hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Barnevernet sviktet meg på det groveste!

 • 30.04.2017 - 18:16

-- Hvor var dere når jeg trengte dere? hvorfor tok dere ikke tak?

Vi var ofte alene og jeg hadde en del ansvar, jeg var som en liten voksen!
Det kom inn mange bekymringer, fra naboer, skoler og avlastningshjemmet våres. Men neida, det skulle drøyes så lenge som mulig! Så lenge at jeg tok skade av det i voksen alder. Når jeg sitter og leser mine barnevernspapirer så blir jeg så jævlig forbanna! Det er feil på feil og det er så urettferdig..
De var på hjemmebesøk og skjønte at ting ikke stemte, men gjorde ikke noe. Fikk beskjed om at vi var alene i to dager, men å gjøre noe da, det gikk ikke. Hvorfor sviktet barnevernet så mye før? Jeg tok kontroll på barneskolen fordi det var det jeg var vant til hjemme, så de andre barna trakk seg unna meg. Hvorfor lyste ikke varsellampene da? Jeg var et krevende barn på skolen med stor fantasi står det, men hvorfor det tro? Kanskje fordi ting ikke var bra hjemme og jeg alltid måtte være voksen. Det var lettere å flykte inn i en fantasi verden, enn og forholde meg til sånn det faktisk var til tider.

Jeg har lest de papirene mange ganger, men klarer fortsatt ikke forstå hvorfor det var sånn. Er ikke sikkert jeg skal forstå det heller, eneste jeg vet at sånn skulle det ikke vært.
Vi var små barn, vi skulle ha følt trygghet hele tiden og blitt tatt vare på. Jeg skulle ikke være den som ga trygghet og passet på, jeg skulle ha blitt passet på. Når jeg var 12-13 år begynte jeg og ruse meg for å slippe unna alle vonde tankene.
Jeg opplevde et overgrep når jeg var 12-13 år, så det var lettere å flykte inn i rusen. Det var 3 tøffe år som jeg angrer masse på, men akkurat da var det en nødvendighet. Jeg var et barn som ikke skulle ha opplevd det jeg opplevde, og når man ikke har noen voksen personer rundt seg så gikk det sånn!
Jeg hadde trengt den ene personen jeg kunne ha støttet meg på, og som hadde sagt nei, Marita! Den ene personen som kunne holdt rundt meg, og sagt, det ordner seg jenta mi. Men jeg hadde ikke den ene personen, jeg var alltid den ene personen for andre.
Jeg unner virkelig alle andre og bare ha den ene personen i livet sitt, den tryggheten. De siste papirene fra Valdres sto det at de skulle ta oss vekk, og det skjedde ikke. For vi flyttet og saken ble sendt til Flå kommune, og der ga de vår omsorgsperson en sjanse til. Hun fikk så masse sjanser, og flyttet bare fra kommune til kommune. Hadde vi blitt tatt ifra hjemmet våres, hadde vi kanskje hatt bedre muligheter i voksenlivet. Fordi min barndom var som den var, sitter jeg nå i voksen alder og har det helt jævlig med meg selv. Jeg sliter med masse fra min barndom, og ikke minst traumer.
Jeg blir så sliten av alt tankekaoset hele tiden, da jeg sitter igjen med så masse spørsmål.

Jeg vet at mine barn skal få være barn så lenge de trenger det, og jeg hadde aldri latt de være alene. Jeg elsker barna mine langt inn i hjerterota mi, og det viser jeg de hver eneste dag. Jeg er ikke super mamma, men jeg er en mamma som har masse kjærlighet og gi.
Eneste jeg vet er at jeg gjør stikk motsatt av alt jeg opplevde som barn. Jeg tok et valg for noen måneder siden og kutte kontakten med mammaen min, og sånn må det være nå kjenner jeg! Jeg trenger og ta vare på mine egne nå, og jobbe med meg selv <3
Jeg har bestemt meg for å gå videre med saken mot barnevernet som sviktet meg på det groveste , for sånn skal det ikke være!
Vil heller ikke at andre skal oppleve det og ikke bli hørt.

Jeg ser så frem til å flytte vekk i fra hallingdal, jeg har så mange vonde minner herfra. Det er ikke så lett å prøve og komme seg videre i livet når alt henger rundt meg. Jeg trenger en ny start med mine barn, så jeg slipper og leve i min barndom. Jeg trenger å få barndommen min litt på avstand, bare være voksen Marita! Vi ser alle frem mot og starte på nytt, det vil ikke si at problemene blir borte.
Men de kan bli enkelere og jobbe med, når man får de tinga som trigger mest på avstand.

-- Jeg er 32 år og jeg er en mamma, jeg er ikke barnet Marita. Dette må jeg si til meg selv ofte. Jeg har fortsatt troen på at det vil bli bedre, vi er godt på vei tenker jeg <3Noen år siden det bildet ble tatt ja <3

#livet #barnevern #barn #mamma #oppvekst #barndom #sviktet #kjempe #familie #foreldre

Deilige glutenfrie skolebrød!

 • 30.04.2017 - 14:08

Jeg er selv litt skeptisk til glutenfri gjærbakst, men disse var kjempe gode! :)

Når det er helg så er vi opptatt av og kose oss litt ekstra, og da liker jeg og lage noe isteden for all godisen. Og i går ble det skolebrød, noen ganger har vi fruktsalat med vaniljesaus også:) Hva pleier dere å lage i helgene?
Er jo så masse godt man kan lage, og da vet man hva som er i det også:) Her er vi kjempe glad i smoothie, det har vi en del av i uka også:) Sunt og kjempe godt:)Jeg lar alltid deigen elte lenge, det vil si over 10 min. Synes den blir bedre da:)


Jeg lagde vaniljekremen selv, da vi bruker laktoseredusert melk. Det gikk kjempe kjapt mens deigen sto til heving:)
Jeg brukte en pose, men kokte den opp selv på grunn av melken:)
Lot den stå til avkjøling mens deigen hevde, bare rørte i den noen ganger.Dette er pakkene jeg brukte! Veldig fornøyd:) Så kan man bare putte opp det man har lyst til i tilegg.Her lagde jeg en grop og fylte med deilig vaniljekrem, penslet med egg og lot de stå til heving i 30 min.
Også 12-15 min i ovnen på 200 grader


Mmm kjempe gode skolebrød:)

 

#oppskrift  #glutenfritt #skolebrød  #gjærbakst #mamma #familie #foreldre #helg

Frisk luft gjør mye for sjela!

 • 30.04.2017 - 08:30

Jeg og Eirik fant ut at vi skulle gå tur med hver våres unge i går, bare det å få litt ekstra tid med den ene:)
Eirik, Runa og Emmi gikk tur opp til fossen, mens jeg og Trym Marius tok med Marley og gikk en annen runde:) Været så ut til og bli grått og trist, men sola tittet frem og det ble knall fint vær:) Trym Marius ville så gjerne at pòkeman eggene hans skulle klekke, og da måtte man jo gå noen kilometer.
To pòkeman egg klekka og han fanga mange pòkeman, og han måtte selvfølgelig kaste noe stein i elva :)

Det er så deilig og gå tur i naturen, og det er helt nydelig natur her på Nesbyen. Hallingdal er et vakkert sted, jeg liker naturen her.
Er det noe jeg kommer til å savne når vi flytter til Oslo, så er det naturen her i Hallingdal.
Jeg og Trym Marius hadde en helt fantastisk tur sammen i går, gode samtaler og mye gøy:) Å det var så digg og komme seg utafor den døra, og bare få gått litt.

legger med bilder fra turen våres <3
 

'
Fine guttene mine <3


Veldig ivrig pòkeman-jakter! Hehe;)


Nydelig <3


Beste gutten min <3


Koser seg han da:)


Magisk spør du meg <3


Fine Marley, og han var så flink på tur i går:)


Siste sjanse til og være med på giveawayen av flotte No7 produktene HER

#tur #mamma #foreldre #familie #hund #sønn #pokemon #natur #hallingdal

Gleder oss til bylivet!

 • 29.04.2017 - 17:44

Gjesteinnlegg.

Nå flytter vi snart til Oslo! Å jeg er så spent, så utrolig spent på hvordan alt kommer til å gå.
Så klart har vi planer for barna og oss selv, og det tenker jeg er viktig. Vi prøvde en by-uke med barna i påsken faktisk! Det gikk over alle forventninger, tross av mye folk og utfordringer. Jeg tenkte først; skal vi slippe to barn fra bittelille trygge hallingdal løs i Frognerborgen, mens vi bare står her?! Midt i påsken? Hva om den ene blir kidnappet og den andre får anfall av folkemengden.
Men nei, det gikk over alle forventninger det også! Ingen problem å slippe dem løs der i et par timer! Verre med oss voksne opp i alt dette tror jeg!
Innøve rød mann regel i kryss, slapp aldri barna løpende mer enn 5 meter unna. Litt konstraster fra her hjemme, hvor det ikke fins røde menn, bare slitne overgangsfelt som mange har glemt at finnes. Haha, nok morsomheter!
For min del blir det både spennende og skremmende. Har gått i Oslo's gater i min tid jeg også, men bare i feil gater.. Uten barn. Så å gå i riktige gater MED barn blir spennende. Blir så gøy å se dem vokse opp i Oslo og bli ordentlig by-barn! Trygge, snille og gode by-barn med gode verdier.

Vi flytter nå allerede 1. Juni og får heldigvis hele sommeren på å bli kjent i området og det kollektive til og fra barnehage og skole. Sant skal sies, at barn er mer tilpassningsdyktig enn oss voksne. Vi får også en helt super fin leilighet, tre soverom, nytt hvitt kjøkken og flislagt bad og STOR balkong! gud så godt det blir. Komme seg vekk fra alt vondt her i hallingdal og fokusere på fremtiden uten å se seg over ryggen rundt neste sving.

Var på en kjempe koselig gåtur med Runa og Emmi idag! Vi gikk opp til museet her på Nesbyen for å se på fossane. Jeg er utrolig glad i det området der oppe og ville vise Runa det. Der var det faktisk litt snø igjen i bresprekken og under trappene på vei opp dit og det var stor stas for Runa å se snø igjen i så varmt vær! Godt å skape noen få siste gode minner med barna her oppe før vi flytter til byen, og Nesbyen plutselig blir en plass vi reiser til i ferier! :)

Legger ved noen bilder fra turen vår idag!Runa endelig på toppen! Godt!Se på den utsikten da! Snart 4 år og gått så lang tur :)
 

Takk for meg!
- Eirik

#bonuspappa #familie #foreldre #tur

Det gikk heldigvis bra <3

 • 29.04.2017 - 09:45

Emmi har det mye bedre nå! <3 Heldigvis gikk det bra med både Emmi og oss andre, dette var en skremmende opplevelse for oss alle sammen!
Trym Marius har det også bra, han var veldig lei seg og knust, men fikk pratet godt ut om det <3 Uhell kan skje desverre, det er bare sånn det er.

Fikk en del kommentarere som ikke var spesielt hyggelig på innlegget om hva som skjedde med Emmi. Er vel sånn at noen bare må legge igjen noen kommentarer som ikke er like positive! Kunsten er nok bare å la vær og bry seg om det. Alle må få ha sine meninger, og det skal man respektere også. Derfor godkjenner jeg også de kommentarene som ikke er fult så hyggelig, eller så ville ikke bloggen min vært ærlig tenker jeg. Jeg har en veldig åpen blogg uten noe spesielt filter, og det vil jeg fortsette med:) Du kan lese innlegget om Emmi HER.

I dag skal vi bake boller og kose oss med brettspill, nyte helgen med barna <3
Overskyet og litt trist vær her foreløpig, men kan jo forandre seg:) Nå baker Eirik brød til frokost, mens jeg og barna sitter i sofaen:) Jeg skriver innlegg til dere, barna ser tv så en helt vanlig lørdagsmorgen <3
Victoria ligger selvfølgelig og sover som den tenåringen hun er :) Jeg bare elsker og være mamma og ha et familieliv som dette :) Ja det kan være slitsomt, men de gledene som vi har veier opp for alt det <3 


Gutta mine <3

-- Hva gjør dere på lørdagsmorgen? :)

Ha en flott helg videre alle sammen <3

#familie #mamma #foreldre #lørdag #hund #bonuspappa #barn

Viktig å pleie seg selv!

 • 28.04.2017 - 16:44

annonse

Hei alle fininger <3

Jeg var jo å testet ut Match Made apparatet på Boots Apotek, dere kan lese det innlegget HER. Da fikk jeg jo match med en del produkter, jeg har nå fått de produktene i posten. Og nå skal jeg vise dere hvordan de er, og hva min rutine er når jeg legger på sminke.

Har brukt produkter fra No7 i noen år nå, og har fortsatt tenkt å bruke de:) Jeg personlig synes det er veldig viktig med hudpleien før sminke.
Jeg er nå 32 år og da kommer rynkene snikende! ;) Jeg trenger da noe som går raskt men fungerer for det! Sånn er det å være mamma.

Legger ved link til produktene og forklaring på hvert bilde, håper dere synes det er greit:)

 

Jeg renser først huden min med denne rense lotion fra No7 om morgenen, har ikke så god tid da. Barn som skal leveres og hunder som skal ut og ha mat;) Prøver og rense huden bedre på kvelden:) Men veldig fornøyd med produktene fra No7, link til No7 Produktene finner du HER

Jeg bruker bare en pad og gnir forsiktig i hele ansiktet mitt, og gjentar det to ganger:)


Dette serumet her bare elsker jeg, merker stor forskjell på huden min allerede og det etter bare en uke:)  Dette tar jeg i hele ansiktet og på halsen, etter jeg har renset huden. Anbefaler virkelig og teste ut dette jenter <3
Så tar jeg på en dagkrem som også er fra No7, link til den HER . Link til dette flotte serumet finner du HER.


Endelig har jeg en foundation som passer min hud perfek!
Jeg ser ikke noe skille og jeg elsker det <3 Denne føles lett på huden og ikke noe problem og ha den på hele dagen. Dekker bra gjør den også! Anbefaler å ha en god kost eller blender når du tar den på, det har en del og si:) Hipp hurra for Match Maker sier jeg <3
Linken til denne foundation finner du HER

Anbefaler og ta en Match Maker test så du finner akkurat din farge, det er gratis og vil hjelpe deg og finne riktig produkter:) Bare gå til ditt nærmeste Boots Apotek, høre om de har Match Maker apparat der.

 

Her er ferdig resultat, hadde ikke så god tid da men;) Så hvis man vil kan man jo ta på flere lag, for mer dekke.
Alle No7 produktene finner du som sagt HER!
Jeg har også på meg leppestift fra No7, digger den fargen <3 Den finner du HER!


Her er bare med foundation <3
 

#makeup #velvære #no7 #bootsapotek #sponset #mamma

 

Er ikke klar for å prate om det helt enda!

 • 28.04.2017 - 07:30

Her kommer svar på spørsmålsrunden <3

 

Får du extension blandet godt inn i håret? Eller syntes det at du har så kort hår?

Får egentlig blandet det godt inn, men må bruke litt tid på det. Og helst krølle eller rette det, men å sette det opp funker også bra:)
Jeg trives veldig godt med langt hår, så vurderer og sette inn tape hår. Har brukt extensions i mange år nå, så litt avhengig! Hehe.
Men litt vil det selvfølgelig synes da jeg har så kort hår som jeg har nå.

 

Hvorfor valgte du fargen gul? Og ikke mer hvitt eller grått? Tror det hadde passet deg bedre uten å sett yngre ut.

Det er ikke en gul farge, men en ekstra lyseblond farge! :)
Er ikke så glad i grått hår, men er fint på mange andre da:)
Takk for tips <3

 

Får du penger for bloggen din?

Nei, men har fått produkter for noen innlegg jeg har skrevet. Er ikke det som er fokuset mitt å få betalt, det er å nå ut til folk og kunne hjelpe andre <3
Eneste grunnen til at jeg startet å blogge var for og hjelpe andre, og kanskje kunne hjelpe meg selv. Jeg er ganske inneslutta av meg når det gjelder følelser, så merker det har hjulpet og kunne dele på bloggen.
Men selvfølgelig er det et pluss noen år i fremtiden hvis jeg kan tjene på noe jeg trives så godt med. Men nøyer meg med at folk bare vil lese det jeg skriver for øyeblikket <3

 

Hvor mange lesere har du hver dag?

Alt fra 250 til 800 ca! Det går veldig opp og ned, men sjeldent det er under 300 lesere <3 Og jeg setter stor pris på alle leserene mine <3
Hadde aldri trodd det når jeg startet å blogge, at så mange ville lese det jeg skrev.
Så det er virkelig noe som har rørt meg, og ikke minst har jeg fått litt mer tro på meg selv.

 

Hva drømmer du om akkurat nå?

Hvis du mener om natten, da har jeg bare mareritt jeg ikke vil prate om! De er så heftig og virkelige! Er ikke klar for å åpne meg om den hendelsen.
Men dagdrømmer om at jeg og min familie snart kan nyte livet, uten alt styret rundt oss <3 Senke skuldrene snart og bare nyte hverandre <3

 

Dømmer du andre etter utseendet?

Nei det er vel det siste jeg ville gjort! Jeg mener alle er like masse verdt uansett. Jeg lærer alltid folk og kjenne, og gir alle en sjanse før jeg gjør meg opp en mening!
Og den meningen har ikke noe med utseende og gjøre, men personligheten.

 

Er det du som skriver innleggene Eirik legger ut?

Nei, de skriver Eirik selv! Han bestemmer også hva han vil skrive om. Innleggene til Eirik er bare Eirik sine og de har ikke jeg noe med:)
Jeg synes han skriver kjempe bra, og har fine innlegg <3 Og han retter også innleggene for meg, og det setter jeg stor pris på:)-- Håper dette ga dere svar på det dere lurte på <3

Kjører en runde til med spørsmål, så kom gjerne med det dere lurer på under her:) Jeg svarer så godt jeg kan!
Gjør det samme som her, lager et eget innlegg med svarene :)
 

Giveaway trekning på mandag <3

 • 27.04.2017 - 13:26


 

Hei alle flotte lesere <3

På Mandag den 1 mai trekker jeg den heldige vinneren, av de flotte No7 produktene. Fortsatt tid til og være med, og trekningen vil være tilfeldig. Meld dere på, innlegget finner dere HER

Ha en flott dag videre <3

Jeg trodde Emmi kom til å dø i går!

 • 27.04.2017 - 07:32

Jeg skulle bare hente noe, og plutselig hørte jeg Emmi ulet så fælt..Trym Marius hadde mistet hun ned fra andre etasje, og rett ned i trappen!

Dette er en chihuahua på 2 kg, og det er 2 meter ned. Jeg løp ned og fikk hentet Emmi, og forsto fort at noe var galt. Kjente angsten og tårene kom snikende, jeg klarte ikke roe meg. Jeg gråt og skalv, og fikk nesten ikke puste, dette var noe av det jævligste jeg har opplevd på lang tid.
Eneste som surret oppe i hodet mitt var, nå dør Emmi fra meg!
Hundene for meg er like så viktig som resten av familien, bare tanken på å miste noen av de er så utrolig vond. Jeg prøvde å sette hun ned på gulvet, men hun bare datt ned på ryggen, akkurat som hun fikk et slags anfall. Når jeg da løftet hun opp igjen og hadde gått bare to steg, så fosset det plutselig ut blod og væske. Jeg fikk ikke puste og kjente at panikanfallet bare vokste, og der sto jeg med Emmi på armen og var våt av blod. Og i tillegg var alle barna her og dette var vondt for oss alle. Jeg fikk ringt dyrlegen, og han var heldigvis rett borti her, da det er lamming nå. Han sto på døra 5 minutter etterpå! Det var så vidt jeg klarte å få stotret frem det som hadde skjedd. Han sjekket henne og klarte ikke helt å forstå hvorfor hun hadde blødd. Det han var redd for var at kanskje blæren hennes hadde sprekt, og det hadde betydd operasjon. 

Vi måtte komme til kontoret på Gol, da han måtte ta røngten. Jeg og Victoria tok med oss Emmi og dro til Gol, og Eirik hadde barna hjemme. Det var en kjøretur med tankekaos fra helvette! Jeg var livredd for å miste min bestevenn! :(
Emmi var jo selvfølgelig eksemplarisk når vi var der, hun er jo enig i alt og gjør ikke noe ut av seg. Dyrlegen sa også at hun var kjempe flink, og at det var ikke vanskelig å se at hun hadde fått være hund. Jeg sa at Emmi har fire bein å gå på og kan fint være med på like masse som en stor hund.
Man går ikke og bærer bare fordi hun veier bare 2 kg <3
Fikk tatt et par røngten bilder, og det han fant var et lite ribbeinsbrudd. Han fant ikke blæren hennes og det kan være fordi den er helt tom, eller fordi den er skadet. Men det vet vi ikke, så må bare følge med på hun og håpe det beste.
Han hadde fortsatt ikke noe svar på hvorfor det fosset ut så masse blod, kjenner det bekymrer meg. Emmi er en tøff chihuahua heldigvis, men vondt var det nok selv om hun ikke viste det så godt.


 

Eirik fikk hvertfall bekreftet hvor mye hundene faktisk betyr for meg og de betyr ekstremt mye!
Vet ikke hva jeg hadde gjort hvis Emmi hadde dødd nå, bare tanken får meg til å gråte.
Når man har så masse panikkanfall og angst, da blir man helt utslitt. Blir helt tappa for energi, akkurat som om man har trent i flere timer.
Jeg krysser alt jeg har for at det går bra med Emmi, og at det ikke dukker opp noe mer nå. Men det kom fortsatt blod når hun tisset i går kveld..

Min kjære lille tapre chihuahua Emmi <3
Holder dere selvfølgelig oppdatert med hva som skjer med Emmi <3

De på gata trenger dere nå!

 • 26.04.2017 - 16:10

 

Hei alle flotte lesere <3

Som dere vet så er Gateteam Oslo en av mine største hjertesaker, og de vant desverre ikke konkurransen i Jobzone om 100.000kr.
Men nå har det blitt satt igang en 10kr rullering på vipps, og selvfølgelig kan man sette inn på konto også, for dere som ikke har vipps. Jeg har jo skrevet et innlegg om Siw før på bloggen, om jobben henne og teamet hennes gjør for de på gata i Oslo. Det kan dere lese HER.

Dette er snakk om fantastiske mennesker jeg gleder meg til å møte når jeg flytter til Oslo, og da kan jeg endelig hjelpe til fysisk også.
De gjør som sagt alt for å hjelpe de som trenger det! Man kan donere klær, soveposer og egentlig alt som kan hjelpe de og holde varmen.
Så håper virkelig alle mine flotte lesere har 10kr og støtte oppunder gateteam Oslo <3
Det kan virkelig gjøre en stor forskjell. Legger ved det Gateteam Oslo har skrevet under her, og der ligger også kontonummer og vipps nr.

 

 Gateteam Oslo sin nye logo <3

Hei alle sammen:)

Endelig er ukens beste dag her, og det er soool i Oslo ☀️😍👌🏻 Det er en garanti for en fin kveld med våre venner 🙏🏻

Som de fleste har fått med seg, så kom vi til kort i jobzone's landsfinale 2017.
Flere av dere har etterlyst en vipps kampanje!
Og hurra!!! I dag våknet vi til eget nytt konto nummer samt vipps nr 😀😀👏🏻
Så da tenker jeg: VI KJØRER PÅ!:)

Med våre nesten 11.000 medlemmer så bør vi kunne klare å skaffe oss en liten startkapital, om vi kjører en
Vipps kampanje på 10kr 😀

Derfor:
Ønsker du å støtte vårt arbeid, så
Vipps til nr 100595 eller konto nummer 15039007719

Alle midler her går til våre venner på gata, til innkjøp av det som trengs å suppleres av feks mat, noe så spise maten fra, kopper til å drikke fra etc, samt å dekke parkering på budbilen (jeg jobber hardt med å prøve å få sponset parkering de 2 timene vi står, men vaktselskapene er ikke helt medgjørlige..)

Håper så mange som mulig vil henge seg på her, og hjelpe oss i gang 😀👌🏻
Og på forhånd så takker vi så mye for alle
Bidrag🙏🏻

Ønsker alle en fin dag, vi er fullt i gang med å fylle biler, smøre matpakker, og ellers ordne alt som må til for en strålende kveld ;)

Ha en fin dag! 😀

Gateteamet

#rusomsorgen #gata #gateteamoslo #hjertesak #rus #hjemløs

Er hundens kosthold mindre viktig en ditt eget?

 • 26.04.2017 - 12:08

Mine hunder betyr ekstremt mye for meg, og da er jeg veldig nøye på hva de spiser! Vi tenker jo selv på hva vi spiser, og det skal jo være likt for hundene våres også. Kan forstå at mange tenker på prisen på fôret, men hvis man tenker på hva man selv har i matbudsjett. Det er jo som regel en del, og det overgår prisen til de fleste fôrtyper. Jeg bruker Canagan til mine hunder, jeg har en Chihuahua og en Engelsk Bulldog.
Chihuahua min er litt sær, men elsker dette fôret!
Jeg bruker Canagan small breed dog country game til henne. Til min Engelsk Bulldog valp bruker jeg Canagan free-run chicken.
Pelsen dems er kjempe fin, og avføringen er som den skal være. Dette er faktisk det beste fôret jeg har prøvd, og jeg har hatt hunder i over 15 år.

Begge mine to elsker dette fôret! Best av alt, det er glutenfritt! Jeg handler mitt for på Zoo-1Gol, og der har de kjempe god service.
Jeg liker best å gå i butikken og handle isetden for å handle på nett! Vertfall når det gjelder hundene. Bare det og kunne ta de med og få prøvd det jeg skal kjøpe, så jeg er sikker på at det passer ordentlig.
Anbefaler virkelig og ta en titt på Zoo-1 på Gol, de har så masse fint utstyr til alle dyr. Og test dette fôret, dere kommer ikke til å angre:)

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg er kjempe fornøyd med dette fôret, og det er ikke et sponset innlegg.
Jeg betaler full pris for maten til hundene mine, og det er verdt hver eneste krone!
jeg betaler 249kr for foret til Emmi og 859kr for foret til Marley.
 Canagan Free-Run Chicken er et kornfritt hundefôr utviklet av våre eksperter med fokus på å tilby et biologisk korrekt fôr tilnærmet et naturlig kosthold tilpasset kjøttetere.
Det vil si rikelig med kjøtt, riktig forhold av proteiner og karbohydrater samt tilskudd av en rekke grønnsaker, planter og urter.

Denne nøye balanserte oppskriften fra Canagan er garantert smakfull og vil gi ditt dyr en smakfull opplevelse samtidig som den sørger for rik tilgang på lett fordøyelig protein og næringsstoffer.

Frittgående kylling

Kylling er en utmerket kilde til protein, vitaminer, fosfor og selen som er bra for immunforsvaret.

Søtpotet

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Ingredienser

Fersk kylling (26%), tørket kylling (25%), søtpotet, erter, potet, erteprotein, alfalfa, kyllingfett (3,1%), tørket egg (3,1%), Kyllingkraft (1,6%), laksolje (1,2%), mineraler, vitaminer, glukosamin (1000 mg/kg), MSM (1000 mg/kg) eple, gulrot, spinat, loppefrø, tang, fruktooligosakkarider, kondriotin (700 mg/kg), kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver)

 

Analytiske bestanddeler

Protein 33.00%

Fett 17.00%

Fiber 3.50%

Mineraler 9.00%

Fuktighet 8.50%

Omega 6 2.80%

Omega 3 0.90%

Kalsium 1.86%

Fosfor 1.42%


Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg

 

Vitamin A 16,250 IU

Vitamin D3 2,400 IU

Vitamin E 240 IU

Jernsulfat 641 mg

Sinksulfat 577 mg

Mangansulfat 141 mg

Dette var fôret jeg bruker på Marley, Bulldogen min.
 

Canagan Country Game Small Breed hundefôr har mindre pellets og er derfor tilpasset hunder av mindre raser.
Canagan Country Game er selve definisjonen på biologisk korrekt hundefôr til hund. Med enda høyere nivå med lett fordøyelig protein av ypperste kvalitet, levert med et enestående utvalg utsøkte naturlige ingredienser.

Produsert på fersk and og rådyr med tilsvarende kvalitet som benyttes til menneskelig føde. Komplementert med friske grønnsaker og urter gir dette hundefôret fra Canagan en unik smaksopplevelse til din hund.

Fersk and og rådyr

Dette rike mørke kjøttet er en viktig kilde til jern og vitamin B. And spesielt er veldig rik på Omega 3 og 6.

Søtpotet

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Ingredienser

Fersk and (16%), tørket and (12,5%), søtpotet, tørket sild (8,5%), fersk rådyr (7,5%), erter, potet, kalkunfett (5%), tørket hare (4%), tørket rådyr (4%), tørket egg (3,75%), alfalfa, erteprotein, laksolje (2,25%), kyllingkraft (1,5%), potetprotein, mineraler, vitaminer, eple, gulrot, spinat, tang, fruktooligosakkarider, loppefrø, kamille, peppermynte, ringblomst, tranebær, anisfrø og bukkhornkløver,Analytiske bestanddeler

Protein 36.00%

Fett 19.00%

Fiber 3.00%

Mineraler 10.00%

Fuktighet 8.50%

Omega 6 3.21%

Omega 3 0.90%

Kalsium 2.13%

Fosfor 1.32%


Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg

 

Vitamin A 16,250 IU

Vitamin D3 2,400 IU

Vitamin E 240 IU

Jernsulfat 641 mg

Sinksulfat 577 mg

Mangansulfat 141 mg

Kobbersulfat 46 mg

Kalsium 3.14 mg

Natrium 0.53 mg

Dette er typen jeg bruker til Emmi, chihuahua min.

 

Faksimile: Petworld.no

#hund #hundefor #canagan #engelskbulldog #chihuahua #mamma

 

 

Endelig!

 • 25.04.2017 - 16:26


Synes dette passet <3
 

I dag har vi gjort alt mulig for å slippe og tenke, så turen gikk til Gol for å ordne hundefôr og overmadrass.
Det å gå med en følelse at du trenger hjelp av andre for at ting skal bli mulig, er for meg veldig vanskelig! Jeg er vant til å klare alt på egenhånd, fikse det som må fikses selv! Men denne gangen var jeg avhengig av hjelp av andre for å skape en bedre fremtid for oss og barna.

Nå kan jeg endelig senke skuldrene og begynne og planlegge flyttingen! Ja, vi har fått leiligheten og det har endelig gått våres vei <3
Jeg sto inne på Jysk da telefonen ringte, og jeg sleit med og holde igjen tårene da jeg fikk gladnyheten. Vi setter så utrolig stor pris på dette, dette har så masse og si for våres del. Klarer ikke forklare engang hvor takknemmelig vi er nå! Bare det å kunne si til barna at nå er alt i orden, vi flytter til Oslo.
Den dette betyr mest for er Victoria, og det er mest på grunn av henne vi har tatt dette valget. Jeg vil bare at barna mine skal ha det bra, og da gjør man selvfølgelig alt for at de skal ha det bra også! Har følt på det så lenge at alt har vært helt umulig, og det er en vond følelse.
Det og gå og vente på at ting skal gå i orden, og at alt er så usikkert.

Det har gjort meg så sinnsykt mye verre, både angsten og PTSD min har vært veldig fremtredene nå en god stund.
Det vil si nesten ikke noe søvn på grunn av sterke mareritt, som gjør at jeg gjennopplever mine traumer på nytt hver eneste natt!
Det har tatt på veldig masse på min livskvalitet, og ikke minst matlysten min. Det er veldig viktig for min del at alt er på stell rundt meg, da det er fullstendig kaos på innsiden. Det viktigste for meg er at mine barn har trygghet og rutiner rundt seg, og at alt er i orden for dem sin del. Barna mine er alt for meg, og jeg gjør alt for at de skal ha det bra. Da er det også viktig at jeg har det bra, så jeg får gitt de alt de trenger!

Nå skal vi plannlegge flytting til Oslo, og det er jo bare en måned til vi flytter. Så da må vi bruke tiden godt, men har pakket en del fra før da:) Skoler og tilrettelegging til barna er i gang. Så da er det konfirmasjon til Victoria som skal fortsettes å planlegges og ordnes nå!

Nå skal jeg nyte resten av dagen med mine flotte barn, hunder og samboer <3

Ha en flott dag videre mine fantastiske lesere <3 Jeg setter stor pris på dere <3

#mamma #foreldre #familie #flytting #Oslo #livstilsblogger #barn #ptsd #angst #hund

Mest nervepirrende dagen på lang tid!

 • 25.04.2017 - 11:55

I dag er jeg så utrolig nærvøs og tankefull, fremtiden våres ligger i hendene på NAV.

Vi har ryddet og styra hjemme fra vi sto opp, og vaskedamen har vært her. Men tankene klarer liksom ikke stoppe opp. Vi fikk endelig solgt sofaen våres da, og fått tak i en mindre sofa:) Vi hadde en stor Bostonsofa som var kjempe digg, men for stor når vi skal bytte til en leilighet i byen. Så nå sitter vi uten sofa i to dager! Spennende når vi er hele familien hjemme nå. Hehe. Alt faller liksom på plass og det er den ene tingen som mangler, men i dag er dagen da det blir bestemt!

Vi skal få kjøpt oss ny overmadrass i dag og puter, det skal bli godt. Jeg har jo som sagt veldig store ryggproblemer og da er sengen veldig viktig. Når vi var hos svigerforeldrene mine så var det en tempur overmadrass, og ryggen var mye bedre om morgenen da. Så da har vi funnet ut at vi må innvestere i en sånn type overmadrass, og samme i pute.Viktig og tilrettelegge best mulig med det man kan gjøre noe med:) Ha en flott dag videre <3

Kommer tilbake med oppdatering på hva resultatet blir i dag, om det blir leilighet på oss eller ikke!


Dagens outfit <3

#familie #mamma #foreldre #antrekk
 

Giveaway på No7 produkter <3

 • 25.04.2017 - 07:50

Annonse

Hei alle flotte folk <3

En liten stund siden jeg har hatt en giveaway på bloggen nå! Er så utrolig glad for alle dere som leser bloggen min, så da vil jeg vise at jeg setter litt ekstra pris på dere <3

Dette er for dere menn, eller for dere damer som vil skjemme bort mannen litt!
Veldig flotte og gode produkter, som min mann kan anbefale. Eirik har brukt disse en stund og er veldig fornøyd, god duft på de er det også:) Som sagt bruker jo vi veldig mange produkter fra No7, og har vært fornøyd med alt vi har prøvd til nå. Og da vil jeg dele dette med dere, så dere også får testet ut disse gode produktene.

Boots Apotek har et veldig godt utvalg av herreprodukter, dere kan sjekke det ut her

Så til det jeg skal gi bort til dere da:)

No7 Men Wake up face wash er en såpefri ansiktsvask for menn. Gir en ren og oppfrisket hud raskt og enkelt!

No7 Men Energising Moisturiser er en lett og oppfriskende fuktighetskrem til menn.
Egnet for alle hudtyper.Pakket og klart til en heldig vinner <3
 

 

For å delta i denne konkurransen må du bare like Facebooksiden min her og følge meg på bloggen <3
Følg meg gjerne på Instagram: martemeomamma.

Og selvfølgelig kommentere "jeg er med" under her, så det blir litt lettere og holde styr på hvem som er med :)

Lykke til alle sammen <3

 

#giveaway #konkurranse #bootsapotek #annonse #pleie #foreldre #mamma #herreprodukter #no7 #selvpleie #hudpleie #velvære

DIY med kontaktplast del 2

 • 24.04.2017 - 15:52

Hei alle fine folk <3
Jeg sa jo at jeg hadde et par prosjekter på gang igjen, så her er innlegget om det! :) Jeg kjøpte meg jo nye stuebord for en liten stund siden, og tenkte jeg skulle gjøre noe med det ene bordet. Så bestemte meg for å legge kontaktplast på det ene, og jeg ble kjempe fornøyd:)Sånn så det ut før, likte det godt da også:) Men liker det bedre nå:)

 Sånn ble resultatet på bordet:)
-- Hva synes dere ?

 

Jeg kjøpte meg jo en sminke/skrivepult for en liten stund siden, som jeg også hadde planer om å gjøre noe med. Og i dag tok min kjære saken i egne hender og gjorde det for meg:) Ryggen min er ikke helt bra om dagen, så det holdt og legge det på det lille bordet for min del i dag. Er ikke så mye som skal til for og freshe det opp litt:)

 Sånn så sminkepulten ut før :)

 Og sånn ble resultatet <3
Veldig fornøyd, hva synes dere ?

Har også et gammelt skatthold som jeg har malt i en lys grå farge, som jeg har lagt marmor på toppen. Jeg mangler fortsatt litt jobb på den og nye knotter, så viser den når den er helt ferdig:) Kommer tilbake med flere prosjekter, og vertfall når vi har flyttet:) Nå skal jeg også handle en annen kontaktplast, selv om jeg elsker marmor :)

Ha en fin dag videre <3

 

#interiør #diy #mamma #foreldre #marmor #lindasdekor #kontaktplast

UKEN SOM GIKK #2

 • 24.04.2017 - 09:02

Akkurat nå

Sminker jeg meg og gjør meg klar for tur på sykehuset, og ordner barn til barnehage og skole:)


Ukens opptur

Var at vi fikk leilighet i Oslo, men er ikke helt sikkert enda. Og den er kjempe fin, jeg bare elsker den leiligheten. Den er perfekt for oss med tanke på avstand, og den har tre soverom <3


Ukens nedtur

Er at formen min ikke er helt på topp om dagen, har en del smerter. Får liksom ikke gjort alt jeg skulle ha gjort, men må gjøre det beste ut av det. Og vi vet ikke om vi får ordnet depositumet på leiligheten, og det er det som avgjør alt for oss nå.

Ukens antrekk

Har omtrent levd i pysjen denne uken på grunn av formen! Haha;) Men må kanskje være dette da, den ene dagen jeg ordnet meg:) 

Ukens opplevelse

Turen vi hadde til Gol! Var kjempe koselig å hente Runa og kose meg med jentene, og Eirik <3 Og ikke minst hilse på broren min og familien hans, var stas når de kom på besøk <3

Ukens sang

Har hørt på litt forskjellig denne uken, men må nok bli nattasangen til barna. Weight of Sound med Stick Figure! <3 Kanskje ikke akkurat en nattasang, men barna som har valgt den selv. Eller det vil si Trym Marius har valgt den, da dette er en av mine yndlingssanger.


ukens innkjøp

Det er nok sminken min og de nye kostene mine fra MAKEUPMEKKA <3 Har ikke prioritert noe shopping denne uken..


  Ukens tanke

At nå må ting gå i orden, det må gå våres vei snart <3

Ukens film/serie

Greys Anatomy, har sett på det hele uken. Så Eirik er litt lei nå ;) Perfekt serie og se på når man har uka si haha ;).
Ukens craving

Fortsatt Nachos form og guacamole ;) Og appelsinjuice har jeg drukket masse av nå, den med fruktkjøtt! Nam :) Lagd så masse nachoes men ikke klart og få tatt noe bilde av det hehe;) Men er sånn her vertfall:) 

Denne ukens fokus

Det er konfirmasjonen til Victoria fortsatt, og selvfølgelig leilighet i Oslo. Den flotte familien min, da de små er hjemme denne uken. Så da er det full rulle her hjemme:)

Denne ukas utfordring

Blir og få leilighet i orden, og få pakket litt mer her hjemme. Og få opp humøret mitt på et vis, og kose meg med barna <3

Dette gleder jeg meg til denne uka

Planlegge konfirmasjonen til Victoria, og kose meg med barna <3 Gå litt turer med kjæresten og hundene mens barna er i barnehage og skole.

 

#ukensomgikk #blogg #helse #familie #mamma #foreldre

Har bare lyst til å grave meg ned...

 • 23.04.2017 - 14:36

Jeg er så sinnsykt dårlig humør, egentlig bare lyst og knuse noe! Lenge siden jeg har hatt så masse sinne inni meg, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få det vekk:( Tror mye av det er på grunn av alt kaoset oppe i hodet mitt!
Alle de jævla smertene jeg går med konstant, kjennes ut som kroppen min revner. Det gjør vondt fra topp til tå, og ikke noe tar det vekk. Smertene er der 24 timer i døgnet, det tar på humøret og livsgnisten. Jeg er 32 år og det føles ut som jeg er 90 år,  og det skal jo ikke være sånn? Det er som en konstant tannpine som strømmer gjennom kroppen, og det blir bare verre. Jeg var en jente full av liv og godt humør, og elsket alt som ga meg adrenalin. Nå har jeg blitt en grinete dame som sitter hjemme hele tiden, og får ikke gjort noe av det jeg skulle ha gjort.

Hvor har det blitt av den Marita alle kjenner?
Vet vertfall at jeg savner henne, veldig masse også <3 Jeg tenker veldig masse før jeg sovner, og som regel på hva jeg skal prøve og få gjort neste dag.
Sånn blir det selvfølgelig aldri da kroppen sier stopp, og da synker den lille selvtilitten min enda mer ned. Det blir en ond sirkel som aldri stopper, men må jo kunne gå ann og få stoppet det på et vis? Jeg har vel kanskje vært veldig kravstor når det kommer til meg selv, da jeg aldri blir fornøyd med den jobben jeg gjør. Stiller rett og slett for høye krav til meg selv, med tanke på formen min.
Er ikke så lett når jeg klarte så masse før, og jeg ga meg aldri før det var gjort. Sånn er det ikke lenger, er ikke hodet det står på da, men den kroppen som ikke funker. Gjør jeg en brå beveglse eller noe, så går ryggen i lås og jeg er lenket til senga. Alt har blitt så begrenset på hva jeg klarer og prestere i hverdagen, og det gjør meg deprimert og sint! Er ikke så lett og tenke på det gode man har i livet når dette tar så over, men jeg prøver selvfølgelig så godt jeg kan. Jeg vil bare være frisk og i godt humør, kose meg med barna mine og leke med de. Bare det å klare og vaske huset mitt alene, slenge meg på sofaen og være fornøyd med meg selv. Kan ikke huske sist jeg var ordentlig fornøyd med meg selv, og bare det gjør meg trist :( Kroppen blir heller ikke noe bedre av alt det tankekjøret av alt som ikke er på plass enda. Vi skal flytte til Oslo om under to måneder, og vi har ikke noe leilighet i orden enda. Og alle de jævla marerittene som ødelegger alt som heter nattesøvn, og angsten som bygger seg mer og mer opp for å gå over dørstokken her hjemme. Bare og ta en tur på butikken har blitt så innmari tøft! Hvordan kan alt bli så ødelagt og forandret på bare 3 år!? Jeg har null kontroll over det som skjer og det skremmer meg mest av alt. Jeg er så avhengig av å ha kontroll på alt, og har alltid hatt det. Forstår godt at det ikke er alle som klarer og forstå dette, for jeg klarer ikke forstå det selv engang.Fortiden har ødelagt så masse av min fremtid, og det er så utrolig urettferdig. Jeg skal jobbe så sinnsykt mye for og ta tilbake livet mitt, uansett hvor lang tid det tar. For orker ikke ha det sånn som jeg har det nå med meg selv.

Håper snart det gode jeg har i livet kan ta over for det vonde, det må jo snart gå rette veien. Heldigvis har jeg de tre flotte barna mine som gir meg så masse kjærlighet og en følelse av at jeg trengs. To fantastiske hunder som gir meg masse glede når barna ikke er til stede. En fantastisk samboer som gir meg masse kjærlighet og trygghet, er så glad jeg har han i livet mitt <3 Hadde ikke klart meg uten noen av dem <3 Og selvfølgelig vennene mine som har vært der uansett, man merker godt hvem som er ekte.  Også er det jo bloggen, den har gitt meg mer en jeg noen gang hadde trodd. Det er selvfølgelig veldig masse jobb med den, men det er verdt det. Jeg har ikke tenkt og gi meg med og fighte, jeg er en fighter og vil alltid være det! De som kjenner meg vet godt at jeg ikke gir opp, men sier ikke at det er lett! Dette er noe av det vanskligste jeg har vært borte i, kjempe i mot sin egen fortid og skape en ny fremtid. Måtte bare få ut noen tanker nå kjente jeg, beklager for alt det negative!

Gi aldri opp, kjemp for det det er verdt! 

#life #angst #ptsd #psykiskhelse #sliten #mamma #foreldre #helse #familie

Her kan dere spørre om hva dere vil!

 • 23.04.2017 - 10:04 

God morgen:)

Her er det som vanlig vaskedag, på søndager. Bare elsker når det er rent og pent! :) Å i dag har vi noen spennende prosjekter på gang også, gleder meg til å vise dere. Vi skal også få sortert litt og pakket ned litt mer. Er en del ting man sparer på som man egenlig ikke trenger, men man bare tror man trenger det. Hehe!
Vet søndag er en hviledag for mange, men jeg liker og bruke søndagen litt effektivt. I morgen skal jeg på sykehuset igjen og håper de finner ut litt mer angående magen min.

Tenkte og gi mine flotte lesere muligheten til og spørre om hva dere vil! Så skal jeg svare så godt jeg kan på det <3 Er veldig greit og samle alle spørsmålene i ett innlegg, da det blir lettere og svare synes jeg:) Så da er det bare og legge igjen en kommentar med det dere har på hjertet!

Ha en flott søndag fininger <3

Mamma, hvorfor er det sånn?

 • 22.04.2017 - 18:42

Dagen startet med Grey's og kaffe i senga! Det er så deilig og starte dagen rolig:)
Og for første gang på noen dager, så bestemte jeg meg for å ordne meg. Så satt meg ved pulten min og sminket meg, og i dag var det faktisk helt greit. Når man har levd i pysjen noen dager, så føler man seg ikke kjempe fresh! Hehe. Men orker man ikke sminke seg, så orker man ikke det. Tenker at det er ikke verdens undergang og la det være i noen dager.
Men er jo ikke noe hemmelighet at jeg føler meg bedre de dagene jeg orker og ordne meg. I dag så måtte vi en tur til Gol, da vi skulle hente Runa, og Victoria skulle få brillene sine fra optikeren.

Ingen av oss er kjappe så vi var ikke på Gol før halv 2, men heldigvis stengte ikke optikeren før klokken 14:00. :) Prøvde og skulle ta noen bilder ute her før vi skulle dra, og det var jo et kapittel for seg selv da jeg skulle ha med Eirik. Tror vi fikk til et bilde som vi ikke fjaset på, mens stakkars Victoria skulle prøve å ta bildene! ;)Jeg er ikke noe særlig oppgitt! HahaMen vi skal ha for forsøket ;)Elsker han veldig høyt da <3

 

Når vi var på Gol i dag skulle vi jo også få levert noen av innbydelsene, og sende de som skulle sendes. Er jo så godt med alt som er gjort, jeg synes vertfall det:) Så da møtte vi broren min og hans familie! De har en boerboel hund som Marley fikk hilse på. Litt forskjell mellom de kan man si, de var søte da. Emmi ble igjen hjemme i dag ,da hun ikke er så glad i å kjøre bil. Ikke er hun så glad i andre hunder heller, da hun har blitt så skremt av de før. Veldig lurt og sosialisere de masse når de er valper, så det passer vi på og gjøre med Marley. Får ikke sagt det nok ganger hvor mye de hundene betyr for meg <3Litt forskjell på de, han er 3 måneder og hun er 9 måneder.Så flink som legger seg ned når hun leker med Marley <3

 

Alt i alt hadde vi en fin tur til Gol, godt og av gjøre noe annet enn å sitte hjemme:) Runa er i periode nå der hun spør: - Mamma, hvorfor er det sånn? Og det spør hun om hele tiden, så bilturen hjem fra Gol var innholdsrik kan man si ;) - Mamma, må jeg det? Og jeg bestemmer selv. Men sånn er det vel og ha en liten prinsesse i hjemme tenker jeg, og det gjør ingenting <3 Nå er vi hjemme og koser oss, det er jo lørdag og det vil si kosemat. Her blir det hjemmelaget glutenfri pizza på menyen i dag. Runa har sittet og perlet en stund i dag, da jeg hadde kjøpt store perler til hun. De kan jeg virkelig anbefale, lettere og håndtere for de litt mindre. Nå skal jeg kose meg med familien min, og håper dere også får en flott lørdagskveld <3Flinke gode jenta mi <3

 

-- Hva skal dere i kveld? :)


#familie #hund #mamma #foreldre #lørdag #engelskbulldog

 

Nå er jeg utslitt!

 • 21.04.2017 - 13:11

Merker på hele meg at kroppen sier stopp snart. Jeg er utslitt!


Det er så masse som skal ordnes hele tiden, og det stopper aldri opp, føler jeg. Nå hadde jeg et håp om at ting skulle gå i orden, men nå er ingenting sikkert igjen. Det snur bare på sekundet, men selvfølgelig det kan gå rette veien. Og jeg prøver virkelig hardt og tenke positivt opp i alt, men den PTSD min blir veldig fremtredende når ting ikke er i orden. Nå hadde vi endelig fått leilighet, da det var en utrolig snill dame som hjalp oss med og få tak i den. Og huseieren der godtok faktisk NAV garanti, men da står det jo på nav her, om vi får den garantien. Og dette er en leilighet som passer oss perfekt, den har tre soverom og kjempe fin. Den ligger også i nærheten av der pappaen til de små skal jobbe, så det blir enkelt med levering med tanke på 50% ordningen vi har med barna.

Jeg har også pratet med skolen dit vi skal flytte, da alt begynner og haste med tanke på barna. Når man har barn med spesielle behov så er det masse som må ordnes, og spesielt hvis man skal flytte. PPT må ordne med masse papirer, så barna får det de har rett på, på den nye skolen. Dette må startes på nå, hvis ikke blir det ikke klart til skolestart.
Vi er avhengig av hjelp til flytting, da dette er noe vi heller ikke klarer selv. Føler meg så jævlig hjelpesløs til tider med denne forbanna sykdommen og ryggen. Jeg vil være den mammaen som klarer å fikse alt for at barna mine skal ha det bra. Sånn er det desverre ikke nå, dette har ikke jeg noe kontroll over om går i orden. Jeg har virkelig gjort alt i min makt for og få dette til, så krysser alt jeg har for at det går i orden nå! Jeg er vertfall mammaen som prøver så godt hun kan for å klare og få alt i orden! Jeg er den som har all kjærlighet og gi. Bare stoppet litt på den energifronten, da jeg ikke skjønner hvor jeg skal ta den fra nå. Jeg vet det er mange av dere der ute som har mye verre ting og slite med nå, så beklager men måtte bare få ut denne frustrasjonen min!

Dagen i dag har gått med til og sitte i telefoner og prøve og ordne alt! Jeg har hvertfall prøvd. Sendt mange mail og trykket på de knappene jeg kan.
Så nå gjenstår det bare å vente til tirsdag, krysse alt man kan krysse, og håpe på det beste <3 Hadde virkelig ikke trodd at vi skulle slite så masse for å få oss en plass og bo! Virkelig! Det for å få bedre behandling og fremtidsutsikter for oss og barna. Men dette kan jo gå bra, så må bare prøve og klare og tenke litt positivt.

Ha en flott dag alle fine folk <3

Les dette, her kan du gjøre en forskjell for de på gata! Viktig og dette haster!

 • 20.04.2017 - 19:58

Dette er en felles melding til alle fra Siw Gateteam, Gateteam Oslo.
Dere kan være med og avgjøre om de får 100.000kr til å bruke på de med adresse, Oslo's gater!
Denne dama gjør alt og da mener jeg ALT for de som lever på gata i Oslo. Vær den som bryr seg du også, det er snakk om et tastetrykk for og gi din stemme! Det koster ikke noe utenom 1 minutt av din tid.
Les denne meldingen jeg legger under her nå, håper du vil gi din stemme du også <3
Del gjerne dette innlegget videre for og nå ut til så mange så mulig! Eller gå inn på facebooksiden dems, å del der i fra!

 

 

Kjære xxx
Jeg sender denne mld med en iherdig bønn til deg🙏🏻 Gateteamet mitt https://m.facebook.com/gateteamOslo/?locale2=nb_NO , er med i en landsdekkende konkurranse hos Jobzone, der vi kan vinne 100.000 kr til vårt veldedige arbeid. Vi har vært ute i gatene i Oslo hver eneste onsdag i 6 år og delt ut livsnødvendigheter som mat, drikke, klær, hygiene, soveposer etc og en hel MASSE MASSE kjærlighet, til byens rusavhengige Vi ble nylig en egen registrert organisasjon, med eget organisasjons nr og vi er registrert i frivillighetsregisteret. Vi er NON profitt, og får ingen statlig eller kommunal støtte. Alt vi skaffer, ordner vi igjennom tigging i butikker, hos alle mulige leverandører, private givere gjennom Facebook etc. Vi hjelper kun de rusavhengige og de som jobber for =Oslo. Vi er en helt nøytral organisasjon.

Denne konkurransen som vi er med i, der kan man kun stemme én eneste gang i løpet av hele konkurransen, og det hele skal avgjøres på søndag kl 00.00. Derfor er det viktig for oss å få alle de stemmene vi kan, og få all den hjelpen vi kan få. Så jeg ber på mine knær: Vil du være så snill å dele denne linken hos deg, oppfordre til å stemme på Gateteam Oslo/ Siw Indsetviken og hjelpe meg å spre den? https://jobzone.no/avstemning-2017/

Setter umåtelig stor pris på all hjelp.🙏🏻
Og uansett utfall, tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne mld.

Siw Indsetviken,
leder av Gateteam Oslo.
Tlf 98137972
Email: Siw.viken@gmail.com
Facebook: Siw Gateteam

Org. Nr: 918 702 199

Håper på positiv tilbake melding 😊
Ha en fin dag!

 

Dere kan gi deres stemme her til Gateteam Oslo! 

 

#rus #oslo #gata #foreldre #mamma #helse #frivillig

DIY konfirmasjon <3

 • 20.04.2017 - 18:00

Hei alle flotte folk!:)


Nå har jeg drevet å eksprimentert med litt forskjellig i dag. Som sagt skal jo Victoria konfirmeres den 14 Mai, så er en del og ordne. Jeg står med det meste alene, da jeg er alenemor for hun. Og som de fleste vet er det jo ganske dyrt med tanke på alt man skal ha. Jeg begynte ganske tidlig og bestille litt til denne dagen heldigvis. Jeg har brukt Ebay, da jeg bare elsker ebay!:)

Vi skal ha fargene sølv, hvitt og lilla for det meste, utenom èn duk, i rosegull.
Victoria ville ha den til gavebordet. Har funnet ut at det er ganske masse jeg kan lage selv, for da og gjøre det billigere. Sånn som og kjøpe ting på ebay for og bare pynte litt mer på det:)

Vi har bestemt oss for å ha koldtbord, som vi også skal stå for selv. :) Veldig greit da alle kan velge selv hva de vil spise.Tenkte da å lage en langpanne med lasagne, en gryterett og selvfølgelig spekemat.
Da er det jo både til voksne og noe godt til barna da det blir en del barn.
Kjøpe inn litt og litt brus og ha karaffler med vann. Også har jeg spurt noen i familien om de vil ta med seg en kake! Må ha litt hjelp for å klare dette <3 
Er jo veldig viktig for meg at denne dagen blir spesiell for Victoria! Sånn tror jeg det er for alle foreldre <3

Tar i mot alle tips jeg kan få til konfirmasjonen?

Legger ved bilde av det jeg har laget i dag, og det jeg kjøpte på Ebay :)


Dette er kjøpt på Ebay, kjempe billig. Bordkort, gaveposer og en duk <3
 


Her er noe av det jeg har lagd/pyntet i dag.
Hva synes dere? Noen forslag?

 

 


Her er to forslag jeg lagde til bordkortene! Hvem liker dere best?
Noen tips?

 

Her kan du lese det intervjuet jeg skrev om på bloggen fra yesmaam.no

Fortell gjerne hva du synes om det!

planlegging på høyt plan nå!

 • 20.04.2017 - 07:44


Morgenbilde herfra, veldig morgentryne på oss alle sammen hehe:)

 

God morgen alle fine folk <3

I dag skal jeg på shopping, må handle litt til Victoria sin konfirmasjon <3 Så blir og være litt kreativ i dag, eller vertfall prøve hehe. Var så heldig og få låne en del pynt av venninnen min, veldig glad for det. Er jo ikke billig alt man må ha, så da er det greit og lage en del selv:) Kommer innlegg med hva jeg skal lage senere i dag, og bilder selvfølgelig:) Har så masse tanker i hodet i dag, men er positive tanker da:) Blir en spennende tid fremover, og masse og sette fingrene i :) Dette har vært en krevende morgen til nå, da guttungen ikke er helt i humør og vi må følge med hele tiden. Men sånn er det og være mamma til tider, så da ble det et kort innlegg her på morgenen.

Ha en flott dag videre <3

Stor forskjell!

 • 19.04.2017 - 19:22

Annonse

Gleder meg til og ordne meg og bruke det nye clips håret mitt fra Rapunzel igjen :) Føler meg som regel litt mer fresh de dagene jeg har energi til og gjøre litt ekstra med meg selv <3 Nå ligger jeg bare rett ut og spiser is og synes synd på meg selv, gjett hvilken uke det er?:( Så sinnsykt pain når det står på, men om en uke er det bedre igjen hehe. Begynt helt på nytt igjen med greys anatomy også, elsker den serien. Har ikke helt dagen min i dag, da formen min ikke er på topp. Men vært den beste dagen på lenge, selv om jeg ikke er i form. Skal fortelle mer om det når alt er 100% sikkert. Så ikke store oppdateringen på meg i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen:) Venter også produkter fra No7 i posten nå, gleder meg masse til og fortelle dere om de :) Legger ved før og etter bilde med extensions fra Rapunzel under her. Husk og bruk koden MARTEMEOMAMMA så får dere 10% på alt dere handler, dette er bare tilgjengelig noen dager til nå. Så dere må være raske!


Før extensions, som dere ser har jeg veldig kort hår :)

 Med extensions fra Rapunzel her, ganske stor forskjell eller hva ?:) Link her til siden dems.

 

Ha en kjempe fin kveld :)
Jeg skal kose meg med begge guttene mine nå <3

#mamma #hair #extensions #annonse #reklame #Rapunzelofsweden

Blir så rørt og overveldet!

 • 19.04.2017 - 07:16

Responsen på innlegget mitt i går tok helt av!
Setter så utrolig pris på alle de fine tilbakemeldingene.
Det er så mange flotte mennesker der ute, og jeg setter pris på hver og enkelt av dere <3

Dere kan lese innlegget her.
 

Er så glad for alle leserene mine, er dere som får meg til å skrive og dele det jeg gjør. Når jeg startet og blogge så var det en ting jeg visste, og det var at jeg måtte smøre meg med tålmodighet.
Det tar lang tid og bygge opp en blogg, og det var ikke sikkert jeg klarte og nå ut  til de jeg ønsket. Men dette har jeg klart, og det har gått bedre enn jeg forventet. Hadde aldri trodd jeg skulle gå over 200 lesere når jeg startet, og at det kom til og ta tid før jeg nådde det. Men der tok jeg visst feil, og det er på grunn av alle dere at jeg har ligget på topplisten jevnlig fra jeg startet og blogge.
Så tusen takk alle fine leserene mine <3 Det var dette jeg ønsket hele tiden, nå ut til dere med mine tabubelagte temaer.

I går ble jeg kontaktet av en avis til, og det er så utrolig spennende:) Kjente det kriblet i magen, og jeg ble rørt <3 Klarer liksom ikke helt og forstå at noen vil bruke det jeg skriver. Så gleder meg til å svare på det interjuvet etterpå <3

Vi fikk en del hendvendelser på boliger i går, så krysser fingrene for at det ordner seg snart!

Har jo hatt Runa hjemme i natt og det er så koselig, savner de sånn når de er hos pappaen sin. Vi har kost  oss masse og nyter morgenen, før hun skal i barnehagen. Vi skal også opp og se på lokalet til Victoria sin konfirmasjon i dag, det går jo så fort til den nå.

Ha en flott dag alle sammen <3

 

-- Hva skal dere i dag?:) 

#mamma #foreldre #familie

Vil ikke ha en NAVklient!

 • 18.04.2017 - 18:06

Dette får man ofte høre desverre; Vi vil ikke leie ut til en Nav klient!
Ikke leier vi ut til de som har barn heller, og du må ha alt på stell. Plettfri økonomi og helst tjene en god del. Dette er kriterier for mange boliger i Oslo og rundt omkring. Nav garanti som depositumet  er vertfall tabu, og det klarer jeg faktisk ikke forstå. Er ikke alle som har 60.000kr og betale ut til et depositum på stedet, og vertfall ikke vi! Og da er nav garanti det eneste vi har muligheten til og få, dette er jo som et lån fra Nav. Er jo samme prinsippet, bryter man en leieavtale så får de jo depositumet sitt, også blir det et lån vi skylder Nav.
Men dette er tydeligvis noe som skremmer ganske mange utleiere.

Vi er en ganske så vanlig A4 familie med tre barn og to hunder. Men siden vi har hatt en vanskelig fortid og har våres vi sliter med, så skal vi straffes for dette i lang tid. Ikke nok med at jeg har hatt en tøff oppvekst, som ikke var min skyld engang! Men siden jeg lider for det nå i voksen alder er jeg ikke sosialt akseptert. Jeg har søkt om ung uføre, det vil si at jeg er en Naver som folk ikke vil leie ut til. Så da sitter jeg her da og sliter med å ordne et bosted til oss og barna! Fordi folk ikke gidder å lære og kjenne før de dømmer deg! Er jo som regel en grunn til at folk blir trygda, det er jo ikke fordi man ikke gidder og jobbe. Det er fordi man ikke klarer, og dette er siste utveien. Og det er et ganske stort og tøft steg å ta, og lettere blir det ikke når man blir satt i bås for det heller.
Jeg vil jo gi barna mine den tryggheten og de faste rammene de trenger , selv om jeg er trygda. Men her i Norge som også er det rikeste landet, er ikke det like lett. Vi har leita etter bolig siden Januar og fortsatt ikke fått noe i Oslo, kjenner jeg begynner og bli nærvøs:( Vi har budsjett på alt, og vi har en helt ok økonomi, men tydeligvis ikke bra nok. Tror hvis vi hadde passet alle de kriteriene de har, så hadde vi nok eid egen bolig. Hadde aldri forestilt meg at det skulle bli så vanskelig og leie i Oslo, det er jo så masse til leie der.
Det er når folk hører at vi ikke jobber vi får nei, men jeg hadde jubla hadde jeg kunne vært i jobb men sånn er det ikke nå. Jeg har fulltidsjobb som mamma og med min egen behandling, og det er mer en nok kan jeg love dere. Det er et ganske stort steg for oss alle og flytte til Oslo, og leiting etter leilighet gjør det ikke så mye bedre.
Merker godt at jeg blir dårligere når ting ikke er på stell, og det er så usikkert rundt oss. Jeg er så bekymret for skole osv til barna da vi ikke har klarert hvor vi skal bo. Trym Marius har spesielle behov og trenger en assistent på skolen, derfor må alt sendes over til nye skolen. Dette er noe som må skje fortest mulig, så han har den hjelpa han har krav på før skolestart. Utrolig at alt skal gjøres så vanskelig med tanke på og leie en bolig?
Jeg forstår godt at de som leier ut trenger sikkerhet og at det er på stell., men er vel andre måter og ha det på enn å nekte nav klienter og leie ?
-- Hvordan tenker de at vi som er avhengig av nav for og overleve, skal bo da?

Synes det er så trist at det har blitt sånn, at man ser ned på de som går på nav. Alle har sine grunner, og alle er ikke selvforskyldt i at de ikke kan være i jobb! Jeg prøver så godt jeg kan for å være en støtte til samfunnet selv om jeg ikke jobber. Og jeg jobbet i 13 år og betalte skatt som alle andre, helt til helsa sa stopp. Og tro meg når jeg sier at jeg savner og jobbe, og ikke minst det sosialet som hørte til jobben. Men nå har jeg bare måtte finne fred, med at nå har jeg nok med og klare og ta vare på meg selv og de rundt meg <3

Hvis noen vet om en bolig i nærheten av oslo området så værsåsnill og si ifra! <3

-- Hva mener dere om dette temaet ? 

#nav #mamma #foreldre #helse #trygd #tabu #barn

Hvem er jeg?

 • 18.04.2017 - 09:59

Tenkte og ha et litt morsomt morgen innlegg :) Her kan dere bli litt bedre kjent med meg :) Ha en flott dag alle sammen <3

 

I vennegjengen
Den gale og omsorgsfulle tror jeg :) Men er ikke så sosial lenger, sitter mest hjemme med familien. Målet mitt er å bli litt mer sosial, og ha litt venninnetid igjen snart <3

På treningsenteret
Er jeg aldri lenger, savner og trene. En dag skal jeg starte igjen. Hehe!

I butikken
.Jeg er den som helst vil ha alt og tar med meg det jeg har lyst på. Men siste tiden har jeg begynt å ha det litt mer strukturert, for og spare mest mulig penger! Følge en liste er veldig lurt da!

På morgenen
Er jeg ikke til og prate til før jeg har fått kaffe og snus.

I telefonen

Er jeg ganske kjapp, er ikke så glad i og prate i tlf egentlig!

På skolen
Var jeg et av problembarna, så var mer borte fra skolen enn jeg var der!

På stranden
Er jeg den som ikke klarer og ligge stille, er veldig rastløs av meg ;)

I solen
Blir jeg fort varm, men digger solen da :)

På kjøkkenet
Er jeg egentlig ganske god da jeg elsker og lage mat <3 Bare jeg har energien til det!

På snapchat
Prøver jeg å være aktiv, men glemmer det litt bort! Hehe

På instagram
Er jeg ganske aktiv, og jeg elsker og bla på Instagram og se på andre sine innlegg! Dpesielt interiør da det er så masse fint :)

På facebook
Holder jeg kontakt med venner og familie, synes det er lettere der enn på tlf. Deler ting som er viktig for meg og noe ikke fult så viktig hehe:)

På tivoli
Jeg elsker karuseller og tar det meste :)

I en begravelse
Det takler jeg veldig dårlig, da jeg har mistet så mange nær meg. Vært i veldig mange begravelser!
På julaften
Jeg elsker julaften etter jeg fikk egne barn <3

På nyttårsaften
Feirer jeg alltid med barna mine! Spiser god mat og går inn i det nye året med de som betyr mest for meg <3

På date
Har jeg egentlig aldri vært, da jeg synes det er kjempe kleint haha

På bussen
Er jeg ikke så ofte, men blir vel oftere når vi flytter til Oslo!

I bilen
Konsentrert, og pleier og roe ned barna. Er jeg alene, synger jeg og hører på høy musikk og koser meg :)

#mamma #foreldre

Heftig krangel!

 • 17.04.2017 - 19:22

Dagen startet med et brak..! Både jeg og Eirik er som udyr når vi våkner, og i dag var det ekstremt. Vi begynte og krangle med en gang, ingen av oss hadde rekt og fått kaffe eller snus. Så det ble et sant helvette, og når man er like vrange og ufyselige så blir det ikke pent. Vi kjeftet og sa ting som ikke var noe fint, og det gjelder oss begge. Jeg er veldig sensitiv, så jeg trenger ro på morgenen og tid for meg selv. Og hvis ikke morgenen min går bra, så pleier hele dagen å være ødelagt. Sånn er det og være høysensitiv! Tror alle forhold er sånn, opp og ned. Er vel ikke meningen at alt skal være rosenrødt heller? Vi har vertfall våre krangler og sånn vil det alltid være tror jeg, da vi har to sterke personligheter.

Selv om vi krangler så betyr ikke det at vi elsker hverandre noe mindre, men har dager da vi er ekstra slitne, og er da mer lettantennelige. Men heldigvis ordner vi alltid opp, og prater ut om det. Veldig viktig og kommunisere med hverandre, eller så funker det ikke. Ikke så lett og være i godt humør alltid, og da går det utover andre også.

Men vi ordnet opp til slutt her, og godt var det da vi fikk besøk i dag. Storebroren min og familien kom i dag, det var super koselig og se alle igjen:) Og mine søte tantebarn var også med. Skulle ønske jeg hadde hatt halvparten av den energien de hadde, da hadde jeg følt meg så mye bedre:) Tiden flyr og det merket jeg godt da jeg så de, de har jo vokst så innmari. De to er jo like gamle som mine yngste barn er på 4 og 6 år <3 Broren min ville ha kake, jeg bakte jo ikke så han tok med medbrakt, haha!;) Og ikke nok med det! De måtte ta med kaffe også, fin vertinne jeg da :) Hatt en kjempe koselig dag med de, var godt og se alle igjen <3

Her er foresten bilde av meg med håret fra Rapunzel, bare elsket den rettetangen <3

Husk og bruk koden MARTEMEOMAMMA så får du 10% på alt du kjøper <3


Ble ganske så stor forskjell! --
Hva mener dere?

 

Nå er det veldig lettvind middag her! Karbonader, egg og potetbåter:) Greys Anatomy på skjermen, da vi har startet på nytt med den serien. Elsker den serien, og blir ikke lei den <3 Godt og bare ta det med ro når man er sliten og ikke helt i farta.
Håper dere andre får en fin kveld, og kos dere :)

-- Hva har dere gjort i dag?:)

#familie #mamma #foreldre #annonse #kjærlighet #samboer

UKEN SOM GIKK #1

 • 17.04.2017 - 12:10

 

Akkurat nå

Så sitter jeg i sofaen og drikker kaffe og skriver innlegg på bloggen. Prøver og bli menneskelig, da jeg ikke er det før kaffe og snus på morgenen.
Jeg er som en ufordragelig drage tror jeg de fleste sier haha!


Ukens opptur

Det var nok ferien i Oslo <3 Vi koste oss masse der, og det var godt og komme seg litt bort :)
 

Ukens nedtur

Det vil jeg si er at visningen vi skulle på ble avlyst. Og ikke fant vi noe leilighet vi kunne gå på visning til når vi var der heller! :( Begynner og haste en del med leilighet i Oslo nå, så kjenner virkelig på det hodestresset nå!

 

Ukens antrekk

Det må bli det her, jeg bare elsker bodyen og buksa jeg kjøpte meg <3


 

Ukens opplevelse

Det er helt klart gå turen vi hadde med barna i Oslo, vi koste oss så masse sammen. De lekte fint sammen og digga den store lekeplassen på Frogner <3


 

Ukens sang

Issues med Julia Michaels , har jeg hørt en del på <3

Den kan dere høre HER!


ukens innkjøp

Jeg har faktisk kjøpt meg litt forskjellig nå når vi har vært i Oslo, men må nok bli skoene jeg er mest fornøyd med :) Jeg går nesten alltid barbeint, og de skoene var kjempe digge og gå barbeint i :) Og selvfølgelig den nye veska mi, og klærne hehe! 

  Ukens tanke

Er at jeg må ta en ny tattoo snart, jeg savner og bli tattoovert nå. Har også planlagt den jeg skal ha nå neste gang, så må nok ta en tlf til venninnen min og betille time snart  <3

Ukens film/serie

Helt klart 13 gode grunner, jeg elsker den serien. Jeg og Eirik har sett alt ferdig nå <3. 

Ukens craving

Jeg har fått helt dilla på nachos form og hjemmelaget guakomole, det er jo bare så godt :)


Denne ukens fokus

Denne uken er det konfirmasjonen til eldste jenta mi Victoria som er i fokus, er jo bare en måned igjen. Masse som skal ordnes, så da er det bare og sette igang <3


Denne ukas utfordring

Er og holde seg unna sjokolade så godt jeg kan, da jeg seriøst er helt hekta. Jeg er faktisk helt avhengig av sjokolade, spiser heller det enn mat. Og sånn skal det ikke være, men er verre og slutte med sjokolade en det var og røyke synes jeg. Også prøve og finne oss en leilighet i Oslo, og ikke minst holde humøret mitt oppe!

Dette gleder jeg meg til denne uka

Planlegge konfirmasjonen til Victoria, og hilse på de små. De har jo vært hos pappaen sin nå, er hans uke nå også men skal ha de litt fordet <3 

#ukensomgikk #blogg #ferie #familie #mamma #foreldre

Elsker pakker i posten!

 • 16.04.2017 - 15:53

Annonse


Søndager er for de fleste en dag de slapper av, og jeg kan godt forstå det. Det er det ikke for meg, jeg bruker denne dagen på og rydde og vaske. Rett og slett gjøre det klart for en ny uke, da våres hverdag er ganske fullstappet. Jeg har alltid brukt søndager til dette og vet mange synes det er veldig rart. Noe av det beste jeg vet er at huset er ryddig og vasket, sånn er det vel og ha støv på hjernen! ;)

Det er derfor jeg ikke har hatt noe innlegg enda i dag, har drevet på noen timer. Fått ryddet i alle klærne mine, godt og få orden tenker jeg. Familien her er ikke like glad i disse vaske søndagene mine, men vet de setter pris på det når uka kommer. Når vi har så masse og gjøre i ukene er det bedre og prioritere barna isteden for å vaske. Er ikke mange timene man har med de før det er kvelden da de er på skole og barnehage. Og etter de har lagt seg er jeg som regel utslitt selv! Så da er det greit å ha vaska hele huset på søndagene.:) Da er det liksom bare det vanlige rotet etter barn og middag som må tas når de er i seng.
-- Når har dere den store vaske dagen i uka?

Vi kom jo hjem fra Oslo i går, og da ventet det pakker på meg her hjemme. Jeg bare elsker å få pakker i posten, men hvem gjør vel ikke det?:)
Jeg kjøper  en del sminke fra MAKEUPMEKKA, så ene pakken var derfra. Liker mesteparten av sminken de har der, men er jo som alt annet, noe liker man bedre. Kostene derfra er jeg veldig glad i, så bestilte meg 10 nye koster derfra, men de har ikke kommet enda.
Jeg har blitt helt hekta på sminke, så øver og øver meg på å få til sminken bra. Men er jo et hav av muligheter på hvordan man kan sminke seg, så tar litt tid! Hehe.

Favorittsminken min er fra Smashbox og Anastasia, det handlet jeg på Kicks i Oslo. Sminke er generelt dyrt har jeg funnet ut, men man må jo ha det likevel. Men derfor passer jeg på å handle en del på salg, og dette gjelder alt jeg kjøper egentlig. Jeg bare elsker salg, da man kan spare så utrolig masse! Legger selvfølgelig med bilde av det jeg fikk fra MAKEUPMEKKA i posten nå.Så fornøyd, gleder meg til og teste dette! :) De har jo masse salg nå, så lurt å sjekke ut:)

 

Den andre pakka jeg fikk var fra Rapunzel!
Jeg har handlet masse derfra opp gjennom årene. Alltid vært superfornøyd med alt jeg har bestilt derfra. God kundeservice er det også der.
Jeg har brukt extensions av og på i mange år, både nail hair & clips hair. Jeg har også brukt stylingredskapen og hårproduktene dems.

Denne gangen bestilte jeg meg nytt klips hår og rettetang! Fikk også med noen supre strikker på kjøpet!
Jeg har gått inn på et samarbeid med Rapunzel da jeg alltid har vært fornøyd med de, og produktene de har. '

Anbefaler virkelig og ta en titt på siden deres! Vil du ha lenger eller litt fyldigere hår, så test ut klipshåret de har på nettsiden dems.
Jeg kommer til og legge ut bilde av meg selv før og med klips håret, på Instagrammen min i dag eller i morgen.
Jeg er også så heldig at jeg får gitt dere 10% på det dere handler hos Rapunzel of Sweden med og bruke koden MARTEMEOMAMMA.
Legger ved bilde av håret og rettetangen jeg fikk i posten <3


Rettetangen her , clips håret her
 

Ha en flott dag videre <3

#annonse #søndag #hår #sminke #skjønnhet #mamma #foreldre #vaskedag #påske

Kanskje jeg skal begynne å blogge?

 • 15.04.2017 - 20:00

-- Kanskje jeg skal begynne å blogge? Var ordene som falt ut munnen til Marita, natt til 20. febuar.

Dagen etter lå første innlegget hennes ute på det store internett!
Hun fortalte meg at hun hadde prøvd å blogge bittelitt før i tiden, men det varte bare i 14 dager, toppen. Var ikke noe som vedvarte da verken tiden eller motivasjonen strakk til. Jeg tenkte at jeg får hjelpe hun og pushe hun den lille ekstra mila for å fortsette. Nå har hun så langt holdt på i 2 mnd. Og det krever jo sitt å poste 2, kanskje 3 innlegg daglig. Som også skal gi mening.

Hun vil opp og frem med innleggene hun skriver, og det krever en viss innsats. Mye skrivetid, masse tilrettelegging og noen ganger så vet man ikke hva man skal skrive om i det hele tatt. Hun legger vekt på tabu belagte temaer som psykisk helse, rusomsorgen og personlige ting. Jeg tenkte at det blir mange vanskelig innlegg og formulerer, for å få dem bra. Men hun får det til, og når ut til folket. Hun vil bli hørt. Fra alle hold. Fra en jente som har opplevd så mye, sett så mye, og aldri snakket noe om det til noen.

Jeg ser det gir hun så utrolig mye å skrive og få ut ting. Ting hun skriver om, som eksempel Knut Olav, Alex og Marius. PTSD og pårørende til en rusmisbruker.. Hun trenger å få ting skrivd ned. Og hvorfor ikke da skrive det rett ut, som det er? Skrive om litt tabubelagt ting skader vel ingen? Det hjelper vel bare folk mer opp og frem, tenker jeg.  Jeg spør hun ofte om hun er sikker på at det og det innlegget vil hun ha ut. Og ja, det vil hun.

Så klart det er jo retningslinjer og følge i bloggverden også. Nevner man navn i blogginnleggene sine, må man for all del huske å spørre om tillatelse.
Og hun gjør det, uansett hvem. Hun venter på tillatelse av den eller de personen som omtales i innlegget. DET står det respekt av! At hun tar bloggen sin så utrolig seriøst. Tingene hun skriver om skal gripe leserne, og nå ut. Hun kommenterer rundt på mange blogger, svarer sine lesere så fort det lar seg gjøre. Viser at hun setter pris på sine lesere. -- Det er jo en viktig når man vil bygge opp tillit blant sine faste lesere, er det ikke?

Hun legger sjelen sin i bloggen og det står det respekt av. Stolt av henne, og alt bloggverden har gitt hun så langt. Og at jeg får gjeste bloggen her i ny og ne setter jeg også veldig pris på. Da jeg får skrivd noen av mine tanker og følelserer rundt rusfrihet, traumer og skyggesiden av samfunnet.

Tusen takk!
Ha en fin kveld videre!
-Eirik


 

#blogger #stolt #kjærlighet #tabu #psykiskhelse #rus #rusomsorgen #ptsd

 

 

I dag går turen hjem fra flotte Oslo!

 • 15.04.2017 - 10:44

God morgen alle fine folk <3 

Vi har hatt en kjempe fin påskeferie her i Oslo, og gleder oss bare mer til og flytte hit. Uansett hvor mye vi har kost oss, så skal det bli godt og komme hjem til våres eget også nå. Borte bra, men hjemme best sies det! Kan vel si meg enig der:)
Men snart er jo hjemme her i Oslo, og da blir det noe annet. Er noe med det der og ha sine egne ting rundt seg, jeg liker vertfall det best <3 Stor fornøyd for at vi fikk låne leiligheten til svigerforeldrene mine hele påsken, setter stor pris på det <3 Så i går vasket vi og ordnet det koselig til de skulle komme hjem igjen, så de bare kunne slappe av når de kom inn døra :)
Da er det bare og sette snuta hjemover til Nesbyen, og vaske videre der! Hehe;)

-- Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag, og kos dere <3

#Oslo #påskeferie #hjem

Mine nyeste kjøp <3

 • 14.04.2017 - 19:01

Jeg blogger mest om Psykisk Helse og Rusomsorgen, men hender jeg har litt annet på bloggen også!:)
Jeg er veldig glad i mote og sminke, så har jo noen innlegg om dette også. Jeg var å shoppet litt i Oslo her om dagen, og fikk kjøpt meg litt nye klær osv. Jeg er ikke så glad i å gå lenge og shoppe, så er relativt raskt inn og ut! Hehe:)
Jeg har fått helt dilla på bodyer og fikk tak i to stykker jeg likte godt. Fikk også kjøpt meg noen bukser, da jeg har gått en del ned i vekt. Ikke med vilje jeg har gjort dette, men har hatt en del trøbbel med magen!

Jeg bare elsker tilbud, da man får så masse for pengene. De hadde masse tilbud på Bikbok, så da fikk både jeg og Victoria oss litt nytt <3 Legger ved litt bilder av antrekket jeg valgte i dag, og linker til hvor du får kjøpt det under.

 Body fra BikBok her og bukse fra BikBok her
 


Veske fra cmyk her og sko fra dinsko her

Bomber jakka fra Bikbok finner du her.

-- Hva synes dere om antrekket?

Ha en flott kveld <3

13 gode grunner

 • 14.04.2017 - 11:14

  

13 gode grunner er en av  seriene jeg virkelig vil anbefale til dere!
Jeg er nettopp ferdig med hele sesong 1 nå og jeg er imponert :) Jeg satt  ofte med tårer i øynene, da det er en utrolig sterk serie.

Serien handler om Hannah Baker og hennes liv, og ikke minst utfordringene hennes. Hun begår selvmord og etterlater seg 13 kasetter, en til hver av de som har vært delaktig til valget hennes! Dette er et så utrolig viktig budskap til alle, denne serien er virkelig verdt og se. Håper denne serien kan være med på å skape en forandring, da dette temaet er utrolig viktig og sette fokus på.
Jeg har selv mistet noen pga selvmord, og det er vondt! Serien finner du på Netflix, håper du tar deg tiden til å se denne serien <3 

Den andre serien jeg vil anbefale er Shameless!
Dette er en litt annerledes serie enn jeg har sett tidligere.
Den handler om en familie som har en alkholisert far og en rusmisbruker til mor. Eldste datteren tar seg av alt i huset og småsøskene sine.
Denne serien byr på så masse, og viser hvordan det er i mange hjem. Jeg personlig elsket denne serien og har sett alle sesongene. Det ligger 4 sesonger ute på Netflix, men det finnes 7 sesonger så langt. 8. sesongen kommer i løpet av 2017. Jeg likte alle sesongene like godt og ble aldri lei da jeg så på denne serien! Gledet meg bare til neste episode hele tiden :) Dyktige skuespillere også. Dette var en serie jeg kunne kjenne meg igjen i, spesielt eldste datteren i serien, Fiona. Denne finner du også på Netflix.


Så her har du et par serietips fra meg og håper dere liker de :) Og tro meg man blir hekta og må bare se mer!

Tar gjerne i mot tips til ny serie jeg kan se!

-- Hva er deres favoritt serie?

#serie #tv #shameless #13godegrunner #innekos #mamma

Jeg var 9 år da broren min døde brått!

 • 13.04.2017 - 16:06

Jeg var ute og leika med Tom Andre mener jeg å huske, da mamma ba oss komme inn for hun måtte prate med oss.
Marius har hatt en ulykke og det gikk ikke så bra og jeg knakk helt sammen! Dette var helt jævlig , jeg hadde mistet storebroren min. Mamma sa til oss at han hadde kjørt ut på moped, og dette var beskjeden vi fikk. Jeg var bare 9 år!
jeg klarte ikke helt og forstå at jeg aldri kom til og se han igjen. Dette var Palmesøndag, så derfor er påsken et helvette for meg!

Marius var god som gull og ikke noe vondt i han. Han var omsorgsfull og tenkte alltid på andre før seg selv. Vi fant ofte på faenskap!
Hehe, en gang fikk vi tent på utedoen ved jernbanen. Men det gikk heldigvis bra, og vi hadde et hus borti veien vi pleide og være. Der hoppet vi alltid på madrassene som lå på gulvet, og lekte mørke blindebukk. Var en kiosk i nærheten som vi kjøpte sure padder. Marius skulle alltid ha det i bytte for å kile meg på ryggen. Jeg har mange gode minner heldigvis, og de har jeg alltid med meg <3 Barna mine får aldri møtt onkelen sin, og det er så jævlig vondt. Trym Marius er jo oppkalt etter broren min <3 Og jeg ser faktisk likhetstrekk mellom de, flotte begge to. Livet er så sinnsykt urettferdig. De gode går først. Er så mye jeg ville ha sagt og vist han, men kan jo hende han følger med på oss. Savner han så utrolig masse, og det gjør like vondt fortsatt!

Sannheten var noe helt annet jeg fikk beskjed om, og det var da det gikk ille med meg.

Knut Olav og jeg var veldig ofte sammen, så bare noen dager etter jeg fikk vite om Marius, møtte jeg han. Knut Olav begynte å prate om dette med en gang, og hvor forferdelig det var.
For dere som ikke leser bloggen min fast, så er Knut Olav søskenbarnet mitt (men som en bror).  Han er også desverre borte.. Har innlegg om det som skjedde med han, det kan leses her. Så bryter det ut: -- Kan ikke skjønne hvordan dette hadde skjedd. Hvordan han hadde klart å henge seg i belter!?
Jeg forsto ikke en dritt der jeg sto! -- Hadde ikke han hatt en moped ulykke? Hvorfor hadde mamma sagt det til meg da?
Tankene mine fløyt rundt og de samlet seg ikke på noe måte. Jeg var jo som sagt bare 9 år. Marius var jo bare 15 år, han var jo et barn han også. Dette skulle ikke skje, og jeg klarte ikke og forstå hvorfor det skjedde heller.
Verden min raknet, alt var bare et stort kaos.

Jeg hadde sett brødrene løvehjertet en god stund før dette skjedde, og det skulle vise seg at ikke var så lurt.
Vi fikk jo heller ikke komme i begravelsen til min egen bror. Jeg klarte heller ikke forstå hvorfor vi ikke fikk komme. Men barnevernet kjørte oss på grava til Marius etter begravelsen var over. Det var da jeg klarte å forstå at han faktisk var død, han kom aldri tilbake!
Jeg var på skolen igjen etter dette skjedde, og jeg var like ødelagt, hvis ikke mer! Jeg tenkte at hvis jeg døde også, så fikk jeg se Marius igjen!
Det var jo sånn på brødrene løvehjerte. Jeg gikk og tenkte på det en liten stund, men kom frem til at det sikkert var sånn.
Det endte med at jeg prøvde å henge meg på skolen, heldigvis så ble jeg funnet før det gikk for galt. Ganske skummelt hvordan tankegang man kan ha etter noe sånt skjer, og hvor påvirket man blir av en film når man er et barn.

Jeg har mistet så utrolig mange i mitt liv, så ikke så rart jeg er så ødelagt som jeg er.
Bare 1 år etter dette skjedde så døde søsteren min, og hun var bare 17 år. Jeg har mistet mange nære, og det har gjort så jeg sliter med og slippe folk innpå meg. Blir vel sånn når man er vant til at de blir borte, og sånn burde det ikke være!
Sett pris på de dere har i livet, og vis det. Man vet aldri hvor lenge man har de, det har jeg virkelig lært på den harde måten.

  

Jeg ble kjempe redd!

 • 12.04.2017 - 14:10

Er ikke alltid like lett og være mamma til en ungdom. Det fikk jeg merke i går!
Vi mammaer har en ekstra sans når noe ikke stemmer, og den kom frem i går. Og nå er vi ikke på lille Nesbyen, men i store Oslo. Litt flere ting som kan skje her, enn der vi bor. Jeg er vant til og ha kontakt med alle foreldre og alltid vite hvor jentungen er. Så sånn sett er Nesbyen veldig trygt og godt.

Hun skulle sove hos en venninne her nedi i byen i går, men jeg merket at hun oppførte seg merkelig. Jeg ba henne om å ringe meg på facetime til slutt, da hun oppførte seg uvanlig. Hun er en utrolig fornuftig jente, og tar som regel riktig valg. I går fikk hun kjenne litt på presset som kan oppstå blant ungdommene. Nemlig det og være uredd! Hun var med noen ute og fartet ganske sent på kvelden, og det får hun ikke lov til.
Så hun prøvde og få meg til og tro hun var hjemme hos venninnen sin, noe hun ikke var. Mange kan tenke at det ikke er så farlig, siden hun ikke drakk eller ruset seg. Men for meg er det ille at hun flyr ute sent på kvelden, og i tillegg at jeg ikke visste hvor. Jeg er utrolig overbeskyttende, og det er så viktig for meg og vite hvor hun er. Hvis det skjer noe, så vet jeg hvor jeg må dra og er forbredt på det.
Hun ble til slutt veldig nervøs og brøyt sammen, da hun var nesten strømtom også. Heldigvis for Victoria så var det en kompis av henne som forklarte hvordan hun skulle komme seg hjem hit. Så Eirik gikk i møte da hun ikke hadde strøm på tlf heller! Så batteritom og livredd på vei hjem fikk hun virkelig en lærepenge. Oslo er ikke bare kult på kvelden, det kan være ganske skummelt også!

Jeg valgte å ikke bli sint og kjefte når hun kom hjem, men heller rose hun for at hun tok riktig valg.
Hun forstå at dette ikke var greit, og det helt på egenhånd. Man lærer av og feile tenker jeg, og hun gjorde nok det.
Håper jeg som mamma vertfall:)
Men og sitte og være så redd for barnet sitt, og bare håpe hun dukker opp på den trikken, var ikke noe godt i mammahjertet mitt. Jeg elsker barna mine over alt, og gjør alt for at de skal være trygge. Men jeg må jo også la de gå litt ut av den trygghetssirkelen og komme tilbake, men det er ikke alltid lett.
Jeg er uansett veldig glad for at jeg har en så fornuftig 15 åring i hus, det kunne vært så mye verre og det vet jeg av egen erfaring!
Når de kom inn her kl 24:00 i går kjente jeg at mammahjertet roet seg ned igjen <3Meg og min nydelige datter <3 Beklager dårlig bilde, ble tatt med mobilen.

 

#mamma #datter #familie #foreldre #kjærlighet #mammahjertet #ungdom

 

Ut på tur, aldri sur!

 • 12.04.2017 - 09:49

I dag skal vi inn til Oslo sentrum og titte litt, som de turistene vi er! Hehe;)
Trym Marius skal selvfølgelig jakte på pokèman når vi er på tur, og han har et egg som skal klekkes. Og for at det skal klekke må man gå 5 kilometer! Selvfølgelig fortsatt pokèman jeg prater om. Kommer et innlegg etterpå om noe som skjedde i går kveld, som fikk mammahjertet til og hoppe litt ekstra!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat for å få med dere hva vi gjør i dag:)
Heter martemeomamma der også! legger ut en del der som ikke kommer på bloggen!

  

Ha en flott dag alle <3

#familie #mamma #oslo #barn

 

Det ble avlyst, kjempe skuffa nå!

 • 11.04.2017 - 21:19

Fikk beskjed om at vi ikke kunne komme!
Dette dagen før vi skulle dit. Alle hadde gledet seg til dette, da ting begynner og haste litt nå! Er så utrolig masse som skal på plass, og er veldig viktig for meg at dette ordner seg. Jeg trenger orden og struktur, eller så blir det kaos i hodet mitt.
Første visningen og den ble avlyst! Trodde faktisk ikke at det skulle være så vanskelig og få leilighet i byen, men tro meg; det er det!
Vi har lett nå siden Januar, og har fortsatt ikke noe sted og bo. Det er veldig viktig og få dette på plass på grunn av skole til barna, spesielt Trym Marius. Han trenger jo en del ekstra på skolen, og derfor må overgangen starte snart. Vi er jo på Majorstuen nå, og her liker vi oss veldig godt! :)
Bare krysse fingrene for at noe dukker opp snart, og at vi får gått på visning før ferien er slutt. Er ikke så enkelt og kjøre fra Nesbyen til Oslo for å gå på en visning, da vi har tre barn.

I dag dro vi på kino med barna! Vi skulle se den nye smurfe filmen. Så deilig og bare kunne dra på kino midt på dagen, dette synes barna var veldig godt også. I Nesbyen er det jo kino èn gang i uka, og da er vi heldige! Hehe. Så litt mer muligheter her nede i byen.
Runa ble lei etter 20 min ut i  filmen, så Eirik tok henne med seg tilbake til leiligheten igjen. Jeg og Trym koste oss med resten av filmen alene, mor og sønn tid <3 Filmen var kjempe bra, morsom både for store og små:) Slutten var litt trist og Trym begynte og hylgrine inne på kinoen, han var utrolig lei seg.Men det endte heldigvis bra helt til slutt! Trym er veldig følsom av seg, så tårene kan komme lett.
Vi hadde en koselig gåtur tilbake, med spennende samtaler :) Så spiste vi taco og slappet av litt før den store påskeegg jakten, som vi hadde i bakgården her. Dette var en ny vri for oss alle, da vi er vant til skogen hehe:) Men barna storkoste seg med å finne påskeeggene!
Det er jo det viktigste!

Har vært en del krangling mellom barna de siste dagene, og det ender som regel ikke så bra. Nå hadde det gått litt langt, så da valgte vi og skille de litt. Runa ble med til pappaen sin i kveld og Trym blir igjen her med oss. Så da blir det en by tur i morgen med Trym, så får han tatt T-banen som han har mast om :) Vi må jo finne på litt når vi først er på ferie, og titte litt rundt. Håper på å få shoppet litt også!
Blir spennende og se om det lar seg gjøre. Jeg fikk jo dratt til frisøren i dag og ble veldig fornøyd med det. Var godt og få klipt vekk alt det slitte, og nå ser det mye sunnere ut.


Fant påskeegget sitt han hehe :)

Veldig fornøyd jente :)

Hjertene mine <3

lek og moro er viktig:)Klar for smurfene i 3D :)

-- Har dere gjort noe spennende i dag?

Ha en flott kveld alle sammen <3

#Oslo #mamma #foreldre #barn #ferie

Hit skal vi flytte!

 • 11.04.2017 - 07:55

I går tok vi med barna på en liten tur rundt på Majorstuen, jeg gruet meg skikkelig til hvordan det skulle bli. Jeg er så utrolig hønemor, så jeg så jo for meg det verste senario. Tenk hvis de løper i veien eller blir kidnappet, eller kanskje roter seg bort. Ja sånn er jeg, overtenker alt!
Men barna var nok mer tilpasningsdyktig enn meg der ja! Haha. Runa satt i vogn for det ville hun, mens Trym Marius sparka på sparkesykkel. Riktig nok så var Trym Marius litt vel kjapp på den sparkesykkelen, men alt i alt gikk det kjempe bra:) Vi var først en tur på Majorstuen skole, der lekte vi med barna og koste oss en stund. Når barna begynte og bli rastløse så dro vi i frognerparken. Det var så sinnsykt mye folk der, barn over alt!
Trym Marius pleier og reagere en del på så mange barn, men dette taklet han så bra.

Både Runa og Trym Marius lekte kjempe fint og var i strålende humør! Vi koser oss masse og gleder oss til å flytte hit til Oslo <3
Vi får jo prøvd oss en god del, da vi låner leilighet på Majorstuen, og jeg tenker det er ganske greit.

På morgenen i går gikk jo Eirik og Runa for å kjøpe ferskt glutenfritt brød til frokost. Runa kom strålende tilbake! Virker som barna trives greit med bylivet hvertfall, og det er positivt! I dag skal vi på kino med barna på formiddagen, se på leilighet og på påskeegg jakt. kommer selvfølgelig innlegg senere hvordan dette har gått <3 Og krysser fingrene for at jeg får til en frisør time, da jeg ikke ser ut på håret ;)

Legger ved litt bilder fra gårsdagen <3

 

 

Ha en flott dag <3

Hva skal dere i dag?

#familie #mamma #foreldre #bonuspappa #lek #oslo

Restylane! Hvorfor så tabu?

 • 10.04.2017 - 19:54


-- Ser vel ikke så unaturlig ut?
 

 

Ja, jeg har restylane og jeg elsker det! Jeg klarer ikke helt å forstå hvorfor det er så ille og ha restylane.
Jeg tok det av den grunnen at jeg ikke har hatt noe synlig overleppe nesten. For meg var det veldig viktig at det skulle se naturlig ut, og ikke for mye. Jeg ble anbefalt og ta det på Beths Medispa, og det angrer jeg ikke et sekund på. Hun som tok det på meg er kjempe dyktig, og det så kjempe naturlig og fint ut. Jeg var der første gangen 7 februar, og jeg gruet meg kjempe masse. Jeg har jo PTSD og blir fort trigga, og har en ekstrem intimsone.
Eirik var med meg på første timen, og jeg fikk masse bedøvelse. Han var en super støtte, og beroliget meg masse. Hun som tok restylane på meg kommenterte hvor god kjæreste jeg har, og det sier jo en del om hvor snill han var mot meg. Var en del panikk, men jeg kom meg igjennom det, og var super stolt etterpå. For en mestringsfølelse jeg hadde <3

 I dag var jeg tilbake på kontrolltime! Det hadde minsket litt, litt mer enn normalt, så hun ordnet det med en gang <3
Gikk mye bedre i dag, trengte ikke bedøvelse engang og mestret det greit! :)
Virkelig flott service synes jeg, og så godt jeg ble tatt i mot!
Var jeg og Victoria som tok turen i dag og hun satt og ventet, mens jeg var inne. Godt med en liten luftetur, bare oss jentene. Eirik hadde de små og hundene hjemme i leiligheten mens vi var der.
Flinke bonuspappaen <3

Jeg mener at alle gjør som de vil, og strengt tatt har vel ingen noen ting med det. Synes det er så mange stygge komentarer, og spesielt fra voksne folk som florerer på nettet.
Jeg har alltid vært av den oppfatningen at folk får ta meg for den jeg er, hvis ikke så får de la være. Jeg er en utrolig flott venn å ha, så lenge jeg blir behandlet med den respekten jeg gir andre! Men ikke fult så flott hvis jeg blir ført bak lyset! Da våkner nok tigeren i meg.

Alle må få like hver sine ting og ha den stilen de vil. Og ikke minst få se ut som de selv vil, uten og få dritt slengt etter seg. Vil noen operere seg, så ja la de få lov til det da. Man trenger ikke ytre sine meninger om alt andre gjør, selv om man ikke ville tatt det valget selv. Vi er trossalt voksne mennesker og burde respektere hverandre uansett valg vi måtte ta.

Er ikke lenge siden jeg leste om hvor tabu det var med restylane, og det er ikke første gangen jeg har lest det! Er ikke rart man får dårlig selvtillit, med tanke på all kritikk man skal tåle! Hva lærer vi barna våres med å oppføre oss sånn? At det er greit å mobbe?
Jeg passer på å si til mine barn at de ikke skal dømme andre. Alltid bli kjent med personen først, og ikke dømme etter hva man har hørt. Og huske på at alle er forskjellig, og man vet ikke grunnen til at de kanskje oppfører seg som de gjør.
Gi alle en sjanse <3

Jeg kommer hvertfall til å fortsette og være som jeg er, gjør du? <3


Og fra siden:) Jeg ble vertfall kjempe fornøyd:)

#restylane #selvtillit #selvbilde #selvfordømmelse #beths #mamma #foreldre #medispa #annonse
 

Digge glutenfrie hamburgerbrød!

 • 10.04.2017 - 09:05

Her går det fortsatt i glutenfritt og vi digger det, vertfall jeg! Hehe;)
Vi har jo begynt og bake en god del, da det er kjempe dyrt og kjøpe glutenfrie brød osv. Denne gangen sto det burgere på menyen, 4 glutenfrie burgerbrød på butikken= 100kr . Så da bakte vi heller selv, fant en oppskrift som vi gjorde litt om på. Legger ved bilder og oppskrift, kjempe lett å lage og anbefales!

 

4 stk hamburgerbrød

1 dl lyst mel

1 dl rismel

1 dl sesammel

1 ss bakepulver

1 ss fiberhusk

2ss naturel yougert eller kesam

1 ss honning

2 egg

2 dl vann

sesamfrø til topping

Sett ovnen på 175 grader.

Bland alt det tørre , jeg pleier og blande det i desiliter målet bare.

Så blander man alt det andre i bollen og tilsetter litt og litt av det tørre.

La svelle i 10 min før du deler opp i 4 brød.

Jeg kjevler ut og stikker ut med en passe stor bolle.

pensle med vann eller egg og ta på sesamfrø.

Stekes i ca 25 min, midt i ovnen.

Avkjøl på rist etterpå!

Bon apetitt <3

 


Ingredienser!
 


Før steking!

 


Ferdig stekte og kjempe gode :)

 

#oppskrift #glutenfritt #hamburgerbrød #mamma #foreldre
 

Fremme i Oslo!

 • 09.04.2017 - 18:13

Etter å ENDELIG fått pakket alt i bilen, som tok sin tid. Da vi har med et helt flyttelass! Hehe. Blir litt bagasje når vi er 5 stykker, pluss 2 hunder, så bilen var helt stapp full!
Bilturen gikk overraskende bra til at vi var så mange! Nå skal det sies at Trym Marius satt på med faren sin ned da. :)
Søskenkjærligheten blomstret litt mellom Victoria og Runa, da Victoria synes Runa er en plagsom lillesøster til tider! Hehe. Hadde vel vært rart hvis de aldri kranglet mener jeg ;) Marley måtte selvfølgelig tøffe seg litt på turen, så han sto og bjeffet på Emmi i buret. Men alt i alt gikk turen både bra og fort:)

Vi møtte svigers nær Frognerparken, da de var på vei på sin ferie. Vi gikk alle ut av bilen og luftet hundene, så de fikk hilse på alle barn og firbente. Koselig å se dem og møte småsøskna til Eirik. Vi overtok nøkkelen til leiligheten og ansvaret på katten dems lå nå på oss.

Når vi var kommet frem var neste prosjekt og få alt ut ifra bilen, det var ikke bare bare. Eirik og Victoria gikk opp og ned noen ganger, mens jeg hadde barna og hundene i bilen. Så var det å finne parkering og få pakket ut, og ikke minst få roet barn! :) I dag skal vi bare slappe av og kose oss sammen!
Victoria har selvfølgelig tatt seg en tur ut for å sjekke ut Majorstuen. Vi nyter det deilige været fra verandaen, og tar turen ut i morgen med barna:)

Legger ved litt bilder av turen våres <3 Blir nok ikke like mange innlegg da jeg skal nyte påsken med familien min, men kommer et hver dag <3


Fine jentene mine <3
Vesle gull til mamma det <3

Vel fremme:) To glade barn som hadde fått påske egg som lå her fra svigers <3


Marley fant plassen sin med engang, null bekymringer <3


God Påske alle sammen:)

#påske #mamma #foreldre #hund #barn #ferie #biltur #familie #oslo #bonuspappa #majorstua

DIY med kontaktplast!

 • 09.04.2017 - 11:15

Jeg elsker og pusse opp møblene mine, det beste er å se forandringen :)
Vi har ikke så masse penger, så da er det et fint alternativ og pusse opp det man allerede har.
Jeg kjøpte en rull med kontaktplast fra Lindas Dekor med marmor, linken finner du her.
Så jeg betalte rundt 1000kr for å pusse opp masse av mine møbler. Sånn kan man spare penger, men alikevel få det fint. Bare fantasien som sier stopp!
Håper dere for litt inspirasjon <3Denne sengegavelen har jeg lagd av et bord. Malt og kledd med kontaktplast.

Dekte glassplaten med marmor kontaktplast. Jeg ble kjempe fornøyd :)


En helt vanlig hvit sjenk, bare la kontaktplast på alle hyllene. Er ikke så masse som skal til for og freshe det opp litt <3


Her har jeg bare dekt bordplaten, og malt resten av bordet i matt svart :) Dette er et Bombay bord.
Gjort det samme som med spisestue bordet her. Dette er også i Bombay serien.

De har mange forskjellige kontaktplaster å velge i, bare jeg som elsker marmor <3

-- Hva synes dere?

-- Noen andre som har brukt kontaktplast?

#diy #interiør #møbler #mamma #foreldre #kontaktplast #lindasdekor

 

Rusmiljøet ødela meg mer enn jeg ville erkjenne..

 • 08.04.2017 - 15:52
--  Hvordan tillot jeg at slike ting kunne forekomme i mitt nærvær uten å se den langsiktige konsekvensen av det?

Mentaliteten er helt forstyrret opp i alt tåkelaget av rus. Egosentrert og uviten om hva som egentlig foregår rundt meg til en hver tid, og til en hver pris.
Sier folk èn setning eller kommer inn i et rom i uventet favør, så bærer eller brister det. Om det er en uenighet mellom to personer, og de møtes i samme rom sier detsomregel klikk! Folk blir truet med juling over en sekser med Ringnes, eller for å ha glemt å betale et gram eller to innen fristen. Uten at folk i rommet reagerer noe særlig på det. Rus først, lojalitet mot sine nærmeste deretter. Og alle andre rundt er bare statister i en utrolig lang og repeterende film. Dagligdags i miljøet, desverre.

Tenker på alt man har vært i gjennom og sett på kloss hold, mens det svever gjennom gråsonen i hodet mitt i nykter tilstand.

Vold, trusler, å få juling og å gi juling.. Mange av tingene har hentet meg igjen. Tankene er jo der i små trekk, men de er der. De kan komme når som helst. Små glimt av forskjellig episoder, hendelser og ansikt som popper opp i hodet mitt. Noen bilder er der lenger, noen gjør mer vondt at kommer frem, men det er ikke noe jeg klarer å styre. Skamfullt, men selvforskyld.
Hvordan kunne jeg la meg selv være med i dette rotteløpet dag inn og dag ut, uten å tenke over de langsiktige konsekvensene av det; om jeg en dag ønsket meg ut av det? Dette er ting jeg må lære å leve med i det daglig.

Innimellom vil rus suget være der, i lenger perioder enn andre. men de vil komme. Og det vil gjøre vondt, men om man minner seg selv på hva man har oppnådd rusfri, så vil man forbli rusfri.
jeg våkner opp hver morgen, og sier til meg selv; I DAG SKAL DU VÆRE RUSFRI! Og det fungerer.

I tillegg til å lære meg å kjenne og leve med tre barn som et forbilde. Det går, men det krever sitt!

Ukene går til psykologtimer, psykisk helse møter og diagnosestillinger. Dette er bare en liten del av hele prisen jeg må betale for å komme meg ut av miljøet. Men det er så verdt det når alt kommer til alt!

Jeg trodde i starten av min tid som rusfri at jeg kunne opprettholde kontakt med de nærmeste fra mijøet. Men som tiden gikk, forsto jeg at det ikke var et alternativ lenger. De må distaseres helt, og ikke være mer enn et "hallo" -nikk forbipasserende på butikken. Det gjør vondt med en gang, men man vil forstå at det er det mest nødvendige. Og de fra miljøet tar jo heller ikke kontakt, da du egentlig ikke er verdt dems interesse når du ikke har rus.
så overgangen vil gå. Bare gi det tid.

Jeg sitter igjen med en herlig og flott familie, som gir meg mer kjærlighet enn miljøet noen gang har gitt meg <3

Skrevet av Eirik.

 

#rus #rusfri #kamp #kjærlighet #foreldre #forbilde

 

Emmi ble en ny hund!

 • 08.04.2017 - 11:02
 

I går var jeg jo på Svenkerud, hos hundefrisør med Emmi.
Tok med meg bestevenninna mi Kate på turen, så vi tok det som en liten jentetur vi:) Viktig og ha litt alenetid uten gubbene våres også <3 

Var veldig spent på hvordan Emmi skulle takle dette, da hun er litt nervøs av seg. Emmi har ikke hatt det så bra før hun kom til meg. Hun bærer ikke så masse preg av det nå, men i visse situasjoner bare. Dette var en situasjon som gjorde hun veldig usikker.
Det var en hund der når vi kom som bjeffet veldig. Hun som skulle klippe og ordne Emmi, taklet dette veldig bra så gikk bedre etterhvert.

Hun startet med og klippe vekk alle kantene på potene hennes, da Emmi hadde skjørtekanter der. Skal ikke bruke Emmi til utstilling så da trenger hun ikke de, da det er mer behagelig uten når det blir varmere i været nå.
Så begynte hun å gre Emmi, og det var så masse hår! Ble veldig overasket over det! Jeg grer jo Emmi til vanlig, men viste ikke at det var egne børster som tok vekk dødt hår. Så vet vertfall at jeg skal kjøpe en sånn børste nå. Hun brukte god tid på og gre Emmi, og håndterte henne bra. Datteren til hundefrisøren hjalp også til. De hadde hatt  5 hunder der før vi kom så de har nok og gjøre :) Veldig hyggelige folk og dyktige. Så var det klippingen da.
Hun brukte en slags tynnesaks, for at det skulle se naturlig ut. Etter hun hadde klipt en del, så badet hun Emmi før hun skulle klippe mer. Dette var for å kunne se bedre hva som gjensto av klipping.
Etter hun var badet, sto Emmi under en hårføner mens hun ble gredd mer.
Så var det siste stussen som gjensto.
Emmi ble så flott og så fin pels hun fikk! <3 En ny Emmi når vi var ferdig <3

Dere kan gå inn på siden til Svenkerud hundefrisør her

Legger ved bilder fra Emmi sin første tur hos hundefrisør! Fra start til slutt.


Her klipper hun håret på potene hennes.
 


Ble stor forskjell på potene hennes, fine Emmi.Her blir hun gredd, den børsten anbefaler jeg virkelig. Her er et eksempel på en sånn børste.Her er klippingen i gang, Emmi var jo så flink:)Bading på gang, den shampoen luktet så godt:)Føning og bli gredd da.Kjempe kul hårføner synes jeg da hehe:)Ble en del hår som dere ser ;)Stor forskjell på denne frøkna nå, jeg ble kjempe fornøyd :)Fine jenta mi <3

#hundefrisør #hund #grooming #mamma #foreldre #chihuhua #bestevenninne #jentetur #annonse

Bildedryss av dagen <3

 • 07.04.2017 - 16:51

Det har vært helt fantastisk vær her i dag!! :)

Etter vi var ferdig med pakking og huset, gikk turen ut. Vi har fått ryddet en del ute, og hundene har kost seg i sola. Vi har fått gått tur og kost oss masse <3 Jeg elsker sånne dager, da man kan nyte hverandre og solen. I dag skal jeg til hundefrisør med Emmi, gleder meg til og se resultatet. Skal ha med min bestevenninne, så vi tar det som en jentetur hehe. Har time der 17:15 i dag, så blir litt sent. Men kommer selvfølgelig innlegg om dette i morgen:) I kveld når jeg kommer hjem fra turen, så er det kjærestetid som står på planen. Så da er det bloggfri og heller Eirik og Marita tid! Det trenger man en del av, da vi har hatt lite av det i det siste.
Victoria skal ha overnatting av en venninne, så ser vel ikke så mye til de kan jeg tenke meg ;) De små kommer jo ikke hjem før vi skal til Oslo på søndag.
Så her blir det stearinlys, da det er noe som for meg til å slappe mer av. Og såklart en serie eller to tenker jeg:)

-- Hva skal dere i helgen?:)

Litt bilder fra våres dag så langt!
Håper dere likte bildene <3

#bilder #tur #kjærlighet #hund #mamma #kjærester #foreldre #sol #skogen #fintvær
 

Skyldfølelsen ødelegger meg!

 • 07.04.2017 - 11:03

Har en del å ordne her før vi skal på påskeferie! Huset skal vaskes og ryddes, og vi skal pakke. Jeg må ha orden rundt meg, orker ikke komme hjem til kaos. Påsken er som sagt et helvette for min del, som jeg har nevnt i tildigere innlegg. Så blir godt og komme seg bort denne påsken!
Vi skal til Oslo og passe katten og leiligheten til svigerforeldrene mine. :) Og vi krysser fingrene for at vi får sett på et par leiligheter der nede! Har allerede èn visning vi skal på! Tiden går jo så fort nå frem til vi flytter, og jeg gleder meg :) Så påsken skal vi bruke på og bli bedre kjent i Oslo og kose oss med barna. Prøve og finne på litt koselige ting! Blir vertfall lekeland en dag da barna digger det. Også må vi jo teste ut hundene litt i byen, det kan jo bli interessant ;) De må jo venne seg til t-bane og trikk osv, så vi har litt og styre med denne påsken. Så håper det vil lette litt på tankekaoset mitt, skal gjøre alt for og holde meg opptatt!

Er jo et par dager siden nå så var det dagen Knut Olav døde og sånne dager setter alltid i gang mer følelser. :( Også er det Palmesøndag da broren min døde, så er veldig vanskelig for meg nå om dagen. Det gjør at jeg blir mer amper og sliten, dette har lett for å gå utover Eirik desverre. Men jeg mener ikke noe vondt med det, men hodet tar overhånd! Tap kan virkelig ødelegge deg! Man sitter igjen med så masse vondt inne i seg. Sorgen blir man aldri kvitt tror jeg, men den kan dempes med årene. Men i mitt tilfelle er det like jævlig, men har nok masse med min skyldfølelse og gjøre. April og Mai er mine værste måneder i året! Da mistet jeg tre stykker som sto meg så sinnsykt nærme! Er ikke så  lett og slippe folk innpå seg heller, når man er vant til at de blir borte. Savnet er like stort, hvis ikke større.
-- Kunne jeg ha forhindret det som skjedde? Det er det som surrer opp i hodet mitt ofte! Men dette jobber jeg masse med hos min terapaut, og skal fortsette med det.
Tror ganske mange sitter med styggen på ryggen, og den er ikke alltid like lett og bli kvitt.
Jeg vil si at jeg er ganske heldig som faktisk har noen rundt meg, og som er her selv om jeg sliter! Jeg har Eirik, barna mine, familie og gode venner. Man trenger ikke mange venner, bare de er ekte. Det finner man fort ut, hvem som fortsatt er der når ting ikke er like bra. Bare tanken på og stå helt alene når man blir rivd i stykker på innsiden, er helt forferdelig. Og det er faktisk realiteten for mange, desverre.

Alle trenger minst èn person man kan føle seg helt trygg på. Får vondt av og tenke på at mange ikke har den ene personen i livet sitt.
Det er så mye rundt omkring som ikke skulle vært sånn.

Vi skal prøve og gjøre det beste ut av denne påsken, og kose oss så godt vi kan <3 Nå gjenstår bare alt her hjemme først ;)
Tusen takk for alle de fine kommentarene og responsen på gårsdagens innlegg! Setter stor pris på det <3 var et innlegg jeg gruet meg for og poste i går! Du kan lese det her .

-- Hva skal dere i påsken?

Ha en flott dag alle fine folk <3 

#life #påske #tap #foreldre #mamma #familie #barn #sorg

Du er død, og jeg sitter igjen med alle de jævlige marerittene!

 • 06.04.2017 - 17:22

Jeg har stor repekt for de som klarer og stå frem om sitt overgrep! Kroppen er bare din og du bestemmer over den!

Jeg har ikke klart å skrive om mitt overgrep, da jeg ikke er klar for det. Selv om det er 19 år siden. Veldig positivt at så mange står frem da det er lettere for de som ikke tørr og si noe. Det kan være med og hjelpe noen som blir misbrukt over tid til og stå frem, så de slipper og leve i det helvette! Det var ikke vanlig før og stå frem , så ganske masse som ble skjult da. Heldigvis har vi kommet litt lenger på dette punktet i dagens samfunn. Selv om man klarer å skjule det og legge det vekk i mange år, så tro meg; det  vil innhente deg! Skulle ønske jeg hadde gjort det annerledes, og faktisk bedt om hjelp. Det er utrolig vondt å skal hanskes med dette i voksen alder, og spesielt når man er mamma selv! Jeg er livredd for at dette skal skje mine barn, så er veldig overbeskyttende ovenfor de! Unner INGEN å oppleve det jeg opplevde, ikke engang min verste fiende.

Jeg tror det er veldig viktig og forklare barna fra de er ganske små, at kroppen er dems og ingen andre sin. Jeg har gjort det med alle mine tre barn, da det er viktig for meg at de skjønner det. Eldste datteren min på 15 år vet hva som skjedde med meg, men ikke omfanget. Men det holder, da det ikke har noe for seg at hun vet mer. Dette fikk jeg beskjed om når jeg var i behandling, at det var lurt og fortelle hun dette. Dette fordi hun ikke skulle føle at det var hennes skyld at jeg var innlagt, at det var min fortid som hadde skylden.Det er veldig lett for barn å ta på seg skylden hvis ikke alt er greit med foreldrene, det vet jeg alt om. Jeg ville ikke at mine barn skulle føle det sånn. Tror åpenhet er viktig for at folk skal forstå, men selvfølgelig skal man ikke si mer enn man føler seg tilpass med selv. Det er faen ikke lett og skulle fortelle folk hva man føler og tenker alltid.
Men prøv for din egen skyld <3 Jeg har holdt alt inni meg fra jeg var liten, og det tok meg igjen med stor kraft for 3 år siden! Man tror det ligger godt skjult langt der inne, jo lenger tid det går. Det trodde hvertfall jeg, at nå hadde jeg holdt for meg selv så lenge så da forble det der. Så feil kan man ta:( Han er død, og jeg har mareritt hver jævla natt, hvor rettferdig er det?

Jeg jobber hardt med mine traumer, men det tar veldig lang tid. Da jeg har en del andre ting fra min barndom også. Jeg har utviklet Kompleks PTSD og Panikk angst, det er utrolig vondt og leve med. Jeg går konstant på vakt og slapper aldri av. Men håpet er der fortsatt om at dette skal bli bedre. Tror det er veldig viktig å ikke miste det håpet, mister man håpet, hva har man igjen da? Ikke la de få makten og holde på den, ta tilbake ditt eget liv. Men det er ikke så enkelt å gjøre det som og skrive det ned! Har tenkt det mange ganger, selv om han ødela meg det døgnet.
Hvorfor lar jeg han fortsette og ødelegge meg?

Husk det er aldri for sent og si ifra! Ikke gå og bær på det vonde alene. Be om hjelp og kom deg unna! Hemmeligheten vil bare vokse og vokse, den blir vondere og vondere for hver dag.

Jeg går til psykolog jevnlig,og jeg merker godt at jeg ikke hadde klart meg uten. Vært innlagt på Røyse i 3 uker, bare for å få tilbake søvnen. Da jeg gikk våken i 4 døgn på grunn av mareritt og flashbacks. Så fikk jeg opphold på Modum Bad, Traume 4 avdelingen. Der var de kjempe flinke, og jeg lærte mye der. Jeg var såpass dårlig fysisk når jeg var der på siste oppholdet, og det gjorde at jeg ble mye dårligere etter jeg hadde vært der.
Tror nok ikke jeg er helt klar til og rote rundt i traumene mine helt enda, men jeg er på vei!
Jeg skal begynne på Traume Poliklinikken i Oslo til høsten, og der har de gruppe terapi. Håper jeg er litt mer klar da. Så er mye jobb man sitter igjen med for og ikke fått eller tatt i mot hjelp tidligere!

Kroppen er din og du bestemmer! For ikke sagt det nok ganger, det er så viktig!


 

#kroppen #overgrep #barndom #modumbad #psykiskhelse #mamma

 

I love old stuff!

 • 06.04.2017 - 09:10

Er det noe jeg setter pris på, så er det tingene mine her hjemme!
Jeg er mye hjemme som jeg har nevnt før, så da er trivsel viktig. Selv om jeg ikke er fornøyd med hvordan jeg har det hjemme nå, så går det mest på leilighetens planløsning og utseende. Jeg har noen ting jeg har hatt i lang tid, som jeg bare elsker.
Det som også er utrolig viktig for meg, er at barna ikke skal være flau over hjemmet sitt. Kunne ha med seg venner hjem uten og grue seg til det, og ikke minst trives selv her hjemme!
Jeg liker blanding av gamle og nye ting da jeg trenger ting med sjel i. Det var ei som hadde lagt ut en DIY speil på bloggen sin, og det var så utrolig fint <3 Så må nok prøve og lage meg et sånn, det var av drivved.  Det er jo så gøy å pusse opp og lage ting selv! Man får en god mestringfølelse av det. Jeg har pusset opp litt ting her hjemme, brukt kontaktplast fra Lindas Dekor. Kommer tilbake til de tingene i et annet innlegg.
Jeg vil vise dere noen bilder av de tingene jeg har her hjemme som jeg bare digger <3
Enjoy!


Dette er min favoritt hjemme, kommer til og drasse på denne overalt!


Det andre trauet mitt som jeg alltid kommer til å ha med meg <3


Dette er en gammel kasse, som jeg har valgt og henge opp!


Digger denne lykten :)


Jeg bare elsker skinn, så har mange av de:) Og fat selvfølgelig!


Denne lykta kjøpte jeg for mange år siden, og er like glad i den nå.


Speilet mitt som jeg har blitt helt avhengig av :)
 

-- Hva er deres favoritter hjemme?

Ha en flott dag <3

#interiør #home #mamma #foreldre #oldstuff #trivsel #dekor

No7 loved it

 • 05.04.2017 - 17:29

#sponset #annonse

Dagen har vært spennende og lærerik, en fin dag på  Boots Apotek Nesbyen.
Jeg ble tatt så godt i mot når jeg kom i dag!
Jeg skulle ta en Match Made test og for en genial oppfinnelse! Jeg personlig har alltid slitt litt med å finne produkter som passer meg, men ikke nå lenger :)
Først fikk jeg litt forklaring på dette aparatet, og hva det gjorde. Det skal bare legges inntil huden min, så finner den da foundation, leppestift og rouge som passer huden min.


Så genialt og kjapt gjort!

Lite og snedig apparat.

Jeg fikk full match på fargen Warm Ivory.
 

Jeg fikk fargen Warm Ivory, så var det og teste produktene som skulle passe meg da. Hun som hjalp meg på  Boots fant frem og ordnet, snakk om god service!:) Hun var behjelpelig med alt jeg trengte og mer til, og jeg fikk svar på alt jeg lurte på. :) Jeg testet en del av produktene og de passet  bra! Det var heller ikke skille etter foundation og den passet helt perfekt.
Mange fine farger og velge mellom på leppestiftene også.
 Rougen som passet meg likte jeg også veldig godt.

Jeg kommer tilbake med et innlegg om alle produktene når jeg får testet det ordentlig. Men synes Match Maker var helt genial og anbefaler det virkelig! Så  utrolig mye lettere å finne sminke. Match Maker kan du teste gratis på ditt Boots Apotek. Løp å test det ut!:)
Men som jeg har sagt tidligere er jeg kjempe fornøyd med produktene til No7.
Eirik er også fornøyd med det han bruker, både til ansiktet og kroppen. Gode lette dufter, som ikke blir for sterke. Kommer til å forklare detaljert om hvert produkt og legge med bilder på neste innlegg om No7.
Legger ut noen bilder fra dagen på Boots Apotek og av dagens outfit under her!

-- Hvordan produkter bruker du?

-- Har du prøvd Match Maker av No7?

 


Min Match!
Her er alle produktene som passet meg og min hudfarge!
Så utrolig mye lettere  å finne sminke nå enn før. Du finner finner No7 i Boots nettapotek her.

Nye lipglosser fra No7, lekre farger synes jeg:) Her finner du nye lippglosser fra No7
 

Dagens Outfit!

 
-- Hva synes dere om dagens outfit?:)
 

Ha en flott kveld <3

#sminke #outfit #mote #mamma #bootsapotek #no7 #velvære

Blir en spennende dag!

 • 05.04.2017 - 09:13

Dette gir meg så masse positiv energi!

Og det trenger man en del av i hverdagen, eller så vil man ikke klare å stå i alt.
Min hverdag handler som regel om å være mamma, men noen ganger trenger jeg og bare være Marita også.
Jeg tror det er viktig og bygge seg selv opp med positive ting, så man kan ha mer energi til å være med barna <3
Jeg bruker hundene mine til og samle den positive energien min, da de gir meg masse. Som jeg har sagt flere ganger før! :)Vi har jo fått oss valp, og han trenger jo masse trening for å lære. Det er noe som jeg synes er kjempe gøy, spesielt lydighet. Vi skal bort i påsken, og da er det viktig at han har lært og gå i bånd skikkelig. Så i går var vi ute og trente i sentrum med begge hundene. Det var så deilig og komme seg ut en tur dadet er tiltak, men godt når man først er ute. Han har allerede blitt veldig flink til å gå i bånd da han er lærevillig og lærer utrolig fort. 

Noe annet som også gir meg positiv energi, er interiør. Jeg elsker følelsen av å ha kjøpt noe nytt til huset, eller ha pusset opp noe jeg har fra før!
Og som alle andre jenter, liker jeg jo klær, sminke og spesielt hår :) Jeg farger og styrer med dette håret mitt ofte! Spesielt på de dagene da jeg ikke føler meg så bra. Så blir en del hårfarger hehe;)  Bloggen er en av de tingene som virkelig hjelper meg til å takle hverdagen. Den gir meg så utrolig masse! Jeg får endelig skrevet om ting som opptar meg og som jeg brenner for, og det betyr mye.

I dag har jeg fått et spennende oppdrag for Boots Apotek, så dit går turen etter fysio i dag. Kommer innlegg senere i dag om hva det er!
Gled dere <3

-- Hva gir deg positiv energi ?

Ha en flott dag alle sammen <3

Velfortjent til Petter Nyquist!

 • 04.04.2017 - 17:37

Han bodde først 52 dager på gata!
Tror ikke det er mange som hadde tatt dette på strak arm!
Og man ser så masse man ikke vil se der, og så masse man ikke tror skjer. Han var seg selv, trodde ikke han var noe bedre en de han møtte. Jeg tror det var det som gjorde at han ble tatt i mot som han gjorde!
Han møtte mange flotte mennesker, med hver sin unike personlighet på gata i Oslo. Jeg satt med tårer i øynene på hver eneste episode selv. Bare det å måtte være borte fra samboer og datteren i juletiden, er ganske tøft i seg selv. Og sånn har de på gata det hele tiden, ikke noe familie eller trygghet.
Han hadde noen og komme hjem til når de dagene var over, det har ikke de på gata. Mange mener at dette har de valgt selv, og at det  ikke er noe synd på de. Jeg er helt uenig! Det er som regel en grunn til at de havner der de gjør! Svikt i samfunnet vi lever i, er en av de. Hadde det de sliter med blitt tatt tak i tidligere så tror jeg at mye kunne vært annerledes!
De trenger noen som har tro på de og viser det!
Jeg har en stor respekt for de menneskene som går igjennom det de gjør hver eneste dag! Og for Petter som gjør det han gjør for disse flotte menneskene!

Dette gjelder også når man jobber med rusmisbrukere! Man kan ikke gå med nesa i været! Man må respektere de på samme måte som du respekterer deg selv, alle mennesker er like masse verdt! 

Så var det de pårørende, dette er minst like viktig som de som bruker. Det er veldig tøft å stå som pårørende, man vet aldri hva som ventes.
Man vil jo gjøre alt for at de man er glad i skal ha det trygt og godt rundt seg, og såklart strekker man seg langt. Petter har vist oss virkeligheten og fått mange mennesker til å få et nytt syn på rusomsorgen her i Norge. Pårørende trenger støtte og trygghet de også, for å kunne klare og stå i det de gjør.

Jeg skreiv et innlegg om hvordan jeg opplever det å være pårørende her. Det er vondt å stå på sidelinjen og se på at noen du bryr deg om ødelegger seg selv, uten og få stoppet det. Selv om det virker som det ikke hjelper det man sier og gjør, så trenger det seg inn på et vis. De må finne det ut på egenhånd om de vil bli rusfri eller ikke og å forholde seg rusfri. Men man kan støtte og oppmuntre de. Ikke gi opp selv om det virker håpløst til tider!
Bare husk og ta vare på deg selv opp i alt!

Når Petter kom ut med serien Fra gata til Nordkapp, tenkte jeg fy søren; han har bein i nesa!
Det er ganske tøft gjort å skal hanskes med så mange rusmisbrukere på en gang, og i tillegg på tur. Men han viser nok en gang hvor mye han respekterer de og bryr seg om de. Dette var den beste reality serien jeg har sett!
Både jeg og Eirik satt med tårer i øynene gjennom denne serien, og jeg gråt en del ganger. Dette viser virkelig oppturer og nedturer på høyt plan, og hvor vanskelig det er og bli rusfri.
Man sitter med så masse tanker og angst når fortiden innhenter deg, og jobben da er å ikke ruse det bort igjen.
Han har hjulpet mange, og vist at det er mulig. Håper dette åpner øynene til de som virkelig trenger det, og at rusomsorgen blir gjort noe med snart!
Dette må prioriteres, og det NÅ!


Stor respekt til alle de her!
 

Petter Nyquist er nominert til 3 priser på gullruten, og det er virkelig velfortjent! Håper virkelig han vinner de, da han gjør en fantastisk jobb. De han er nominert for er:

Beste reality.
Beste mannlige programleder.
Årets nyskapning.

Jeg prøvde og sende en melding til Petter angående dette innlegget, men har desverre ikke fått svar. Forstår veldig godt at han har masse å gjøre, men ville gi beskjed om dette innlegget før jeg postet det.
Men tar en sjanse og poster det allikevel og håper at dette er i orden <3

Gleder meg mer og mer til vi flytter!

 • 04.04.2017 - 10:06Alt dette er fra IKEA. Spisestuebord,sekkestol,sofa,tvbenk og stoler til spisestuebordet <3

 

Kjenner jeg begynner og glede meg til vi skal flytte. Gleder meg så utrolig masse til og innrede nye leiligheten, og da må jeg selvfølgelig på IKEA <3 Dette er noe av det jeg ønsker meg der. Runa må jo ha en rosa sekkestol, så må jeg finne en Trym Marius liker selvfølgelig. Jeg liker en litt minimalistisk stil, da jeg hadde alt for masse rundt meg som liten. Veldig viktig for meg at ting matcher, eller så går det surr opp i hodet mitt.Jeg er masse hjemme, så viktig at både jeg og resten av familien trives hjemme. Jeg trives ikke her jeg bor nå, da jeg ikke klarer og få det sånn jeg vil ha det. Merker det veldig godt, da jeg aldri klarer og slappe av her vi bor. Krysser fingrene for at vi finner et sted jeg klarer det:) Er ikke det at vi trenger dyre ting, eller det som er inn,men at vi liker det og trives med det. Jeg er ikke vant til og ha så masse penger, så jeg har pleid og pusse opp en del selv. Det er ganske masse man kan gjøre med møbler man har fra før:) Jeg elsker og pusse opp møbler, når jeg er i form til det da vel og merke! Og jeg elsker interiør <3

Hvordan stil liker dere?

Ha en flott dag <3

#interiør #mamma #møbler #annonse

Givaway trekning <3

 • 03.04.2017 - 17:06

Trym Marius skulle jo egentlig hjelpe meg i dag med trekningen, men han er hos pappaen sin. Prøvde virkelig hardt å overtale Victoria, men ikke så lett haha. Klarte det til slutt, men etter vi hadde filmet ombestemte hun seg! Jeg synes det ble en kjempe festlig film, men hun var ikke enig. Så måtte selvfølgelig respektere henne, så ble ingen film. Men hun har vertfall trekt vinneren, og det var en rettferdig trekning da vi skrev alle navn på lapper, la i en kopp og trakk usett! :) Melanie ble den heldige vinneren av produktene fra NO7.
Gratulere så masse med det <3

I dag har jeg faktisk fått tatt en soltime og hatt litt egenpleie, det var sååå deilig! :) Og endelig kan jeg gå uten sokker igjen, jeg hater å gå med sokker nemlig! Hehe.
-- Noen andre som får klaus følelse av og gå med sokker?
Så nå er det bare å få den forferdelige oransje fargen ut av håret mitt, det kan jo bli spennende!
-- Noen som har noe tips?

-- Hva elsker dere med våren?

-- Hva gjør dere for egenpleie?

Husk og meld dere på ukens blogg her.


Mine skatter <3

Forbredelsene til trekning :)
 

#mamma #hund #kjærlighet #egenpleie #giveaway #trekning #annonse

Hele verden gikk i knas!

 • 03.04.2017 - 12:54

-- Mamma, du er den verste mammaen og jeg hater deg!

Dette kom fra Trym Marius når jeg måtte sette ned foten og si; Det blir ikke kino i dag!
Dette var nok til at alt raste for han sin del, og jeg kan forstå det også. Han har hatt en tøff helg, og det har vi også. Det har vært masse krangling som har gått over til fysisk. Og jeg synes det ble feil og belønne dette med en kinotur, men det var ikke lett og skulle gi den beskjeden.
Det gjør jo vondt i mammahjertet, når jeg vet hvor mye han har gledet seg.
-- Men er det riktig å la han få de godene når han har fått så mange beskjeder? Ikke slå søsteren din, ikke riv ned og ødelegg det der!
Jeg føler at jeg har sagt nei nesten hele helgen, og det er ingen god følelse. Ja, han er et høysensitivt barn, men han må jo lære forskjellen på rett og galt fordet?
Han ble helt knust når jeg sa vi ikke skulle på kino, som resulterte i at han reiv ned alt han så. Og kjefta og skreik til meg og Eirik, men vi sto i det og han roet seg til slutt. Dette var utrolig slitsomt for Trym Marius, så han sovnet før klokka var 19:00, og det pleier han aldri. Trym Marius sovner som regel ikke før klokka 22:00, da han har alt for mange tanker i hodet til at han får roet seg ned.Så vanligvis så holder vi på med han hele kvelden, og da er vi så slitne selv at vi legger oss vi også!
Han er jo egentlig veldig trøtt og sliten, men han ender jo opp med og prate og reflektere over dagen isteden.
Og de dagene han ikke vil sove i det heletatt, setter vi på Weight of Sound til han sovner. Og han ligger å rykker i armer og bein helt til sekundet han sovner!
Trym Marius er en veldig oppegående gutt, og han forklarer meg jo masse om hvordan han har det. Han sier selv at det føles som en hypnose når han blir sint, og at han ikke er seg selv. Det kan nok stemme, da han blir helt borte og jeg ikke får noe kontakt med han. Han går som regel rundt i ring og freser! Han går også rundt i ring når han er stresset. Dette er en gutt med ufattelig masse tanker og følelser. Det er så vondt når han blir sint og gjør ting han ikke skal, da jeg vet han egentlig er verdens beste gutt. Har aldri møtt en gutt, som har så masse kjærlighet og gi som det Trym Marius har.


 

I dag har vi jo hatt Marte Meo, det er jo Mandag. Morgenen her har gått sånn passe, men Eirik tok på feil syltetøy på pannekaken til Trym. Det endte med at alle sofaputene lå på gulvet i stuen. Så gjorde Eirik ett nytt forsøk og tok på et annet syltetøy, men da hadde han delt de opp. Dette ble det også feil.
Som dere skjønner så er det ikke mye som skal til før det krøller seg for Trym.
Når han har sett for seg hvordan det skal være og det ikke blir sånn, så rakner verden for han. Og han blir så utrolig lei seg, da alle følelsene hans er så forsterket. Da vi hadde ordnet opp i dette så gikk det bedre, jeg kledde på han og puttet voks i håret. Trym har ganske langt hår på toppen, da han vil være lik Marcus (Marcus og Martinus) . Han elsker å pynte seg, og han er kjempe nøye på hvordan han ser ut. Så kom Heidi og skulle filme!
Trym var konsentrert på alt annet i dag, men en liten film ble det. Eirik kledde på Trym ytterklærne, så det fikk hun filmet. Da var det å levere Trym i barnehagen, mens Heidi satt og redigerte til vi kom hjem.
Eirik måtte på legekontoret til sin faste urinprøve, som er hver Mandag. Vi har det sånn hver Mandag, filmer først, så prat og veiledning etter barnet er levert. Vi får veldig masse ut av dette, da vi ikke alltid ser løsningene selv.
Er så lettere når vi ser det på film, og når vi tar en prat etterpå. Kommer på så mye mer da. Våres oppgave nå er å benevne hva vi gjør og hva barna gjør. For å prøve og få opp konsentrasjonen til Trym Marius litt mer.
Og å begynne og ha pauser her hjemme for han, som de har i barnehagen også.
De pausene er utrolig viktig for Trym i barnehagen! Når han ikke har hatt like mange pauser en dag, så merker vi det godt hjemme. Han blir mye mer utagerende når han ikke har like mange pauser. Grunnen til dette er fordi at når han er sliten, stressa og trøtt så utløser det masse i hodet hans. Og ikke minst kostholdet hans, det har også en stor betydning har vi funnet ut av.

Jeg kommer tilbake til kostholdet i et annet innlegg. Så dere får høre hvordan det har gått med oss, etter vi kuttet ut gluten! Blir spennende å se fremover om pauser kan hjelpe litt på her hjemme, og at han blir mindre sliten. Vi er virkelig villig til å prøve alt for og kunne få det til å fungere her hjemme.

Vi har selvfølgelig gjort masse koselig i helgen også, og nå gleder vi oss til påskeferie <3 Vi har mange utfordringer, men vi har mange gleder også. Viktig og ta vare på alle de gode øyeblikkene man har, og ikke bare fokusere på det vonde. 

Ha en flott dag alle fine folk <3

#mamma #høysensitiv #foreldre #martemeo #barn

Barna prioriteres i dag <3

 • 02.04.2017 - 11:03

Har prioritert bloggen ganske mye i det siste, så har bestemt at i dag har jeg bloggfri!
Så det vil si at dette innlegget er tidsinnstilt, da jeg vil bruke hele dagen på familien <3 Takk gud for tidsinnstilt publisering!
Runa drar til pappaen sin i dag og Trym Marius og jeg skal på kino. Vi skal se den nye smurfe filmen, så det gleder vi oss til begge to :) Så blir det baking av sjokoladefondant med barna. Godt å kunne slappe av med familien før en ny uke starter.
-- Hva skal dere i dag?

I morgen har vi Marte Meo igjen, så kommer med en oppdatering angående dette! Håper vi kan finne en løsning på hvordan vi skal takle forskjellige ting med Trym Marius.
Vi har en del utfordringer der, og det må tas tak i nå!

Husk å meld dere på ukens blogg her. Der jeg skriver om to blogger og promoterer siden deres :)

Ble ikke store innlegget i dag, men et lite et hvertfall:)
Håper dere får en flott søndag alle sammen <3

Hvis noen av dere har noen spørsmål til meg eller Eirik, kan dere spørre om det på dette innlegget! Så skal vi svare så godt vi kan. :)
-- Har dere noe dere vil jeg skal skrive om? Så kan det også kommenteres på dette innlegget :)Runa min <3

 

#mamma #familie #foreldre #kvalitedstid #søndag #barn 

Krangling på høyt plan!

 • 01.04.2017 - 20:03

Helg, noe så deilig kan man tenke. Normalt sett tenker vi også det, bare ikke denne helgen! Skriking, slåing og sparking!

I dag er den dagen jeg og Eirik ikke har gjort noe annet enn å gå og kjefte, og si nei. Sånne dager må man nesten regne med når man har barn, men betyr ikke at det er noe koselig for det. Barna har jo drittdager de også, akkurat som oss! Trym Marius har hatt en sånn dag i dag. Var ikke noe annet å gjøre enn og prøve å gjøre det beste ut av det.

Vi har vært på besøk hos bestemoren til Eirik i dag, da det var en god stund siden vi har vært der. Tiden strekker liksom ikke til alltid, så ikke så ofte vi er borte på besøk. Vi var der et par timer før det bare sa stopp!
Når Trym Marius begynner og bli sliten går det utover alt og alle. Ikke alltid like lett å vite hvordan man skal takle alt hele tiden, men vi prøver virkelig! Alt vi vil er jo at vår lille familie skal fungere best mulig.
Heldigvis ble Trym Marius i mye bedre humør da vi kom hjem igjen. Så Runa og Trym Marius lekte fint ute, og vi nøyt en kaffe på verandaen :) Er så deilig når barna leker fint sammen, det varmer et mammahjerte <3

Vi pleier alltid og ha kosemat på lørdagskvelden, og i dag var det glutenfri pizza på menyen. Og min kjære bakte et deilig glutenfritt brød til frokost også:) Vi spiser faktisk mye mer godt nå når vi spiser glutenfritt. Så det anbefales på det sterkeste!

Nå ligger Runa i senga og ser på ipaden og Trym Marius i våres seng og ser tv! Det er jo helg og da er det lov. :)
Vi har tent lys og skal prøve å nyte den stillheten som er her nå. Så da gjenstår det bare og poste dette innlegget, så er det armkroken til min kjære <3


Legger med bildedryss av dagen vår, tatt med mitt fantastiske kamera :)


Mine søte små! Hehe:)


Glutenfri digg pizza :)

Min nydelige datter Runa <3

Min nydelige sønn Trym Marius <3

Sykle er alltid gøy :)

Gutta mine <3

Fine Marley gutten våres <3

Gulla <3

Oppfinnsomme er de hvertfall ;)

Me and my love <3

Digg på verandaen i dag :)
 

-- Hva pleier dere å gjøre på lørdagskvelden?

-- Har dere kosemat på lørdager?

#lørdag #familie #foreldre #helg #mat #bilder

GIVEAWAY SMINKE!

 • 01.04.2017 - 10:00

Ønsker å ha en GIVEAWAY!

Jeg elsker selv produktene fra NO7 og ønsker å dele de med dere <3

Dette er produkter fra Boots Apotek.
Både jeg, Eirik og barna bruker en del produkter fra Boots Apotek og er veldig fornøyd :)

"No7 er Storbritannias ledende merkevare innen hudpleie og skjønnhetsprodukter.

Serien har en 80 år lang historie, og produktene er forsket frem av Boots' egne eksperter for å få frem det beste av innovasjon og kvalitet, og å gjøre den beste hudpleien tilgjengelig for folk flest.

Filosofien bak serien er at alle har rett til å føle seg vakre, og til å kunne pleie huden sin med produkter tilpasset deres behov. 

I dag er No7 en favoritt blant mennesker over hele verden og har funnet sin naturlige plass i deres daglige hudpleierutine. 

Alle No7-produkter er:

 •  Dermatologisk testet
 •  Hypoallergene
 •  Utprøvd på sensitiv hud"

  Lånt fra Boots Apotek sin nettside.

Alt dere trenger å gjøre for og få disse produktene finner du under bildet!


Concealer og Foundation fra NO7
 

 

1. Følg meg på bloggen, for dere som har blogg.

2. Følg meg på Instagram.

3. Følg meg på Facebook.

4. Kommenter "Jeg er med" på dette innlegget.

Å dere er med i trekningen av disse flotte produktene <3

Trekning blir tilfeldig gjort av Trym Marius på Mandag!
Han er fem år, så mer rettferdig trekt kan det vel ikke bli. Jeg vil også filme trekning og legge ut som video på bloggen og på facebooksiden min.
Lykke til!

Legger ut denne konkurransen på Facebooksiden min også! Kommer til å kjøre noen konkurranser i fremtiden.
Noen av de vil bare være på Facebooksiden min.

#reklame #giveaway #konkurranse #sminke #velvære

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no