 i natt. Heldigvis var det ikke noe brukket, bare en forstuelse. Så nå må jeg holde armen i ro noen dager , og det er ikke så lett hehe. Snakk om og være uheldig da, sitte fast i buss døra 😂

I dag skal vi være med Gateteam Oslo igjen, gleder meg som vanlig ❤ Eirik har lagd en del matpakker vi skal ha med ned, flink han.

Ha en fin dag videre 💕

En spent gutt :)

 • 24.07.2017 - 18:57

Da er vi fremme på stena line, ute i god tid :) Jeg blir kjempe stressa hver gang vi skal noe, så da er vi alltid tidlig ute. Så nå skal vi sitte her og vente en time ca, men det går helt fint. Vi har fullstappa program hele tiden, så vi er nok veldig slitne i morgen! Hehe.

I dag skal vi på velkomstshow med piraten og trylleshow, dette er ikke ferdig før 23.00 ca. Vi har ferie så da er det ikke noe problem, vi skal kose oss max på denne turen <3 Heldigvis ville Anne og Erik passe hundene og leiligheten for oss, så vi kunne dra på tur. Ikke alltid like lett og dra noe sted når man har hunder, men det har vi valgt selv da. Stor takk til de, snille de er <3 Anne skal forresten ha et gjesteinnlegg på bloggen i morgen, så veldig spent på hva det er :) Måtte bare innom bloggen med en liten oppdatering til dere:)

Kommer nok ikke flere oppdateringer fra min side før imorgen kveld.

Nå skal vi kose oss videre , så blir det en film fra turen på onsdag eller torsdag :)

Ha en fin kveld videre alle sammen <3

#familie #stenaline #barn #foreldre

Bare rikmannsunger og snobber!

 • 23.07.2017 - 18:13

Hei all fine <3 


Føler det er så mange fordommer rundt omkring! Kan ikke være med på det, det der går vel ikke an? Herregud det er for de med masse penger, sånne rikmannsunger. Snobber og rikmannsunger er de som kan være på rideskole! Hørt på noe så tullete? Må ikke ha flust av penger for at barna skal gå på rideskole, da må man legge av litt og litt. Andre aktiviteter kan koste like mye, hvis ikke mer enn rideskole. Første kurset de starter på så trenger de ikke en hel haug av utstyr, de trenger en hjelm og ridestøvler. Jeg personlig synes dette er en kjempe fin aktivitet for barn, de lærer seg og vise omsorg. De lærer og ta hensyn, og ta vare på andre enn seg selv på en positiv og gøy måte.

Runa og jeg bestemte oss i går for og ta kollektivt til Alna ridesenter, så dit dro vi i dag. Vi hadde en kjempe fin tur, og Runa var veldig spent.
Jeg begynte og forberede hun i går på at vi ikke skulle ri, men bare dra for å titte. Dette gikk overraskende bra, hun var glad for og bare titte.
Vi var så heldig og møte på hun som skal ha knøtte-kurset der til høsten, veldig hyggelig jente. Vi fikk masse informasjon, og var veldig fornøyde.
Så Runa skal starte på rideskole den 28 August, og hun gleder seg masse!
 Hun var ikke det minste redd, og valsa rundt og koste med hestene. Så nå er det bare meg som må bite tennene sammen, og bli vant til hest igjen. Det er dette Runa vil, så da vil jeg ikke ødelegge dette for hun. Det er jo vi voksne som må være med og leie barna på timen, og hjelpe til med andre ting. Så da har jeg jo ikke noe valg, jeg må bli kvitt heste skrekken min. Tror dette kan bli noe fint jeg og Runa kan gjøre sammen, mor og datter tid <3

Her er litt bilder fra turen våres :) 

Nå skal jeg pakke og ordne til vi skal på barnas båt i morgen, husk avstemmingen om jeg skal filme turen vi skal på.
Den finner dere HER

Konkurransen jeg har finner dere HER!

Ha en flott kveld videre <3

#familie #mamma #foreldre #barn #hest #ridning #oslo

Runa gleder seg helt vilt <3

 • 23.07.2017 - 12:36

Nå skal jeg og Runa til Alna ridesenter, sjekke ut litt hvordan det er der.
Runa maser om hester og ridning, synes det er en flott aktivitet. Man lærer og behandle dyr med respekt, og behandle de med varsomhet. Så vi får se hvordan det går etter vi har sett der, om det blir rideskole på Runa :) Noen som har noe erfaring med rideskole i Oslo?

Kommer selvfølgelig tilbake med oppdatering og bilder fra dagen senere på bloggen, men nå må vi dra <3 

Du er 16 år, du kan ikke bli mamma!

 • 22.07.2017 - 17:31

De klatrer, krangler og hører ikke så mye om dagen. Men elsker og ha de hjemme, blir alt for stille når de ikke er her. Merker godt at de har hatt ferie veldig lenge nå, og Runa er i rette alderen i tillegg hehe.
Runa vil ikke noe om dagen, og bruker mesteparten av dagen til og skrike og si nei. Er vel litt av sjarmen med og følge barna gjennom oppveksten det, tenker jeg <3 Mange tenker at jeg kanskje ble mamma for tidlig, og flere trodde ikke jeg kom til å klare det. Jeg klarte det, og har oppdratt en nydelig jente som nå er 15 år. Å jeg er så heldig at jeg ble mamma til to flotte barn til, det var dette jeg skulle bli. Jeg skulle være mamma, og det er det beste som har skjedd meg <3
Jeg var 16 år når jeg ble gravid, å ja det var skremmende. Jeg visste jeg kunne klare det, jeg var vant til og ta ansvar fra tidlig alder.

Husker det som det var i går da de la Victoria på brystet mitt, kjente det var riktig fra første stund. Går ikke ann å forklare den følelsen man får når man møter barnet sitt får første gang, det er det største jeg har opplevd. Jeg er så heldig at jeg har opplevd det tre ganger. Ja, det er mye slit og tårer.. Men gleden det gir gjør opp for alt det! De som sier det bare er en fryd og oppdra barn, de juger. Det er ikke bare en fryd og det krever ufattelig mye av deg. Å man skal vite hva man begir seg utpå før man velger og få barn, det er ikke noe som heter seg selv tid lenger. Dette er en 24-timers jobb, og den tar aldri slutt!
Jeg elsker den jobben, og ville ikke ha byttet den mot noe annet <3 

Nå skal jeg kose meg med de kranglete apekattene mine resten av dagen! 
Håper dere får en fin dag videre <33D bilder av Trym Marius <3

 Nydelige gutten min <3

 

#fødsel #barn #foreldre #mamma 

Verre enn å slutte med røyk!

 • 20.07.2017 - 18:39

Hei alle fine <3

I dag var jeg hos kiropraktoren igjen, trengte det virkelig! Litt bedre nå etter to turer til han, veldig flink. Når man har fibromyalgi hjelper det ikke og bli massert, det gjør det bare verre. Jeg har jo betennelse i leddene, og da vil det bare irritere. Kiropraktor funker mye bedre, da de bare knekker opp. Jeg vet også at jeg må få satt igang den treningen, bare tiltak og starte pga smerter.
Å en annen ting jeg må kutte ned på er sjokolade og generelt sukker, da det ikke er bra. Som kiropraktoren sa til meg, det er som og helle bensin på bålet. Sukker og betennelse er noe som ikke fungerer sammen, og jeg elsker sjokolade. Jeg synes det var lettere og slutte og røyke, enn å ikke skal spise sjokolade. Kan bli noen tøffe dager fremover, jeg er vant til og spise sjokolade hver dag. 

I dag har jeg og Eirik ligget i bakgården og solet oss, å det var så deilig. Snart ferdig med boken min også, så må ha bok nr tre snart:) Egentlig godt og ha litt sosiale medier fri om dagen, ikke like masse stress. Prøve og nyte dagene og hverandre, viktig for forholdet det :)

I morgen kommer de små apekattene mine hjem også, gleder meg masse til det <3 Savner de sånn når de ikke er hjemme, blir så stille her.

På mandag skal vi ta med Trym Marius på barnas båt, det blir stas tenker jeg:) 

Ha en fin kveld videre <3 

#familie #foreldre #barn #livsstilsblogg 

 

Stranda!

 • 16.07.2017 - 12:14

Hei alle fine <3 

Denne helgen har det vært lite blogging, da jeg har prioritert familien. I går hadde jeg nesten telefonfri hele dagen, og det var kjempe deilig! :)
Vi dro hjemmefra ganske rett etter vi sto opp i går, turen gikk til broren min og familien. Vi var kjempe heldig med været og det var varmt, og sola stekte.

Etter vi hadde drukket kaffe og unga hadde lekt og krangla litt, gikk turen til stranda. :) Der var vi noen timer og det var så digg! Årets første strandtur for våres del, sier litt om sommerværet vi har hatt! Haha. Veldig koselig og tilbringe dagen med tantebarn og egne barn, og resten av gjengen da! :)

Som mange av dere vet har jeg jo en del brødre. 4 stykker totalt(!!) og en søster! :) To storebrødre, en storesøster og to småbrødre <3 Veldig glad i alle søsknene mine, så koselig og få litt tid med en av de i går <3
Viktig og ta vare på familie, og holde kontakten med de man kan ha det med.

Legger ved litt bilder av dagen våres og bildene sier mer enn 1000 ord <3Beste bildet jeg har tatt noen gang! Elsker dette bildet <3
Runa og Eirik koser seg <3

 Trym Marius hadde rulla seg full i sand!
Han var sandmann som han selv sa. :)

 Digger dette bildet også! 
Gøy når man får sånne blinkskudd <3

 Elsker dette bildet av Eirik, han bare stråler <3
 Elsker han her veldig høyt <3

 Nydelige Runa <3

 Storebroren min! Veldig glad i han <3

 Nydelige Bulldog-fanten min <3
Ingen tvil at Marley elsket og bade! Han ville ut i vannet hele tiden. :) Alltid på farten. 
Nydelige sønnen min <3 

 Deilig grillmat! Vi dro tilbake til dem etter stranda og grilla. Vi var der helt til halv 8. Skal si tiden flyr i godt selskap! :) 

Heldige meg som har så mange flotte mennesker i livet mitt, Dette var en veldig koselig dag for store å små <3

#familie #mamma #foreldre #barn

Familietid <3

 • 15.07.2017 - 09:52

Hei alle fine <3

Nå er vi faktisk på vei ut av døra, bare styra en time allerede hehe. Familien kaos, men det går bra. I dag skal vi til storebroren min og familien, stranda får første gang i år:) Håper på knall vær hele dagen. Har selvfølgelig med kameraet så jeg får tatt litt bilder, dele dagen med dere flotte leserne mine. 

Kos dere masse og god helg <3 

Lære barna verdiene i livet!

 • 14.07.2017 - 12:19

Hei alle fine <3

Onsdag var jeg og jentene på en liten tur, ikke så lang tur. Onsdager er det jo utdeling på Jernbanetorget. Vi hadde to fullstappa Ikea poser med klær,sko og hygieneartikler! :) Så veldig tunge poser, men jeg og Victoria klarte det. Var å gå på t-banen og fra t-banen til Jernbanetorget, måtte stoppe litt da.. Hehe. 

Synes det er viktig og lære barna om de som trenger hjelp også, verdien av penger, klær og kjærlighet etc. Alle mennesker er like masse verdt i mitt syn, og det lærer jeg også mine barn. Så tok med meg Victoria og Runa ned for og levere det vi hadde, hadde forklart litt til begge de små i forkant. Var egentlig Trym Marius som skulle bli med meg og Victoria, men han ville heller være med Eirik. Så da ble det jentetur. Victoria har jo vokst opp med dette. Victoria har alltid vært vant til at jeg har hjulpet andre, så ikke noe nytt for henne. De små har ikke vært med på så mye sånt før, men synes tiden er inne nå <3 Var kjempe koselig og møte noen av folka igjen, og gleder meg alt til neste onsdag! :) Som jeg har nevnt tidligere kan dere bare levere hos meg hvis dere har noe, alt av klær til damer og menn trengs:) Tas i mot med stor takk <3 Man kan selvfølgelig støtte de på vipps også, mer informasjon på Facebook siden deres HER. De søker også frivillige, anbefaler og være med en onsdag <3  

Etter vi hadde levert det vi skulle så måtte vi selvfølgelig ha is, Runa mente det:) Var veldig koselig med litt jentetid på oss, Victoria skulle møte noen så hun dro litt før. Jeg og Runa titta litt rundt, så skulle vi finne neste sesong av Grey´s! Haha. Da ble det også tre nye filmer på barna, greit og ha litt og se på hvis det blir regn:) 

Veldig greit når vi kan dele opp barna litt, de har gått veldig opp på hverandre denne ferien. Så i går tok Eirik med seg Trym Marius på kino, de skulle se grusomme meg 3. Jeg og Runa var bare hjemme og kosa oss, slappet av litt sammen <3

Var jo endelig sol i går så det gikk an og sitte litt ute, vi pakket med oss frukt og drikke ut. Tenkte at nå kunne vi nyte solen, og slappe av litt. Der tok vi feil, vi brukte 20 min bare på og komme oss ut døra. Begge barna gråt og skreik, alt var galt. Trym Marius våknet opp på feil bein som han selv sier, så han gråt for alt i går. Når vi endelig hadde kommet oss ut døra og ut i bakgården, tenkte vi at nå kan vi puste ut. Feil igjen, alt var galt der også. Sola var ikke fremme hele tiden, og vannmelonen var knekt. Endte med at vi satt ute i 15 minutt, så måtte jeg og Trym Marius gå inn igjen. Dette var selvfølgelig slitsomt for oss voksne, men kan ikke forestille meg hvor slitsomt det var for Trym Marius. Så da var det beste og få delt opp barna, så de kunne få kose seg litt for seg selv. Barna har dårlige dager de også, da er det viktig og ta hensyn til dem sine behov <3 Trym Marius er den flotteste gutten jeg vet om, uansett humør. Men gidder ikke sitte og juge og si at alt er rosenrødt når man har et barn med spesielle behov, for det er det ikke. Noen dager er jeg så sliten at jeg har bare lyst og grave meg ned, men så tenker jeg på hvor heldig jeg er som er mamma <3 

Vi prøver igjen i dag, så nå skal vi ta med barna ut og nyte solen!:) I dag har han nemlig stått opp på riktig ben, fine Trym Marius <3 

Ha en flott dag alle sammen:) 

#familie #rusomsorgen #barn #mamma #foreldre #blogg #livsstilsblogger 

Gjorde vondt i mammahjertet!

 • 12.07.2017 - 08:53

Hei alle fine <3 


Her sitter jeg og nyter kaffen min og drømmer meg vekk i bryllupskjoler <3 Er jo så mange flotte kjoler, skal prøve en til uka og gleder meg masse.
Er det den riktige kjolen eller ikke? Eirik styrer og ordner med lokaler, er så glad han tar del i planleggingen. Han er jo like ivrig som meg, om ikke mer! Hehe.
I dag satt han og så på skreddersydde dresser, fine samboeren min <3 Er jo så gøy og planlegge alt, og så mye flott og se på. Fortsatt mye tanker rundt hvem som skal følge meg opp kirkegulvet, og forlover til oss begge to osv. Det er våres dag og den blir nok fin uansett, glede oss over det vi har <3 Så nå er det bare og spinke og spare, så vi får giftet oss.

I dag håper jeg været holder seg litt, vil ikke ha mer regn nå ;) Greit og kunne gå ut og leke med barna, kjedelig og sitte inne hele tiden. Litt av en sommer vi har nå, men er jo en typisk norsk sommer.. Hehe. Har også et par prosjekter med kontakplast i dag, resultatet deler jeg med dere senere. 

I går var vi på lekeland med barna, de koste seg masse og fikk ut en del energi. Runa ville være med Trym Marius på en runde, men når de kom til sklien turte hun ikke. Så Trym Marius hadde jo sklidd ned, men Runa sto igjen. Jeg fortet meg bort, men da hadde Runa alt gått videre for og finne oss. Jeg visste at hun var redd, da hun er veldig avhengig av at noen er med henne. Kjente det gjorde vondt i mamma hjertet når jeg løp inn i tuneller osv, er ikke så lett og komme seg rundt inni der. Trym Marius løp jo rundt og leitet også, så vi sprang rundt der og skreik på Runa. Hørte hun gråt, og endelig så jeg hun. Etter jeg hadde funnet Runa, kom også Trym Marius gråtende. Han var helt fortvilet fordi han ikke fant Runa, han var så redd for lillesøster.
Selv om de to krangler og styrer, så er de veldig glad i hverandre <3 Fine Trym Marius med alle følelsene sine, en omsorgsfull og god gutt <3 
Så etter det gikk vi rundt over alt der med Runa, så fikk vi litt trening også.

 

Ha en flott dag videre <3

#familie #barn #foreldre #bryllup #bryllupsplanlegging #lekeland 

Titter meg over skulderen å kjenner jeg er redd!

 • 09.07.2017 - 12:00

De siste nettene har jeg sovet veldig dårlig, våknet mange ganger søkkvåt. Marerittene har vært ganske så jævlige, og nå er jeg veldig sliten. Derfor har det ikke vært så mange innlegg i det siste, men jeg prøver. Bloggen holder meg faktisk ganske så oppe om dagen, godt ha noe jeg vet jeg må gjøre. Jeg fikk gave av min kjære her om dagen, en Fitbit klokke som også måler søvnen min. Veldig greit og se hvordan søvnmønstret mitt er, også blir jeg mint på at jeg må ut og gå litt:) 

Jeg har lett for og stenge meg inne når jeg har det vanskelig som nå, og det er ikke bra. Da blir det til at jeg forer angsten isteden for og kjempe mot den, og det vil jeg jo ikke. I går utfordret jeg meg selv ganske mye, jeg tok med begge hundene på gå tur helt alene. Eirik sa at han pleide og høre på musikk, og at jeg kunne prøve det. Fant fort ut at det funket ikke for meg, jeg tittet meg over skulderen hele tiden og ble mer redd. Jeg er en person som må ha kontroll på alt rundt meg, og det fikk jeg ikke nr jeg hørte på musikk. Jeg skrudde av musikken og fortsatte og gå, og da gikk det bedre. Var deilig når jeg kom hjem igjen, jeg hadde klart og gå en tur rundt her helt alene <3 Hundene var slitne og det var jeg også, god følelse.
Som kanskje noen av dere så på Instagram, kom jeg jo hjem til en deilig middag. Heldige meg som har en så flott mann, han sendte meg tilomed melding når jeg var på tur og sa jeg var flink <3 Målet mitt er å begynne og trene igjen, da formen var betraktelig bedre da. Bare ikke så lett og ta det steget og starte.. Noen tips til det?

I dag kommer de små hjem igjen, jeg gleder meg så utrolig masse <3 Håper jeg klarer og sove litt bedre når de er hjemme, hender jeg gjør det. Er jo så godt når de kommer krypende opp i senga på natta, selv om Eirik havner på sofaen da hehe. Familien er komplett når de er hjemme, så slapper mer av da <3 Nå skal vi bare nyte søndagen videre, prøve og få en fin dag:) Håper på mer søvn og mindre mareritt i natt <3Ha en flott alle fine <3

#angst #ptsd #familie #foreldre #mamma #trening #fitbit #klokke 

Det ordner seg til slutt <3

 • 01.07.2017 - 17:59

Hei alle fine <3

Dagen i dag har jo vært veldig spesiell siden Eirik ble sendt på sykehuset, men har heldigvis gått bra <3 Man blir jo redd for de man er glad i når sånt skjer, ikke noe koselig. Trym Marius og jeg valgte og dra på Pride Paraden allikevel, selvom Eirik var på sykehuset. Bedre og finne på noe isteden for å sitte hjemme og stresse, og det var det.
Vi tok t-banen ned til byen litt før kl 1, så var det og finne Victoria. Hun hadde dratt ned før oss i dag, men vi fant hun. Trym Marius var veldig rastløs, så han orket ikke sitte stille sammen med de. Victoria møtte noen venninner fra Nesbyen og mammaen til ho ene, veldig koselig for meg også og se de igjen <3 Så jeg og Trym Marius gikk videre for og titte litt, spennende og gå litt rundt og se. Når vi titta litt rundt hørte vi plutselig høy musikk, og der var paraden i gang! :) Fikk beskjed om at den var forsinket, men heldigvis var den ikke mye forsinket. Da ble det til at vi fikk den med oss allikevel, Trym Marius elsket det <3 Han synes det var gøy og fargerikt, og han strålte der han sto. Han fikk jo presset seg foran og hadde god utsikt han hehe. Etter vi hadde sett på paraden måtte vi jo ha oss en is, viktig og kose seg litt også. Var veldig koselig og ha en alene dag med god gutten min, vi har hatt det fint <3 

Når vi kom hjem fra sentrum, var det bare og hente hundene og gå ut i bakgården. Da kom heldigvis Eirik hjem også, etter en hel dag på sykehuset. Nå skal vi slappe av inne resten av lørdagen, Trym Marius er veldig sliten nå. Skjønner det godt etter så mange inntrykk på en dag, og mere skal det bli i morgen. Så nå må vi lade opp til Marcus og Martinus konsert i morgen.

Legger ved en del bilder fra dagen våres, og den flotte paraden <3
Skulle ønske jeg hadde fått tatt litt bedre bilder, men sto ikke sånn til. Var veldig mange folk der, men var en fin opplevelse <3

 Dette var på t-banen på vei hjem. :)
 Selfie på Burger King ;)Koser seg han da, digg med is:)
 Akrobaten min, sitter ikke mye i ro han ;)
 En del folk, og enda her var det få ;) 
 Så mange flotte fargerike folk, Trym Marius gikk jo også med de fargene i dag <3
 Dette var starten på paraden, dette var en fin opplevelse for store og små <3
 <3
 Ringa rundt der Trym Marius står, så han fant seg fin plass! Hehe.

 

Ha en flott lørdag videre <3 


Nå skal jeg og Eirik se litt på House, og Trym Marius ligger rett ut i våres seng og koser seg! :)

 

#pride #prideparade #familie #mamma #foreldre #sønn

 

Ambulanse på døra kl 07.00 !

 • 01.07.2017 - 09:34

Hei alle fine <3

Sitter hjemme med barna og hundene, er urolig i kroppen og redd:( Ambulansen kom i dag tidlig, Eirik våknet med trykk i brystet og vondt for og puste. Man føler seg så hjelpesløs når man ikke får gjort noe. Ambulanse personalet undersøkte Eirik, og bestemte seg for ta han med seg. Eirik har jo mekaniske klaffer, så da må man sjekke det veldig nøye! Så han ligger på Ullevål og de undersøker han nøye, veldig glad for så kjapp hjelp. Beroligende når jeg vet de tar masse prøver, og gjør alt for og sjekke hva det kan være. Så venter på ultralyd av hjertet hans nå, vondt og ikke kunne være der med han. Da er det bare og vente og se hva som skjer, og passe på barn og hunder her hjemme <3 Trym Marius synes jo det var litt spennende med ambulanse her på morgenen, men han lurer veldig på hvordan Eirik har det. 

Blir vel og gå en tur ut med Trym Marius og hundene tenker jeg, prøve og underholde de litt. Prøve og tenke på litt annet, er jo så jævlig når noe skjer med de man elsker:( Men dette går nok helt fint <3 Kommer med oppdatering senere, om hvordan det går med han <3My love <3

 

#sykehus #familie #kjærlighet

Alle er like mye verdt <3

 • 30.06.2017 - 11:48

Hei alle fine <3

Endelig helg, og i helgen har vi faktisk litt planer. Er så deilig og kunne si det; Vi har planer!! <3 Godt og finne på litt annet enn å bare sitte hjemme hele tiden. Man trenger det.
I morgen skal vi på Pride Paraden, og Trym Marius skal være med. Synes det er viktig og vise barna at alle er like mye verdt, uansett legning. Har ønsket det lenge og få oppleve den paraden, og nå endelig får jeg det.

Gleder meg masse, tror det blir kjempe fint.
Skal selvfølgelig ha med kamera og ta masse bilder, så alle dere får sett også <3Bilde lånt fra google!

På søndag skal Trym Marius og jeg på konsert med Marcus og Martinus, det er veldig stort for Trym Marius. Det er også stort for meg, og kunne gi han en så utrolig fin opplevelse. Det gir jo en glede som mamma, og kunne ta med barna på ting de setter pris på. Dette blir nok en super dag for oss, og godt med litt mor og sønn tid også. Venninna mi og sønnen hennes skal også være med oss, så vi skal nok kose oss:) Veldig spent på hvordan Trym Marius takler begge disse dagene, med tanke på hvor høysensitiv han er. Vi får ta det i hans tempo, å lytte til han tenker jeg. Bilde lånt fra google!

 

Har dere noen spennende planer i helgen? :)

#familie #pride #mennesker #mamma #sønn #foreldre #konsert #høysensitiv 

Venninnetid <3

 • 25.06.2017 - 19:00

Hei alle fine <3

I går hadde jeg besøk av en god venninne, det var så koselig. Viktig med litt tid til venner også, må ta vare på de man har. Så hun kom hit kl 9 på morgenen, så da lagde jeg en deilig frokost. Vi bakte brød og lagde amerikanske pannekaker, egg og bacon. Etter frokost og litt avslapning gikk vi ut en tur, er så heldig og har en flott bakgård her vi bor. Jeg liker meg bare bedre og bedre her på Veitvet, og det gjør barna også <3 Jeg klarer faktisk og slappe av mer innvendig etter vi flyttet hit, og det var på tide. Kanskje det er Oslo jeg hører til? Hvem vet;) Barna lekte og koste seg masse ute, og Trym Marius har jo blitt super god på sykling som han selv sier.
Legger ved litt bilder av dagen våres:)

 Emmi søkte tilflukt på bordet hun da, søte Emmi <3 Er det ikke nydelig ute her?

 Anne og Runa, Runa måtte trille sykkelen til Trym Marius. Trym Marius løp i forveien, har det litt travelt han da ;)

 Fine barna mine, jeg er så heldig <3Kjekt med hjelm selv om man ikke sykler, det synes Trym Marius :)Han bare raser av gårde nå, og vet godt hvor han skal sykle og ikke!

 Disse to liker lekeplassen veldig godt, og det synes :)Ha en fin dag videre:) 

#familie #venner #barn #foreldre #bonuspappa #mamma #hund

Rot, og mer rot!

 • 25.06.2017 - 10:14

Huset ser helt bomba ut, og jeg blir så stressa av det. Vil jo helst ha det strøkent hele tiden, men den kampen har jeg gitt opp for lengst. Når de små er hjemme så er det kaos, men er vel sånn det er med barn. Så da får jeg bare stresse litt innvendig. Hehe. Tenker at jeg ikke skal gå og små rydde etter de hele tiden, men blir til at jeg gjør det uansett! Må nok bare være mer ute så jeg slipper og se det, er jo digg og være ute nå når været faktisk er fint:) Å i dag skal vi feire bursdag for Runa i Ski, svigers har kjøpt seg hus der, så gleder meg til og se:) Grilling og utekos er aldri feil! :)

Vi var jo på skolen til Trym Marius på fredag, så han fikk se seg rundt og hilse på noen av de som jobber der. Han var veldig fornøyd med skolen og ikke minst uteområdet der, så slenger med litt bilder av den dagen! :)Kjempe fint og stort uteområde på Veitvet skole. :)
 Mine <3 Her er da klasserommet til Trym Marius, og det er også 3 rom til, som er grupperom.
Ganske så stort og romslig! :)Her er da gymsalen, og den kan deles i tre haller.

 

Da fikk dere en titt på skolen til Trym Marius og Victoria, begge to skal starte der:) Det er også gåavstand ned dit! Er jo så deilig og slippe og sette barna i bilen. Ha en flott søndag, det skal vi! :)

#familie #skole #veitvet #foreldre #mamma #barn 

De gikk amok!

 • 22.06.2017 - 21:54

Hei alle fine <3

I dag har virkelig dagen gått fort, plutselig var det kvelden. Så bloggen har blitt nedprioritert i dag, har ikke hatt tid dessverre. Barna gikk virkelig amok på leketøysbutikken i dag, visste ikke hvor de skulle gjøre av seg! Hehe. De klarte og finne noe til slutt, vitenskapssett på Trym Marius og dinosaur på Runa :)

Endelig fikk Trym Marius kjøpt seg fisk til akvariumet sitt, han var så stolt :) Nå er det snart sengetid på oss her, orker ikke sitte oppe lenge når vi har de små hjemme. Trym Marius skal ned på skolen i morgen , så han får sett og hilst på læreren sin. Så blir spennende for både han og oss:)

Natta alle sammen! Sov godt når den tid kommer <3

Familien er komplett igjen!

 • 22.06.2017 - 08:55

Hei alle fine <3

Var så sinnsykt godt og se barna igjen, endelig er de hjemme igjen! <3 Er så tomt når de ikke er hjemme, er liksom ikke det samme her da. Victoria er jo hjemme hele tiden, men hun er jo ungdom nå. Så da er ikke mamma like spennende.. Haha. Det var to glade barn som sprang inn døra her i går, og en veldig stolt 4 åring <3 De var ikke her før klokken var 19:00, så ble en sen bursdagsfeiring. Men det gjør jo ikke noe, det er jo ferie! :) Så vi spiste en deilig glutenfri sjokolade kake med salt karamell, oppskrift finner du HER. Runa hadde fått krone i barnehagen, så den måtte hun jo sitte med selvfølgelig:) 

Gavene falt også i smak, så Runa var kjempe fornøyd med alt. Hun ville prøve det meste med engang, men er jo sånn barn er. Veldig koselig når barna setter pris på det de får, og viser det så godt. Så lenge barna er fornøyd er jeg det også!

 Dette var det hun fikk av oss, og en sparkesykkel som jeg ikke har hentet enda :) Måtte jo ha ny barnehagesekk nå som hun er 4 år, og drikkeflaske til og ha i nye barnehagen.

 Måtte selvfølgelig teste de nye brillene sine, fine Runa <3 

 

I dag skal jeg og Trym Marius i dyrebutikken, han skal kjøpe seg fisk i dag. Han har spart alle bursdagspengene sine til dette, så en veldig spent gutt her. Kommer innlegg senere i dag med oppdatering om det. Dette er noe han virkelig har ønsket seg, og synes han har vært flink som har spart alle pengene sine. Er jo sånn de lærer verdien av penger, og faktisk måtte spare selv. Ha en flott dag i dag alle sammen <3

 

#familie #foreldre #barn #mamma #bursdag

Hvor har tiden blitt av!

 • 21.06.2017 - 12:02

Nydelige Runa, i dag er du 4 år <3
Du er fortsatt min baby, selv om jeg vet du er stor jente nå. Du er minst og vil alltid være minst, så da blir du litt babyen min <3 Du er en jente som vet hva du vil, en bestemt ung dame er du. Du har sterke meninger, og du står ved de. Mamma elsker deg så høyt, og du har gjort denne familien komplett. Klarte ikke ta øynene fra deg da du kom til verden, og sånn er det fortsatt. Du er også en liten prinsesse, veldig glad i og pynte deg. Du elsker og synge og danse:)

EwZUpbZaiEU


Du har alltid vært glad i og tulle og le, du er min øyesten Runa <3 Og jeg gleder meg til du kommer hit i kveld, da blir det kake og gaver:)

Gratulere med dagen igjen jenta mi! <3
 

Måtte legge ved litt bilder fra du var mindre :)
Å her er du i dag, en stor jente har du blitt <3

#familie #barn #mamma #foreldre

 

Kan ikke bare sitte på ræva!

 • 18.06.2017 - 17:42

Hei alle fine <3 

Sitte i en sofa og se på serie hele dagen, det funker ikke i lengden. Man blir slapp mer trøtt og mindre energi, det føler jeg da! Å dagene bare flyr, uten at man egentlig har gjort en dritt. Er jo ikke sånn jeg vil ha det, jeg vil stå opp om morgenen og få noe ut av dagen. Bare det og faktisk få frisk luft, ikke bare gå inn og ut av bilen. For det kan vel ikke kalles og gå tur kanskje, inn og ut av bilen? Hehe. Det er det jeg har gjort den siste tiden før vi flyttet til Oslo, men nå går jeg mye mer. Det er så digg når jeg har kommet meg ut av døra, føler jeg klarer og mestre mer en jeg har gjort. I går gikk jeg og Eirik den turen vi pleier og gå med hundene, og vi prøvde og leite etter en trapp og ta intervaller i. På slutten av turen fant vi endelig en trapp uten masse folk, det var så digg selv om vi var veldig slitne etterpå:) Er en del trapper her på Veitvet, spesielt nede på skolen her. Jeg er litt pinglete så jeg tørr ikke når det er mange folk, og her rundt er det masse folk.
Tror skolen er en møteplass for en del voksne og barn. I går spilte de fotball, grillet osv. Veldig koselig når vi går runden våres med hundene, alle koser seg og samles. Akkurat sånn det skal være synes jeg, godt og se et sånn samhold.Nesten tre minutter holdt for min del, men er jo bare og øke senere! :)
 <3I morgen kommer dagen til og fly avgårde, skal til lege og frisøren.
Vi må også ta med Marley til dyrlegen, gruer meg veldig til det:( Er noe som ikke stemmer med han, og det er så vondt:( Kommer tilbake med mer om det i morgen!


Elsker disse så masse, nydelige hundene mine <3
 


Se så fine de er <3
 

I dag har vi fått ryddet hele boden, og gjort en del her inne også. Deilig med alt som er gjort, fikk også flyttet pulten min inn på soverommet fra stuen. Liker meg bare bedre og bedre her i leiligheten, og det er en god følelse. Gleder meg så utrolig masse til barna kommer på onsdag, og da har også Runa bursdag <3 Babyen min fyller 4 år, veldig rar følelse. Vet jo veldig godt at hun ikke er en baby, men fortsatt minste mann i familien. 

Nå skal vi lage kylling til middag, det er Victoria sin yndlingsmat:) Så vente på at Victoria og venninnen hennes Julie kommer hjem, er så glad for at Victoria har gode venner her i Oslo. Å så koselig når hun har de med hjem, veldig fine ungdommer <3 


Ha en flott søndag:)

#familie #foreldre #oslo #veitvet #livsstilsblogger 

Vil helst bare gi alle penger!

 • 17.06.2017 - 17:07 

Herregud for en deilig dag, sol og kjempe varmt. Vi kom oss til slutt ut av døra, jeg brukte bare tre timer! Hehe. Heldigvis har jeg en tålmodig kjæreste, ikke alltid jeg er like kjapp da. Prøvde vel 4 forskjellige plagg før jeg bestemte meg.. Ikke alltid like lett. I dag var det sommer-marked nede på Jernbanetorget, så mye fint og se på.Ser det ikke koselig ut? :)

Vi gikk forbi en dame som ville ha penger, en rusmisbruker. Jeg får så vondt av de! :( Vil helst gi alle penger og mat osv, jeg går aldri med kontanter så fikk ikke gitt henne noe. Eirik sa det til meg, at jeg hadde sikkert vært helt blakk hvis jeg hadde gått med kontanter i oslo. Er bare sånn jeg er, vil helst hjelpe alle <3
Var veldig masse folk der nede i dag, fikk en god sommerfølelse der vi gikk selv om jeg tenkte på den damen. 

Alltid kvifult og komme seg ut døra, men veldig deilig når man har klart det. Victoria fikk seg en ny shorts også, så da ble hun fornøyd. Eirik og jeg kjøpte oss en deilig Italiensk is, og frappe med karamel på Starbucks. Herregud så digg den isen var, nå elsker jo jeg is da! Hehe.
Nå har vi kommet hjem igjen etter noen timer i sentrum, så da skal vi grille og kose oss:) Den er så sinnsykt god:)Hva skal dere i kveld? 

Ha en flott lørdag videre <3

 

#oslo #jernbanetorget #sommermarkedet #familie #foreldre #mamma  #livsstilsblogger #kjærlighet

Gråter

 • 15.06.2017 - 18:03

Hei alle fine <3Har det ikke helt greit om dagen, føler meg så trist. Har en vond følelse innvendig, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få den vekk...
Jeg finner stadig nye ting jeg vil forandre og ikke er fornøyd med. :( Er jo bare helt teit, og sånn vil jeg ikke ha det. Jeg leter en del etter ting som kan hjelpe på humøret mitt og psyken min. Kom over noe på en blogg jeg følger, tenkte jeg skulle teste ut det.
Når jeg står opp om morgenen ser jeg alltid på telefonen først, blar gjennom alle sosiale medier. Det skal jeg prøve og kutte ut nå, og begynne og spise frokost også. Når jeg spiser frokost skal jeg heller lese en bok og faktisk slappe helt av. Tenker man må prøve det meste! Jeg vil ikke gå igjennom livet deprimert, og bare gråte.
Har grått en del i det siste, og jeg skjønner ikke alltid av hva en gang.. :(
Vil bare like meg selv og være fornøyd med livet, er det så mye og ønske? 

I dag så har vi vært ute og gått tur med hundene, her må de jo ha en lang tur hver dag. Holder ikke bare og ut og lufte de i 5 minutter så de får tisset. Er veldig godt når man har kommet seg ut av døra, og det er så deilig og gå tur her på Veitvet. Liker meg faktisk veldig godt her, og det er et veldig koselig og fint område. Runden vi går tar ca 45 min, så veldig fin tur. 

 Flinke gutten min <3
 Emmi vil helst bestemme! Hehe
 Utsikten fra balkongen våres, det er jo så fint her! :)
 Trives godt her ja :)Ha en fin dag videre <3

#familie #hund #tur #veitvet #oslo #sol #sommer 

Han ble nesten kvalt!

 • 14.06.2017 - 20:42

Hei alle fine <3I dag har vi jo vært i Sverige og handlet, fikk så mye for pengene! Handlet masse mat, og litt godis da :)
De hadde så mye glutenfritt, så da fikk vi med oss en del! De har så lite utvalg her i Norge, og det er så sinnsykt dyrt. Er veldig digg og ha fryseren full av mat, og å slippe og tenke på det på en stund. Veldig sliten og vondt nå, men vel verdt det! Så her blir det natta tidlig, så håper jeg formen er bedre i morgen. Hadde veldig lite søvn i natt også! 

Har vært veldig redd for Marley. Bare tre dager siden var jeg sikker på at Marley skulle dø. Han hadde tydeligvis fått i seg noe på gulvet her, en perle eller noe. Han sto plutselig helt rart og ikke fikk puste, så jeg snudde han opp ned og stakk fingeren i halsen på han. Heldigvis kastet han opp og det gikk bra, men jeg er jo livredd nå da.
Jeg står opp om natten for og høre at han puster, jeg er så redd for og miste han!
Er jo ikke lenge siden det som skjedde med Emmi heller, så blitt veldig overbeskyttende med de begge to.

Har en del angst om dagen også, så gjør det ikke så mye bedre da.
Resten av denne uken skal jeg bare nyte med Eirik, Victoria og hundene. Prøve og gjøre noen positive fine ting fremover.Legger ved noen bilder av dagen i dag <3
 Fineste Marley min <3

 MC mat, og i dag smakte det godt! ;)

 My man <3

 Ble en del mat da! Vi er fornøyde :)

 Elsker frappe, det så godt med karamel smak.Hva har dere gjort i dag da?

#familie #sverige #shopping #harryhandel #foreldre

Dagen i bilder!

 • 13.06.2017 - 21:58

Hei alle fine <3I dag har vi jo utforsket Veitvet, og det er så fint rundt her. Vi klarte jo og gå feil så vi havnet på Linderud! Hehe. Veldig glad for det faktisk, for fant jo ut at det var rett ved blokka våres.

Det var så fin tur og vi fikk sett masse, veldig mye til barna rundt her. Nå har vi akkurat kommet hjem fra Linderud sentret, da vi fant ut at vi skulle ta en tur dit i stad.

Har en serie som jeg elsker fra Kitch´n, og da hadde svigermor handlet to kopper til oss i den serien. Er de ikke fine?
Jeg synes de er drit fine <3Dagen i dag har vært kjempe fin, og vi har blitt bedre kjent her vi bor. Legger ved bilder av dagen våres, så får dere sett litt av Veitvet.

I morgen går turen til Sverige for og handle mat. Så da blir det nok en del bilder i morgen, det blir kos! 

 Dette er der vi går for og komme til skolen til barna, veien fra oss.

 Kjekke kjæresten min og Emmi <3 

 En av lekeplassene vi gikk forbi, det var flere steder for barna.

 Her kan vi trene hehe;)

 Den her kommer Trym Marius til og elske, han har mast så mye om trehytte.

 
Her er skolen som både Trym Marius og Victoria skal gå på, ny for to år siden.Så hva synes dere om Veitvet?

Gjort noe gøy i dag?Ha en fin kveld videre, her er det en episode av Orange is the new Black og natta.

 

#familie #foreldre #veitvet #oslo #mamma #livsstilsblogg #hund 

Så stolt!

 • 12.06.2017 - 22:22

Hei alle fine <3 


I dag har det virkelig gått i ett, og jeg kom hjem igjen først nå. Som jeg sa tidligere så skulle jeg på sommerfest i barnehagen, og det var jo på Nesbyen.
Turen oppover var kjempe koselig, jeg og Trym Marius koste oss masse. Mamma og sønn tid, og det trengte vi <3 Sommerfesten gikk kjempe bra, og jeg var kjempe stolt, kan man trygt si <3 Trym Marius pleier ikke og ville være med og opptre, men i dag gjorde han det. Jeg hadde en liten prat med han og forklarte han litt. Jeg sa jeg skulle filme han, så han kunne se tilbake på det senere. Han stelte seg skolerett og smilte fra øre til øre, tror nok både jeg og han var like stolte <3 Uansett om jeg er kjempe sliten nå, så er jeg utrolig glad for at jeg dro på den sommerfesten.

Heldigvis skulle jeg hente svigermor på Nesbyen, så hun kjørte hele veien hjem til Oslo. Hadde ikke hun kjørt måtte jeg nok ha blitt på Nesbyen til i morgen! Sånn er det når ryggen bestemmer og ikke jeg! Hehe.

Beklager for at jeg ikke har fått svart på den spørsmålsrunden, men det har vært alt for masse nå. Så har ikke fått prioritert det da, heller prioritert barna.
Men det kommer i løpet av uken! Har litt bedre tid nå.

Ha en flott kveld videre :)Nydelige Runa <3En veldig stolt gutt <3

#familie #foreldre #mamma #barn #barnehage #sommer

Jeg sover her jeg mamma!

 • 10.06.2017 - 09:33

God morgen alle fine <3Her har det vært veldig lite søvn i natt, Runa hoster veldig og bil-trafikken suser i ørene mine. Jeg sliter mye med søvn som de fleste vet, og den biltrafikken gjør det ikke bedre. Lydene blir bare høyere og høyere, og mer irriterende. Jeg bruker flere timer på å sovne, mens barna sovner av den lyden! Hehe. Så i dag skal vi bytte rom, barna får det største rommet <3
Blir spennende og se hvordan denne dagen blir ,med to timer søvn på meg bare. Var veldig godt og få hjem de små, familien er liksom komplett når de er hjemme. I går ville Trym marius sove på gulvet inne hos oss, han var jo så søt der han lå og sov. Han er en fantastisk gutt med en utrolig personlighet. Mannen i mitt liv <3


Er han ikke søt <3
 

Var to slitne barn som kom hit i går, så tok litt tid for de og roe seg ned. Er to barnehager som er slått sammen nå, så er 40 barn i barnehagen dems. Det er store forandringer for de, og spesielt for Trym Marius. Så her skal vi bruke helgen på og slappe av og bare kose oss, viktig det også. Nå driver vi og bytter rom og klokken er 0700! Haha. Skal ikke stå på pågangsmot her i gården, små og store hjelper til.

Ha en fin dag <3

Date night

 • 08.06.2017 - 09:56

En date trenger ikke være på en resturant, og heller ikke koste masse! Spesielt når man har barn, så er det ikke alltid lett og komme seg ut. Nå har jeg og Eirik faktisk hatt to dater på kort tid, det er jo helt utrolig. Hehe. Nå trengte vi virkelig og ha litt kjærestetid, da det ikke har vært rom for det på en god stund. Først var vi jo på latter og så på pappaen til Eirik, og det var kjempe gøy. I går så valgte vi og lage noe god mat sammen, og bare dekke på med det fine servise vi har. Vi har jo testa ut matkassen fra Godt Levert denne uken, og vi tok premium kassen pga gluten. Vi lagde en rett fra den i går med kylling, og deilig tilbehør. Også har vi testa ut et par eplemoster fra Lier Epler, vi drikker jo ikke alkohol så da må man ha noe annet til maten.

Victoria var på sommerball med skolen i går og sov hos en venninne, så vi hadde helt barnefri på daten. Vi hadde en kjempe koselig kveld med god mat, og Greys på sengen før det var natta.

Hva gjør dere når dere skal ha date?

 Veldig koselig synes jeg, kan gjøre det romantisk hjemme også <3

 Anbefaler virkelig denne, den var kjempe god til kylling.

 Veldig fornøyd med maten! :)

 

Ha en flott dag alle fine <3

#familie #foreldre #date #kjærester #middag #godtlevert

For en tur!

 • 07.06.2017 - 18:29

IKEA tur fra helvette..

Snakk om mye styr for og handle et par ting, 3 forskjellige IKEA måtte vi til, her på Furuset.
De har da to bygg for at de ikke har plass til alt, så må du til et annet sted for og hente på lageret. Har kommet frem til at jeg liker IKEA på Slependen MYE bedre hehe. Vi fikk handlet det vi skulle ha til slutt, så tror barna blir veldig glad når de kommer på fredag :)
Endelig fikk jeg kjøpt meg noe til og organisere sminke skuffen også, fornøyd med det.

Nå skal jeg og min kjære ha en date her hjemme, bli litt flinkere til sånt. Kan fint gjøre det litt spesielt hjemme også, trenger ikke ut og spise for og ha en date. Kommer oppdatering om daten senere.

Victoria er på sommerball på den nye skolen i dag, hun var kjempe fin <3

Ha en fin kveld alle fine, det skal vi prøve på også <3Lettere oppgitt type! Hehe, elsker IKEA da ;)Ble litt forskjellig! Dere får se mer når jeg har house-tour! :)#ikea #familie #date #kjærester #foreldre #mamma #livsstilsblogger #sminke

Litt for mye..

 • 04.06.2017 - 13:59

Hei alle fine <3

Beklager for så lite innlegg på bloggen i det siste! Jeg lover det blir bedre snart!:)
Har stått i esker og søplesekker i mange dager, og hatt veldig masse og gjøre. Vi er veldig slitne og leie, men det blir bra til slutt.
I går var vi på kjærestedate på Latter, det var veldig koselig. Det trengte vi virkelig nå, da det har vært liten tid til og være kjærester.
Snille pappaen til Eirik ba oss dit, så da fikk vi en avkobling!

I dag kommer Runa og Trym Marius, de skal sove her for første gang i natt! Gleder meg masse til de kommer, har savnet de så masse nå.

Legger ved litt bilder av leiligheten, men vi er ikke ferdig her.
Kommer en house tour når vi er helt ferdig!

Ha en fin søndag videre <3På date <3Latter!
Kjempe morsomt show :)Elsker de skoene og kjolen <3
Klar for date med den kjekkeste :)Nye leiligheten!<3Litt mindre plass en vi er vant til, men det går bra. :)Love <3Så hva synes dere så langt?:)

#foreldre #mamma #livsstilsblogger #antrekk #date #oslo

Utslitt

 • 02.06.2017 - 22:15

Hei alle fine <3

Beklager lite innlegg, har gått i ett her! Bare to timer søvn på over et døgn, og ikke noen pauser omtrent. Gleder meg veldig til og bli ferdig nå, tror det blir bra.

Fikk en kjempe god nyhet også, barna er nedenfor i helgen. Så på Søndag kommer de hit i noen timer, savner de, så det blir kos ❤

Skal prøve og få ut et innlegg med litt bilder i morgen, så får dere se litt av leiligheten!

Ble også invitert på Latter i morgen av pappaen til Eirik, så blir godt med et avbrekk fra flyttingen :)

Nå er det natta her, prøve og få litt mer søvn i natt.

Sove godt alle sammen :)

Hater ryggen min!

 • 29.05.2017 - 14:35

Hei alle fine <3

Her går tiden alt for fort! Spesielt når kroppen og hodet ikke samarbeider. Som de fleste vet, er vi på flyttefot denne uken. Og det er mye og ordne.
Vi har pakket ned masse fra før, men fortsatt en del og gjøre. De små dro jo til pappaen sin igjen i går, så da kunne vi pakke ned resten her. Vi klarer jo og bruke papp og plast servise. Sånn er det å flytte! Hehe.
Ryggen min er ikke like samarbeidsvillig om dagen, da den er veldig vond. :( Jeg vil så gjerne bare gjøre alt med en gang, men sånn funker det ikke. Føler den styrer så mye av min hverdag, og det er veldig vondt. Vi kommer nok i mål med alt, men jeg blir alltid så stresset da jeg vil at alt skal være i orden.

Trym Marius sin bursdag ble så bra, og de koste seg så masse. Selv om det ikke var så mye vi kunne tilby, så var det tydeligvis bra nok for barna.
Legger ved litt bilder av dagen i går:)


Nydelige barna mine <3Han valgte lilla krone i barnehagen, da det er yndlingsfargen hans <3Viktig med en pause før gjestene kommer! :)Takk til Kiwi for bursdagspakke! :)

Ha en flott dag videre <3#familie #mamma #foreldre #livsstilsblogger

 

I dag skal du feires <3

 • 28.05.2017 - 09:16

God morgen alle fine <3
 

Her var det morgen halv 7, så fått gjort en del her på morgenen!
Vi skulle egentlig ikke ha barnebursdag for Trym Marius, men han ble så utrolig lei seg.. :(
Så da var det bare og få til noe, en slags brownies er bakt og is er kjøpt inn.

Her er det fullstendig kaos, da vi flytter om 5 dager bare.
Tenker vi bare får gjøre det beste ut av det, så lenge de koser seg så er det greit. :)

Legger ut bilder av dagen i dag litt senere, nå skal jeg nyte tiden med barna.
De drar til pappaen sin i ettermiddag, så da må man bruke tiden nå <3Nydelige prinsessen min <3

Ha en flott søndag!

#familie #mamma #foreldre #livsstilsblogger

Hvordan skal jeg få til alt?

 • 27.05.2017 - 16:43

Hei alle fine <3

Her går det i ett hele tiden, barna klarer ikke helt og roe seg. Skjønner dette veldig godt, da jeg også har det problemet om dagen. Vi bor i pappesker og søplesekker, da nesten alt er pakket ned. Det er mye som skjer, og når jeg springer rundt vil jo barna gjøre det samme. Så i dag har vi tatt oss helt fri fra pakking og kaos, nytt dagen med barna <3

Vi dro bort i den ene barnehagen her før klokken 12 i dag, og der fikk de lekt og kost seg masse. Så gikk turen til svigermor, der hadde hun lagt tepper rundt på plenen og det var så digg! :) Vi fikk servert mat, is og drikke. Luksus var dette i dag:) Så nå ligger vi rett ut alle sammen og ser tv, og spiser godis og is:)

Bloggen vil ikke være så aktiv nå før vi har flyttet, da det er så mye og gjøre. Formen min er ikke helt på topp, da jeg kaster opp og er uggen hele tiden:( Skal til lege på onsdag så får vi se, passer litt dårlig nå.

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat, der oppdaterer jeg oftere. Her kommer litt bilder fra dagen våres, nå må jeg bake til barnebursdag i morgen.Dette var så digg og legge seg i <3Så masse digg:)Fineste barna og bonuspappaen <3Mitt alt <3

Beklager litt dårlig bildekvalitet, da jeg glemte kameraet i det vi strormet ut døren idag. Så alt ble tatt med telefonkamera.

Ha en flott dag videre <3

#familie #foreldre #mamma #barn #bonuspappa

Hvordan skal jeg få til alt?

 • 27.05.2017 - 16:37

Hei alle fine <3

Her går det i ett hele tiden, barna klarer ikke helt og roe seg. Skjønner dette veldig godt, da jeg også har det problemet om dagen. Vi bor i pappesker og søplesekker, da nesten alt er pakket ned. Det er mye som skjer, og når jeg springer rundt vil jo barna gjøre det samme. Så i dag har vi tatt oss helt fri fra pakking og kaos, nytt dagen med barna <3

Vi dro bort i den ene barnehagen her før klokken 12 i dag, og der fikk de lekt og kost seg masse. Så gikk turen til svigermor, der hadde hun lagt tepper rundt på plenen og det var så digg! :) Vi fikk servert mat, is og drikke. Luksus var dette i dag:) Så nå ligger vi rett ut alle sammen og ser tv, og spiser godis og is:)

Bloggen vil ikke være så aktiv nå før vi har flyttet, da det er så mye og gjøre. Formen min er ikke helt på topp, da jeg kaster opp og er uggen hele tiden:( Skal til lege på onsdag så får vi se, passer litt dårlig nå.

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat, der oppdaterer jeg oftere. Her kommer litt bilder fra dagen våres, nå må jeg bake til barnebursdag i morgen.Dette var så digg og legge seg i <3Så masse digg:)Fineste barna og bonuspappaen <3Mitt alt <3

Beklager litt dårlig bildekvalitet, da jeg glemte kameraet i det vi strormet ut døren idag. Så alt ble tatt med telefonkamera.

Ha en flott dag videre <3

#familie #foreldre #mamma #barn #bonuspappa

Siste psykologtime

 • 24.05.2017 - 08:27

Kjenner det er veldig rart at det er siste timen min i dag, hvert fall på Ål. Har jo hatt samme psykolog i 3 år snart. Litt skummelt og skal bytte.
I dag får jeg med alle papirene mine, da jeg har latt henne lese barnevernspapirene mine. Har vært veldig fornøyd med min psykolog, hun har gjort så mye for meg. Krysse fingrene for at neste blir like bra, og kan gi meg den hjelpen jeg trenger. Det vil jo si at jeg må gi litt av meg selv også, da det ikke er så lett å hjelpe noen, som ikke vil ha hjelp. Tar jo litt tid og skal bygge opp tillit, og kjenne seg sånn nogenlunde trygg. Er jo faktisk en person du skal åpne deg for, og da kan man føle seg litt sårbar. Jeg gjør hvert fall det. Er ikke så flink til å prate om veldig personlige ting og føler fort ubehag. Jeg har kommet vedig mye lenger enn der jeg var, men det tar tid. Det må nesten ta den tiden det tar, da jeg vil bli friskere enn jeg er nå.
Tålmodighet er nøkkelen her, og små skritt som jeg sier så ofte! <3

I dag har jeg kost meg masse med barna på morgenen, og Eirik da. :) Elsker morgenen når det er god stemning, og det er det så lenge vi ikke stresser.
Jeg har tilomed fått trent med Marley allerede, er så gøy og trene med han. Han er super flink og veldig lærevillig og han tar alt så fort.
Noe av det jeg liker best, er og trene lydighet. Skal ha en økt til etter timen min på Ål, greit og ha små økter. Fikk ikke hatt noe videoblogg i går, men skal se hva jeg får til i dag! :)

Trym Marius har spurt meg om ikke han kan være med igjen, da han synes det var veldig gøy. :)
Så vi får se hva vi gjør!
Noe dere vil se?

Husk og meld dere på ukens blogganbefaling HER!
Her kan dere få et eget innlegg på bloggen min <3Fineste gutten min <3

Ha en flott dag alle fine <3

#familie #mamma #foreldre #nydag

Min nydelige sønn må gå først

 • 23.05.2017 - 18:53

Denne dagen har gått i ett , kjenner jeg bare siger sammen. Jeg er så sinnsykt sliten i både hodet og kroppen, men nå er snart dagen overstått.
Nå ligger jeg i senga med min nydelige sønn, og han er jo hele 6 år i dag <3 Vi ser på Marcus og Martinus, en av bursdags gavene hans fra oss. Han elsker de, og synger med på sangene. Vi startet jo dagen før klokken 6 i dag tidlig, og det har gått kast i kast siden da. Så her er både små og store slitne, men har vært en vellykket bursdagsfeiring:)Klar for og blåse ut lysene!:) Her har vi jo pakket nesten alt ned, så fat hadde vi ikke! Hehe. Han ble fornøyd, og det er viktigst. :)En veldig fornøyd gutt, selv om han var litt sliten.
Han fikk sparkesykkel, noen piler som lager lyd når man skyter de opp i lufta.
Han fikk akvarium og film:)Veldig klare for kake:) Han bestilte oboy kake, pavlova og geletog:)

Vi skulle jo være hos Nevropsykologen klokken 09.00 med Trym Marius, og det er over en time og kjøre dit. Trym Marius var veldig flink og tålmodig, men han ble utrolig sliten. Er veldig mange tester han skal igjenom, så forstår godt han blir lei og sliten. I dag fikk Trym Marius diagnosen sin, den kommer jeg tilbake til senere. Når vi endelig var ferdig der etter over to timer, gikk turen til Gol. Der skulle jeg handle gave til Trym Marius, blomster og gravlys. En veldig merkelig kombinasjon, men er bare sånn denne dagen har blitt. Så var det opp på grava til Alexander, tenne lys og legge på blomster. Jeg fikk pratet litt, og gråt en hel del på grava. Godt og være i nærheten av han, savner han så sinnsykt masse. Men min sønn har bursdag og han går fremst uansett, så gjorde meg ferdig der oppe og hjem og feira bursdag. Var veldig godt og få lettet litt på trykket der oppe på grava, klagd litt og suttra til Alex <3 Han er fortsatt min bestevenn og jeg kommer aldri til og glemme han <3 Han vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte <3 Mine tanker går spesielt til datteren hans og mammaen hennes i dag <3Min kjære Alexander <3 Du er alltid i mine tanker <3

#familie #mamma #foreldre #bursdag #sønn #savn

Både glad og trist på samme tid!

 • 23.05.2017 - 07:06

God morgen alle fine <3

I dag er min kjære gode sønn 6 år, han er snart skolegutt!<3 Han er en smart, oppfinnsom og omsorgsfull gutt, og jeg elsker han langt inn i hjerterota mi <3
I dag startet dagen før klokken 06.00, da jeg skal til Høvet med Trym Marius og pappaen hans. Vi skal så klart feire bursdagen hans her hjemme, når vi er ferdig der oppe.
Var litt rart å ikke ha han her på bursdagsmorgenen hans, da jeg alltid pleier å servere barna frokost på sengen da. Han har nok blitt skjemt bort hos pappaen også, og jeg ser han jo nå om en time bare.

Dette er en veldig rar dag på mange måter, da det også er fire år siden Alex døde:( Så skal innom graven hans på vei fra høvet i dag, da han er gravlagt på Gol. Så her er det både sørging og feiring på samme tid, blir aldri helt vant til det. Men Trym Marius har bursdag, så da er det han som må stå i fokus. Det kommer nok en vlogg senere i dag, om hvordan dagen har gått. Mine tanker rundt dagen, og feiringen til Trym Marius.

Ha en flott dag alle fine <3

 Nydelige Trym Marius <3

#familie #6år #bursdag #mamma #foreldre #nettavisen  #sønn #barn #tap #sorg

Intervjuet er ute!

 • 22.05.2017 - 17:21

Hei alle fine <3

I dag er intervjuet mitt ute! Var så rart å se og høre meg selv prate! Var ganske så nervøs, så gikk litt i surr. Var så mye mer jeg ville sagt, men det får jeg nok muligheten til senere. Tusen takk til Rune Fardal som tok kontakt med meg, og ikke minst ville høre på meg. Jeg skal fortsette og nå ut til folket, og hjelpe der jeg kan hjelpe <3

Nå er det grillmat og kos med den nydelige familien min <3 Victoria har besøk av to venninner, flotte jenter. Og Runa babyen min er hjemme hos mammaen sin <3 I morgen har Trym Marius bursdag og blir hele 6 år gammel! Fine gutten min :)
Vi skal opp til høvet i morgen til nevropsykologene med Trym Marius, men etter det blir det kake og kos.Dere finner intervjuet HER!
Si gjerne hva dere synes om intervjuet! :)


Ha en flott dag videre alle sammen <3

BUZichJhntH


Deilig grillmat! :)

#familie #mamma #livsstilsblogger #foreldre

 

En lang dag!

 • 21.05.2017 - 18:19

Hei alle fine <3

Dette har virkelig vært en innholdsrik dag, og jeg har fått høre mye. Vi dro jo til Gol klokken 10.00 i dag, og det har gått i ett! Intervjuet gikk veldig bra, men jeg var litt nervøs.. Hehe. Jeg har vertfall fått delt litt, og tenker det får være bra. Han var en utrolig hyggelig mann, og han fikk meg til og slappe av. Dette er en mann som virkelig står på for barna og foreldrene. Er det noen som kan hjelpe folket, så er det han! Rune Fardal er en mann det står respekt av, og en mann som står på for det han mener!
Videre gikk turen på barnevernskonferansen, og der var det mange sterke historier. Kjente jeg fikk klump i magen et par ganger. Stakkars folk! :(
Jeg kommer tilbake til alt dette i et eget innlegg, er veldig sliten nå. Det var en konferanse det var verdt og få med seg, mange flotte folk. Vi dro litt før da jeg var veldig sliten, ble en del inntrykk og ta innover seg i dag.
Veldig glad jeg gjenomførte alt dette <3

Kjenner jeg savner barna veldig masse nå, da det blir så stille her uten de. Første gang jeg og Eirik har hatt en hel helg uten barn, men nå savner vi de veldig. Både Victoria og Runa kommer hjem i morgen, og det skal bli så godt <3 Trym Marius kommer hjem på tirsdag, og da har han jo bursdag også <3

Vi har fått pakket masse i helgen, deilig og få gjort litt. Nå ser vi så frem til og komme oss på plass i Oslo, og innrede alt der og skape vårt nye hjem! :) Nå sitter vi og venter på den minste babyen våres, nemlig bulldoggutten Marley. Han har jo også vært borte hele helgen, ikke rart det blir for stille for oss! Haha. Emmi har virkelig kost seg denne helgen da, helt rolig og masse kos på hun:)

Her skal vi styre litt mer og ta livet med ro! :)
Ha en flott kveld videre:)Fineste Emmi min <3

#mamma #foreldre #hund #helg #livsstilsblogger #familie #barn

Det rotet seg til i hodet mitt

 • 20.05.2017 - 18:24

Vi skulle egentlig dra herfra klokken 12.30, men jeg var så stresset at det ble ikke sånn. Vi dro til Gol og jeg så på klokken, den var bare 12.00 Hehe. Snakk om og surre da, jeg var sikker på at vi dro kl halv 1 fra Nesbyen. Siden vi hadde så god tid, så dro vi på bakeriet en tur. Veldig koselig med litt kjærestetid! Er ikke så ofte vi har det <3

Heldigvis hadde de noe glutenfritt, og det var kjempe godt :)

Vi skulle jo møte han som skulle intervjue meg klokken 13.00, så vi dro først på Solstad. Der var han ikke, så da tok vi turen på Pers hotell.
Vi fikk tak i han til slutt, men måtte vente til klokken 14.00. Vi satt og ventet i nesten tre timer på Gol i dag! Så var vi innom Laila på Layce en tur også. :)

Når det egentlig var min tur så dukket det opp en hastesak, og de trengte hjelp. Så intervjuet mitt blir ikke før i morgen tidlig, men det går bra.
Var bare hodet mitt som gikk litt i spinn i dag, da jeg er nødt til og ha ting på stell. Og når avtaler ikke gå som forventet, ja da revner hodet mitt litt.
Dette er noe jeg er nødt til og jobbe ekstra med, men det får gå. Så da skal vi til Gol tidlig i morgen, og det er også konferansen på Solstad i morgen.
Anbefaler dere og dra dit og informasjon om den finner dere HER!
Jeg tar selvfølgelig med meg kamera, og skal prøve og få notert en del. Så kommer innlegg til uken om konferansen.
 

HUSK Å MELD DERE PÅ UKENS BLOGGANBEFALING HER!

Ha en flott kveld alle fine <3

#familie #barn #kjærlighet #mamma #løvetannbarn

Dritt morgen!

 • 18.05.2017 - 10:45

Ikke så mye god morgen her i huset! Natten har vært et helvette, og morgen startet med diskusjon. Ikke alltid like rosenrødt nei. Er så lei av og sove så dårlig hver eneste natt, blir så sliten. Skulle ønske jeg bare kunne sovet en hel natt, uten de jævla marerittene. Når man da i tilegg våkner og det er dårlig stemning, siden vi begge er morgengretne før kaffen. Victoria og jeg er fortsatt forkjølet, så happy fuckings good morning, sier jeg.

Dagen kan jo bli bedre, klokka er jo bare halv 11. Hehe. Det pøsregner ute, og jeg elsker når det regner. Den lyden får meg til og slappe av, bare ligge inne og høre på regnet. Flere som liker regnet?

De små er hos pappaen sin denne uken, men jeg har lovd de en alenedag hver hos meg. Runa hadde vi fra tirsdag til onsdag, og Trym Marius skal vi ha i dag. Koselig og ha den ene litt for seg selv innimellom, da det er litt lettere og finne på noe <3

Nå skal jeg drikke kaffen min og prøve og ikke kaste ut min kjære! hehe;)
Ha en flott dag alle fine <3 

#familie #mamma #foreldre

Kortvarig 17 Mai feiring!

 • 17.05.2017 - 19:58

Hei alle fine <3
Håper alle har hatt en flott 17 Mai feiring, og kost dere masse! :)

 


 

Her startet vi dagen 07:30 da Runa sov faktisk lenge i dag. Vi slappet av og tok det med ro en god stund, og det var godt.
Jeg og Victoria har blitt forkjøla, så frista mest og bare ligge under dyna hele dagen. Men vi tok finstasen på og dro bort i sentrum. Der møtte vi pappaen til de små og Trym Marius.


 

Vi var alle spent på hvordan det skulle bli dette året med Trym Marius, han var også veldig spent på alt som skulle skje. Vi måtte stå og vente en stund før toget skulle gå, og da ble han veldig rastløs. Vi rakk og gå i knappe 5 min før det ble for masse for han, og da ville ikke Runa heller. Han gråt og var helt knust, han sa han var sliten. Ikke så lett alltid for disse små, og vertfall ikke når man er høysensitiv i tilegg.

De sier det er barnas dag 17 Mai, men synes det er så masse stress og forventninger. Men dette kommer jeg tilbake til senere, mine meninger om 17 Mai. Det endte med at barna ble med pappaen dems til Gol, for og feire hjemme hos goffan dems. Det var hans 17 Mai i år. Rart og ikke ha de hele 17 Mai. Der hadde de vertfall kost seg masse, Trym Marius liker det når det er mindre folk! :) Eirik og jeg dro hjem, la oss på sofaen og så serie før vi skulle til Gol. Victoria ville ikke gå i tog osv i dag, men ønsket og se russetoget. Russetoget startet ikke før 17.30, så er ganske sent. Victoria tok toget i forveien, og vi kom etter senere. Vi spiste kebab og så på russetoget, litt anderledes 17 mai i år ja.

Alt i alt så hadde vi en fin dag:) Neste år blir det feiring i Oslo og det kan jo bli spennende.


Det store russetoget på Gol! Hehe :)
 

Nå er det bare og holde seg under dyna og prøve og bli friskere, før jeg skal hente Trym Marius i morgen :)

Ha en flott kveld videre <3

#17mai #feire #familie #barn #mamma #foreldre #høysensitiv

Viktigste er at du er glad i deg selv!

 • 16.05.2017 - 09:20

Her er talen jeg skrev til min kjære datter i konfirmasjonen hennes! Jeg turte tilogmed og lese den høyt.
Nå deler jeg den med dere også <3
 
Min kjære datter Victoria! Gratulerer så masse med dagen i dag! Jeg kan ikke tro at vi allerede har kommet til dagen da du er konfirmant. Tiden har gått så fort, men samtidig er det så mye som har skjedd. Du har vokst opp å blitt en vakker, fornuftig, smart, fantasifull, kreativ, litt gal, morsom og nydelig jente med masse energi og mye omsorg. Og jeg er så utrolig stolt av deg.
 
Du ble født 21.03.2002, klokka 17:23 på Drammen sykehus. Vi dro hjem igjen kl. 09 dagen etterpå og dro innom oldeforeldrene dine på Flå på vei til Ål sjukestugu. Der tilbringte du og jeg en natt før vi dro hjem igjen. Jeg klarte ikke å ta øynene fra deg og du var omtrendt konstant på armen min. På natten sjekket jeg flere ganger at du pustet fordi jeg var livredd for å miste deg. Jeg trodde ikke det var mulig å elske noen så høyt, men det fant jeg virkelig ut at det var. Jahn Christian og Alexandra var ganske så stolte når de traff deg første gangen. Alexandra ville helst mate deg med flaske hele tiden, men Jahn Christian var litt mere sjalu, men veldig glad i deg. Han syntes egentlig bare du var litt kjedelig siden han ikke kunne leke med deg eller noe. Men dette forandret seg når du vokste til og dere ble som knoll og tott.
Dine første ord var mamma, pappa og ball. Og du begynte å krabbe allerede da du var 5 mnd. Du var en travel liten frøken, jeg måtte ha sele på deg i vogna allerede når du var 3 mnd gammel. Du satt ikke mye i ro og ville helst at det skulle skje noe hele tiden. Du var et aktivt og oppfinnsomt barn. Du begynte rett og slett med alt veldig, veldig tidlig.
På skolen var du en sosial og glad jente som alltid fant på sprell. Du var godt likt og ville prøve ut det meste. Jeg kan med hånda på hjerte si at du har prøvd ut alle aktiviteter hallingdal har å by på, men fortsatt ikke funnet noe som har truffet dine interresser.
Men det kommer nok jenta mi, vertfall med dine gode kvaliteter.

Jeg har så mye fint å si om deg, men ikke tro du slipper unna, for det har ikke bare vært en dans på roser. Alltid når vi skulle på handletur så ble du borte, du gjemte deg bort, så det endte med at jeg måtte tillkalle vaktene på senteret og få hjelp til å finne deg! Og som regel satt du bortgjemt i et klesstativ. Du og Runa har deres likheter. Du syntes lillesøster er sinnsykt plagsom, men det du ikke vet er at hun er en liten kopi av deg. Du sprang overalt, satt aldri i ro og kjeften din gikk i et, og sånn er det vel egentlig enda. Du pleide alltid å vekke meg om morgenen når du våkna, unntatt EN morgen, og da hadde du heldt mel og vann utover HELE kjøkkengulvet! Så det tok meg mange timer å få opp den deigen fra gulvet. Og når vi skal tenke på nå-tid, så tror jeg det mest irriterende er at du ikke gidder å gå opp trappa når det er noe du lurer på. Du ringer meg i steden, og ikke en gang! Du ringer til jeg tar telefonen, så om du må ringe 40 ganger, så stopper ikke det deg.
Selv om denne konfirmasjonen er en feiring fra barn til voksen, kommer du alltid til å være min lille jente!
Det har alltid vært oss to og det vil det alltid være. Du er mitt alt og jeg gjør alt i min makt for å beskytte deg.
Du har sagt at jeg er som FBI...Og det er jeg!
 


Oss to for alltid Victoria <3
 

Det jeg vil du skal ta med deg fra denne talen og huske på er hvor sterk du er som person! Du har styrke til å si din mening og stå på det. Du har styrke til å stå igjennom tunge dager. Du har styrke til å vise omsorg for meg og søsknene dine og alle andre rundt deg. Du har styrke til å få til akkurat det du vil både på daglig basis og senere i livet. Og det som er viktigst av alt, er at du selv er fornøyd og glad i deg selv.
Det spiller ingen rolle hvor mye ting du har eller hvor gode karakterer du får på skolen, hvis du ikke er glad i deg selv. Og det kan være vanskelig i perioder, også for meg og alle andre mennesker.
Men jeg skal hjelpe deg og gi deg all den kjærlighet og støtte du trenger. Fordi du fortjener det beste og jeg elsker deg over alt på jord.
Gratulerer så mye igjen, jeg elsker deg <3
 
Takk for hjelp kjære Anne <3

Det gikk over alle forventninger!

 • 15.05.2017 - 19:44

Hei alle fine <3

Jeg lovde jo et innlegg om Victoria sin store dag, og det var virkelig en stor dag for henne!
Dette var også en stor dag for meg, en utrolig stolt mamma <3 Nå har min lille datter tredd inn i de voksnes rekker, og det er så rart og tenke på.
Min lille jente er konfirmert, tiden går så utrolig fort. Vi hadde en flott feiring og det var mange som kom, vi var 48 stykker.

Jeg hadde leid et grendahus her i Nesbyen, gammelt men sjarmerende. Jeg har styrt på veldig for at dette skulle bli en minnerik dag, og jeg tror jeg klarte det. Det har tatt masse tid, men så utrolig verdt det. Dette er en stor dag for alle konfirmanter, og da skal de settes pris på og feires skikkelig.

Jeg leste jo en tale til jenta mi, klarte selvfølgelig ikke å la vær og gråte! Hehe. Den legger jeg ut i morgen så dere får lese den.
Legger ut litt bilder så dere får se litt hvordan feiringen var. Er jo så koselig og dele litt med alle dere. Mange av bildene er det søsteren til Victoria som har tatt. Alexandra.
Dere finner bloggen hennes HER! satt stor pris på den hjelpen og hun er så flink til og ta bilder.Her er kaken jeg bestilte til henne, og den ble akkurat sånn som den skulle <3
Ei som ble veldig fornøyd med den, og den smakte kjempe godt! :)Dette er rett etter Kirken, før vi dro for og ta bildene til takkekortene :) Dette har Alexandra tatt, da hun til slutt klarte og få Victoria får seg selv der ute! Hehe :)
Hun er så nydelig <3Dette er stedet vi valgte for bildene, det er så nydelig der :)
Også storesøster som har tatt <3Nydelig sted, så harmonisk der! :) Er så stolt av den utrolig vakre og snille datteren min <3
Tatt av Alexandra :)Her er lokalet ferdig pyntet, tok sin tid men ble fornøyd! :)
Førbildene kan dere se HER!


Plassen til min kjære datter Victoria, hedersplassen <3
Så søte de små gaveposene er :)

Masse digg mat, alt smakte kjempe godt og vi var fornøyde alle sammen. Man tror alltid at det er for lite mat, men det var det ikke!
Hehe


Mer av koldtbordet, var veldig fornøyd med maten.
Kakebordet med masse gode kaker <3

 Gavebordet til min kjære datter! Hun fikk så masse fint. :)
Den lille blå kofferten er fra storesøsknene hennes, og det var en tur til London <3 Heldig som har så flotte søsken <3Denne kjøpte hun seg i dag for noen av pengene sine, dette var det største ønsket hennes.
Så nå er hun en stolt eier av en iMac, og stolt kan man trygt si hun er! Hehe!

Alt i alt så var dette en perfekt dag for store og små <3Ha en flott kveld alle fine <3

#familie #mamma #datter #foreldre #konfirmasjon

 

En liten sniktitt

 • 14.05.2017 - 20:50

Hei alle flotte <3

Vi har hatt en helt fantastisk dag, konfirmasjonen ble veldig vellykket. Men nå er vi helt utslitte hele gjengen, å må bare trekke pusten og senke skuldrene resten av kvelden. Jeg kommer til og ha et utfyllende innlegg om dagen i dag, med masse bilder selvfølgelig! Jeg holdt også en tale til min kjære datter, som dere skal få lese etterhvert:)
Håper dere andre har hatt en fin søndag, kos dere resten av kvelden :) Legger ved et par bilder, så dere får en sniktitt!

 

Vakreste konfirmanten for meg <3
Litt av kakebordet <3
Hoved kaken som jeg bestilte, den for dere se hele av i morgen :)

Ha en fin kveld videre <3

#mamma #datter #kaker #konfirmasjon #stolt

8 timer har det tatt!

 • 13.05.2017 - 20:52

Vi dro opp på lokalet klokken 11.00 i dag, klokken 19.00 dro vi derfra igjen. Så her har det gått i ett i hele dag, og gjør det fortsatt. Jeg tok en liten pause nå, for og gi dere en oppdatering, og skrive ferdig talen til min kjære datter <3 Jeg har heldigvis ikke så mye igjen nå, jeg skal stryke alle skjortene våres til i morgen. Så her blir det tidlig kvelden, da vi skal opp klokka 08.00 i morgen.
Vi er 4 jenter som skal dusje, sminke oss og ordne håret, så da tar det litt tid! Hehe. Heldigvis har jeg min gode venninne Anne her, og hun er helt rå på sminke og hår. Anne har hjulpet oss masse i dag <3 Dere kan glede dere til bilder og innlegg etter konfirmasjonen. Vi har pyntet og ordnet i mange timer i dag. Jeg, Eirik og Anne har virkelig stått på!

Dette er kjempe viktig for meg, da jeg vil at Victoria skal få en flott dag hun vil ha gode minner i fra.
Gleder meg til å se reaksjonen hennes når hun ser lokalet, og ikke minst kaken. Å jeg gleder meg til og dele dette med dere senere. Legger ved litt bilder av lokalet før vi pynta det, dette er jo et gammelt grendehus. Litt av sjarmen når det er så gammelt, vi er jo i Hallingdal. Og litt fra gudstjenesten på torsdag, da jeg og Runa så på Victoria <3

Ha en flott kveld videre, og kos dere så godt dere kan <3Selfie i kirka av meg og Runa!
Fint bilde? :)Mine nydelige døtre <3 Elsker disse langt inn i hjerterota mi <3Dette var mens vi pynta, resultatet får dere se senere.47 gaveposer har jeg satt sammen, men nå er det i orden.

#konfirmasjon #familie #mamma #pynt #foreldre

06:00 er det morgen her!

 • 11.05.2017 - 07:48

God morgen alle flotte folk! <3 Her startet dagen tidlig som vanlig, peppa gris og kaffe :) I dag skal jeg til fysio og lege, så er det hjem til pakking. I dag kommer det noen snille folk med henger, så vi får kastet alt som skal kastes. Så da blir det og få alt på den hengeren også, er ikke manko på ting og gjøre her! Haha. I dag er det gudstjeneste for konfirmantene, og det er da de tar bildene osv. Så da skal Victoria få på stakken og ordne seg i dag også, da de skulle møte i det de skal ha på seg på søndag. Konfirmantene skal også si noen ord i kirka, gleder meg til og høre på de. :)
Så da tar jeg med Runa dit, og Trym Marius er hjemme med Eirik og har guttetid :)

Legger ved noen bilder fra morgenen her <3

Ha en flott dag videre :)


Her tar vi det med knasende ro på morgenen, viktig og ikke stresse :)Dette er fast rutine for Trym Marius om morgenen.
Han trenger den roen for seg selv når han våkner <3

 


Nydelige Runa <3 Alltid blid hun! :)

#familie #morgen #mamma #barn #hund #foreldre #bonuspappa

Tips til aktiviter med barna i sommer

 • 10.05.2017 - 07:00

Hei alle fine! <3 Tenkte jeg skulle komme med noen tips til dere som har barn. Vi flytter jo til Oslo nå 1 Juni, og i sommer blir vi nok bare værende i Oslo med barna. Tenker det er viktig og bli kjent rundt der vi skal bo, lære Oslo å kjenne litt med barna.
Når skole og barnehage starter, blir det ikke så masse tid til å gjøre seg kjent i Oslo. Så jeg har sjekket litt ut hva vi kan gjøre i sommer, og Oslo byr jo på så masse aktiviteter. Vi kan jo ikke bare sitte hjemme hele sommeren, det blir nok litt kjedelig i lengden. Det er jo også mange fine parker rundt i Oslo, der kan man jo gå med barna og ha piknikkog kose seg sammen.

Her kommer mine tips og ikke minst litt av hva vi skal i sommer <3 Trym Marius elsker jo å lære og oppleve spennende ting, og Runa er jo veldig nysgjerrig <3

 

Naturhistorisk museum

Dette er åpent fra 11.00 til 16.00

pris for voksne: 80kr

pris barn,honnør og student: 40kr

Norges største samling av naturvitenskapelige objekter er tilgjengelige for publikum i Zoologisk museum, Botanisk hage og Veksthusene på Tøyen.

Zoologisk museum har permanente og skiftende utstillinger som viser dyreliv fra Norge og resten av verden. Her kan du blant annet se en livaktig kopi av et fuglefjell, en beverdam, glimt fra arktisk dyreliv og en internasjonal utstilling med alt fra pingviner i Antarktis til sjimpanser og okapi i afrikanske regnskoger.

Geologisk museum er for tiden stengt for publikum, men du finner mange av museets viktigste gjenstander i utstillingen "Stein og bein" i Zoologisk museum-bygget.

Naturhistorisk museum (Zoologisk og Geologisk museum) har gratis inngang på torsdager.

Botanisk hage ble etablert i 1814, og med sine 35 000 planter, 7 500 arter og 150 dekar er hagen både et turistmål og et viktig rekreasjonsområde for byens befolkning. Det er gratis inngang til hagen. I Botanisk hage ligger også de to utstillingsveksthusene Palmehuset og Victoriahuset.

Kopiert fra visitoslo.noEn gutt her som gleder seg masse til det her:) Det gjør egentlig jeg også:)

 

Norsk Teknisk Museum

Dette er vel det vi gleder oss mest til tror jeg:)
Her er det noe for store og små <3

Pris for voksen: 150kr

Pris for barn,student og honnør: 100kr

Barn under 4 år kommer gratis inn! :)

Åpent tirsdag til fredag 09.00 til 16.00

Åpent lørdag og søndag 11.00 til 18.00

Nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin - et eldorado for utforskende mennesker i alle aldre. Museet har over 80 prøv- selv-installasjoner, mer enn 25 temautstillinger om teknikk og medisin og spennende helge- og ferieprogram.

I det digitale sløydverkstedet Teknoteket kan du skape fabelaktige konstruksjoner, lage oppfinnelser med elektronikk eller bygge fantasifulle biler som kan kjøres på den gigantiske bilbanen. For å få det til, kan alt fra hammer, sag og elektroniske byggesett til 3D-printere og laserskjærere tas i bruk.
Nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin - et eldorado for utforskende mennesker i alle aldre. Museet har over 80 prøv- selv-installasjoner, mer enn 25 temautstillinger om teknikk og medisin og spennende helge- og ferieprogram.

I det digitale sløydverkstedet Teknoteket kan du skape fabelaktige konstruksjoner, lage oppfinnelser med elektronikk eller bygge fantasifulle biler som kan kjøres på den gigantiske bilbanen. For å få det til, kan alt fra hammer, sag og elektroniske byggesett til 3D-printere og laserskjærere tas i bruk.

kopiert fra visitoslo.noMye å se på for alle tenker jeg:)

 

Oslo Reptilpark

Dette blir veldig spennende, spørs om jeg får med den eldste på 15 inn her hehe;)

Her har de oppe fra 10.00 til 18.00

Pris for voksen: 115kr

Pris for barn og honnør: 85kr

Pris for student: 100kr

En liten dyrepark midt i Oslo med over 100 dyr, deriblant kvelerslanger, snoker, gekkoer, øgler, pilgiftfrosk, vakre tarantelle, en dvergkrokodille, aper, skilpadder og fisk!
  OG en sort enke, verdens giftigste edderkopp.

Fôring av slanger, silkeaper, krokodillen og flere andre dyr hver tirsdag kl. 17.00.
Når fôringen er slutt kan dere få hilse på en krypende, kravlende pytonslange!

Oslo Reptilpark ligger i 1. etasje og underetasjen i St. Olavs gate 2. Gå gjennom portrommet og inn i bakgården, så finner du inngangen til venstre.

Kopiert fra visitoslo.noVi gleder oss til å bli kjent med flotte Oslo <3

Håper det var noen tips som falt i smak :)

-- Hva er deres planer i sommer?:)

#Oslo #ferie #barn #sommer #mamma #foreldre #bonuspappa #museum

 

 

Så sliten at jeg bare skalv!

 • 09.05.2017 - 14:20

Jeg hadde null krefter igjen i går! så lite at jeg bare ristet! :( Kjenner at det tar på kroppen alt som skal ordnes nå, og ikke minst alle tankene mine.

Er jo ikke noe hemmelighet at jeg ikke er i form, og når det er så mye som skjer blir jeg heller ikke bedre. Jeg står jo alene med å ordne alt til konfirmasjonen omtrent. Da jeg ikke har noe familie osv som hjelper til. Heldigvis har jeg gode venner rundt meg, så noen baker kake, og noen tar med salater :) Alt hjelper, og jeg setter veldig stor pris på det. :)

Denne uken har jeg de små hjemme, og det er masse mat og kaker som skal lages. Vi skal ha koldtbord og lager mesteparten selv, når det bare er meg og Eirik som står for det økonomiske må det bli sånn. Men har fått lånt en del pynt av venninnen min, og ferdig med og handle resten til pynten.
Det er virkelig mye jobb med denne konfirmasjonen, men er verdt det så lenge jenta mi får en flott dag <3

Vi driver jo å pakker ned huset også, og vasker der vi har pakket ned. Og jeg har en del møter angående barna da vi skal flytte. Det er masse som skal tilrettelegges for de når vi flytter. Så er ikke manko på ting jeg skal gjøre for og si det sånn. Her går det i 100 hele dagen og det merkes på kroppen, da den bare sier stopp til slutt.
Det har jeg fått erfart før, og det passer dårlig nå. Får vente til vi er inne i leiligheten i Oslo! Hehe.

Hadde egentlig tenkt og skrive et innlegg i går kveld, men stoppet bare opp. Endte med at jeg la meg sammen med Trym Marius for kvelden. Det trengte jeg virkelig! Skal være veldig glad når konfirmasjonen, barnebursdag og flyttingen er overstått nå. :)

Vi har heldigvis fått leid oss en bil til flyttingen, og den ene broren min blir med og kjøre den bilen. Er bare meg, Eirik og Espen som skal ta all flyttingen, så blir en tøff dag. Vi skal være ferdig vaska ut her den 1 Juni og inne i Oslo 1 Juni, så blir interessant. Men så vrang og sta som jeg er så skal nok det gå på et vis! ;)  Bare så lei av kroppen skal få bestemme alt hele tiden, og det hodet mitt som ikke vil det jeg vil. Jeg har så masse jeg vil gjøre og få overstått, men nei det går ikke! Jeg skal prøve så godt jeg kan og holde bloggen oppdaterert jevnlig, jeg elsker jo bloggen <3

Jeg gir meg ikke, jeg skal klare dette! 

#mamma #foreldre #familie #helse #side2 #sliten

En uke igjen!

 • 06.05.2017 - 16:59

Nå går tiden kjempe fort, bare håper alt går bra! :) Jeg vil virkelig at alt skal være perfekt for den store dagen. Det er jo gulljenta mi <3
I dag har vi fått handlet inn masse av maten vi skal bruke, skal jo ha koldtbord. Og endelig fått handlet alt til bordene, er jo så masse som skal huskes på.
Konfirmasjon er noe helt spesielt, så viktig for meg at Victoria blir fornøyd <3 Men mye er i boks vertfall, det går nok bra. Bare jeg som er super stressa og nervøs! Og det går jo utover alle. Så må prøve og roe meg ned og tenke at dette går bra <3

I dag har vi fått ryddet og pakket enda mer, begynner og bli tomt rundt her ja. Tilomed fått pakket bort klær som er for smått til Runa gullet mitt!
Litt rart da hun fortsatt er babyen min. Jeg skjønner jo at det bare er i mitt hodet da ungen blir 4 år nå!
Haha. Men er noe med at jeg vet det er siste barnet mitt, så holder litt ekstra på hun <3

Det er jo så supert vær nå, deilig og kunne gå i shorts nå:)

De små er hos pappaen sin denne helgen, og nå skulle Victoria sove borte også. Så vi har faktisk 100% barnefri fra nå til i morgen! :)
Nå skal vi spise hjemmelaget tacosalat ute på verandaen, og nyte solen. Så er det serietid på oss, nå er det Game of Thrones vi ser på.
Kjempe bra serie, anbefaler virkelig den:)

 My only one <3

 Utsikten fra verandaen :) Blir litt rart å flytte, men gleder meg <3

 

Ha en flott lørdag alle sammen <3

#familie #mamma #kjærste #samboer #foreldre

Litt fraværende i dag!

 • 05.05.2017 - 18:26

Hei alle flotte folk <3
I dag har det vært så utrolig fint vær, så prøvd å være litt ute:) Så da har det ikke blitt noe blogging på dagen, heller sol og familie <3

I dag har jeg begynt og fylle ut papirer som skal sendes inn til taperne, der de ordner resten. Egentlig utrolig krevende å sitte med synes jeg, men det må gjøres! Prosessen er vertfall i gang, så da er det bare og bite tenna sammen og holde løpet ut. Jeg dro jo bort på kaffebesøk til venninnen min i dag og det var så utrolig koselig <3 Det vanskelige er jo å komme seg ut av døra, og det brukte jeg litt tid på. Angsten kommer liksom snikende med engang jeg skal noe, men jeg kom meg avgårde! :) Vi satt ute i sola en stund og bare skravla og drakk is kaffe, venninnetid er viktig.
Bare ikke alltid så lett og få seg selv til og gjøre det da angsten tar litt over til tider. Det er jo så utrolig digg bare man kommer seg ut!

Mens jeg var borte hadde Eirik begynt å vaske vegger osv hjemme. Flink mann jeg har! :) Var ikke noe jeg hadde spurt han om engang, er ikke mange som bare gjør det uten videre:) Det var jo så deilig og komme hjem til grønnsåpe lukt. Den lukten når det lukter reint, det er vel den beste lukten jeg vet om :)

-- Noen andre som har nytt solen i dag?

Her skal vi fortsette kvelden med lasagne og serie. Det er jo fredag! :)Starta med kjole i dag, men ble shorts og topp da jeg trodde jeg skulle renne bort!
Haha:)

#mamma #foreldre #familie #sol #sommer
 

ukomfortabelt

 • 03.05.2017 - 09:22

I dag skal jeg gjøre noe jeg egentlig ikke tør, jeg skal vlogge. Jeg har funnet ut at jeg bare må kaste meg ut i det og prøve, kan jo hende det går bra! Hehe. Jeg er egentlig ikke så sjenert, men akkurat det å filme seg selv det er utenfor min komfortsone. Så kan bli spennende, ikke har jeg peiling på redigering heller, men får spørre min snille datter om hjelp :)
Akkurat nå ligger jeg i senga og drikker kaffe, og prøver og manne meg opp til og stå opp. Skal til psykologen i dag, kjenner det skal bli itt godt og få pratet litt nå. Har skjedd en del nå om dagen, noe jeg kommer til og prate om på vloggen i kveld. Kjenner jeg er både spent og gruer meg samtidig til alt som skjer nå fremover.

Ha en flott dag alle fine folk <3

-- Hva er deres planer i dag?


Et litt gammelt bilde, lover jeg skal ta mer bilder nå fremover <3
 

#mamma #foreldre #blogg #blogglisten #livstilsblogger #mammablogger #familie

Frisk luft gjør mye for sjela!

 • 30.04.2017 - 08:30

Jeg og Eirik fant ut at vi skulle gå tur med hver våres unge i går, bare det å få litt ekstra tid med den ene:)
Eirik, Runa og Emmi gikk tur opp til fossen, mens jeg og Trym Marius tok med Marley og gikk en annen runde:) Været så ut til og bli grått og trist, men sola tittet frem og det ble knall fint vær:) Trym Marius ville så gjerne at pòkeman eggene hans skulle klekke, og da måtte man jo gå noen kilometer.
To pòkeman egg klekka og han fanga mange pòkeman, og han måtte selvfølgelig kaste noe stein i elva :)

Det er så deilig og gå tur i naturen, og det er helt nydelig natur her på Nesbyen. Hallingdal er et vakkert sted, jeg liker naturen her.
Er det noe jeg kommer til å savne når vi flytter til Oslo, så er det naturen her i Hallingdal.
Jeg og Trym Marius hadde en helt fantastisk tur sammen i går, gode samtaler og mye gøy:) Å det var så digg og komme seg utafor den døra, og bare få gått litt.

legger med bilder fra turen våres <3
 

'
Fine guttene mine <3


Veldig ivrig pòkeman-jakter! Hehe;)


Nydelig <3


Beste gutten min <3


Koser seg han da:)


Magisk spør du meg <3


Fine Marley, og han var så flink på tur i går:)


Siste sjanse til og være med på giveawayen av flotte No7 produktene HER

#tur #mamma #foreldre #familie #hund #sønn #pokemon #natur #hallingdal

Det gikk heldigvis bra <3

 • 29.04.2017 - 09:45

Emmi har det mye bedre nå! <3 Heldigvis gikk det bra med både Emmi og oss andre, dette var en skremmende opplevelse for oss alle sammen!
Trym Marius har det også bra, han var veldig lei seg og knust, men fikk pratet godt ut om det <3 Uhell kan skje desverre, det er bare sånn det er.

Fikk en del kommentarere som ikke var spesielt hyggelig på innlegget om hva som skjedde med Emmi. Er vel sånn at noen bare må legge igjen noen kommentarer som ikke er like positive! Kunsten er nok bare å la vær og bry seg om det. Alle må få ha sine meninger, og det skal man respektere også. Derfor godkjenner jeg også de kommentarene som ikke er fult så hyggelig, eller så ville ikke bloggen min vært ærlig tenker jeg. Jeg har en veldig åpen blogg uten noe spesielt filter, og det vil jeg fortsette med:) Du kan lese innlegget om Emmi HER.

I dag skal vi bake boller og kose oss med brettspill, nyte helgen med barna <3
Overskyet og litt trist vær her foreløpig, men kan jo forandre seg:) Nå baker Eirik brød til frokost, mens jeg og barna sitter i sofaen:) Jeg skriver innlegg til dere, barna ser tv så en helt vanlig lørdagsmorgen <3
Victoria ligger selvfølgelig og sover som den tenåringen hun er :) Jeg bare elsker og være mamma og ha et familieliv som dette :) Ja det kan være slitsomt, men de gledene som vi har veier opp for alt det <3 


Gutta mine <3

-- Hva gjør dere på lørdagsmorgen? :)

Ha en flott helg videre alle sammen <3

#familie #mamma #foreldre #lørdag #hund #bonuspappa #barn

Endelig!

 • 25.04.2017 - 16:26


Synes dette passet <3
 

I dag har vi gjort alt mulig for å slippe og tenke, så turen gikk til Gol for å ordne hundefôr og overmadrass.
Det å gå med en følelse at du trenger hjelp av andre for at ting skal bli mulig, er for meg veldig vanskelig! Jeg er vant til å klare alt på egenhånd, fikse det som må fikses selv! Men denne gangen var jeg avhengig av hjelp av andre for å skape en bedre fremtid for oss og barna.

Nå kan jeg endelig senke skuldrene og begynne og planlegge flyttingen! Ja, vi har fått leiligheten og det har endelig gått våres vei <3
Jeg sto inne på Jysk da telefonen ringte, og jeg sleit med og holde igjen tårene da jeg fikk gladnyheten. Vi setter så utrolig stor pris på dette, dette har så masse og si for våres del. Klarer ikke forklare engang hvor takknemmelig vi er nå! Bare det å kunne si til barna at nå er alt i orden, vi flytter til Oslo.
Den dette betyr mest for er Victoria, og det er mest på grunn av henne vi har tatt dette valget. Jeg vil bare at barna mine skal ha det bra, og da gjør man selvfølgelig alt for at de skal ha det bra også! Har følt på det så lenge at alt har vært helt umulig, og det er en vond følelse.
Det og gå og vente på at ting skal gå i orden, og at alt er så usikkert.

Det har gjort meg så sinnsykt mye verre, både angsten og PTSD min har vært veldig fremtredene nå en god stund.
Det vil si nesten ikke noe søvn på grunn av sterke mareritt, som gjør at jeg gjennopplever mine traumer på nytt hver eneste natt!
Det har tatt på veldig masse på min livskvalitet, og ikke minst matlysten min. Det er veldig viktig for min del at alt er på stell rundt meg, da det er fullstendig kaos på innsiden. Det viktigste for meg er at mine barn har trygghet og rutiner rundt seg, og at alt er i orden for dem sin del. Barna mine er alt for meg, og jeg gjør alt for at de skal ha det bra. Da er det også viktig at jeg har det bra, så jeg får gitt de alt de trenger!

Nå skal vi plannlegge flytting til Oslo, og det er jo bare en måned til vi flytter. Så da må vi bruke tiden godt, men har pakket en del fra før da:) Skoler og tilrettelegging til barna er i gang. Så da er det konfirmasjon til Victoria som skal fortsettes å planlegges og ordnes nå!

Nå skal jeg nyte resten av dagen med mine flotte barn, hunder og samboer <3

Ha en flott dag videre mine fantastiske lesere <3 Jeg setter stor pris på dere <3

#mamma #foreldre #familie #flytting #Oslo #livstilsblogger #barn #ptsd #angst #hund

Mamma, hvorfor er det sånn?

 • 22.04.2017 - 18:42

Dagen startet med Grey's og kaffe i senga! Det er så deilig og starte dagen rolig:)
Og for første gang på noen dager, så bestemte jeg meg for å ordne meg. Så satt meg ved pulten min og sminket meg, og i dag var det faktisk helt greit. Når man har levd i pysjen noen dager, så føler man seg ikke kjempe fresh! Hehe. Men orker man ikke sminke seg, så orker man ikke det. Tenker at det er ikke verdens undergang og la det være i noen dager.
Men er jo ikke noe hemmelighet at jeg føler meg bedre de dagene jeg orker og ordne meg. I dag så måtte vi en tur til Gol, da vi skulle hente Runa, og Victoria skulle få brillene sine fra optikeren.

Ingen av oss er kjappe så vi var ikke på Gol før halv 2, men heldigvis stengte ikke optikeren før klokken 14:00. :) Prøvde og skulle ta noen bilder ute her før vi skulle dra, og det var jo et kapittel for seg selv da jeg skulle ha med Eirik. Tror vi fikk til et bilde som vi ikke fjaset på, mens stakkars Victoria skulle prøve å ta bildene! ;)Jeg er ikke noe særlig oppgitt! HahaMen vi skal ha for forsøket ;)Elsker han veldig høyt da <3

 

Når vi var på Gol i dag skulle vi jo også få levert noen av innbydelsene, og sende de som skulle sendes. Er jo så godt med alt som er gjort, jeg synes vertfall det:) Så da møtte vi broren min og hans familie! De har en boerboel hund som Marley fikk hilse på. Litt forskjell mellom de kan man si, de var søte da. Emmi ble igjen hjemme i dag ,da hun ikke er så glad i å kjøre bil. Ikke er hun så glad i andre hunder heller, da hun har blitt så skremt av de før. Veldig lurt og sosialisere de masse når de er valper, så det passer vi på og gjøre med Marley. Får ikke sagt det nok ganger hvor mye de hundene betyr for meg <3Litt forskjell på de, han er 3 måneder og hun er 9 måneder.Så flink som legger seg ned når hun leker med Marley <3

 

Alt i alt hadde vi en fin tur til Gol, godt og av gjøre noe annet enn å sitte hjemme:) Runa er i periode nå der hun spør: - Mamma, hvorfor er det sånn? Og det spør hun om hele tiden, så bilturen hjem fra Gol var innholdsrik kan man si ;) - Mamma, må jeg det? Og jeg bestemmer selv. Men sånn er det vel og ha en liten prinsesse i hjemme tenker jeg, og det gjør ingenting <3 Nå er vi hjemme og koser oss, det er jo lørdag og det vil si kosemat. Her blir det hjemmelaget glutenfri pizza på menyen i dag. Runa har sittet og perlet en stund i dag, da jeg hadde kjøpt store perler til hun. De kan jeg virkelig anbefale, lettere og håndtere for de litt mindre. Nå skal jeg kose meg med familien min, og håper dere også får en flott lørdagskveld <3Flinke gode jenta mi <3

 

-- Hva skal dere i kveld? :)


#familie #hund #mamma #foreldre #lørdag #engelskbulldog

 

Nå er jeg utslitt!

 • 21.04.2017 - 13:11

Merker på hele meg at kroppen sier stopp snart. Jeg er utslitt!


Det er så masse som skal ordnes hele tiden, og det stopper aldri opp, føler jeg. Nå hadde jeg et håp om at ting skulle gå i orden, men nå er ingenting sikkert igjen. Det snur bare på sekundet, men selvfølgelig det kan gå rette veien. Og jeg prøver virkelig hardt og tenke positivt opp i alt, men den PTSD min blir veldig fremtredende når ting ikke er i orden. Nå hadde vi endelig fått leilighet, da det var en utrolig snill dame som hjalp oss med og få tak i den. Og huseieren der godtok faktisk NAV garanti, men da står det jo på nav her, om vi får den garantien. Og dette er en leilighet som passer oss perfekt, den har tre soverom og kjempe fin. Den ligger også i nærheten av der pappaen til de små skal jobbe, så det blir enkelt med levering med tanke på 50% ordningen vi har med barna.

Jeg har også pratet med skolen dit vi skal flytte, da alt begynner og haste med tanke på barna. Når man har barn med spesielle behov så er det masse som må ordnes, og spesielt hvis man skal flytte. PPT må ordne med masse papirer, så barna får det de har rett på, på den nye skolen. Dette må startes på nå, hvis ikke blir det ikke klart til skolestart.
Vi er avhengig av hjelp til flytting, da dette er noe vi heller ikke klarer selv. Føler meg så jævlig hjelpesløs til tider med denne forbanna sykdommen og ryggen. Jeg vil være den mammaen som klarer å fikse alt for at barna mine skal ha det bra. Sånn er det desverre ikke nå, dette har ikke jeg noe kontroll over om går i orden. Jeg har virkelig gjort alt i min makt for og få dette til, så krysser alt jeg har for at det går i orden nå! Jeg er vertfall mammaen som prøver så godt hun kan for å klare og få alt i orden! Jeg er den som har all kjærlighet og gi. Bare stoppet litt på den energifronten, da jeg ikke skjønner hvor jeg skal ta den fra nå. Jeg vet det er mange av dere der ute som har mye verre ting og slite med nå, så beklager men måtte bare få ut denne frustrasjonen min!

Dagen i dag har gått med til og sitte i telefoner og prøve og ordne alt! Jeg har hvertfall prøvd. Sendt mange mail og trykket på de knappene jeg kan.
Så nå gjenstår det bare å vente til tirsdag, krysse alt man kan krysse, og håpe på det beste <3 Hadde virkelig ikke trodd at vi skulle slite så masse for å få oss en plass og bo! Virkelig! Det for å få bedre behandling og fremtidsutsikter for oss og barna. Men dette kan jo gå bra, så må bare prøve og klare og tenke litt positivt.

Ha en flott dag alle fine folk <3

planlegging på høyt plan nå!

 • 20.04.2017 - 07:44


Morgenbilde herfra, veldig morgentryne på oss alle sammen hehe:)

 

God morgen alle fine folk <3

I dag skal jeg på shopping, må handle litt til Victoria sin konfirmasjon <3 Så blir og være litt kreativ i dag, eller vertfall prøve hehe. Var så heldig og få låne en del pynt av venninnen min, veldig glad for det. Er jo ikke billig alt man må ha, så da er det greit og lage en del selv:) Kommer innlegg med hva jeg skal lage senere i dag, og bilder selvfølgelig:) Har så masse tanker i hodet i dag, men er positive tanker da:) Blir en spennende tid fremover, og masse og sette fingrene i :) Dette har vært en krevende morgen til nå, da guttungen ikke er helt i humør og vi må følge med hele tiden. Men sånn er det og være mamma til tider, så da ble det et kort innlegg her på morgenen.

Ha en flott dag videre <3

Blir så rørt og overveldet!

 • 19.04.2017 - 07:16

Responsen på innlegget mitt i går tok helt av!
Setter så utrolig pris på alle de fine tilbakemeldingene.
Det er så mange flotte mennesker der ute, og jeg setter pris på hver og enkelt av dere <3

Dere kan lese innlegget her.
 

Er så glad for alle leserene mine, er dere som får meg til å skrive og dele det jeg gjør. Når jeg startet og blogge så var det en ting jeg visste, og det var at jeg måtte smøre meg med tålmodighet.
Det tar lang tid og bygge opp en blogg, og det var ikke sikkert jeg klarte og nå ut  til de jeg ønsket. Men dette har jeg klart, og det har gått bedre enn jeg forventet. Hadde aldri trodd jeg skulle gå over 200 lesere når jeg startet, og at det kom til og ta tid før jeg nådde det. Men der tok jeg visst feil, og det er på grunn av alle dere at jeg har ligget på topplisten jevnlig fra jeg startet og blogge.
Så tusen takk alle fine leserene mine <3 Det var dette jeg ønsket hele tiden, nå ut til dere med mine tabubelagte temaer.

I går ble jeg kontaktet av en avis til, og det er så utrolig spennende:) Kjente det kriblet i magen, og jeg ble rørt <3 Klarer liksom ikke helt og forstå at noen vil bruke det jeg skriver. Så gleder meg til å svare på det interjuvet etterpå <3

Vi fikk en del hendvendelser på boliger i går, så krysser fingrene for at det ordner seg snart!

Har jo hatt Runa hjemme i natt og det er så koselig, savner de sånn når de er hos pappaen sin. Vi har kost  oss masse og nyter morgenen, før hun skal i barnehagen. Vi skal også opp og se på lokalet til Victoria sin konfirmasjon i dag, det går jo så fort til den nå.

Ha en flott dag alle sammen <3

 

-- Hva skal dere i dag?:) 

#mamma #foreldre #familie

Vil ikke ha en NAVklient!

 • 18.04.2017 - 18:06

Dette får man ofte høre desverre; Vi vil ikke leie ut til en Nav klient!
Ikke leier vi ut til de som har barn heller, og du må ha alt på stell. Plettfri økonomi og helst tjene en god del. Dette er kriterier for mange boliger i Oslo og rundt omkring. Nav garanti som depositumet  er vertfall tabu, og det klarer jeg faktisk ikke forstå. Er ikke alle som har 60.000kr og betale ut til et depositum på stedet, og vertfall ikke vi! Og da er nav garanti det eneste vi har muligheten til og få, dette er jo som et lån fra Nav. Er jo samme prinsippet, bryter man en leieavtale så får de jo depositumet sitt, også blir det et lån vi skylder Nav.
Men dette er tydeligvis noe som skremmer ganske mange utleiere.

Vi er en ganske så vanlig A4 familie med tre barn og to hunder. Men siden vi har hatt en vanskelig fortid og har våres vi sliter med, så skal vi straffes for dette i lang tid. Ikke nok med at jeg har hatt en tøff oppvekst, som ikke var min skyld engang! Men siden jeg lider for det nå i voksen alder er jeg ikke sosialt akseptert. Jeg har søkt om ung uføre, det vil si at jeg er en Naver som folk ikke vil leie ut til. Så da sitter jeg her da og sliter med å ordne et bosted til oss og barna! Fordi folk ikke gidder å lære og kjenne før de dømmer deg! Er jo som regel en grunn til at folk blir trygda, det er jo ikke fordi man ikke gidder og jobbe. Det er fordi man ikke klarer, og dette er siste utveien. Og det er et ganske stort og tøft steg å ta, og lettere blir det ikke når man blir satt i bås for det heller.
Jeg vil jo gi barna mine den tryggheten og de faste rammene de trenger , selv om jeg er trygda. Men her i Norge som også er det rikeste landet, er ikke det like lett. Vi har leita etter bolig siden Januar og fortsatt ikke fått noe i Oslo, kjenner jeg begynner og bli nærvøs:( Vi har budsjett på alt, og vi har en helt ok økonomi, men tydeligvis ikke bra nok. Tror hvis vi hadde passet alle de kriteriene de har, så hadde vi nok eid egen bolig. Hadde aldri forestilt meg at det skulle bli så vanskelig og leie i Oslo, det er jo så masse til leie der.
Det er når folk hører at vi ikke jobber vi får nei, men jeg hadde jubla hadde jeg kunne vært i jobb men sånn er det ikke nå. Jeg har fulltidsjobb som mamma og med min egen behandling, og det er mer en nok kan jeg love dere. Det er et ganske stort steg for oss alle og flytte til Oslo, og leiting etter leilighet gjør det ikke så mye bedre.
Merker godt at jeg blir dårligere når ting ikke er på stell, og det er så usikkert rundt oss. Jeg er så bekymret for skole osv til barna da vi ikke har klarert hvor vi skal bo. Trym Marius har spesielle behov og trenger en assistent på skolen, derfor må alt sendes over til nye skolen. Dette er noe som må skje fortest mulig, så han har den hjelpa han har krav på før skolestart. Utrolig at alt skal gjøres så vanskelig med tanke på og leie en bolig?
Jeg forstår godt at de som leier ut trenger sikkerhet og at det er på stell., men er vel andre måter og ha det på enn å nekte nav klienter og leie ?
-- Hvordan tenker de at vi som er avhengig av nav for og overleve, skal bo da?

Synes det er så trist at det har blitt sånn, at man ser ned på de som går på nav. Alle har sine grunner, og alle er ikke selvforskyldt i at de ikke kan være i jobb! Jeg prøver så godt jeg kan for å være en støtte til samfunnet selv om jeg ikke jobber. Og jeg jobbet i 13 år og betalte skatt som alle andre, helt til helsa sa stopp. Og tro meg når jeg sier at jeg savner og jobbe, og ikke minst det sosialet som hørte til jobben. Men nå har jeg bare måtte finne fred, med at nå har jeg nok med og klare og ta vare på meg selv og de rundt meg <3

Hvis noen vet om en bolig i nærheten av oslo området så værsåsnill og si ifra! <3

-- Hva mener dere om dette temaet ? 

#nav #mamma #foreldre #helse #trygd #tabu #barn

Heftig krangel!

 • 17.04.2017 - 19:22

Dagen startet med et brak..! Både jeg og Eirik er som udyr når vi våkner, og i dag var det ekstremt. Vi begynte og krangle med en gang, ingen av oss hadde rekt og fått kaffe eller snus. Så det ble et sant helvette, og når man er like vrange og ufyselige så blir det ikke pent. Vi kjeftet og sa ting som ikke var noe fint, og det gjelder oss begge. Jeg er veldig sensitiv, så jeg trenger ro på morgenen og tid for meg selv. Og hvis ikke morgenen min går bra, så pleier hele dagen å være ødelagt. Sånn er det og være høysensitiv! Tror alle forhold er sånn, opp og ned. Er vel ikke meningen at alt skal være rosenrødt heller? Vi har vertfall våre krangler og sånn vil det alltid være tror jeg, da vi har to sterke personligheter.

Selv om vi krangler så betyr ikke det at vi elsker hverandre noe mindre, men har dager da vi er ekstra slitne, og er da mer lettantennelige. Men heldigvis ordner vi alltid opp, og prater ut om det. Veldig viktig og kommunisere med hverandre, eller så funker det ikke. Ikke så lett og være i godt humør alltid, og da går det utover andre også.

Men vi ordnet opp til slutt her, og godt var det da vi fikk besøk i dag. Storebroren min og familien kom i dag, det var super koselig og se alle igjen:) Og mine søte tantebarn var også med. Skulle ønske jeg hadde hatt halvparten av den energien de hadde, da hadde jeg følt meg så mye bedre:) Tiden flyr og det merket jeg godt da jeg så de, de har jo vokst så innmari. De to er jo like gamle som mine yngste barn er på 4 og 6 år <3 Broren min ville ha kake, jeg bakte jo ikke så han tok med medbrakt, haha!;) Og ikke nok med det! De måtte ta med kaffe også, fin vertinne jeg da :) Hatt en kjempe koselig dag med de, var godt og se alle igjen <3

Her er foresten bilde av meg med håret fra Rapunzel, bare elsket den rettetangen <3

Husk og bruk koden MARTEMEOMAMMA så får du 10% på alt du kjøper <3


Ble ganske så stor forskjell! --
Hva mener dere?

 

Nå er det veldig lettvind middag her! Karbonader, egg og potetbåter:) Greys Anatomy på skjermen, da vi har startet på nytt med den serien. Elsker den serien, og blir ikke lei den <3 Godt og bare ta det med ro når man er sliten og ikke helt i farta.
Håper dere andre får en fin kveld, og kos dere :)

-- Hva har dere gjort i dag?:)

#familie #mamma #foreldre #annonse #kjærlighet #samboer

I dag går turen hjem fra flotte Oslo!

 • 15.04.2017 - 10:44

God morgen alle fine folk <3 

Vi har hatt en kjempe fin påskeferie her i Oslo, og gleder oss bare mer til og flytte hit. Uansett hvor mye vi har kost oss, så skal det bli godt og komme hjem til våres eget også nå. Borte bra, men hjemme best sies det! Kan vel si meg enig der:)
Men snart er jo hjemme her i Oslo, og da blir det noe annet. Er noe med det der og ha sine egne ting rundt seg, jeg liker vertfall det best <3 Stor fornøyd for at vi fikk låne leiligheten til svigerforeldrene mine hele påsken, setter stor pris på det <3 Så i går vasket vi og ordnet det koselig til de skulle komme hjem igjen, så de bare kunne slappe av når de kom inn døra :)
Da er det bare og sette snuta hjemover til Nesbyen, og vaske videre der! Hehe;)

-- Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag, og kos dere <3

#Oslo #påskeferie #hjem

Jeg ble kjempe redd!

 • 12.04.2017 - 14:10

Er ikke alltid like lett og være mamma til en ungdom. Det fikk jeg merke i går!
Vi mammaer har en ekstra sans når noe ikke stemmer, og den kom frem i går. Og nå er vi ikke på lille Nesbyen, men i store Oslo. Litt flere ting som kan skje her, enn der vi bor. Jeg er vant til og ha kontakt med alle foreldre og alltid vite hvor jentungen er. Så sånn sett er Nesbyen veldig trygt og godt.

Hun skulle sove hos en venninne her nedi i byen i går, men jeg merket at hun oppførte seg merkelig. Jeg ba henne om å ringe meg på facetime til slutt, da hun oppførte seg uvanlig. Hun er en utrolig fornuftig jente, og tar som regel riktig valg. I går fikk hun kjenne litt på presset som kan oppstå blant ungdommene. Nemlig det og være uredd! Hun var med noen ute og fartet ganske sent på kvelden, og det får hun ikke lov til.
Så hun prøvde og få meg til og tro hun var hjemme hos venninnen sin, noe hun ikke var. Mange kan tenke at det ikke er så farlig, siden hun ikke drakk eller ruset seg. Men for meg er det ille at hun flyr ute sent på kvelden, og i tillegg at jeg ikke visste hvor. Jeg er utrolig overbeskyttende, og det er så viktig for meg og vite hvor hun er. Hvis det skjer noe, så vet jeg hvor jeg må dra og er forbredt på det.
Hun ble til slutt veldig nervøs og brøyt sammen, da hun var nesten strømtom også. Heldigvis for Victoria så var det en kompis av henne som forklarte hvordan hun skulle komme seg hjem hit. Så Eirik gikk i møte da hun ikke hadde strøm på tlf heller! Så batteritom og livredd på vei hjem fikk hun virkelig en lærepenge. Oslo er ikke bare kult på kvelden, det kan være ganske skummelt også!

Jeg valgte å ikke bli sint og kjefte når hun kom hjem, men heller rose hun for at hun tok riktig valg.
Hun forstå at dette ikke var greit, og det helt på egenhånd. Man lærer av og feile tenker jeg, og hun gjorde nok det.
Håper jeg som mamma vertfall:)
Men og sitte og være så redd for barnet sitt, og bare håpe hun dukker opp på den trikken, var ikke noe godt i mammahjertet mitt. Jeg elsker barna mine over alt, og gjør alt for at de skal være trygge. Men jeg må jo også la de gå litt ut av den trygghetssirkelen og komme tilbake, men det er ikke alltid lett.
Jeg er uansett veldig glad for at jeg har en så fornuftig 15 åring i hus, det kunne vært så mye verre og det vet jeg av egen erfaring!
Når de kom inn her kl 24:00 i går kjente jeg at mammahjertet roet seg ned igjen <3Meg og min nydelige datter <3 Beklager dårlig bilde, ble tatt med mobilen.

 

#mamma #datter #familie #foreldre #kjærlighet #mammahjertet #ungdom

 

Ut på tur, aldri sur!

 • 12.04.2017 - 09:49

I dag skal vi inn til Oslo sentrum og titte litt, som de turistene vi er! Hehe;)
Trym Marius skal selvfølgelig jakte på pokèman når vi er på tur, og han har et egg som skal klekkes. Og for at det skal klekke må man gå 5 kilometer! Selvfølgelig fortsatt pokèman jeg prater om. Kommer et innlegg etterpå om noe som skjedde i går kveld, som fikk mammahjertet til og hoppe litt ekstra!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat for å få med dere hva vi gjør i dag:)
Heter martemeomamma der også! legger ut en del der som ikke kommer på bloggen!

  

Ha en flott dag alle <3

#familie #mamma #oslo #barn

 

Det ble avlyst, kjempe skuffa nå!

 • 11.04.2017 - 21:19

Fikk beskjed om at vi ikke kunne komme!
Dette dagen før vi skulle dit. Alle hadde gledet seg til dette, da ting begynner og haste litt nå! Er så utrolig masse som skal på plass, og er veldig viktig for meg at dette ordner seg. Jeg trenger orden og struktur, eller så blir det kaos i hodet mitt.
Første visningen og den ble avlyst! Trodde faktisk ikke at det skulle være så vanskelig og få leilighet i byen, men tro meg; det er det!
Vi har lett nå siden Januar, og har fortsatt ikke noe sted og bo. Det er veldig viktig og få dette på plass på grunn av skole til barna, spesielt Trym Marius. Han trenger jo en del ekstra på skolen, og derfor må overgangen starte snart. Vi er jo på Majorstuen nå, og her liker vi oss veldig godt! :)
Bare krysse fingrene for at noe dukker opp snart, og at vi får gått på visning før ferien er slutt. Er ikke så enkelt og kjøre fra Nesbyen til Oslo for å gå på en visning, da vi har tre barn.

I dag dro vi på kino med barna! Vi skulle se den nye smurfe filmen. Så deilig og bare kunne dra på kino midt på dagen, dette synes barna var veldig godt også. I Nesbyen er det jo kino èn gang i uka, og da er vi heldige! Hehe. Så litt mer muligheter her nede i byen.
Runa ble lei etter 20 min ut i  filmen, så Eirik tok henne med seg tilbake til leiligheten igjen. Jeg og Trym koste oss med resten av filmen alene, mor og sønn tid <3 Filmen var kjempe bra, morsom både for store og små:) Slutten var litt trist og Trym begynte og hylgrine inne på kinoen, han var utrolig lei seg.Men det endte heldigvis bra helt til slutt! Trym er veldig følsom av seg, så tårene kan komme lett.
Vi hadde en koselig gåtur tilbake, med spennende samtaler :) Så spiste vi taco og slappet av litt før den store påskeegg jakten, som vi hadde i bakgården her. Dette var en ny vri for oss alle, da vi er vant til skogen hehe:) Men barna storkoste seg med å finne påskeeggene!
Det er jo det viktigste!

Har vært en del krangling mellom barna de siste dagene, og det ender som regel ikke så bra. Nå hadde det gått litt langt, så da valgte vi og skille de litt. Runa ble med til pappaen sin i kveld og Trym blir igjen her med oss. Så da blir det en by tur i morgen med Trym, så får han tatt T-banen som han har mast om :) Vi må jo finne på litt når vi først er på ferie, og titte litt rundt. Håper på å få shoppet litt også!
Blir spennende og se om det lar seg gjøre. Jeg fikk jo dratt til frisøren i dag og ble veldig fornøyd med det. Var godt og få klipt vekk alt det slitte, og nå ser det mye sunnere ut.


Fant påskeegget sitt han hehe :)

Veldig fornøyd jente :)

Hjertene mine <3

lek og moro er viktig:)Klar for smurfene i 3D :)

-- Har dere gjort noe spennende i dag?

Ha en flott kveld alle sammen <3

#Oslo #mamma #foreldre #barn #ferie

Hit skal vi flytte!

 • 11.04.2017 - 07:55

I går tok vi med barna på en liten tur rundt på Majorstuen, jeg gruet meg skikkelig til hvordan det skulle bli. Jeg er så utrolig hønemor, så jeg så jo for meg det verste senario. Tenk hvis de løper i veien eller blir kidnappet, eller kanskje roter seg bort. Ja sånn er jeg, overtenker alt!
Men barna var nok mer tilpasningsdyktig enn meg der ja! Haha. Runa satt i vogn for det ville hun, mens Trym Marius sparka på sparkesykkel. Riktig nok så var Trym Marius litt vel kjapp på den sparkesykkelen, men alt i alt gikk det kjempe bra:) Vi var først en tur på Majorstuen skole, der lekte vi med barna og koste oss en stund. Når barna begynte og bli rastløse så dro vi i frognerparken. Det var så sinnsykt mye folk der, barn over alt!
Trym Marius pleier og reagere en del på så mange barn, men dette taklet han så bra.

Både Runa og Trym Marius lekte kjempe fint og var i strålende humør! Vi koser oss masse og gleder oss til å flytte hit til Oslo <3
Vi får jo prøvd oss en god del, da vi låner leilighet på Majorstuen, og jeg tenker det er ganske greit.

På morgenen i går gikk jo Eirik og Runa for å kjøpe ferskt glutenfritt brød til frokost. Runa kom strålende tilbake! Virker som barna trives greit med bylivet hvertfall, og det er positivt! I dag skal vi på kino med barna på formiddagen, se på leilighet og på påskeegg jakt. kommer selvfølgelig innlegg senere hvordan dette har gått <3 Og krysser fingrene for at jeg får til en frisør time, da jeg ikke ser ut på håret ;)

Legger ved litt bilder fra gårsdagen <3

 

 

Ha en flott dag <3

Hva skal dere i dag?

#familie #mamma #foreldre #bonuspappa #lek #oslo

Fremme i Oslo!

 • 09.04.2017 - 18:13

Etter å ENDELIG fått pakket alt i bilen, som tok sin tid. Da vi har med et helt flyttelass! Hehe. Blir litt bagasje når vi er 5 stykker, pluss 2 hunder, så bilen var helt stapp full!
Bilturen gikk overraskende bra til at vi var så mange! Nå skal det sies at Trym Marius satt på med faren sin ned da. :)
Søskenkjærligheten blomstret litt mellom Victoria og Runa, da Victoria synes Runa er en plagsom lillesøster til tider! Hehe. Hadde vel vært rart hvis de aldri kranglet mener jeg ;) Marley måtte selvfølgelig tøffe seg litt på turen, så han sto og bjeffet på Emmi i buret. Men alt i alt gikk turen både bra og fort:)

Vi møtte svigers nær Frognerparken, da de var på vei på sin ferie. Vi gikk alle ut av bilen og luftet hundene, så de fikk hilse på alle barn og firbente. Koselig å se dem og møte småsøskna til Eirik. Vi overtok nøkkelen til leiligheten og ansvaret på katten dems lå nå på oss.

Når vi var kommet frem var neste prosjekt og få alt ut ifra bilen, det var ikke bare bare. Eirik og Victoria gikk opp og ned noen ganger, mens jeg hadde barna og hundene i bilen. Så var det å finne parkering og få pakket ut, og ikke minst få roet barn! :) I dag skal vi bare slappe av og kose oss sammen!
Victoria har selvfølgelig tatt seg en tur ut for å sjekke ut Majorstuen. Vi nyter det deilige været fra verandaen, og tar turen ut i morgen med barna:)

Legger ved litt bilder av turen våres <3 Blir nok ikke like mange innlegg da jeg skal nyte påsken med familien min, men kommer et hver dag <3


Fine jentene mine <3
Vesle gull til mamma det <3

Vel fremme:) To glade barn som hadde fått påske egg som lå her fra svigers <3


Marley fant plassen sin med engang, null bekymringer <3


God Påske alle sammen:)

#påske #mamma #foreldre #hund #barn #ferie #biltur #familie #oslo #bonuspappa #majorstua

Bildedryss av dagen <3

 • 07.04.2017 - 16:51

Det har vært helt fantastisk vær her i dag!! :)

Etter vi var ferdig med pakking og huset, gikk turen ut. Vi har fått ryddet en del ute, og hundene har kost seg i sola. Vi har fått gått tur og kost oss masse <3 Jeg elsker sånne dager, da man kan nyte hverandre og solen. I dag skal jeg til hundefrisør med Emmi, gleder meg til og se resultatet. Skal ha med min bestevenninne, så vi tar det som en jentetur hehe. Har time der 17:15 i dag, så blir litt sent. Men kommer selvfølgelig innlegg om dette i morgen:) I kveld når jeg kommer hjem fra turen, så er det kjærestetid som står på planen. Så da er det bloggfri og heller Eirik og Marita tid! Det trenger man en del av, da vi har hatt lite av det i det siste.
Victoria skal ha overnatting av en venninne, så ser vel ikke så mye til de kan jeg tenke meg ;) De små kommer jo ikke hjem før vi skal til Oslo på søndag.
Så her blir det stearinlys, da det er noe som for meg til å slappe mer av. Og såklart en serie eller to tenker jeg:)

-- Hva skal dere i helgen?:)

Litt bilder fra våres dag så langt!
Håper dere likte bildene <3

#bilder #tur #kjærlighet #hund #mamma #kjærester #foreldre #sol #skogen #fintvær
 

Barna prioriteres i dag <3

 • 02.04.2017 - 11:03

Har prioritert bloggen ganske mye i det siste, så har bestemt at i dag har jeg bloggfri!
Så det vil si at dette innlegget er tidsinnstilt, da jeg vil bruke hele dagen på familien <3 Takk gud for tidsinnstilt publisering!
Runa drar til pappaen sin i dag og Trym Marius og jeg skal på kino. Vi skal se den nye smurfe filmen, så det gleder vi oss til begge to :) Så blir det baking av sjokoladefondant med barna. Godt å kunne slappe av med familien før en ny uke starter.
-- Hva skal dere i dag?

I morgen har vi Marte Meo igjen, så kommer med en oppdatering angående dette! Håper vi kan finne en løsning på hvordan vi skal takle forskjellige ting med Trym Marius.
Vi har en del utfordringer der, og det må tas tak i nå!

Husk å meld dere på ukens blogg her. Der jeg skriver om to blogger og promoterer siden deres :)

Ble ikke store innlegget i dag, men et lite et hvertfall:)
Håper dere får en flott søndag alle sammen <3

Hvis noen av dere har noen spørsmål til meg eller Eirik, kan dere spørre om det på dette innlegget! Så skal vi svare så godt vi kan. :)
-- Har dere noe dere vil jeg skal skrive om? Så kan det også kommenteres på dette innlegget :)Runa min <3

 

#mamma #familie #foreldre #kvalitedstid #søndag #barn 

Krangling på høyt plan!

 • 01.04.2017 - 20:03

Helg, noe så deilig kan man tenke. Normalt sett tenker vi også det, bare ikke denne helgen! Skriking, slåing og sparking!

I dag er den dagen jeg og Eirik ikke har gjort noe annet enn å gå og kjefte, og si nei. Sånne dager må man nesten regne med når man har barn, men betyr ikke at det er noe koselig for det. Barna har jo drittdager de også, akkurat som oss! Trym Marius har hatt en sånn dag i dag. Var ikke noe annet å gjøre enn og prøve å gjøre det beste ut av det.

Vi har vært på besøk hos bestemoren til Eirik i dag, da det var en god stund siden vi har vært der. Tiden strekker liksom ikke til alltid, så ikke så ofte vi er borte på besøk. Vi var der et par timer før det bare sa stopp!
Når Trym Marius begynner og bli sliten går det utover alt og alle. Ikke alltid like lett å vite hvordan man skal takle alt hele tiden, men vi prøver virkelig! Alt vi vil er jo at vår lille familie skal fungere best mulig.
Heldigvis ble Trym Marius i mye bedre humør da vi kom hjem igjen. Så Runa og Trym Marius lekte fint ute, og vi nøyt en kaffe på verandaen :) Er så deilig når barna leker fint sammen, det varmer et mammahjerte <3

Vi pleier alltid og ha kosemat på lørdagskvelden, og i dag var det glutenfri pizza på menyen. Og min kjære bakte et deilig glutenfritt brød til frokost også:) Vi spiser faktisk mye mer godt nå når vi spiser glutenfritt. Så det anbefales på det sterkeste!

Nå ligger Runa i senga og ser på ipaden og Trym Marius i våres seng og ser tv! Det er jo helg og da er det lov. :)
Vi har tent lys og skal prøve å nyte den stillheten som er her nå. Så da gjenstår det bare og poste dette innlegget, så er det armkroken til min kjære <3


Legger med bildedryss av dagen vår, tatt med mitt fantastiske kamera :)


Mine søte små! Hehe:)


Glutenfri digg pizza :)

Min nydelige datter Runa <3

Min nydelige sønn Trym Marius <3

Sykle er alltid gøy :)

Gutta mine <3

Fine Marley gutten våres <3

Gulla <3

Oppfinnsomme er de hvertfall ;)

Me and my love <3

Digg på verandaen i dag :)
 

-- Hva pleier dere å gjøre på lørdagskvelden?

-- Har dere kosemat på lørdager?

#lørdag #familie #foreldre #helg #mat #bilder

Når er jeg en bra nok mamma!

 • 29.03.2017 - 19:29Fra vår lille photoshoot i dag, mor og datter <3
 

-- Jeg orker ikke det akkurat nå fordi jeg har så vondt i ryggen!
-- Jeg er så sliten!

'Mamma, jeg vil bli en fysioterapeaut så jeg kan gjøre deg frisk igjen! Jeg skulle ønske du var mer frisk som du var når jeg var baby vet du.
Men jeg elsker deg for det da, mamma!' - Trym Marius 5 år.

Dette er ord jeg har måtte si til barna mine flere ganger! Gjør det meg til en dårlig mor? Jeg føler det sånn av og til selv. Å være mamma er ingen enkel oppgave og det finnes heller ingen fasit! Jeg tenker at så lenge man gir de kjærlighet og de vokser opp i gode omgivelser og et trygt miljø, så har man kommet langt <3 Savner det å kunne føle seg litt uthvilt, ha energi til å gjøre aktiviteter med barna. Bare det å kunne gå en lang tur uten å nesten knekke sammen.
Jeg vet jeg gir barna mine masse kjærlighet og den tryggheten de trenger. Men jeg vil så gjerne gi de så mye mer!

Det forventes så utrolig masse av oss mødre, så er ikke rart man føler at man ikke strekker til alltid.
Barna skal følges opp på aktiviteter, for de må jo gå på aktiviteter! Eller så er man jo ikke sosialt akseptert, eller hva? Føler det er litt sånn. De skal ha fine klær, se velstelte ut og være høflige. Tror snart barna våre kan sitte til pynt og se fine ut jeg, med ipaden sin da selvfølgelig.
-- Når skal barn få lov til og bare være barn?

Helt utrolig hvordan samfunnet har blitt på den fronten! Det er ikke snakk om å gå og ringe på døra for å leke lenger. Vi ringer på Facetime isteden, det er jo det som er sosialt nå! Min eldste datter er limt fast til den telefonen 24 timer i døgnet, da jeg spør om hun ikke skal gå og være litt sosial?
-- Mamma hva tror du jeg er da? Jeg prater jo med mange nå! Sånn har det blitt med barna nå for tiden.
Før så hadde vi ikke noe valg, vi måtte gå på døra til hverandre for å få kontakt. Men dette er ikke barna sin skyld, det er oss foreldre!
Hadde jeg sendt sønnen min nedi veien, bedt han om å ringe på en dør. Hva hadde skjedd da? Si det, for folk er jo ikke vant til det lenger.
Avtaler må lages og folk flest har nesten ikke tid lenger, fordi barna er på noe opp til tre dager i uka! Barna mine er kjempe slitne etter en hel barnehage dag, enda jeg leverer sent og henter tidligere. De orker ikke være med på noe i ukene, men de leker ute her og inne sammen med oss.
Trym Marius er på allidrett èn gang i uka, annenhver uke. Og det holder for han. Men alle barn er selvfølgelig forskjellige og noen orker mer enn andre. Og jeg tar heller ikke alle foreldre under en kam, men det gjelder ganske mange, da det er sånn samfunnet har blitt! Og jeg er heller ikke noe bedre da man gjør som alle andre, jeg sender jo ikke ungene mine ut alene for å leke. Åja, jeg bruker Ipaden til barnevakt så jeg får lagd middag. Tenk at det er det som må til for å få gjort husarbeid eller lagd middag! -- Her er Ipaden, barn! For å sette de for og leke på egenhånd, funker ikke her i huset.
Jeg skulle ønske at vi ikke brukte TV eller Ipad så masse , men det er desverre en kjapp løsning der og da. Barna er så vant til og bli underholdt av oss voksne. De står jo der som et spørsmålstegn når de får beskjed om å finne på noe på egenhånd.
-- Hva har vi gjort med denne generasjonen av barn?

Kanskje ikke så rart at man føler seg som en dårlig mor til tider, med tanke på presset vi har på oss. Mødre skal jo vite alt, ha svar på alt og ikke minst fikse alt! Men sannheten er at det er ikke alltid det fungerer sånn! For vi mødre kan bli slitne, og det er ikke alt vi kan fikse hele tiden selv om vi gjerne vil. Jeg skulle virkelig ønske at jeg var i tipp topp form og kunne fungert 100%. Sånn er det ikke, men jeg gjør så godt jeg kan og mer får jeg ikke gjort. Uansett hvor slitsomt det er til tider å være mamma, så ville jeg ikke vært foruten. Barna mine betyr alt for meg og de holder meg oppe. Barna skal ikke være til pynt, de skal leike, krangle og grise. Barn skal være barn! Vi har selv valgt å få de til verden og da må man stå i det.
Jeg hadde vært mer bekymret hadde mine barn sittet i et hjørnet og ikke sagt noen ting. Men kan trygt si at det gjør ikke de, de springer rundt og sitter aldri i ro! Hehe. Og krangler støtt med hverandre om ALT, er vel sånn det skal være tenker jeg.
Vi er en helt normal A4 familie, bare med litt ekstra bagasje.

Kanskje ikke en helt vanlig A4 mamma siden jeg er dekt i tattoveringer. Men jeg er stolt av de alle sammen:)
Meg og min minste hjerteknuser <3

Noen meninger ang dette temaet der ute?

#familie #mamma #foreldre #familielivet #barn #glede #kjærlighet

 

 

Så fornøyd!

 • 28.03.2017 - 19:08

Ble like fornøyd som jeg trodde jeg skulle bli:) Elsker dette kamera. Etter vi hentet Trym Marius i barnehagen, så var vi ute i noen timer og koste oss.Da fikk jeg selvfølgelig testet kameraet mitt, så legger  med noen bilder jeg tok i dag <3 Både Runa og Victoria sover borte hos pappaen til de små i natt, så vi har bare Trym hjemme. Nå er det sen middag og kvalitetstid resten av kvelden på oss.

Har trekt to blogger, kommer innlegg i morgen om de :) Ha en fin kveld alle sammen <3


Mine nydelige hunder Emmi og Marley <3Eirik og Marley <3Mennene i mitt liv <3

En dag igjen og jeg er så utrolig spent!

 • 28.03.2017 - 10:01

Hei alle flotte leserne mine<3

Kjenner det kribler i hele meg i dag, i dag får jeg noe jeg har gledet meg til en stund. Jeg har spart og spinket og endelig kan jeg kjøpe meg det!
Kameraet jeg ønsket meg :) Blir som et barn på julaften! Hehe.

I morgen er jo dagen der innlegget mitt kommer i avisen, og det er utrolig stort for min del. Setter så utrolig mye pris på denne muligheten. Håper det er noe som kan være til hjelp for andre og at det jeg skriver gir en mening.
Jeg har alltid stor prestasjonsangst og det gjelder nesten alt jeg gjør! Tror det er fordi jeg aldri blir helt fornøyd med det jeg presterer, og dømmer meg selv for hardt. Men er vel ikke den eneste som går i den fella!

Stort blir det uansett for meg <3 Det ligger link på siden min til Løvetannavisen, hvis dere vil ta en titt, når innlegget mitt kommer ut i morgen.
Eller følg de på Facebook! 

Nå skal jeg snart ut og Trene Marley til å gå i bånd, da det er viktig at han lærer dette tidlig. Vi drar jo bort i påsken, så litt avhengig av at han kan dette da :) Marley har allerede lært seg sitt, ligg og kom. Veldig flink er han, og han er nesten helt stue-ren og bare 9 uker :)

Jeg elsker å lage lunch til barna som de får med seg i barnehagen. Har kjøpt noen kjempe praktiske poser fra Ebay, som man kan ha snacks osv i. Anbefaler og bestille de, bare spørre hvis dere vil ha linken. Legger med bilde av dagens lunch til de søte små.Deilig tacosalat med hjemmelaget dressing :)
-- Hva sender dere med barna?

Husk å meld dere på ukens blogg her. Trekker to stk kl 15:00 i dag.
Og innlegget om de to kommer i morgen tidlig <3

Ha en flott dag alle sammen!

-- Noen planer i dag? :)

 

Ut på tur med alle sammen = kaos.Som endte med morfin sprøyte i skinka!

 • 18.03.2017 - 21:44

Trym Marius kom hjem fra pappaen sin i dag, og det første han spurte om var; --Eirik! skal vi gå ned på Pump Tracken?! Det er da sykkelbanen på Nesbyen. Det vi da fant ut var at vi kunne gå ned alle sammen, pluss hundene såklart! Trym Marius tok sats og sprang nedover før jeg hadde rukket å tenke engang. Jeg prøvde å skulle kle på meg selv og ordne hunder osv. Og Eirik stresset rundt overalt, så det ble fullstendig kaos! Hehe ;)
Men det endte med at Eirik og Runa gikk etter Trym Marius. Flinke Runa holdt Emmi i bånd helt selv, hele veien. Jeg skulle da ta med Marley som skulle prøve å gå i bånd for første gang. Det tok sin tid kan man si ;) Marley var kjempe flink, men ble veldig fort sliten, og det er jo ikke så rart. Så endte opp med og bære han resten av veien, så vi fikk være med på tur også.
--Hvordan er det for dere når alle skal ut av huset på noe?
Her blir det alltid stress og kaos, men ender også alltid opp med at vi koser oss til slutt <3 Trym Marius syklet nesten hele veien hjem igjen, han er jo så flink uten støttehjul:) Stolt mamma <3 Eirik sprang etter og hjalp han i gang. Vi har hatt knall vær her i hele dag, så fått begynt på opprydning i hagen også, utrolig hva man får gjort i helgene. Her blir det avslapning med taco og Harry Potter, rett og slett en familiekveld med lørdagskos.

Nå, nesten i skrivende stund gikk ryggen min i lås, og vi har hatt fult styr med lege for smertelindrende på døra og unger i badekar og seng. Så hun kom inn på rommet mitt og ga meg morfin rett i skinka.
Plutselig så ble det for mye for ryggen min da jeg har facetledssyndrom og fibromyalgi og jeg vet da aldri når dette kan forekomme. Kort forklart; Det er at ryggsøylen gnisser mellom to ledd, så det låses og nervene kommer i klem. Når dette utbrytes føles det som man blir stukket med kniv, og ryggen går da i lås, som det som kalles et hekseskudd!
Så nå er det å bli sengeliggende å få pleid meg selv og ryggen min resten av uka! Utrolig kjedelig. Men det skjer, og det er en realitet.

Legger med noen bilder av våres dag <3


Runa og Trym Marius i god gang med turning.

Me & my boys!<3


Runa går fint med Emmi, og Trym Marius sykler etter


Marley går første gang i bånd :)

Hvordan har deres dag vært?

Noen som kjenner seg igjen når de skal ut døra med hele hurven?;)

#familie #tur #sykkel #barn #hunder

 

Om meg!

 • 15.03.2017 - 15:13

Jeg er en dame på 32 år. Jeg har tre barn; Runa på 3 år, Trym Marius på 5 år og Victoria på 15 år <3. De gir meg masse glede og litt grå hår til tider. Hehe ;)
Jeg har vertfall ikke manko på ting og finne på med de i hus :)

Jeg har en fantastisk forlovede som jeg har det kjempebra med <3 som jeg ser frem til og gifte meg med:)

Også er det mine kjære 4-beinte som gir meg masse kjærlighet uansett. Emmi er en Chihuhua tispe på 3 år og Marley en Engelsk bulldog valp <3

Jeg har kompleks PTSD, panikkangst og veldig sensitiv, dette er noe som kan gi meg en del komplikasjoner i min hverdag. Men jeg jobber hardt for og få det under kontroll og ta tilbake livet mitt. Min samboer er tidligere rusmisbruker og fighter sine kamper han også, han har og ptsd på grunn av sin fortid.
Han står på og har sklidd rett inn i familierollen og gjør alt for og klare dette, stor respekt til han for det.
Men sammen er  vi sterkere og vi støtter hverandre fult ut <3

Jeg har som sagt 3 barn og de har også sine ting som vi må håndtere og tilrettelegge for. Trym Marius er høysensitiv og har mange utfordringer pga dette, men vi følger opp og gjør alt for at han skal ha det bra. Og min eldste har også sine ting som krever en del fra meg, men av hensyn til henne så skriver jeg ikke om det her. Men en ting kan jeg si om henne, hun er en av de tøffeste jentene jeg vet om og jeg er super stolt av henne<3 Alle er vi forskjellige, men en ting har vi felles; vi ser fremover <3

Jeg kommer til og blogge om meg og mitt liv, våres oppturer og nedturer. Og det er vel sånn livet er.

Vi flytter til Oslo til sommeren og ser frem mot et nytt kapittel av livet våres <3
Runa gullet og Marley <3

koser oss rundt bålet:) Eirik,Trym Marius, Victoria og meg.

Emmi <3

Meg da:)

#meg #familie #hunder
 

Viktig og samle positiv energi <3

 • 04.03.2017 - 20:18

#bålkos #vinter

Positiv energi er så viktig for alle, huske å puste og samle krefter. Og det har jeg gjort i dag:) Trukket pusten dybt, tenkt positivt og pustet ut igjen! første så bakte jeg pinnebrød på morgen som vi skulle ha til pølsene, da glutenfrie lomper ikke er så enkelt og lett å få tak i. Så vi pakket sekken med pølser-marshmellows-pinnebrød og kakao, og dro på en liten utflukt:) Nærmeste barnehagen i området med en liten akebakke, men forsatt en utflukt. For meg var det så utrolig kvifullt å komme seg ut døra. brukte sikkert 15 minuttter bare på å få meg selv fult kledd på. Min samboer kledde seg lett.. sa at han tok påsken på forskudd og tredde på seg solbriller, tross lettskyet vær ute og 1 varmegrad, hehe!
Vi dro og akte først i barnehagen, der hadde de lagd et par bakker. Trym Marius skulle jo selvfølgelig prøve ut alt av kanter og utforkanter med akebrettet,og tok sats og hadde null hemninger som vanlig hehe;) Vi lekte, akte og lo, selvom jeg var ganske nervøs på vegne av min dyrebare skatt.
Eirik tok dette med ett smil, lot han holde på, og hånet meg lett for å være så utroooolig hønemor som jeg er.

Etter en snau time dro vi som avtalt til ett vennepar av oss for å lage bål og grille pølser, marshmallows og pinnebrød.
Eirik og Trym Marius gikk den bittelille bakken opp til Michelle og Jonathan, mens jeg, som er stolt av min kvinnelige Prius, kjørte rundt byggefeltet.
Der ventet Jonathan, Michelle og søteste Alexandra :) Jonathan hadde fikset bål og ordna alt, og vi kom til nylaga kaffe :) Trym Marius syntes det var stas med Alexandra og var så flink med henne <3 Plutselig hadde Victoria funnet ut hun skulle være med, så hun kom gående med Emmi. Kjente jeg ble glad langt inn i mammahjertet mitt, da fjortisen min ikke er med oss på så mye lenger <3 Men er vel noe som hører til alderen det vel ?:) vi spiste pølser og VELDIG mange marshmallows hehe. Victoria yppa selvfølgelig til snøkrig med Eirik , hadde ikke regnet med noe annet ;) Dette var alt i alt en kjempe flott dag, med mye morro og godt selskap <3

Nå har vi akkurat spist sjokoladefondant og vaniljeis, er jo faktisk litt digg man kan lage seg uten gluten/laktose ;) Nå er det avslapning på høyt nivå og serie tid, da vi har begynt på en ny serie som kan anbefales. Big little lies heter den. legger ved bilder av dagen våres, noen som vi har tatt og noen michelle har tatt av oss :) Ha en fin lørdagskveld videre <3

Gjort noe spennende i dag dere?
Gutta mine <3

Victoria kjepphøy da , litt lik mammaen sin kanskje ;)

Nydelige Emmi våres <3

Bålkos :)Emmi koser far <3


 

Ipad barna!

 • 04.03.2017 - 10:30

I dag skal vi ut og ake og grille, med barna og et vennepar :) Kjenner jeg gleder meg masse til og få frisk luft, og ikke minst få ta tankene over på noe annet. Runa ble med i onkelen sin i bursdag , så skal hun til pappaen sin etterpå. Fant ut at barna trengte litt tid fra hverandre , alene tid med hver av oss :) Så da er det Trym Marius som skal være med på tur i dag. Veldig viktig for Trym Marius og få de pausene for seg selv med oss. Han bruker iPaden til og koble ut og slappe av med, så den har han sittet en del med nå på morgenen:) Han tar livet med ro , valser rundt i trusa eller ligger i senga våres ❤ Men er det ikke sånn helgen skal være da ?:)

Legger ut innlegg og bilder av dagen våres i kveld :) ha en flott dag alle sammen ❤

 

Hva skal dere i dag ?:)

Ble ikke helt som planlagt

 • 02.03.2017 - 18:26

Har prøvd og forberede meg på og skrive del 2 av livet mitt i dag, men ble ikke helt sånn. Hadde det ganske tøft i går etter innlegget som jeg nevnte før i dag, så bestemte meg for og ta det i morgen <3

I dag hadde jeg en liten krangel med min kjære sønn som endte i blåveis på meg. Begynte med at han ikke ville i barnehagen og endte med at han skallet til meg. Jeg vet godt at dette går på innpuls fra hans side, og ikke er ment vondt egentlig. Men er ikke alltid like lett og skal holde seg helt rolig , da jeg blir veldig trigget av sånne bråe ting. Men vi får det til på et vis alikevel , må bare gå vekk og huske pusten. TM ba om unnskyld og jeg så han var veldig lei seg, er ikke så lett for han når han ikke klarer helt med følelsene sine. Da vi kom i barnehagen gikk alt bra og humøret hans steig, det var en ansatt han ikke hadde sett på en stund. Dette gjorde så han ble kjempe glad , henne betyr mye for TM <3 

Dagen i dag har virkelig vært en utfordring , og formen er ikke helt på topp. Så må bli bedre i morgen tenker jeg. Nå ser barna på Barne-TV før det er kvelds stell og natta på de , også er det litt kjæreste tid på oss voksne <3 Veldig viktig og huske på og ha kjæreste tid opp i alt hverdags kaoset.

Jeg hadde jo time hos frisøren i dag , og det var det vel verdt :) ble kjempe fornøyd , og det oransje forsvant. Prøver så godt jeg kan og ta vare på meg selv , da jeg vet hvor viktig det er :) legger ved før og etter bilde :) 

Hvordan har dagen deres vært ? 

Og hva gjør dere for og ta vare på dere selv ? 

Ha en fin kveld videre <3  

Forutsatte triggere etter gårsdagens innlegg!

 • 02.03.2017 - 07:31

#familie

Vi starter alltid dagen i sengen med kaffe og barna, man trenger den rolige starten på dagen <3 Natten min har vært ganske så tøff, men regnet litt med det pga alle triggerene i går. Da er det ekstra godt når alle samles i senga. Uansett hvordan fortiden har vært , så er det veldig viktig og tenke fremover. Jeg har tre flotte barn, jeg og Eirik har vært samboere i 6 måneder og skal gifte oss om et år <3 Eirik har også et halvt år rusfri nå, kjempe stolt av han. Så man kan få det til, bare ha litt tro på at det kan bli bedre. Vi har en lang vei og gå, men vi er på vei fremover, har en del spennende som skjer fremover også.

I dag skal jeg på samtale med psykisk helse , trenger og få pratet litt i dag.Godt og ha noen og gå til og få pratet ut om ting. Så går turen til frisøren da jeg har gått i fra helt mørkt hår til lyst, og det er nå oransje. Så skal få lagt inn mørkt i bunnen, lysne mer og klippe en del :) Krysse fingrene for at det blir bra :)

Hva skal dere i dag? 

Forbredelsen!

 • 01.03.2017 - 07:12

#forbredelse #kompleksptsd

Jeg fikk et spørsmål fra en av mine lesere, om jeg kunne skrive litt om hvorfor jeg har kompleks ptsd. Har bestemt meg for at jeg skal prøve og skrive litt om dette, men blir nok et par innlegg om det. Det er et veldig sensitivt område for min del, men skal dele det jeg klarer og dele. Forstår jo at det er lettere og skjønne mere av bloggen min, og våres liv når man vet mere av bakgrunnen. 

Her startet vi dagen kl 06:00. Nyter kaffen på senga, mens barna ser barnetv i senga :) Viktig og starte morgenen rolig , hvis man har mulighet til det selvfølgelig. Morgenen har vertfall alt og si for dagen min videre. Går ikke den bra . så vil det følge meg resten av dagen.

Hvordan pleier deres morgenen og være ?

Ha en flott dag <3 

Morgenstund har gull i munn, ikke helt enig!

 • 28.02.2017 - 08:25

#kaffe

Utmattet og ikke i humør, er ikke alltid like lett og være i humør når man har har manko på søvn. Marerittene tar litt over hverdagen når det er så ofte, håper å finne noe som kan hjelpe og minske dette. Så hvis noen har noe tips , så tas dette i mot med stor takk <3

Min eldste hadde sett en del skrekkfilmer så henne fikk heller ikke sove, før ganske sent i natt. Så når jeg først hadde sovnet begynte hun og ringe opp til meg. Og når hun endelig hadde sovnet begynte Runa, så sånn ble natten her. Runa ville starte morgenen 03:30 , men fikk henne til og ligge til 04:30 vertfall hehe. Heldigvis sto Eirik opp med henne da siden jeg hadde drevet på hele natta. Satt stor pris på det da ja:)

Hvordan har din natt gått?

I dag kommer henne som vasker hos oss hver 14 dag, kjenner det skal bli veldig godt i dag. Trym Marius kommer hjem i dag, så da blir hele gjengen samlet <3 I dag skal vi bake kake og noen knekkebrød vi har fått oppskrift på, glutenfritt selvfølgelig:)

Ha en flott dag alle der ute:) Noen planer for dagen? 

Morgenkos med lillegull <3

 • 27.02.2017 - 08:14

Runa sov helt til halv 8 i dag , det er så deilig :) Nå slapper vi av med fyr i ovnen, Barne-TV på Runa, og kaffe til meg og Eirik :) I dag skal vi ha filming her hjemme før barnehagen , det vil si Marte Meo . Heidi kommer nå kl halv 9 så det blir spennende , og det er Eirik sin første gang.

 

Kommer innlegg om hvordan dette gikk senere i dag. Ha en fin dag alle fine folk:)

 

hva skal dere i dag ?

Ta vare på seg selv , glemme alt for bare en liten stund.

 • 26.02.2017 - 13:39

 

#søndag #egenpleie

Pleie seg selv dag er viktig og ha <3
Jeg og min bedre halvdel fant ut at i stedet for og springe rundt og rydde og vaske , så plei deg selv og nyt søndagen.
Jeg har en uvane med og skal forandre på meg selv ganske ofte , og denne gangen er det og gå fra helt mørke brunt hår til lyst igjen. Dette er noe jeg har gjort 100 ganger før også, for liksom aldri bestemt meg. Så for øyeblikket er det oransje. HAHA!

Vi har hatt 100% barnefri denne helgen , noe vi ikke kan huske sist vi hadde. Og det har vi merket godt da vi egentlig bare har surret rundt her, og ikke helt visst hva vi skal ta oss til. Det har vært ALT for stille , noe vi ikke er vandt til at det er ;) Vi har brukt helgen til og nyte litt kjærestetid og fått pusset opp litt møbler. I dag kommer både eldste jenta og minste jenta hjem. Det blir veldig godt <3 Trym Marius skal være hos pappaen sin til tirsdag , så da blir det litt kvalitets tid med jentene <3 Legger ved ett alternativ spa bilde av oss og en super søt filmsnutt av Runa gullet mitt! Også skal vi bare fortsette og nyte denne søndagen fullt ut :)

Hva gjør dere vanligvis på søndager?

video:IMG_2139

 

 

Forandringer er ikke denne familien sin sterkeste side!

 • 22.02.2017 - 19:41

#glutenfri #MarteMeo

--Hva med isen og SJOKOLADEN, utbryter jeg?!
--Hva hvis jeg vil ha en kebab?! Uten dressing da? som om det kan kalles en kebab! Sier samboeren fortvilet.
Verste senario hvis vi skulle kutte gluten. Jeg er HELT avhengig av sjokolade og inspiria is.

Jeg har slitt en del med mageproblemer og sinnsykt masse luft i magen,så beskjeden var og kutte ut gluten.Tenkte at jeg er villig til og prøve alt en og gå som en oppblåst ballong hele dagen. Dette var ikke så lett som jeg kanskje trodde, så ble ikke helt sånn med engang ;) .
Hadde besøk av Heidi som hjelper oss med martemeo og kom da inn på dette.
Hun sa; --Hvorfor ikke ta med hele familien på dette? Heidi Langegard som jobber med martemeo med oss, driver en privat klinikk der de tilbyr forskjellige hjelpeapparater. Foreldreveiledning-Marte Meo -Familieterapi-Individsamtale og Parsamtaler. Kan virkelig anbefale hun på det sterkeste, da hun har gjort mye for vår familie.
Vi fikk litt råd om at det vil stabilisere blodsukkeret og kan være positivt og prøve for hele familen. Det har blitt forsket en del på hvordan glutenfri og laktosefri diett har hjulpet på barn og voksne som har psykiske lidelser. Kan lese litt om det her også, men dette er det selvfølgelig ikke noe konkret svar på enda. Våres familie er vertfall villig til og prøve alt for og få en litt enklere hverdag for oss alle, uten og tenke at det finnes en pille for alt.
Vi har virkelig bestemt oss for og gå all in på dette prosjektet, vi ga bort 6 bæreposer med mat pga at det var gluten i det. Hadde en fornøyd lillebror som kom og hentet alt. :)
Vi har en del diagnoser i våres familie så blir spennende og se om det vil hjelpe noe. Vil komme tillbake til dette i ett senere innlegg.
Jeg mener at det er mange ting som kan jobbes med og tilrettelegges på mange måter uten medisinering hvis man er villig til og prøve.


Tvilen er der , men gjenomføres skal det <3
 

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no