Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Elsker blått

 • 23.09.2017 - 13:47

Lovte dere jo en titt på soverommet, nå er vi ferdig med veggen :) Ble en stor forandring fra hvitt til blått. Jeg elsker denne fargen! Deco blue! Det ble så mye bedre på soverommet våres, og ikke minst lunere. Spennende og se hva det neste prosjektet våres blir, vi er veldig glad i nye prosjekter. Men denne uken som kommer blir det nok ikke noe, da skal de små være her. Gleder meg masse til de kommer nå, er alt for stille når de er borte. Er vel derfor vi driver med så mye når de er borte, så man tenker på litt annet enn at de er borte.

Ha en flott lørdag videre! Det skal vi ❤

Resultatet endelig!

 • 22.09.2017 - 19:36

Hei alle fine <3

I dag har jeg fått tatt litt bilder, er litt kaos rundt her da vi pusser opp. I dag er det soverommet til meg og Eirik som står for tur! Ferdig malt i skrivende stund. Kjenner jeg er veldig tom for energi i dag, så går ikke så fort. Har liksom ikke landet etter jeg og Victoria var på tur, og det har gått i ett. Veldig fornøyd med alt vi har gjort her da, og hjelpen vi har fått av svigermor:) Gleder meg masse til og vise det til de små, når de kommer hjem på mandag <3 Håper de blir fornøyd, og liker det vi har gjort. Jeg synes rommet deres ble kjempe fint, og så lyst og koselig! 

 

Har malt endeveggen i fargen diskret. 
Synes den var veldig fin:) 
 

Har satt inn ny kommode fra Ikea, og lagd et opplegg til undertøy osv ved siden av:) Teppet er også fra Ikea. Så nå har jeg plass til alle klærne der :)

 

Laget plass til oppbevaring oppe på klesskapet, og under sengen deres. Vi har ikke så stor leilighet, så da må vi utnytte plassen vi har:) De har også hver sin sakkosekk nå, da svigermor kjøpte til Runa også:) Kjekt for de kan de ha med inn i stuen også, lette og ta med rundt i leiligheten.

 

Vi har jo også malt den ene veggen i stuen, det gjorde en stor forskjell. Det ble lunere med engang, jeg elsker det. Nå elsker jo jeg forandringer, og pusse opp det vi har. :)

Her har jeg også brukt fargen diskret, den passer godt til de hvite veggene. Jeg var så heldig og få meg et maleri av Marianne Aurli, jeg digger kunsten hennes:)

Alle veggene i hele leiligheten her var hvite, så var godt med litt forandring. Jeg elsker blå, så har jo litt blå innredning her hjemme. Nå har jeg også malt veggene på kjøkkenet her blå, og det ble knall fint:) 

Jeg bare elsker det,.Fargen heter Deco Blue. Er ikke så mye som skal til før det blir en helt ny leilighet, og vi er fornøyd <3 Dette er samme fargen vi maler rommet våres i nå, gleder meg til resultatet:)

Hva synes dere?

 

#oppussing #interiør #maling #hjem #foreldre #barnerom

Maler og maler!

 • 20.09.2017 - 20:59

Hei alle fine <3

I dag har jeg faktisk malt på rommet til de små, og kjøkkenet våres:) Har gjort om rommet til de små helt , så håper virkelig de blir glad når de kommer hjem :) Jeg kommer til og legge ut bilder i morgen så dere får se forandringen, og den er stor. Skal male i stua og rommet våres i morgen, gleder meg :) Her har det vært veldig masse nå, så derfor pause på bloggen igjen. Håper snart at ting kan roe seg, så vi kan puste ut og nyte høsten. Denne uken har faktisk jeg og Eirik litt vi skal, vi skal ut to kvelder denne uken. Kjenner jeg gleder meg masse til og pynte meg litt nå, og ha på fine kjoler <3 Kommer tilbake til hva vi skal i morgen, da vi allerede skal ut i morgen kveld :) Nå skal jeg fortsette og gjøre meg ferdig på kjøkkenet, så er det snart natta :)

Nå skal dere få se!

 • 06.09.2017 - 15:46

Hei alle fine <3 

Fikk ikke tatt bilder i går, da det ble for mørkt her inne. Men i dag har jeg fått gjort det, og jeg elsker fargene nå:) Ble jo som en ny stue, og en ny spisekrok :) Utrolig hva litt maling kan gjøre, og ikke minst teamwork <3 Både jeg og Eirik ble kjempe fornøyde med resultatet, og det er jo viktig. Gleder oss til og få malt resten av vinduskarmene og benken på soverommet våres.
Det jeg ser mest frem til er og få det fint på rommet til de små, en plass de kan kose seg på nå mot vinteren! :) Så bare komme med tips hvis dere har noe? Trym Marius og Runa deler jo rom, så må passe til både gutt og jente. Vil også at det skal være lunt, ikke for masse ting men stilrent:) Rett og slett en avslappende plass, for de begge to. 

Som dere så i innlegget i går, var jo alt mørkt fra før. Dere kan lese det HER. Nå er alt lyst og det ble veldig bra, siden vi har så liten leilighet passer det bra! :) 

Her har jeg først grunnet bordet med en grå farge, så malt et strøk med fargen kritt.

Benken har jeg bare brukt den grå-heftgrunnen på, tok to strøk:) Hva synes dere? På toppen har jeg kontaktplast fra lindasdekor.no 

 

Litt bedre bilde av benken, er ikke så bra lys her inne. Nå er det også så grått ute, så vanskligere og ta bilde.

 

Se så lyst og fint det ble, ble så mye bedre her nå! :) 

Ha en flott dag videre <3

 

#interiør #familie #kjærester #maling #oppussing #hjem #diy 

Forandring fryder

 • 05.09.2017 - 15:46

Hei alle fine <3

I går startet jeg og Eirik på et par prosjekter , og det blir så fint:) Gleder meg til og vise dere resultatet, jeg digger og pusse opp. Vi har pusset opp spisestuebordet , en benk og vinduet/verandadøren. Vi skal også male resten av vinduskarmene i huset og benken vi har TV'n på rommet på:) Dere skal få se før bilde nå, også skal jeg ta bilder når jeg er helt ferdig :) Veldig greit og pusse opp det man har , når man ikke kan gå og kjøpe alt nytt. Synes også det er veldig koselig og gjøre sånne ting sammen som kjærester <3

Nye DIY prosjekter!

 • 12.07.2017 - 14:54

Hei alle fine <3 

Som jeg nevnte tidligere i dag, så skulle jeg pusse opp et par ting her hjemme. Det har jeg nå gjort, er ikke så mye som skal til for å fornye det litt <3
Jeg har en gammel kommode her hjemme, jeg vil ikke male den så da ble det kontaktplast. Toppen på den har blitt så stygg med tiden, men synes den ble mye bedre nå.
Når jeg først var i gang, tok jeg en hylle jeg også hadde i gangen. Den skal jeg også male litt på! Elsker hvor mye det kan forandre, og på så kort tid! :) Dere skal selvfølgelig få se før og etter bilde.
 

Før bilder! 
Som dere ser var toppen veldig slitt. Var ikke så lett og legge på denne, men det gikk på et vis ;)

 

Etter bilder! 
Hva synes dere? Jeg ble  veldig fornøyd :)

 Tok med denne i slengen! :)

 

I dag skal vi noe jeg har gledet meg til, og begge jentene mine skal være med meg:) Så her skal vi på en liten jentetur <3
Kommer oppdatering senere på bloggen <3

Ha en flott dag videre <3

#diy #oppussing #familie #foreldre #blogg #kreativ #kontaktplast

 

Nytt bord til en billig penge!

 • 08.07.2017 - 21:54

Hei alle fine <3 

Som de fleste vet klarer jo ikke jeg og sitte så mye i ro, så i dag ble det makeover av spisestuebordet. Vi har ikke mulighet til og drive og kjøpe nye møbler hele tiden, så da pusser man opp det man har! Jeg elsker forandringer, så har også ommøblert stuen, det gjorde jeg den dagen Eirik var i Ski. Hehe. Vi har også vært på Ikea i dag, fikk oss ny tvbenk til 98kr. Endelig fikk jeg tak i en hylle som faktisk får plass på badet også, elsker når sånt kan fikses billig. Må nok ha en ny house tour snart, da det er en del forandringer her nå <3 Nå skal dere få se før og etter bilde av bordet, jeg synes det ble kjempe bra.

Har handlet dette på Lindasdekor!Jeg hadde jo marmor-kontaktplast på dette bordet før, så tok av det og vasket det. Dette er jo et bombay bord, som også er malt svart utenom på bordplaten. Her legger jeg på, dette er kjempe enkelt og få til. Det tar jo selvfølgelig litt tid når det er så stort bord, men det er verdt det:)
Fargen jeg valgte, den finner dere HER.Jeg synes det ble kjempe lekkert! 
Hva synes dere? :)Ble ganske så stor forskjell, ikke så mye som skal til alltid:) 


Ha en fin kveld videre <3

#interør #lindasdekor #dekor #kontaktplast #enkel #oppussing #billig #Ikea

DIY med kontaktplast del 2

 • 24.04.2017 - 15:52

Hei alle fine folk <3
Jeg sa jo at jeg hadde et par prosjekter på gang igjen, så her er innlegget om det! :) Jeg kjøpte meg jo nye stuebord for en liten stund siden, og tenkte jeg skulle gjøre noe med det ene bordet. Så bestemte meg for å legge kontaktplast på det ene, og jeg ble kjempe fornøyd:)Sånn så det ut før, likte det godt da også:) Men liker det bedre nå:)

 Sånn ble resultatet på bordet:)
-- Hva synes dere ?

 

Jeg kjøpte meg jo en sminke/skrivepult for en liten stund siden, som jeg også hadde planer om å gjøre noe med. Og i dag tok min kjære saken i egne hender og gjorde det for meg:) Ryggen min er ikke helt bra om dagen, så det holdt og legge det på det lille bordet for min del i dag. Er ikke så mye som skal til for og freshe det opp litt:)

 Sånn så sminkepulten ut før :)

 Og sånn ble resultatet <3
Veldig fornøyd, hva synes dere ?

Har også et gammelt skatthold som jeg har malt i en lys grå farge, som jeg har lagt marmor på toppen. Jeg mangler fortsatt litt jobb på den og nye knotter, så viser den når den er helt ferdig:) Kommer tilbake med flere prosjekter, og vertfall når vi har flyttet:) Nå skal jeg også handle en annen kontaktplast, selv om jeg elsker marmor :)

Ha en fin dag videre <3

 

#interiør #diy #mamma #foreldre #marmor #lindasdekor #kontaktplast

DIY med kontaktplast!

 • 09.04.2017 - 11:15

Jeg elsker og pusse opp møblene mine, det beste er å se forandringen :)
Vi har ikke så masse penger, så da er det et fint alternativ og pusse opp det man allerede har.
Jeg kjøpte en rull med kontaktplast fra Lindas Dekor med marmor, linken finner du her.
Så jeg betalte rundt 1000kr for å pusse opp masse av mine møbler. Sånn kan man spare penger, men alikevel få det fint. Bare fantasien som sier stopp!
Håper dere for litt inspirasjon <3Denne sengegavelen har jeg lagd av et bord. Malt og kledd med kontaktplast.

Dekte glassplaten med marmor kontaktplast. Jeg ble kjempe fornøyd :)


En helt vanlig hvit sjenk, bare la kontaktplast på alle hyllene. Er ikke så masse som skal til for og freshe det opp litt <3


Her har jeg bare dekt bordplaten, og malt resten av bordet i matt svart :) Dette er et Bombay bord.
Gjort det samme som med spisestue bordet her. Dette er også i Bombay serien.

De har mange forskjellige kontaktplaster å velge i, bare jeg som elsker marmor <3

-- Hva synes dere?

-- Noen andre som har brukt kontaktplast?

#diy #interiør #møbler #mamma #foreldre #kontaktplast #lindasdekor

 

I love old stuff!

 • 06.04.2017 - 09:10

Er det noe jeg setter pris på, så er det tingene mine her hjemme!
Jeg er mye hjemme som jeg har nevnt før, så da er trivsel viktig. Selv om jeg ikke er fornøyd med hvordan jeg har det hjemme nå, så går det mest på leilighetens planløsning og utseende. Jeg har noen ting jeg har hatt i lang tid, som jeg bare elsker.
Det som også er utrolig viktig for meg, er at barna ikke skal være flau over hjemmet sitt. Kunne ha med seg venner hjem uten og grue seg til det, og ikke minst trives selv her hjemme!
Jeg liker blanding av gamle og nye ting da jeg trenger ting med sjel i. Det var ei som hadde lagt ut en DIY speil på bloggen sin, og det var så utrolig fint <3 Så må nok prøve og lage meg et sånn, det var av drivved.  Det er jo så gøy å pusse opp og lage ting selv! Man får en god mestringfølelse av det. Jeg har pusset opp litt ting her hjemme, brukt kontaktplast fra Lindas Dekor. Kommer tilbake til de tingene i et annet innlegg.
Jeg vil vise dere noen bilder av de tingene jeg har her hjemme som jeg bare digger <3
Enjoy!


Dette er min favoritt hjemme, kommer til og drasse på denne overalt!


Det andre trauet mitt som jeg alltid kommer til å ha med meg <3


Dette er en gammel kasse, som jeg har valgt og henge opp!


Digger denne lykten :)


Jeg bare elsker skinn, så har mange av de:) Og fat selvfølgelig!


Denne lykta kjøpte jeg for mange år siden, og er like glad i den nå.


Speilet mitt som jeg har blitt helt avhengig av :)
 

-- Hva er deres favoritter hjemme?

Ha en flott dag <3

#interiør #home #mamma #foreldre #oldstuff #trivsel #dekor

Gleder meg mer og mer til vi flytter!

 • 04.04.2017 - 10:06Alt dette er fra IKEA. Spisestuebord,sekkestol,sofa,tvbenk og stoler til spisestuebordet <3

 

Kjenner jeg begynner og glede meg til vi skal flytte. Gleder meg så utrolig masse til og innrede nye leiligheten, og da må jeg selvfølgelig på IKEA <3 Dette er noe av det jeg ønsker meg der. Runa må jo ha en rosa sekkestol, så må jeg finne en Trym Marius liker selvfølgelig. Jeg liker en litt minimalistisk stil, da jeg hadde alt for masse rundt meg som liten. Veldig viktig for meg at ting matcher, eller så går det surr opp i hodet mitt.Jeg er masse hjemme, så viktig at både jeg og resten av familien trives hjemme. Jeg trives ikke her jeg bor nå, da jeg ikke klarer og få det sånn jeg vil ha det. Merker det veldig godt, da jeg aldri klarer og slappe av her vi bor. Krysser fingrene for at vi finner et sted jeg klarer det:) Er ikke det at vi trenger dyre ting, eller det som er inn,men at vi liker det og trives med det. Jeg er ikke vant til og ha så masse penger, så jeg har pleid og pusse opp en del selv. Det er ganske masse man kan gjøre med møbler man har fra før:) Jeg elsker og pusse opp møbler, når jeg er i form til det da vel og merke! Og jeg elsker interiør <3

Hvordan stil liker dere?

Ha en flott dag <3

#interiør #mamma #møbler #annonse

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no