hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Hektisk tid fremover!

 • 04.12.2017 - 21:24

Hei alle fine <3

Her går det ganske i ett om dagen, men er jo sånn det er. Jeg er så heldig at jeg har begynt og jobbe litt i en stall, og jeg stortrives der:) Det er jo frivillig, så ikke en lønnet jobb. Men en jobb som gir meg mye, og som hjelper meg psykisk. Som flere vet, så har ikke formen vært helt på topp. Har slitt både fysisk og psykisk en god stund nå. Men føler at det og få være i stallen, er med og bedre det litt nå. Føler det går sakte men sikkert fremover, og jeg blir tryggere for hver gang. Bare veldig digg at det går fremover, og jeg kjenner på en trygghet igjen. Dette gir meg så stor glede, så setter stor pris på denne muligheten.
Har funnet ut at jeg blir ikke friskere av å sitte inne i denne leiligheten, så da måtte jeg finne noe som hjalp selv. Den største forandringen er jo den man gjør selv, men litt hjelp på veien trenger man.

Håper jeg snart får en psykolog også, da jeg har gått uten siden juni. Kjenner det er litt for lenge, så blir bra og starte opp med det igjen. Jo mer jeg sitter inne for meg selv, jo mer tenker jeg. Så da må jeg ha noe og gjøre, men viktig at det ikke er for krevende. Sliter en del med smerter om dagen, så greit og kunne styre løpet litt selv. Har jo ny time på smerteklinikken i Januar, så er jo en liten stund til. I morgen skal jeg i stallen igjen, kjenner jeg gleder meg til det <3 Jeg henger jo på ei som er lærling der oppe, så glad hun er så tålmodig med meg:) Jeg lærer veldig masse der, tilomed prøvd og barbere en hest allerede. På lørdag red jeg hesten til hun som er lærling der, så ble en liten dressur time. Veldig gøy, og jeg koste meg masse! :)

Eirik red jo også ordentlig for første gang, han var kjempe tøff:) Han fikk jo også se at det var ganske så normalt at typene var med i stallen, så da følte han seg ikke så alene.. Hehe. Var jo to av jentene som hadde med typen, og de red også. Eirik synes faktisk det var veldig gøy og ri også:) Koselig og kunne gjøre sånne ting sammen også, setter pris på det <3 

Nå må jeg sette igang med lesing så fort som mulig også, så jeg klarer eksamen i realkompetanse i juni. Så her blir det en del fremover, bare håper jeg klarer dette:) Men skal gjøre så godt jeg kan, mer får jeg ikke gjort. Godt og ha noe og gjøre, så det ikke blir tid til og tenke så mye. Krysser fingrene for at jeg kommer inn på engelsk og samfunnsfag i Januar også, så blir jeg ferdig med de to:) Nå skal jeg sette opp døren til rampenissen her hjemme, så da er det nok to som blir fornøyd når de våkner i morgen:) 

Ha en flott kveld videre <3 

Føler meg så glad i dag <3

 • 20.10.2017 - 21:04

Hei alle fine <3

Litt sent innlegg i dag, men bedre sent enn aldri ;)
I dag har jeg og Eirik vært nede i sentrum en tur, og det var kjempe koselig:) Der var vi innom Hôôks og XXL, å det var så mye fint der! Ble bare litt fristet. Hehe!
 På eftan dro vi opp til en stall på Skedsmokorset, og det var så utrolig fint der. Jeg fikk tilbud av en veldig koselig jente, om jeg ville komme dit og hilse på ponnien hennes. Siden jeg er så redd, så tilbydde henne seg. Veldig greit og venne seg til hest fra bakken igjen, og ponnien hennes var så utrolig snill <3 Er ikke mange mennesker som bare tilbyr seg og hjelpe, så satt veldig stor pris på det <3
Ponnien heter Fleur , og hun var så trygg og god. Hun kunne triks, og var super sjarmerende <3

Så det var litt av våres dag, håper dere også har hatt en fin dag! :) 

 

Beste valget jeg har gjort!

 • 18.10.2017 - 15:24

 

Angrer ikke et sekund på at jeg trosset skrekken min, beste valget jeg har gjort på lenge. Dette er noe jeg har savnet så sinnsykt mye, og jeg elsker og være tilbake igjen. Det vil ta tid, men det største skrittet er allerede tatt. Angsten skal ikke få bestemme over meg, jeg skal være sjefen!
I går var jeg på min andre ridetime, og jeg elsket det. Jeg hadde jo første ridetimen på Alna ridesenter, der Runa også rir. Tenkte det var greit og ha det på samme sted, men desverre funket ikke det så bra.. :( Jeg havnet på nybegynner 3, og de hadde alt begynt og skulle hoppe. Jeg er ikke der helt enda, og har en liten vei og gå før jeg tørr det. Jeg hoppet på det minste hinderet der, men bare da knøt det seg i hele meg! Trodde faktisk jeg kom til og få et panikkanfall på hesteryggen, og vil helst unngå det. Men fortsatt glad for at jeg ble kastet litt inn i det på første timen, for da ble ikke andre timen så skremmende.

Andre timen min hadde jeg på Nordtvet rideskole & besøksgård. De var litt mer på det nivået jeg er nå. Så blir til at jeg skal fortsette der, og Runa på Alna ridesenter. Blir også litt lettere når vi har hver våres dag, så blir det ikke så mye stress.
Nordtvet rideskole ligger bare 3 minutt unna meg med buss, så passer bra!:) Etter ridetimen fikk jeg også være med og hjelpe til litt, med og stelle de og sette de ut osv. Jeg har en lenger vei og gå når det gjelder på bakkeplan en på ryggen, så skal jobbe litt ekstra med det fremover.

Får ikke sagt det mange nok ganger hvor glad jeg er for dette, hest ga meg en trygghet som ikke noe annet kan gi. Så håper virkelig jeg kommer dit igjen, for jeg savner den tryggheten <3 Bare den frihetsfølelsen av og drive i stallen, rett og slett bare nyte tiden med hestene <3 Der kan jeg bare være Marita, ikke mamma eller husmor. Bare Marita. Det trenger man noen ganger, lade opp med positiv energi! :) 

 

Her er litt bilder fra i går <3

Har dere noe annet en familie som gir dere en god trygghet? 

#ridning #hest #nordtvetrideskole #hesterbest #angst #mestring #utfordring #mamma #livsstilblogger 

Jeg ble kastet i det!

 • 13.10.2017 - 16:28

Hei alle fine <3

I går utfordret jeg meg selv til de grader, på alle mulig punkt. Jeg ble virkelig kastet ut i det for og si det mildt, men angrer ikke på det. Jeg hadde min første ridetime i går, og det var en veldig følelsesladet time. Det sykeste av alt er at jeg ble kastet ut i en sprangtime! Hehe. Så første ridetimen ble ganske tøff ;)
Jeg har jo ikke ridd ordentlig på over 5 år, så var litt og venne seg til igjen. 
Så i går travet jeg og hoppet to ganger på de minste hindrene, de største turte jeg ikke.. ;) Tror det bare var bra at jeg ble litt kastet i det, så rakk jeg ikke angre meg. Hadde glemt hvor slitsomt det var og ri, var en hard og fin treningsøkt. Trodde faktisk jeg kom til og kjenne det mer i kroppen i dag enn jeg gjør nå.

 Runa hadde jo ridetime før meg i går, og hun elsker det bare mer og mer. I går fikk de trave på banen, og hun var kjempe flink. Jeg må jo leie hun på de timene, så i går sprang jeg tre runder ved siden av hun på banen.
Jeg hadde over 18000 skritt i går, og 14 kilometer. Så ble litt trening i går da, fornøyd med det.

Legger ved bilde av søndagen, da jeg faktisk red på tur med Julie. Julie har en hest hun er fôrrytter til, og jeg var så heldig og få ri på den. Julie er venninnen til Victoria, veldig flott jente <3 Tenkte det var greit og komme seg opp på en hest før jeg hadde time i går, glad jeg gjorde det! :) Nå skritta jeg bare på søndagen da, så var veldig andeledes på ridetimen. Måtte jobbe litt hardere på den ridetimen, men hadde ikke vondt av det.

Håpet er nå og finne tilbake til den gleden ved og være med hestene, og den frihetsfølelsen det gir <3

 

 

I natt har jeg bare sovet 4 timer, og det er alt for lite merker jeg. Må bare gjøre det beste ut av det, ikke så mye annet og gjøre.
Jeg og Eirik var med Runa på 4 årskontroll i dag, og det gikk kjempe bra. Gleder meg til helgen med barna nå, deilig når de har fri:)

I helgen skal vi også på Oslo Horse Show, det blir stas!:) 

God helg alle sammen <3 

#oslo #familie #barn #hest #alnaridesenter #rideskole #helg 

 

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no