hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Jeg har spart mange tusen på dette!

 • 30.06.2017 - 18:14Før-bilde!


Hei alle fine <3 

Jeg var jo hos frisøren for en stund siden, tenkte jeg skulle vise dere før og etter bilder. Fikk jo spørsmål på bloggen, noen som synes jeg pyntet meg mye om dagen. Ja jeg har gjort det, og bare for min egen del. De som følger bloggen min vet jo veldig godt at jeg sliter en del med selvtillit, og sier ikke at dette er noe mirakelkur. Jeg har mye og jobbe med på den fronten, og det gjør jeg virkelig også. Det har vært veldig godt for meg og kunne ha litt meg tid, og kunne gjøre noe for bare min egen del. Jeg har sjekket mange steder før jeg bestemte meg for hvem jeg skulle gå til. Jeg har ikke verdens beste økonomi, da jeg ikke er i jobb. Jeg har lagt av penger til dette, og funnet noen som ikke er så dyre. Men kvalitet er også veldig viktig for meg, og at det er snille folk jeg går til. Jeg har jo ptsd og sliter med nærhet, viktig for meg og ha faste og gå til med alle sånne ting. Det vil si hår, negler og vipper osv. Resultatet tror jeg er viktig for alle som fikser seg, man vil jo gå til noen som vet hva de driver med. Jeg har vært veldig heldig som har funnet noen jeg likte, og som jeg er veldig fornøyd med!

Frisøren jeg bestilte time hos er ei som er lærling på Auster Frisørsalong, de holder til på Linnerud sentret. Jeg valgte den salongen som lå nederst, da det er to Auster salonger der. Jeg valgte lærling for og få det litt rimeligere, da de tar halv pris. Hun som ordnet meg var kjempe flink, og veldig koselig:) Så kan anbefale henne, og veldig greit og få kvalitet til en rimelig penge! Veldig dyktige de andre som jobber der også, virket som en kul gjeng. Jeg betalte litt over 500kr for farging av ettervekst og en farge i resten av håret. Jeg har til sammen brukt 1500kr på hår, negler og vipper. Kan ikke si at det er mye? Så lønner seg og undersøke litt rundt før man bestemmer seg, kan spare mye på det. Alle kvinner vil jo føle seg vel, og ha litt egenpleie <3Førbilde!
 Underveis, og hun var veldig flink:)
Dette er ikke et sponset innlegg!

 Måtte jo ordne litt også, ingen enkel kunde jeg! HeheEtterbilde!
Jeg klarer jo ikke la vær og prate. Haha ;)

Jeg ble kjempe fornøyd med fargen, så kommer definitivt tilbake dit!

Hvis dere bruker koden martemeomamma2 får dere 10% på alt dere handler hos Rapunzel HER

De har masse fint, jeg elsker extensions derfra. Nettopp bestilt meg tapehår fra Rapunzel.

#frisør #egenpleie #hår #mamma #foreldre #auster #annonse

Alle er like mye verdt <3

 • 30.06.2017 - 11:48

Hei alle fine <3

Endelig helg, og i helgen har vi faktisk litt planer. Er så deilig og kunne si det; Vi har planer!! <3 Godt og finne på litt annet enn å bare sitte hjemme hele tiden. Man trenger det.
I morgen skal vi på Pride Paraden, og Trym Marius skal være med. Synes det er viktig og vise barna at alle er like mye verdt, uansett legning. Har ønsket det lenge og få oppleve den paraden, og nå endelig får jeg det.

Gleder meg masse, tror det blir kjempe fint.
Skal selvfølgelig ha med kamera og ta masse bilder, så alle dere får sett også <3Bilde lånt fra google!

På søndag skal Trym Marius og jeg på konsert med Marcus og Martinus, det er veldig stort for Trym Marius. Det er også stort for meg, og kunne gi han en så utrolig fin opplevelse. Det gir jo en glede som mamma, og kunne ta med barna på ting de setter pris på. Dette blir nok en super dag for oss, og godt med litt mor og sønn tid også. Venninna mi og sønnen hennes skal også være med oss, så vi skal nok kose oss:) Veldig spent på hvordan Trym Marius takler begge disse dagene, med tanke på hvor høysensitiv han er. Vi får ta det i hans tempo, å lytte til han tenker jeg. Bilde lånt fra google!

 

Har dere noen spennende planer i helgen? :)

#familie #pride #mennesker #mamma #sønn #foreldre #konsert #høysensitiv 

Hvor jobber du? Det knyter seg i hele meg!

 • 29.06.2017 - 17:20

Hvor jobber du? Å jeg kjenner jeg får vondt i magen, og det knyter seg i hele meg. Jeg kjenner på en skam og dårlig følelse når jeg blir spurt om det, jeg er jo ikke i jobb! Jeg klarer ikke jobbe lenger, og det er flaut og si i våres samfunn. Å når barna blir spurt på skolen, hva jobber mammaen din med da?
Hva skal de svare da? Dette er noe jeg tenker mye på, og det er ingen god følelse. Jeg begynte i min første jobb når jeg var 15 år, og jobbet frem til midt i svangerskapet med Runa. Runa er nå 4 år, og jeg kjenner veldig på det og ikke klare og være i en jobb. Jeg er 32 år og fått beskjed om at jeg ikke er arbeidsdyktig. Hører flere sier at jeg er heldig som slipper og jobbe, og kan slappe av hele dagen hjemme! Sånn er det ikke, jeg savner det sosiale med og jobbe og mye mer. Å jeg sitter ikke hjemme og slapper av.. Jeg har tre barn med hver sine behov. Her går dagene i ett, jeg er mamma, husmor og har to hunder. Jeg blogger og det tar faktisk en del tid, mange tror det bare er og skrive ned noen ord, men der tar dere feil!

Jeg begynte og jobbe i helsevesenet da jeg var 17 år, og det er noe jeg savner veldig. Det ga meg så mye, jeg elsker og jobbe med mennesker og hjelpe der det trengs. Men kroppen og hodet mitt vil ikke lenger, jeg må bare innse at jeg er for syk til en fulltidsjobb! Å det er et stort nederlag for meg, jeg synes det er jævlig urettferdig. Har mer en nok med og klare og ta meg av alt her hjemme, bare skulle ønske flere forsto det. Jeg har mange drømmer, jeg vil ta utdanning og jobbe innen rus og ungdom. Skjønt nå at det må jeg bare legge fra meg. Er et stort nederlag! Elsker alt innen skjønnhet og velvære, kunne tenke meg og ta en del kurs og små jobber. Så mye jeg heller ville ha gjort enn å sitte hjemme dag etter dag, jeg savner og kunne bruke litt tid på noe annet enn hus og barn.

Skjønner godt det er tøft for mange og skal svare på det spørsmålet, for det er alltid oppfølgingsspørsmål.
Hvorfor er du ikke i jobb da? Du kan jo skaffe deg en deltidsjobb?
Hadde jeg klart det så hadde jeg selvfølgelig gjort det. Og hvor mange vil ansette noen som bare kan jobbe litt? Jeg har ikke funnet noen. Kunne godt tenkt meg noe fast og gå til en til to dager i uka jeg, men er ikke alltid jeg klarer det heller. Så da må det være noen som skjønner det og kan tilrettelegge arbeidsdagene, og det er ikke så lett for en arbeidsgiver og få til heller. Det er noe jeg har full forståelse for, da de også har en kabal som må gå opp. 

Jeg kan ikke noe for min fortid, det er ikke jeg som valgte den for meg, dessverre! Jeg kan heller ikke noe for mine fysiske sykdommer, skulle gjerne sluppet de smertene hver eneste dag! Hvorfor skal jeg lide, for hva andre har påført meg? 

Så tenk deg om neste gang du spør noen om hvor de jobber, og hva du følger opp med! Er ikke så enkelt for en del av oss som ikke har den muligheten til og jobbe, og tro meg det er ikke lønnsomt og gå hjemme. Skulle gjerne hatt en jobb og hatt bedre økonomi, og et sosialt liv ikke minst!#jobb #angst #ptsd #familie #mamma #foreldre

Elsker de neglene her!

 • 29.06.2017 - 10:55

Hei alle fine <3
 

I går var jeg på Langhussenteret og fikk satt på meg nye negler, og det var på tide nå:) Kjempe god service og en sprudlene flott dame, anbefales virkelig!
Jeg er alltid skeptisk når jeg skal ordne sånne ting hos nye folk, da jeg er et vanemenneske. Jeg liker og ha faste og gå til når det gjelder alt, mye på gunn av mitt kontrollbehov og ptsd min. Er ikke så flink på nærhet av noe slag, og sette på negler er over min intimgrense. Dette gikk overraskende bra, vi skravlet og tiden bare flydde av gårde. Dette var en dame jeg hadde sansen for, og utrolig dyktig!
Dere kan finne facebooksiden hennes HER!

Tok jo selvfølgelig litt bilder når jeg var der, kamera er alltid med. Og dette er ikke et sponset innlegg, bare vil dele det med dere!Som dere ser er de ikke så velstelte der, så var på tide nå.Veldig dyktig, og jeg er veldig konsentrert der jeg sitter. Hehe ;)
Ikke kontrollerende jeg da ;)<3Kjempe fornøyd ble jeg! 

Hva synes dere?:)

 

#gelenegler #velvære #egenpleie #mamma 

Billige fine vipper!

 • 28.06.2017 - 20:20

Hei alle fine <3 

I dag har dagen bare flydd avgårde, hatt kjempe koselig besøk av bestevenninnen min, Ida. Vi har kjent hverandre i 13 år, og er veldig like. Så var veldig koselig og skravle litt igjen. Kost meg med Runa gull også, men merker hun er en liten primadonna om dagen hehe. Fikk vært hos legen i dag også, så fått en kur mot senebetennelsen endelig. Håper på litt mer søvn snart, sover alltid på høyre side og det er der jeg har betennelse.  

I går var jeg og Victoria på Majorstuen, en liten jentetur for mor og datter <3 Jeg skulle sette på meg vipper, så da ble Victoria med. Vi var først en tur på starbucks og kjøpte oss kaffe, da jeg lovde Victoria det. Tok en stund, men det gjør jo vipper. Er jo bare en og en vipp om gangen. Kjempe hyggelig dame, og en veldig hyggelig pris. Veldig rart og få så lange vipper igjen, en god stund siden jeg satt på sist nå. Betalte 500kr og det var det verdt:) Legger ved før og etterbilder selvfølgelig. 


Ha en fin kveld videre alle sammen <3


 Før!Underveis!Nesten ferdig!

De to siste er ferdig resultat :)
 Hva synes dere?

 

#vipper #makeup #familie #foreldre #mamma 

 

UKEN SOM GIKK #11

 • 27.06.2017 - 16:58

Hei alle fine <3


Akkurat nå
 

Nyter det deilige været, og skal snart grille:) Endelig sol og sommer! <3


Ukens opptur
 

Botox behandlingen min, endelig fikk jeg gjort det jeg ønsket. Veldig fornøyd, en flott dame med veldig god kundebehandling:)
Ukens nedtur

Senebetennelse i armen, det er så sinnsykt vondt. Får ikke sove ordentlig eller noe, men skal til legen i morgen.

 


 Ukens opplevelse

Da vi var på Ski og grillet hos svigers, der koste både voksne og barn seg:) Barna fikk bade i boblebad, og var storfornøyd med det:) Å selvfølgelig 4 årsdagen til Runa, hun begynner og bli stor jente <3 

Ukens sang

Har ingen spesiell denne uken ;)

Ukens innkjøp

Botox og fillers til meg selv! hehe;)

 

 Ukens tanke

Bryllupet til meg og Eirik, gøy og planlegge litt der:)Ukens film/serie

Vi har sett en del på Grey´s igjen og Orange is the new black. Sånn er det fortsatt hehe, men ferdig med Orange is the new black nå.Ukens craving

Mc donalds burger ;)Denne ukens fokus

Runa gullet mitt, har henne på ferie alene nå frem til fredag. Så da må vi kose oss og finne på litt:)


Denne ukas utfordring

Jobbe med meg selv!Dette gleder jeg meg til denne uka

Kose meg med Runa, og nyte sommeren. Pride paraden og konsert med Marcus og Martinus med Trym Marius <3 

Ukens mest leste blogginlegg

Planlegge bryllup er ikke lett! HER

 

Har en dritt dag!

 • 26.06.2017 - 19:46

Hei alle fine <3
 

 Formen min er virkelig ikke på topp i dag, så derfor ingen innlegg. Jeg har bodd på doen og sofaen i dag, så bloggen har bare måtte ventet.

Hatt nok med og ta meg av vesle frøkna her hjemme.
Runa var så trøtt i kveld, så hun sovnet før kl var 7 hun. Så nå skal jeg legge meg i sengen og se på greys, og sove veldig snart. Kommer sterkere tilbake i morgen, og da kommer også "uken som gikk" ut!
 

Venninnetid <3

 • 25.06.2017 - 19:00

Hei alle fine <3

I går hadde jeg besøk av en god venninne, det var så koselig. Viktig med litt tid til venner også, må ta vare på de man har. Så hun kom hit kl 9 på morgenen, så da lagde jeg en deilig frokost. Vi bakte brød og lagde amerikanske pannekaker, egg og bacon. Etter frokost og litt avslapning gikk vi ut en tur, er så heldig og har en flott bakgård her vi bor. Jeg liker meg bare bedre og bedre her på Veitvet, og det gjør barna også <3 Jeg klarer faktisk og slappe av mer innvendig etter vi flyttet hit, og det var på tide. Kanskje det er Oslo jeg hører til? Hvem vet;) Barna lekte og koste seg masse ute, og Trym Marius har jo blitt super god på sykling som han selv sier.
Legger ved litt bilder av dagen våres:)

 Emmi søkte tilflukt på bordet hun da, søte Emmi <3 Er det ikke nydelig ute her?

 Anne og Runa, Runa måtte trille sykkelen til Trym Marius. Trym Marius løp i forveien, har det litt travelt han da ;)

 Fine barna mine, jeg er så heldig <3Kjekt med hjelm selv om man ikke sykler, det synes Trym Marius :)Han bare raser av gårde nå, og vet godt hvor han skal sykle og ikke!

 Disse to liker lekeplassen veldig godt, og det synes :)Ha en fin dag videre:) 

#familie #venner #barn #foreldre #bonuspappa #mamma #hund

Rot, og mer rot!

 • 25.06.2017 - 10:14

Huset ser helt bomba ut, og jeg blir så stressa av det. Vil jo helst ha det strøkent hele tiden, men den kampen har jeg gitt opp for lengst. Når de små er hjemme så er det kaos, men er vel sånn det er med barn. Så da får jeg bare stresse litt innvendig. Hehe. Tenker at jeg ikke skal gå og små rydde etter de hele tiden, men blir til at jeg gjør det uansett! Må nok bare være mer ute så jeg slipper og se det, er jo digg og være ute nå når været faktisk er fint:) Å i dag skal vi feire bursdag for Runa i Ski, svigers har kjøpt seg hus der, så gleder meg til og se:) Grilling og utekos er aldri feil! :)

Vi var jo på skolen til Trym Marius på fredag, så han fikk se seg rundt og hilse på noen av de som jobber der. Han var veldig fornøyd med skolen og ikke minst uteområdet der, så slenger med litt bilder av den dagen! :)Kjempe fint og stort uteområde på Veitvet skole. :)
 Mine <3 Her er da klasserommet til Trym Marius, og det er også 3 rom til, som er grupperom.
Ganske så stort og romslig! :)Her er da gymsalen, og den kan deles i tre haller.

 

Da fikk dere en titt på skolen til Trym Marius og Victoria, begge to skal starte der:) Det er også gåavstand ned dit! Er jo så deilig og slippe og sette barna i bilen. Ha en flott søndag, det skal vi! :)

#familie #skole #veitvet #foreldre #mamma #barn 

Botox!

 • 24.06.2017 - 11:28

Tenkte og ha et innlegg om 5 ting dere kanskje ikke visste om meg! ;)
Greit og variere litt her på bloggen, gøy og ha litt forskjellig! :)1. Jeg er 100% avholds! Det vil si jeg aldri drikker alkohol. Jeg er ikke alkoholiker, så det er ikke grunnen, men liker bare ikke alkoholsmaken. Ikke liker jeg forandringen folk får når de har drukket heller, så like greit og holde seg unna! 

2. Jeg er kjempe redd for hester, og det er veldig vondt:(
Jeg har eid et par hester selv, og stallen var mitt fristed før. Savner virkelig og drive med hest, og bare henge i stallen.

Når jeg gikk gravid med Runa, så longerte jeg den hesten jeg hadde da inne på banen. Han løp plutselig mot meg, og etter det har jeg vært kjempe redd. Enda han bare tullet rundt, men tror nok det var pga av at jeg var gravid. Drømmen er og kunne drive litt med hest igjen, da det gav meg så utrolig mye <3 Må bare bruke god tid, og venne meg til det gradevis igjen. 

3. Jeg er ekstremt overbeskyttende, sånn skikkelig liksom. Både ovenfor barna mine og de som står meg nærme. Spesielt barna mine og hundene, hender jeg er alt for overbeskyttende. Jeg jobber med det så jeg skal slippe de litt etter litt, viktig at barna får utforske litt på egenhånd også! 
Marley har ikke vært helt i slaget i det siste, så går jo etter han som den hønemora. Marley er da valpen min, for dere som ikke vet det.

Eldste datteren min Victoria kaller meg FBI hele tiden, kan ikke skjønne det! Haha;) 

4. Jeg elsker alt som har med skjønnhet og gjøre! Det vil si negler, hår og vipper osv. Veldig glad i sminke, og spesielt extensions. :)
Jeg dømmer aldri de som vil fikse på seg selv, da jeg ikke ser problemet i det.
Alle bestemmer over seg selv, og velger selv hva de vil gjøre <3 

5. Jeg har tatt TEOSYAL KISS i leppene, og botox tre steder i ansiktet mitt. Dette valgte jeg og gjøre for min egen del, og kun for min del!

Jeg sover veldig dårlig om nettene pga mareritt, og da har jeg fått veldig masse rynker rundt øynene og poser. Har brukt kremer nå i flere måneder for og se om det hjalp, men det har det da ikke gjort. Søvnen min får jeg ikke gjort noe med på en stund, så da valgte jeg dette. Viktig og føle seg vel med seg seg selv, og det har ikke jeg gjort.

Sier ikke at dette er en mirakelkur for min dårlige selvtillit, men det hjelper litt. Jeg har noe helt annet og jobbe med innvendig for og rette på den dårlige selvfølelsen min. Så sier ikke at alle skal gå og fikse på alt utvendig for og føle seg bedre, langt der ifra. Men dette var et stort problem for meg, da jeg ikke fikk sminket det bort eller noe. Jeg jobber hardt med meg selv for og bedre min selvtillit, og det er mye jobb. Men jeg skal klare det, for vil føle meg bra både innvendig og utvendig!

#fakta #familie #foreldre #mamma #lips #botox #selvpleie 

Planlegge bryllup er ikke lett!

 • 23.06.2017 - 18:56

Bryllup skal det bli uansett, men ingen enkel sak nei. Eirik og jeg skal jo gifte oss! Meningen var april neste år. Nå vet vi ikke helt lenger, er mye som skal planlegges og det er ikke billig. Vil jo gjerne ha et fint bryllup, og et ordentlig bryllup. Da mener jeg i kirken, videre i selskap med middag etterpå. Vi skal ha et alkoholfritt bryllup, da det faller oss naturlig inn da vi er avholds begge to:) Så sparer jo en del inn på alkoholen, som vil si vi kan ha en litt flottere middag. Kanskje en 5 - retters? hvem vet..
Er veldig gøy og planlegge, men mye og planlegge. Har lagt det på is i noen måneder nå, siden det har vært så mye annet med flyttingen osv. Tatt det frem igjen litt nå, så da blir det litt bryllupsplanlegging fremover. Deler selvfølgelig med dere fremover, så får dere bare si ifra når det blir for mye bryllup! Haha.Vil ha en sånn type kjole som denne, liker det enkelt, men flott. Hvis dere skjønner hva jeg mener?:)
Vil ha langt slør, og kanskje litt ekstra øverst på kjolen. Tiden vil vise hva jeg velger <3
Tar gjerne i mot tips av dere?:)

Fant et kjempe kult lokalet her i Oslo, det var litt spesielt. Vi liker jo det som er litt annet enn kanskje andre ville valgt! Viktigst er at vi liker det tenker jeg:) Er jo ikke sikkert det blir dette lokalet da, men her skal dere få en titt.Er det ikke nydelig? Jeg elsker det, litt ridderstil. Vi falt for dette med en gang begge to, så da er det vel bare og spare da ;)

Hvis noen har noe tips til bryllupsplanlegging eller budsjett så si gjerne ifra <3Ha en flott kveld videre alle fine <3

 

#bryllup #planlegging #budsjett #lokale #kjole #familie #foreldre #mamma

Drømmen er Italia

 • 23.06.2017 - 12:01

Tenkte jeg skulle ha et innlegg om hvor jeg drømmer om og dra! Det er Italia. Jeg fant fort ut at jeg ikke er noe sydenmenneske, liker og oppleve kultur og historie. Så neste sted jeg vil dra til er helt klart Italia. Fant en side der det sto en del informasjon, så tenkte jeg ville dele det med dere.

Bildene er funnet på google, og tekstene er lånt fra ferietur.no

 Italia er et land for beskuelse, opplevelser, avslapping og ferie. Italia er landet du kan besøke om og om igjen. Her finnes så mye av attraksjoner, museer, gallerier, badestrender,  aktiviteter, og atmosfære at du kan bruke både dager og uker uten å ha klart å oppleve alt. Italia har et enormt utvalg av det meste også når det gjelder hoteller, restauranter, foretninger og luksus. Her kan du leve livets glade dager. 

Italia er en av Europas største turistattraksjoner og dette er lett å forstå når man besøker Roma, Milano, Firenze, Venezia eller et av landets sportssteder og ser hva disse byene- og områdene kan tilby. Besøker du Firenze blir du presentert en solid dose med kunst, kultur og historie. Reiser du til den unike byen Pompeii får du mange fascinerende svar på hvordan menneskene hadde det i begynnelsen av vår tidsregning.

Velger du en opplevelse i de italienske alper møter du et velorganisert system for turister.  Her har du alle muligheter både sommer - og vinter i bl.a. Parco Nazionale d´Abruzzo og fjellmassivene i Calabria. Italia har mange fine og kjente skianlegg som bl.a. Cortina D´Ampezzo, Madonna di Campiglio, San Martino di Castrozza, Canazei,  Courmayeur i Valle d´Aosta, Mont Blanc ogMatterhorn. Her er skisesongen fra desember til begynnelsen av april mens du på de to sistnevnte kan oppleve skiaktiviteter hele året.  

Sommertid er ikke noe unntak for mulige aktiviteter i Italia. Her finnes sol- og varme i stort monn. I Italia kan du drive alle former for vannaktiviteter du kan svømme, snorkle, dykke eller du kan seile og drive med vindsurfing. Hvorfor ikke ta en seiltur på den fine Gardasjøen? Liker du ikke dette har du mange muligheter for å oppleve landet på mange andre måter. Du kan sykle i naturskjønne omgivelser eller du kan dra på shopping i en storby.  Uansett hva du finner på så er du garantert en fin ferietur i Italia

 

 

Stedet jeg har lyst og dra til i Italia er Venezia, Ser så utrolig fint ut der! Håper jeg og Eirik kan få muligheten til og dra dit en gang. Det er drømmen <3  

Har dere et sted dere drømmer om og dra til?Ser det ikke bare helt nydelig ut der? :)

 

Hvem har ikke drømt om å "flyte" på en av Venezia's kanaler i en gondol en stille sen kveld i solnedgangen. Dette kan du oppleve dersom du besøker denne fantastiske byen. Venezia er hovedstaden i regionen Veneto og provinsen Venezia, og er en unik by som er bygd på 117 små øyer med et stort antall vannkanaler.

Venezia er ikke av de største byene og har bare ca. 60' innbyggere. Selv om byen er lite finner i overkant av 12 millioner turister veien hit hvert eneste år. Venezia er som andre italienske byer meget fascinerende. Her er det mange opplevelser som venter. Venezia har over 4 mil med kanaler hvor Canal Grande er den mest kjente, og svinger seg gjennom byen omkrabset av byens mange attraksjoner. Det er totalt 180 kanaler i Venezia og de fleste har en bredde på mellom 2-4 meter. Byen er bundet sammen av ikke mindre enn 400 broer, som sammen med kanalene danner et fantastisk skue. Byen Venezia er en av de vakreste, rikeste og mest særpregede kunst- og turistbyer i hele verden. Her opplever du kanalene, broene og den amle bydelen som er bevart helt uforandret. Du finner kvarterene som går mellom kanalene oppdelt i små og trange gater kun med plass for fotgjengere.  

Venezia har over 100 flott dekorerte kirker som eksempelvis Santa Maria della Salute som er et av barokkens mesterverk, og Markuskirken som opprinnelig var en treskipet basilika fra 800-tallet. Du finner severdigheter som Piazza San Marco ( Markus-plassen), Piazzetta San Mardco, Galleria Internazionale d´ Arte Modern fra 1897, rytterstatuen utenfor kirken Santi Giovanni e Paolo som er Andrea del Verrocchios minnesmerke over condottieren Bartolomeo Collenoni. Liker du shopping kan du i Venezia finne alt fra antikviteter, smykker, moter og sko. De mest eksklusive forretningene finner du ved Mercerie Calle Vallareso, Calle Frezzeria og Calle Largo 22 Marzso. Ellers er byen full av små koselige forrretninger hvor du virkelig kan gjøre mange funn.
Håper dere likte innlegget, og fikk litt informasjon om nydelige Italia <3
 

Ha en flott dag videre alle fine <3 

#reise #familie #foreldre #italia #kjærester #kjærestetur #mamma #venezia

De gikk amok!

 • 22.06.2017 - 21:54

Hei alle fine <3

I dag har virkelig dagen gått fort, plutselig var det kvelden. Så bloggen har blitt nedprioritert i dag, har ikke hatt tid dessverre. Barna gikk virkelig amok på leketøysbutikken i dag, visste ikke hvor de skulle gjøre av seg! Hehe. De klarte og finne noe til slutt, vitenskapssett på Trym Marius og dinosaur på Runa :)

Endelig fikk Trym Marius kjøpt seg fisk til akvariumet sitt, han var så stolt :) Nå er det snart sengetid på oss her, orker ikke sitte oppe lenge når vi har de små hjemme. Trym Marius skal ned på skolen i morgen , så han får sett og hilst på læreren sin. Så blir spennende for både han og oss:)

Natta alle sammen! Sov godt når den tid kommer <3

Familien er komplett igjen!

 • 22.06.2017 - 08:55

Hei alle fine <3

Var så sinnsykt godt og se barna igjen, endelig er de hjemme igjen! <3 Er så tomt når de ikke er hjemme, er liksom ikke det samme her da. Victoria er jo hjemme hele tiden, men hun er jo ungdom nå. Så da er ikke mamma like spennende.. Haha. Det var to glade barn som sprang inn døra her i går, og en veldig stolt 4 åring <3 De var ikke her før klokken var 19:00, så ble en sen bursdagsfeiring. Men det gjør jo ikke noe, det er jo ferie! :) Så vi spiste en deilig glutenfri sjokolade kake med salt karamell, oppskrift finner du HER. Runa hadde fått krone i barnehagen, så den måtte hun jo sitte med selvfølgelig:) 

Gavene falt også i smak, så Runa var kjempe fornøyd med alt. Hun ville prøve det meste med engang, men er jo sånn barn er. Veldig koselig når barna setter pris på det de får, og viser det så godt. Så lenge barna er fornøyd er jeg det også!

 Dette var det hun fikk av oss, og en sparkesykkel som jeg ikke har hentet enda :) Måtte jo ha ny barnehagesekk nå som hun er 4 år, og drikkeflaske til og ha i nye barnehagen.

 Måtte selvfølgelig teste de nye brillene sine, fine Runa <3 

 

I dag skal jeg og Trym Marius i dyrebutikken, han skal kjøpe seg fisk i dag. Han har spart alle bursdagspengene sine til dette, så en veldig spent gutt her. Kommer innlegg senere i dag med oppdatering om det. Dette er noe han virkelig har ønsket seg, og synes han har vært flink som har spart alle pengene sine. Er jo sånn de lærer verdien av penger, og faktisk måtte spare selv. Ha en flott dag i dag alle sammen <3

 

#familie #foreldre #barn #mamma #bursdag

Deilig salt karamell sjokoladekake, glutenfri <3

 • 21.06.2017 - 20:46

Hei alle fine! <3 

Runa har jo bursdag i dag så da måtte jeg jo bake kake, og det ble sjokoladekake! :)
Jeg elsker og bake, og teste ut nye oppskrifter. Så i dag ble det en konfektkake med salt karamell, og den var kjempe god! Så tenkte jeg måtte dele denne digge oppskriften med dere. 
Den falt i smak her i huset:)

 

Sjokoladekake i rund form str. 20 cm i diameter

Ingredienser: 
200 g Bremykt ( Kan bare byttes ut med laktose fritt smør)
200 g sukker
4 egg
250 g mel ( Her brukte jeg glutenfritt mel )
50 g kakao
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker 
1 ts natron
2 dl kefir

Fremgangsmåte:
Pisk Bremykt, sukker og vaniljesukker godt og luftig. Tilsett eggene. Gjerne plommene først. Ha deretter i det tørre (mel, kakao, bakepulver og natron) og kefir om hverandre.

Stekes i en bakepapirkledd form midt i ovnen på 180 grader i 1 time og 5 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn. Deretter sett sjokoladekaken til avkjøling.

Tilslutt, del kaken i to og ha sjokoladesmørkrem og blåbær i midten (Jeg delte kaken i tre og hadde salt karamell saus, isteden for blåbær)


Veldig kjekt med den kake deleren. Digger den! :)
 

Sjokoladesmørkrem
200 g smør
50 g kakao
500 g melis
2 ts vaniljesukker
1 dl kremfløte
1 ? 2 ss sterk kaffe (smak deg fram)

Du trenger også blåbær til midten av kaken samt toppen, og eventuelt pynting rundt kaken på fatet. (Eller salt karamell saus som jeg brukte)

Fremgangsmåte: 

Pisk alt godt sammen.

Fordel smørkremen i midten av kaken du allerede har delt i to. Fordel blåbær i kremen (Tove fylte opp med blåbær).

Dekk kaken med krem; både på sidene og toppen. Pynt som du ønsker med krem og blåbær.

Kremen blir stiv i kjøleskapet, men mykner raskt i romtemperatur.

Derfor er det lurt å ta det ut av kjøleskapet en stund før den skal serveres. Kaken er også saftigere når den er romtemperert.

Runa 4 år <3
mmm!! Kjempe godt :)

 

Lånt fra Norges beste bakst HER!

Anbefaler virkelig denne kaken, den var kjempe god! :)
Mine bilder som er brukt, så er kaken jeg har lagd dere ser. Ikke så flink på å pynte, men bake, det får jeg til! :)

#kake #glutenfritt #sjokoladekake #saltkaramell #glutenfri 

Hvor har tiden blitt av!

 • 21.06.2017 - 12:02

Nydelige Runa, i dag er du 4 år <3
Du er fortsatt min baby, selv om jeg vet du er stor jente nå. Du er minst og vil alltid være minst, så da blir du litt babyen min <3 Du er en jente som vet hva du vil, en bestemt ung dame er du. Du har sterke meninger, og du står ved de. Mamma elsker deg så høyt, og du har gjort denne familien komplett. Klarte ikke ta øynene fra deg da du kom til verden, og sånn er det fortsatt. Du er også en liten prinsesse, veldig glad i og pynte deg. Du elsker og synge og danse:)

EwZUpbZaiEU


Du har alltid vært glad i og tulle og le, du er min øyesten Runa <3 Og jeg gleder meg til du kommer hit i kveld, da blir det kake og gaver:)

Gratulere med dagen igjen jenta mi! <3
 

Måtte legge ved litt bilder fra du var mindre :)
Å her er du i dag, en stor jente har du blitt <3

#familie #barn #mamma #foreldre

 

Ikke døm meg!

 • 20.06.2017 - 21:19

Hei alle fine! <3

I morgen skal jeg gjøre noe jeg ikke trodde jeg turte, Og dette blir en stor forandring for min del! Håper virkelig det blir en positiv opplevelse for meg, og at jeg ikke kommer til og angre. Dette er noe jeg er nødt til og gjøre for min egen del, uansett om noen kanskje dømmer meg.

Har gått og vært i dårlig humør et par dager nå, og hatt store smerter. Det har vært pga dyrlegebesøket til Marley som jeg gruet meg til, og det jeg skal i morgen. Utrolig hvor mye man kan merke på kroppen hele tiden, psyken og det fysiske sitter virkelig sammen ja. Jo mer stressa og urolig jeg er, jo mer smerte kjenner jeg. Har bare hatt lyst og ligge helt i fred uten og prate med noen. Jeg har også vært sinnsykt høysensitiv de siste dagene, stakkars Eirik sier jeg.
Plutselig i går måtte jeg bare skru av tv og slå av lyset, orket ikke noe lys eller lyder. Sånn har jeg det en god del, veldig slitsomt og være så høysensitiv.
Så føler virkelig med Trym Marius som er et barn, og alt han må forholde seg til i løpet av en dag. Virkelig stolt av han ja, flotte sønnen min <3 Veldig glad jeg har en samboer som forstår mine behov og respekterer de, ikke alle som gjør det. Måtte bare få litt utløp for hvordan jeg har det nå, prøve og slappe av så godt jeg kan litt nå.
Bare lade opp til i morgen, og håpe jeg ikke trekker meg i siste liten!

I morgen kommer også de små hit, og jeg gleder meg så mye til det. Herregud og jeg savner de når de ikke er her med oss. Familien er liksom komplett når de er hjemme, og dagene flyr på en helt annen måte. Helt greit at det er slitsomt og være mamma, men for en gave det er <3
Kunne ikke vært noe annet enn en mamma, det er det største som har hendt meg <3 Heldige meg som får være mamma, og til tre flotte barn:) 

Ha en fin kveld videre alle sammen, og sov godt når den tid kommer! <3

 

#familie #mamma #foreldre #barn #helse #psykiskhelse

Dyrlegen med Marley i dag!

 • 20.06.2017 - 16:03

Hei alle fine <3

Marley har ikke vært helt i form, og jeg blir veldig bekymret når ting ikke er som det skal. Han er jo familie, og selvfølgelig bekymrer man seg. Så i dag var vi hos dyrlegen med Marley, og han var så flink. Vi fikk tips av Camilla (oppdretter) og dra på Sørum og Fet Vetrinærkontor, og der var de kjempe dyktige.
Vi fikk veldig bra forklaring på alt, og Marley fikk tipp topp behandling. Marley har fått en liten infeksjon i ørene sine, så da er det ørerens i 10 dager.
Veldig glad for at vi fikk sjekket det, ikke noe godt og gå med det. Er jo vi som eiere som har ansvar for at de får sjekket alt, og får behandling når de trenger det. Bedre og sjekke en gang for mye, enn en gang for lite, synes jeg! Man ville jo gått til legen hvis det var noe selv? Ikke noe billig og ha hund, men det vet man jo før man får det. Vi har heldigvis forsikring på begge hundene, og det er veldig lurt og ha. Når det gjelder den ristingen på hodet hans kunne det være pga ørene. Fikk beskjed om og følge med på det, og bare komme tilbake hvis det var noe.

Vi var veldig fornøyd, og vi kommer til og dra dit fast med våres hunder hvis det er noe:)


Dette skal vi skylle ørene hans med, glad det ikke var noe alvorlig. Blir så redd for han, men er nok ikke noe godt og gå med øreverk :(


Haha her har han akkurat skylt ørene, så måtte riste seg litt da.
Søten min <3
Fineste bullegutten min <3

#hund #dyrlege #familie 

 

Love it!

 • 20.06.2017 - 12:05

Annonse


Hei alle fine <3 

Som de fleste har fått med seg har vi jo flyttet, og her er det jo postbokser som følger med leiligheten. Det vil si at vi ikke kunne bruke postkassen vi har fra før. Vi hadde på en post it lapp i starten, Å det så ikke så bra ut! Haha.
Postkassene her er heller ikke så fine, litt slitte kan man si. Så tenkte at da måtte vi få pyntet den litt, så da ble det nytt postkasseskilt  :) Så da ble det postkasse skilt fra Telemark skilt, det finner dere HER

Dette valgte vi da, og tok med nei til reklame også. Hoper seg så fort opp med all den reklamen, orker ikke det.

Kjapp leveranse og god service, så anbefales og bruke Telemark skilt.

Fikk god plass til oss alle sammen også, ble litt bedre på postkassen vår nå:)Ha en fin dag videre alle sammen:)

 

#postkasse #skilt #familie #foreldre #sponset 

UKEN SOM GIKK #10

 • 19.06.2017 - 17:21

Hei alle fine <3

 

Akkurat nå

Sitter jeg og skriver innlegg til alle mine fantastiske lesere! Jeg setter så utrolig mye pris på dere <3 


Ukens opptur

Når jeg og min kjære var på sommermarkedet på Jernbanetorget, det var veldig koselig. Digg og bare nyte sommeren litt, uten alle bekymringene hele tiden!

Ukens nedtur

MENSEN! Har så sinnsyke smerter da:( Så kroppen vil ikke samarbeide i det hele tatt:(

 

 Ukens opplevelse

Sommermarked da, og frisørtimen min i dag:) Vil komme innlegg og bilder av det i morgen, tenker jeg! :)
Ble kjempe fornøyd med håret <3


Veldig morsomt bilde! Trodde Eirik også var med på bildet, så lurte litt når jeg fikk opp bildene på mac´n! Haha.
 

 

Ukens sang

Kom og syng en sang, leke gjør vi dagen lang ;) Fått den på hjernen da! Hehe

xj7biAP5R-A


ukens innkjøp

Vannflasken jeg kjøpte meg, digger den. Å endelig drikker jeg mer vann, og det trengte jeg da jeg er litt dehydrert.


Digger den serien, skal definitivt kjøpe mer av den :)
 


  Ukens tanke

At min nydelige datter Runa blir 4 år nå den 21.06. Så stolt av mine nydelige barn <3

Ukens film/serie

Vi har sett en del på Grey´s igjen og Orange is the new black.


Ukens craving

Center sjokolade, og havregrøt :)


Denne ukens fokus

Hundene mine, skal til dyrlege med Marley i morgen. Håper alt er greit med han <3 Og barna når de kommer på onsdag, da skal Runa feires <3


Denne ukas utfordring

Den jævla ryggen min!:(


Dette gleder jeg meg til denne uka

Skal noe jeg både gleder meg og gruer meg til på Onsdag, det vil bli en stor forandring. Kan ikke si mer om det nå, men dere får vite det når det er gjennomført:)

Ukens mest leste blogginleggAngsten tok overhånd! HER

Føles som livmoren min revner!

 • 19.06.2017 - 09:15

3 av 4 uker er et smertehelvette for min del.. Da mener jeg dobbelt så mye smerter enn de jeg har til vanlig! Det begynner som regel et par dager før jeg skal ha mensen, og stopper ikke før ca fjerde dagen fra jeg har fått mensen.
Jeg blir kvalm og uvel, og det kjennes ut som livmoren min revner! Bare lyst og ligge inne i et mørkt rom for meg selv, og ikke prate med noen. Ikke rart man blir i dårlig humør når man har mensen når det er sånn. :(

Så er det eggløsning, og da har jeg enda sterkere smerter, og de varer lenge. Har smerter fra jeg er ferdig med mensen og til eggløsningen er over. Så det vil si jeg går med en del ekstra smerter pga dette. :( Blir så satt ut når det er sånn, er veldig kjipt og ha det sånn i tillegg til de smertene jeg har til vanlig.
Skulle virkelig ønske det var noe og gjøre med det, isteden for og gå på halvt hold. Ryggen blir også helt klikk når jeg har det, murrer hele tiden. 

Jeg var i en ulykke da jeg kjørte cross for 1 år siden, da fikk jeg en stor flenge i lysken som måtte sys. Etter det så får jeg betennelse i lysken ganske ofte, spesielt utsatt da jeg har eggløsning. Hjelper ikke akkurat på den betennelsen, er som når man får senebetennelse eller tannverk.
Kjennes akkurat sånn ut, bare at det sitter i lysken!

Å jeg må bare ha sjokolade eller is når jeg har mensen, blir så fysen på noe søtt. Hehe. Skulle trodd jeg hadde kommet i puberteten på nytt, får alltid kviser når jeg har det også.Noen andre som sliter med menssmerter? 

Og hva gjør dere for og lindre det?

Noen som kjenner seg igjen?

#smerte #kvinner #foreldre #mamma 

Kan ikke bare sitte på ræva!

 • 18.06.2017 - 17:42

Hei alle fine <3 

Sitte i en sofa og se på serie hele dagen, det funker ikke i lengden. Man blir slapp mer trøtt og mindre energi, det føler jeg da! Å dagene bare flyr, uten at man egentlig har gjort en dritt. Er jo ikke sånn jeg vil ha det, jeg vil stå opp om morgenen og få noe ut av dagen. Bare det og faktisk få frisk luft, ikke bare gå inn og ut av bilen. For det kan vel ikke kalles og gå tur kanskje, inn og ut av bilen? Hehe. Det er det jeg har gjort den siste tiden før vi flyttet til Oslo, men nå går jeg mye mer. Det er så digg når jeg har kommet meg ut av døra, føler jeg klarer og mestre mer en jeg har gjort. I går gikk jeg og Eirik den turen vi pleier og gå med hundene, og vi prøvde og leite etter en trapp og ta intervaller i. På slutten av turen fant vi endelig en trapp uten masse folk, det var så digg selv om vi var veldig slitne etterpå:) Er en del trapper her på Veitvet, spesielt nede på skolen her. Jeg er litt pinglete så jeg tørr ikke når det er mange folk, og her rundt er det masse folk.
Tror skolen er en møteplass for en del voksne og barn. I går spilte de fotball, grillet osv. Veldig koselig når vi går runden våres med hundene, alle koser seg og samles. Akkurat sånn det skal være synes jeg, godt og se et sånn samhold.Nesten tre minutter holdt for min del, men er jo bare og øke senere! :)
 <3I morgen kommer dagen til og fly avgårde, skal til lege og frisøren.
Vi må også ta med Marley til dyrlegen, gruer meg veldig til det:( Er noe som ikke stemmer med han, og det er så vondt:( Kommer tilbake med mer om det i morgen!


Elsker disse så masse, nydelige hundene mine <3
 


Se så fine de er <3
 

I dag har vi fått ryddet hele boden, og gjort en del her inne også. Deilig med alt som er gjort, fikk også flyttet pulten min inn på soverommet fra stuen. Liker meg bare bedre og bedre her i leiligheten, og det er en god følelse. Gleder meg så utrolig masse til barna kommer på onsdag, og da har også Runa bursdag <3 Babyen min fyller 4 år, veldig rar følelse. Vet jo veldig godt at hun ikke er en baby, men fortsatt minste mann i familien. 

Nå skal vi lage kylling til middag, det er Victoria sin yndlingsmat:) Så vente på at Victoria og venninnen hennes Julie kommer hjem, er så glad for at Victoria har gode venner her i Oslo. Å så koselig når hun har de med hjem, veldig fine ungdommer <3 


Ha en flott søndag:)

#familie #foreldre #oslo #veitvet #livsstilsblogger 

Vil helst bare gi alle penger!

 • 17.06.2017 - 17:07 

Herregud for en deilig dag, sol og kjempe varmt. Vi kom oss til slutt ut av døra, jeg brukte bare tre timer! Hehe. Heldigvis har jeg en tålmodig kjæreste, ikke alltid jeg er like kjapp da. Prøvde vel 4 forskjellige plagg før jeg bestemte meg.. Ikke alltid like lett. I dag var det sommer-marked nede på Jernbanetorget, så mye fint og se på.Ser det ikke koselig ut? :)

Vi gikk forbi en dame som ville ha penger, en rusmisbruker. Jeg får så vondt av de! :( Vil helst gi alle penger og mat osv, jeg går aldri med kontanter så fikk ikke gitt henne noe. Eirik sa det til meg, at jeg hadde sikkert vært helt blakk hvis jeg hadde gått med kontanter i oslo. Er bare sånn jeg er, vil helst hjelpe alle <3
Var veldig masse folk der nede i dag, fikk en god sommerfølelse der vi gikk selv om jeg tenkte på den damen. 

Alltid kvifult og komme seg ut døra, men veldig deilig når man har klart det. Victoria fikk seg en ny shorts også, så da ble hun fornøyd. Eirik og jeg kjøpte oss en deilig Italiensk is, og frappe med karamel på Starbucks. Herregud så digg den isen var, nå elsker jo jeg is da! Hehe.
Nå har vi kommet hjem igjen etter noen timer i sentrum, så da skal vi grille og kose oss:) Den er så sinnsykt god:)Hva skal dere i kveld? 

Ha en flott lørdag videre <3

 

#oslo #jernbanetorget #sommermarkedet #familie #foreldre #mamma  #livsstilsblogger #kjærlighet

Angsten tok overhånd

 • 17.06.2017 - 12:34Hei alle fine <3 

Svar på spørsmålsrunden!

Jeg skulle jo svare på disse spørsmålene på en vlogg, men sånn ble det ikke. Angsten min er så fremtredende om dagen, at jeg klarte det ikke.
Jeg og Eirik svarte på alt i en vlogg, men jeg slettet det igjen siden jeg ikke ble fornøyd. Jeg skal prøve og forklare hvordan jeg føler det på en vlogg når jeg er klar for det. Så beklager så masse til dere alle sammen for at jeg ikke klarte det:( Valgte og skrive ned svarene så dere slipper og vente så lenge, håper det går bra for dere!

 

Jeg kjører en runde til med spørsmål, så bare spørre om hva dere vil under her. Svarer så godt jeg kan på det dere spørr om <3 

 

Kan du fortelle litt om forholdet ditt til svigers (Marna og Ørjan)?

Vi har et godt forhold :)

Hva var hovedgrunnen til at dere valgte å flytte til Oslo?

Miljøskifte og bedre behandlingstilbud. Komme nærmere det jeg vil gjøre i fremtiden min, jobbe med rus og andre som har opplevd mye av det jeg har.
Viktigst av alt, jeg gjorde det for den eldste datteren min.

Hvor shopper du helst klær?

Shopper litt forskjellig steder, men veldig glad i Vero Moda og Nelly.

Hva liker du best å gjøre hvis du skal slappe helt av?

Jeg slapper nesten aldri helt av, det er noe jeg virkelig jobber med! Jeg er på vakt hele tiden, og klarer ikke roe ned kroppen min. Jeg slapper av på et vis når alle barna er hjemme, eller når jeg spiller poker. Nå har jeg ikke spilt poker på veldig lenge, så kanskje på tide og begynne igjen!

Hvor stor er leiligheten?

Den er 70 kvm, tre soverom, også har vi en stor balkong. :) Kan se mer av den HER!Har du noe kontakt med moren din nå? Og hvordan reagerer hun på videoen du ble intervjuet i ang barndommen din ?

Nei har ikke det, vil ikke utdype noe mer om det nå.Skal du jobbe i Oslo?

Jeg skal først og fremst jobbe med bloggen min. Prøve og få til og være med mer fysisk og hjelpe. Spesielt angående hjertesakene mine, det vil si Gateteam Oslo og de som har opplevd overgrep og omsorgssvikt i barndommen. Alle de flotte løvetannbarna <3
Jeg er desverre ikke frisk nok til og være i en fulltidsjobb, pga ptsd min og ryggen.Kunne du laget en sminkevideo?


Nei dessverre, det er nok ikke noe jeg kommer til og gjøre.


Hvilken utdannelse har du og hva jobber du med?

Jeg har tatt barn og ungdom, men mangler eksamen der. Jeg er ikke i noe jobb nå, men har jobbet i helsevesenet siden jeg var 17 år. Det vil si innen rus, demens og psykiatri.Hvor lenge har du og Eirik vært kjærester?

10 måneder har vi vært sammen, men kjent hverandre i mange år. Vi har det veldig bra sammen <3Hva syns Eirik om å bli "kastet" inn i farsrollen og familielivet generelt? Ser ut som han takler det veldig godt :)

Det var jo selvfølgelig skummelt og noe helt nytt for han, men han har taklet det veldig fint. Jeg er veldig stolt av han, han er kjempe flink med barna her.
Barna er veldig glad i Eirik, og han er veldig glad i de <3 Men er jo ingen enkel sak og oppdra tre barn, og det tror jeg det ikke er for noe! HeheSyns du er veldig tøff som var med på den videon hvor du fortalte om barndommen din, var det enkelt å takke ja til å være med eller måtte du gå noen runder med deg selv?

Tusen takk for det <3 Var ingen enkel sak, og ja måtte ta en del runder med meg selv. Jeg er glad for det nå at jeg ble med på det, men var veldig nervøs før jeg skulle dit. Men det gikk jo bra, men liker ikke og se meg selv på kamera. Jeg er veldig flink til og dømme meg selv, og kritisere det jeg selv gjør. Blir liksom aldri fornøyd, men det må jeg bare jobbe med da det ikke skal være sånn.Har lest på bloggen din (eller så var det i videoen hvor du ble intervjuet) at du ikke lenger har kontakt med moren din, men at barna dine har det i og med at du vil de skal kunne ha kontakt bestemoren sin hvis jeg forstod det riktig. Men hvordan løser du dette? Er du med barna mens de er med moren din, eller lar du de være alene med hun? og hvor ofte møter de hun? Klem <3

Dette er noe jeg ikke ønsker og svare på, da det ikke bare har med meg og gjøre.
Håper du skjønner det <3
Klem tilbake til deg <3 

Doggie Bag

 • 16.06.2017 - 19:31

Dagen i dag har bare flydd avgårde, plutselig var det kvelden. Vi har vasket og ordnet her hjemme før helgen, og det er så digg og ha det ryddig og rent.
Legeturen gikk kjempe fint, han var en grei og rolig lege. Første inntrykket var bra, han tok tak i det jeg spurte om med en gang.

Fått handlet et par bursdagsgaver til Runa også, tenk at babyen min blir 4 år om noen dager.
Alle barna begynner og bli så store nå, hvor har tiden blitt av? 

I dag kom pakken til mine kjære 4-beinte i posten, de får det hver måned. Doggie bag er jo genialt, de får jo så mye fint der.
Så da var det to glade hunder her i dag:) 
 

Lovte jo noen bilder av rommet etter vi omøblerte her hjemme, nå har jo vi det minste rommet her hjemme. Eneste rommet jeg ikke har vist dere er jo Victoria sitt. Men det var hennes ønske. Jeg respekterer selvfølgelig det <3


Men her er et par bilder vertfall av våres rom, er nok noe vi skal forandre siden.
 


:)

 

Ha en fin kveld videre alle fine <3

 

Calendar Girl

 • 16.06.2017 - 13:01

Hei alle fine <3

 

Dagen her startet med og lese en bok og spise frokost som jeg sa jeg skulle prøve, var litt styr først bare! Hehe. Endelig fikk jeg fortsatt med den andre boken i serien Calendar Girl. Hadde startet på den for en god stund siden da. Veldig lenge siden jeg har satt meg ned og lest, må si det var en god følelse.
Etter jeg hadde tatt det litt med ro så startet helgevasken her, men snart ferdig med det nå. Er jo så deilig og ha så liten plass og vaske, digg når det ikke tar så lang tid.
Nå skal jeg en tur til den nye fastlegen min, blir spennende og se hvordan han er. 

Hvis noen vet om noen som setter på vipper, negler eller extensions, så si i fra? Helst ikke så dyrt, og kan gjerne reklamere om det på bloggen min <3


Ha en fin dag videre, så kommer det innlegg senere i dag <3Veldig bra bok, anbefales virkelig:)

#familie #foreldre #mamma 

Gråter

 • 15.06.2017 - 18:03

Hei alle fine <3Har det ikke helt greit om dagen, føler meg så trist. Har en vond følelse innvendig, og jeg vet ikke hvordan jeg skal få den vekk...
Jeg finner stadig nye ting jeg vil forandre og ikke er fornøyd med. :( Er jo bare helt teit, og sånn vil jeg ikke ha det. Jeg leter en del etter ting som kan hjelpe på humøret mitt og psyken min. Kom over noe på en blogg jeg følger, tenkte jeg skulle teste ut det.
Når jeg står opp om morgenen ser jeg alltid på telefonen først, blar gjennom alle sosiale medier. Det skal jeg prøve og kutte ut nå, og begynne og spise frokost også. Når jeg spiser frokost skal jeg heller lese en bok og faktisk slappe helt av. Tenker man må prøve det meste! Jeg vil ikke gå igjennom livet deprimert, og bare gråte.
Har grått en del i det siste, og jeg skjønner ikke alltid av hva en gang.. :(
Vil bare like meg selv og være fornøyd med livet, er det så mye og ønske? 

I dag så har vi vært ute og gått tur med hundene, her må de jo ha en lang tur hver dag. Holder ikke bare og ut og lufte de i 5 minutter så de får tisset. Er veldig godt når man har kommet seg ut av døra, og det er så deilig og gå tur her på Veitvet. Liker meg faktisk veldig godt her, og det er et veldig koselig og fint område. Runden vi går tar ca 45 min, så veldig fin tur. 

 Flinke gutten min <3
 Emmi vil helst bestemme! Hehe
 Utsikten fra balkongen våres, det er jo så fint her! :)
 Trives godt her ja :)Ha en fin dag videre <3

#familie #hund #tur #veitvet #oslo #sol #sommer 

Han ble nesten kvalt!

 • 14.06.2017 - 20:42

Hei alle fine <3I dag har vi jo vært i Sverige og handlet, fikk så mye for pengene! Handlet masse mat, og litt godis da :)
De hadde så mye glutenfritt, så da fikk vi med oss en del! De har så lite utvalg her i Norge, og det er så sinnsykt dyrt. Er veldig digg og ha fryseren full av mat, og å slippe og tenke på det på en stund. Veldig sliten og vondt nå, men vel verdt det! Så her blir det natta tidlig, så håper jeg formen er bedre i morgen. Hadde veldig lite søvn i natt også! 

Har vært veldig redd for Marley. Bare tre dager siden var jeg sikker på at Marley skulle dø. Han hadde tydeligvis fått i seg noe på gulvet her, en perle eller noe. Han sto plutselig helt rart og ikke fikk puste, så jeg snudde han opp ned og stakk fingeren i halsen på han. Heldigvis kastet han opp og det gikk bra, men jeg er jo livredd nå da.
Jeg står opp om natten for og høre at han puster, jeg er så redd for og miste han!
Er jo ikke lenge siden det som skjedde med Emmi heller, så blitt veldig overbeskyttende med de begge to.

Har en del angst om dagen også, så gjør det ikke så mye bedre da.
Resten av denne uken skal jeg bare nyte med Eirik, Victoria og hundene. Prøve og gjøre noen positive fine ting fremover.Legger ved noen bilder av dagen i dag <3
 Fineste Marley min <3

 MC mat, og i dag smakte det godt! ;)

 My man <3

 Ble en del mat da! Vi er fornøyde :)

 Elsker frappe, det så godt med karamel smak.Hva har dere gjort i dag da?

#familie #sverige #shopping #harryhandel #foreldre

Dagen i bilder!

 • 13.06.2017 - 21:58

Hei alle fine <3I dag har vi jo utforsket Veitvet, og det er så fint rundt her. Vi klarte jo og gå feil så vi havnet på Linderud! Hehe. Veldig glad for det faktisk, for fant jo ut at det var rett ved blokka våres.

Det var så fin tur og vi fikk sett masse, veldig mye til barna rundt her. Nå har vi akkurat kommet hjem fra Linderud sentret, da vi fant ut at vi skulle ta en tur dit i stad.

Har en serie som jeg elsker fra Kitch´n, og da hadde svigermor handlet to kopper til oss i den serien. Er de ikke fine?
Jeg synes de er drit fine <3Dagen i dag har vært kjempe fin, og vi har blitt bedre kjent her vi bor. Legger ved bilder av dagen våres, så får dere sett litt av Veitvet.

I morgen går turen til Sverige for og handle mat. Så da blir det nok en del bilder i morgen, det blir kos! 

 Dette er der vi går for og komme til skolen til barna, veien fra oss.

 Kjekke kjæresten min og Emmi <3 

 En av lekeplassene vi gikk forbi, det var flere steder for barna.

 Her kan vi trene hehe;)

 Den her kommer Trym Marius til og elske, han har mast så mye om trehytte.

 
Her er skolen som både Trym Marius og Victoria skal gå på, ny for to år siden.Så hva synes dere om Veitvet?

Gjort noe gøy i dag?Ha en fin kveld videre, her er det en episode av Orange is the new Black og natta.

 

#familie #foreldre #veitvet #oslo #mamma #livsstilsblogg #hund 

Sjekke ut Veitvet

 • 13.06.2017 - 12:15

Hei alle fine <3

I dag skal vi endelig få utforsket Veitvet, greit og sjekke ut litt her vi skal bo. Det har vi ikke rukket og gjort ordentlig enda, så blir koselig. Heldig med været foreløpig også, så da er det bare og ta med hundene og bevege seg ut:) Skal selvfølgelig ta med kamera ut og ta masse bilder, så dere også får se. 

Klarte og få vridd meg på et vis før i dag, så fått en kink i nakken:( Typisk at det skal skje nå, da vi endelig kan senke skuldrene her hjemme. Håper det bare gir seg så jeg slipper kiropraktor i dag.

Ha en flott dag alle sammen <3

 

#familie #foreldre #oslo #mamma #livsstilsblogg

Så stolt!

 • 12.06.2017 - 22:22

Hei alle fine <3 


I dag har det virkelig gått i ett, og jeg kom hjem igjen først nå. Som jeg sa tidligere så skulle jeg på sommerfest i barnehagen, og det var jo på Nesbyen.
Turen oppover var kjempe koselig, jeg og Trym Marius koste oss masse. Mamma og sønn tid, og det trengte vi <3 Sommerfesten gikk kjempe bra, og jeg var kjempe stolt, kan man trygt si <3 Trym Marius pleier ikke og ville være med og opptre, men i dag gjorde han det. Jeg hadde en liten prat med han og forklarte han litt. Jeg sa jeg skulle filme han, så han kunne se tilbake på det senere. Han stelte seg skolerett og smilte fra øre til øre, tror nok både jeg og han var like stolte <3 Uansett om jeg er kjempe sliten nå, så er jeg utrolig glad for at jeg dro på den sommerfesten.

Heldigvis skulle jeg hente svigermor på Nesbyen, så hun kjørte hele veien hjem til Oslo. Hadde ikke hun kjørt måtte jeg nok ha blitt på Nesbyen til i morgen! Sånn er det når ryggen bestemmer og ikke jeg! Hehe.

Beklager for at jeg ikke har fått svart på den spørsmålsrunden, men det har vært alt for masse nå. Så har ikke fått prioritert det da, heller prioritert barna.
Men det kommer i løpet av uken! Har litt bedre tid nå.

Ha en flott kveld videre :)Nydelige Runa <3En veldig stolt gutt <3

#familie #foreldre #mamma #barn #barnehage #sommer

UKEN SOM GIKK #9

 • 12.06.2017 - 10:27

 

Hei alle fine <3

 

Akkurat nå

Stresser jeg og prøver og få ting ferdig, da jeg skal bort i morgen.


Ukens opptur

Endelig begynner og bli ferdig her i leiligheten, og jeg trives faktisk godt:) Viktigst av alt er at barna storkoser seg her og det så vi godt i helgen <3


 Ukens nedtur

Må være at når både jeg og Eirik er slitne så er ikke det noe bra kombinasjon, så vært litt diskusjon. Merker at det har gått veldig i ett nå, og ikke vært så mye tid til avslapning. Heldigvis ordner vi alltid opp, bare kjipt når det står på. Krysser fingrene for at denne uken blir bedre, og at vi kan utforske Veitvet!

 

 Ukens opplevelse

Å se barna kose seg så masse her hjemme <3 Var veldig spent på det, og om de klarte og roe seg ned her. Å selvfølgelig at Victoria hadde et bra første inntrykk av skolen, hun har vært en del der. Hun har også fått seg noen venner på skolen allerede <3 Heldige meg som har tre så flotte barn og elske <3

 

Ukens sang

Har gått i HitsHitsHits listen på spotify nå ;)ukens innkjøp

Siste rest til rommet til barna. En sengetunell og sengehimmel, kjøpt på IKEA.

 

  Ukens tanke

Nå må ting roe seg ned rundt oss, så vi får utforsket litt rundt. Å ha litt kvalitetstid sammen, og det gjelder hele familien.Ukens film/serie

Orange is the new black selvfølgelig, super fornøyd med at den har startet igjen! :)
 


Ukens craving

Protein rundstykker, laget min egen lille vri.Denne ukens fokus

Forholdet mitt med Eirik, passe på og ta vare på hverandre opp i alt <3
Og sommerfesten til de små i Nesbyen i morgen. Trym Marius er her fortsatt, han ble en ekstra natt. Så fikk han litt alenetid og en fri dag fra barnehagen, så han sitter på med meg i morgen til Nesbyen. Så i morgen skal jeg frem og tilbake på samme dag, gruer meg til det da jeg har vondt i ryggen.
Men jeg gleder meg masse til og være med barna på sommerfesten, det blir stas!:) Denne ukas utfordring

Små steg, og tenk at du er bra nok som du er <3Dette gleder jeg meg til denne uka

Sommerfesten med barna i morgen. Og sverige tur på onsdag, må få handlet litt billig, så vi sparer der vi kan spare. Da skal svigermor være med også, hun skal sitte på med meg fra Nesbyen i morgen. Hun skal komme og få sett leiligheten og være et par dager! :)

 

I morgen kommer det til og gå i ett, så dette innlegget har jeg skrevet på forhånd. Det vil si søndag kveld. Nå skal jeg og Eirik sette oss og svare på spørsmålsrunden, hvertfall prøve da jeg har lovd videoblogg. Jeg synes jo fortsatt det er kjempe kleint og filme meg selv hehe, men må bare fortsette og utfordre meg selv der!Ha en flott mandag alle fine <3

 

Fibromyalgi helvette!

 • 11.06.2017 - 16:21

Jeg kom over dette på facebook, det var en blogg som hadde oversatt dette fra en engelsk side. Dette var virkelig noe som traff meg skikkelig, jeg kjente meg så godt igjen. Jeg sliter mye med smerter 24 timer i døgnet, og ikke noe hjelper. Anbefaler og lese dette, spesielt for pårørende. 

1.
Du har begynt å oppleve smerter og tretthet mer enn før, men du er ikke helt sikker på hva som skjer med kroppen din annet enn at det gjør vondt  og at du føler en økende tretthet.
Du klarer å  holde jobb/skole  gjennom dagen, men du blir sliten, får økende smerter og vet at noe ikke er riktig 
- Du begynner å utforske hva som kan være galt.


2.
Du har mye smerter, noen ganger må du ta smertestillende, feks betennelsesdempende legemiddel eller noe du har fått utskrevet av din lege.
Ofte så hjelper det lite eller ingenting og du begynner å forstå  at dette er smerter som trolig ikke vil forsvinne med det første.
Du føler deg mye utmattet og har smerter hver dag,  men for det meste fortsetter du å prøve  å gå på jobb/skole.
Du prøver også innimellom å være sosial,  tilbringe tid med venner, familie og ha litt tid til kjekke ting. 


3.
Du har konstante smerter og du føler deg sliten hele tiden.
 Du begynner å lure på om du vil være i stand til å fungere normalt igjen.
Du klarer ikke å fungere som før, fordi du ikke lenger har den energien du en gang hadde.
 Du kommer hjem fra jobb og alt du klarer å gjøre er å hvile.
Du må  avslå alle invitasjoner fordi det er tomt for energi  og du må  hvile deg opp for å kunne  gå tilbake på jobb neste dag.
På dette stadiet begynner du å føle deg mer alene og mer ensom og de som ikke helt skjønner,  tenker kanskje at du klager litt mye.
Dette stadiet kan vare lenge, kanskje år.


4.
Du er i konstante smerter hele tiden og de gode dagene  er få og langt mellom.
Alle egenmeldingene er brukt opp og du må sykemelde deg.
Du blir liggende i sengen store deler av dagen.
Når du har en god dag, utnytter du det, og gjør så mye du kan.
Alt du ikke har fått gjort de siste ukene prøver du å ta igjen de gode dagene, selv om du  vet godt at du må betale for det i etterkant.
Ofte kan vennene dine lage  planer uten deg, de "vet" allerede dine "unnskyldninger" og er nesten sikre på at du ikke kan delta.
Derfor har de sluttet å invitere deg.
Familien din begynner å tro at du bruker fibromyalgi som en unnskyldning for ikke å gjøre ting, fordi på stadiene 1-3 var  du i stand til å gjøre mye av det du ikke kan gjøre lenger.
Andre kan tro du bruker sykdommen din som en unnskyldning og du kan føle deg alene, isolert, bekymret, emosjonell, trist.
Dette stadiet kan vare i årevis. 5.
Du har allerede blitt sykemeldt  eller har sluttet i  jobben din.
 Du tenker på fremtiden og stiller spørsmål angående ytelser fra NAV og hvor lang tid det tar å eventuelt få det til.
Du har hørt  mange historier om at folk blir nektet økonomisk bistand og at  prosessen tar år og allerede nå sliter du  med å få endene til å møtes.
Kanskje er du avhengig av å ha en person som tar vare på deg?
Du tilbringer mye av dagen i sengen selv om du fortsatt utnytter den "ene" gode dagen en gang i blant.
Du er sårbar, veldig sårbar og  du gråter mye.
Du føler deg som en fange i din egen kropp.
På denne tiden har du allerede forklart til vennene dine at det fortsatt føles bra å bli invitert, selv om du ikke alltid kan gå.
Det handler om følelsen av å være inkludert.
Du har funnet ut at de eneste som kan forholde seg til deg, er dem i lignende situasjoner. 6.
Du er eller går fortsatt å  venter på uførepensjon.
Du klarer ikke å jobbe. Fibromyalgi stjeler for mye av ditt liv.
De fleste  vennene dine er blitt mennesker i samme situasjon, altså som lever med fibromyalgi selv.
Alt du gjør tapper deg for dyrebar energi og enkle daglige oppgaver du tok for gitt i tidligere stadier, som å gå på toalettet, vaske håret, ta deg en dusj, kle på seg, knyte skoene, tar alt du har av krefter.
Du blir irritert av at håret eller klærne som berører huden din, fordi det gjør vondt.
Du har ikke energi eller lignende til å sminke deg før du går ut og sliter med å holde hus og hjem på egenhånd. 
Du har prøvd ut masse medisiner og har opplevd mye bivirkninger og har fremdeles mye smerter.
Du er fremdeles deg og har fremdeles interesser som du liker å gjøre. Det er viktig å huske på.  
Du prøver å holde deg oppdatert på nyheter om fibromyalgi, i håp om at de er nærmere å finne en kur.
De fleste av dine gamle venner ser du ikke så ofte lenger. De er aktiv med sitt og du må hvile mye.
Det er lett å føle seg overveldet på dette stadiet. 
Ting hoper seg opp rundt deg: regninger, vaskerom, oppvask.
Du gjør litt hver dag, du presser deg selv slik at du ikke føler at dagen din var bortkastet i sengen.
Du føler deg skyldig og har ofte dårlig samvittighet over at du ikke  lenger tar din del i huset. Dine barn, ektefelle eller familie gjør mer ting for deg enn noensinne.
De prøver å gjøre alt det beste, men du føler deg fortsatt som en byrde.
Du sliter med hukommelsen,  klarer  ikke huske navn eller datoer og du mister ordene mens du prater.
Du vet mer om fibromyalgi på dette stadiet enn din egen lege og i utgangspunktet ler når du prøver en ny medisinering.
Du har ikke store forhåpningene, samtidig som du håper innerst inne likevel. 


 

 

tusentankeriord heter bloggen jeg fant dette på, anbefaler og ta en titt på den HER!

Oversatt fra  Long live health tips

Jeg er rett og slett drit stygg!

 • 11.06.2017 - 12:31

En rynke der ja, poser under øynene og blå som vanlig. Håret ser helt jævlig ut, og jeg får aldri til de bryna. Jeg har mannehender og neglene mine bare fliser seg opp. Jeg klarer ikke se meg i speilet og være fornøyd med noe, og det er ingen god følelse. Det blir bare verre og verre, og jeg føler meg bare helt jævlig! Jeg valgte og ta mange tattoveringer, bare for og dekke over mesteparten av kroppen min. Synes det ser bedre ut med kunstverk på kroppen, enn og faktisk se min egen kropp. De få gangene jeg skal prøve og pynte meg, går jeg konstant med en dårlig følelse. Det er så mange andre som jeg synes er kjempe pene, Og jeg klarer aldri og ordne meg sånn. Jeg føler meg bare mislykket og stygg. Dette er noe jeg har slitt med siden jeg var ungdom, og da utviklet jeg spiseforstyrrelse. På det verste veide jeg 45kg, og enda følte jeg meg ikke pen nok.

Mange tenker at man roper etter oppmerksomhet når man sier man er stygg, men tro meg, det ligger som regel noe annet bak det.
Jeg begynte og føle det sånn pga min oppvekst, og overgrepet jeg opplevde. Jeg har aldri vært den som har sagt hva jeg føler, og sånn er jeg egentlig enda. Eneste stedet jeg klarer og utrykke dette, er her på bloggen. Bloggen har gitt meg så masse, og jeg setter pris på alle dere som leser bloggen min <3 Er veldig glad for at jeg startet med og blogge, det kan jeg takke Eirik for. Det var han som motiverte meg til og starte, jeg hadde ikke noe tro på det selv. Hvorfor skulle liksom noen gidde og lese det jeg skrev? Det var mine tanker!

Jeg føler meg så skitten og stygg innvendig, og det er nok grunnen til at jeg aldri blir fornøyd. Sånn her skal det jo ikke være, man skal være fornøyd med seg selv. Bare ikke like lett og gjennomføre alt hele tiden, lettere og hjelpe andre enn seg selv. Jeg forteller jo mine barn at de er like vakre utvendig som innvendig, og at de alltid skal være fornøyd med seg selv. Jeg vil jo aldri at de skal gå med den følelsen jeg selv går med, og jeg gjør alt for at de skal like seg selv. Håper jeg en dag kan se meg i speilet og smile, istedenfor og bare snu meg vekk.

Jeg anbefaler sterkt til dere som kjenner dere igjen og få hjelp tidlig, og ikke måtte sitte med alt når dere blir voksne! Er ikke riktig at man vil forandre så mye på seg selv hele tiden.<3

 

#selvtillit #skam #familie #oppvekst #foreldre 

House tour

 • 10.06.2017 - 14:07
Her får dere se leiligheten våres. Etter jeg filmet dette i går, har vi byttet soverom med de minste. Her forandrer ting seg fort hehe. Skal legge ut bildene av hvordan rommene ble også <3

Jeg sover her jeg mamma!

 • 10.06.2017 - 09:33

God morgen alle fine <3Her har det vært veldig lite søvn i natt, Runa hoster veldig og bil-trafikken suser i ørene mine. Jeg sliter mye med søvn som de fleste vet, og den biltrafikken gjør det ikke bedre. Lydene blir bare høyere og høyere, og mer irriterende. Jeg bruker flere timer på å sovne, mens barna sovner av den lyden! Hehe. Så i dag skal vi bytte rom, barna får det største rommet <3
Blir spennende og se hvordan denne dagen blir ,med to timer søvn på meg bare. Var veldig godt og få hjem de små, familien er liksom komplett når de er hjemme. I går ville Trym marius sove på gulvet inne hos oss, han var jo så søt der han lå og sov. Han er en fantastisk gutt med en utrolig personlighet. Mannen i mitt liv <3


Er han ikke søt <3
 

Var to slitne barn som kom hit i går, så tok litt tid for de og roe seg ned. Er to barnehager som er slått sammen nå, så er 40 barn i barnehagen dems. Det er store forandringer for de, og spesielt for Trym Marius. Så her skal vi bruke helgen på og slappe av og bare kose oss, viktig det også. Nå driver vi og bytter rom og klokken er 0700! Haha. Skal ikke stå på pågangsmot her i gården, små og store hjelper til.

Ha en fin dag <3

Jeg føler meg skitten hver dag!

 • 09.06.2017 - 18:44 

Jeg våkner opp med en følelse av skam hver eneste morgen, og jeg føler meg skitten.. Det er vondt, og det føles ikke noe godt. Bare det og skal være i godt humør hver dag, holde seg til det positive i livet. Det er ingen enkel oppgave! Det siste jeg opplever før jeg våkner nesten hver natt er å bli grovt misbrukt. Enda forventes det at jeg skal smile og være glad. Tenk positivt og tenk på alt godt du har i livet ditt, hører jeg. Å ja, jeg prøver på det, jeg prøver virkelig. Som regel klistrer jeg på meg et smil og later som ingenting, jeg sier heller ikke noe. Vil ikke være den som syter hele tiden, eller den som bare er negativ. På innsiden revner jeg mer og mer, og jeg føler på en tristhet som er helt jævlig. For barna og Eirik sin del holder jeg meg oppe, og later som alt er greit mesteparten av tiden. Ikke alltid like lett, noen dager er selvfølgelig verre enn andre. Jeg skal ikke la dette ta over livet mitt, han ødela meg en gang og skal faen ikke klare det igjen.

Jeg mistet alt som heter selvtillit, og noe form for positivitet for meg selv. Hvordan skal man bygge det opp igjen? Jeg dømmer meg selv så hardt hele tiden, blir ikke fornøyd med meg selv eller det jeg gjør.  Det er så slitsomt og hele tiden være kritisk til seg selv og alt rundt. Vil jo ikke at det skal være sånn, men vet heller ikke hva jeg skal gjøre får og få det vekk. Angsten min stiger mer og mer for hver dag som går, bare det og gå ut døra krever ekstremt mye av meg. Jeg skal være sjefen, ikke angsten, sier jeg til meg selv. Noen ganger funker det og noen ganger ikke, men sånn er det vel med det meste tror jeg.
Min tanke er at jeg må utfordre meg selv, og bare fortsette med det. Vil jo ikke bli sittende inne i denne leiligheten for alltid. Jeg jobber med det og mer får jeg ikke gjort.

Marerittene mine ødelgger så utrolig mye, det går utover helsen min også. Jeg ligger og spenner meg hele natten og er på vakt hele dagen, så ikke rart jeg har så store smerter. I tillegg kjenner jeg på fysiske smerter som jeg har opplevd før når marerittene oppstår. Det blir en ond sirkel av mareritt, angst og smerter i kroppen. Ikke rart folk går og ruser seg når man opplever sånt, bare det og døyve den vonde følelsen for bare en liten stund. Jeg vet med sikkerhet at bak mange rusmisbrukere ligger det en vond fortid, derfor har det blitt en hjertesak for min del. Nøkkelen er og finne noe annet som kan døyve den smerten enn rus, og det håper jeg at man kan finne. Jeg skal gjøre alt for og hjelpe andre som har opplevd det jeg har, unner ingen og gjenoppleve de vonde tingene, gang på gang! Vi som har opplevd det vonde, burde ikke være de som sitter igjen med all dritten!
Hilsen et løvetannbarn som er her hvis dere trenger det <3

Hvis noen har noe tips til meg angående å få det bedre, tar jeg de i mot med stor glede?Kompleks PTSD er ingen spøk, det er et helvette og leve med!

 

#angst #ptsd #overgrep #mareritt #psykiskhelse #rus

Endelig var dagen her!

 • 09.06.2017 - 14:27

Hei alle fine <3

I dag sov jeg faktisk til klokken var 10:30. Har hatt en veldig urolig natt. Godt og få sovet litt ekstra på morgenen, når marerittene står i kø på natten.
I dag kommer barna og skal være her i helgen, gleder meg masse <3 Prøve og få kost oss så godt vi kan, selv om det er dårlig vær. Man må bare gjøre det beste ut av det, og finne på ting inne. Eller så får vi ta på regntøy, vi er da vanntette! Hehe.

Endelig er dagen her, dagen da Orange is the new black sesong 5 kom ut!
Har gledet meg helt vilt til det skulle starte igjen, bare håper denne sesongen er bra. Har sett første episode nå.
-- Noen andre som ser på den serien, og har gledet seg?
Blir jo helt avhengig, de andre sesongene har jeg sett ferdig på kort tid. Denne helgen har vi barna her, så da er de første prioritert selvfølgelig. Blir nok og bruke litt lenger tid på denne da, men da varer gleden lenger da! Haha.

-- Noen planer i helgen?

Ha en flott helg alle sammen <3

 

#familie #helg #barn #mamma #livsstilsblogger  #foreldre

Må lære meg de T-banene

 • 08.06.2017 - 22:13

Hei alle fine <3

Dagen i dag har gått med til vasking av leiligheten, og få ordnet balkongen litt mer. De små kommer jo i morgen, og da er det greit at det er i orden her. Fått opp basseng på balkongen og fått montert grillen. JEG måtte montere grillen. Eirik er ikke så handy av seg, så den biten må jeg ta. Hehe. Vi fordeler oppgaver greit, bare litt anderledes enn mange andre kanskje. Det fungerer for oss, og det er vel viktigst?
Etter vi var ferdig med all vasking og rydding, gikk turen til Majorstua. Jeg skulle passe brødrene til Eirik, mens han var med pappaen sin til huset i Ski. Så jeg har kost meg med de i kveld, de var jo så snille, så ingen problem.
Når vi skulle ta T-banen hjem igjen, klarte vi og sette oss på feil. Vi måtte gå tilbake til majorstua, for så å sette oss på riktig igjen. Så nå skal jeg pugge det ruter nettet vet jeg! Haha.

Gleder meg så utrolig masse til Trym og Runa kommer i morgen. Siden ryggen min er så klikk om dagen, skal jeg holde senga til de kommer i morgen. Så jeg orker og gjøre mer når de først er her <3 Nå er det senga og Greys på meg og Eirik, må se litt før jeg skal sove.

Natta alle sammen <3

 

#foreldre #mamma #familie

Date night

 • 08.06.2017 - 09:56

En date trenger ikke være på en resturant, og heller ikke koste masse! Spesielt når man har barn, så er det ikke alltid lett og komme seg ut. Nå har jeg og Eirik faktisk hatt to dater på kort tid, det er jo helt utrolig. Hehe. Nå trengte vi virkelig og ha litt kjærestetid, da det ikke har vært rom for det på en god stund. Først var vi jo på latter og så på pappaen til Eirik, og det var kjempe gøy. I går så valgte vi og lage noe god mat sammen, og bare dekke på med det fine servise vi har. Vi har jo testa ut matkassen fra Godt Levert denne uken, og vi tok premium kassen pga gluten. Vi lagde en rett fra den i går med kylling, og deilig tilbehør. Også har vi testa ut et par eplemoster fra Lier Epler, vi drikker jo ikke alkohol så da må man ha noe annet til maten.

Victoria var på sommerball med skolen i går og sov hos en venninne, så vi hadde helt barnefri på daten. Vi hadde en kjempe koselig kveld med god mat, og Greys på sengen før det var natta.

Hva gjør dere når dere skal ha date?

 Veldig koselig synes jeg, kan gjøre det romantisk hjemme også <3

 Anbefaler virkelig denne, den var kjempe god til kylling.

 Veldig fornøyd med maten! :)

 

Ha en flott dag alle fine <3

#familie #foreldre #date #kjærester #middag #godtlevert

For en tur!

 • 07.06.2017 - 18:29

IKEA tur fra helvette..

Snakk om mye styr for og handle et par ting, 3 forskjellige IKEA måtte vi til, her på Furuset.
De har da to bygg for at de ikke har plass til alt, så må du til et annet sted for og hente på lageret. Har kommet frem til at jeg liker IKEA på Slependen MYE bedre hehe. Vi fikk handlet det vi skulle ha til slutt, så tror barna blir veldig glad når de kommer på fredag :)
Endelig fikk jeg kjøpt meg noe til og organisere sminke skuffen også, fornøyd med det.

Nå skal jeg og min kjære ha en date her hjemme, bli litt flinkere til sånt. Kan fint gjøre det litt spesielt hjemme også, trenger ikke ut og spise for og ha en date. Kommer oppdatering om daten senere.

Victoria er på sommerball på den nye skolen i dag, hun var kjempe fin <3

Ha en fin kveld alle fine, det skal vi prøve på også <3Lettere oppgitt type! Hehe, elsker IKEA da ;)Ble litt forskjellig! Dere får se mer når jeg har house-tour! :)#ikea #familie #date #kjærester #foreldre #mamma #livsstilsblogger #sminke

Spør om hva dere vil <3

 • 07.06.2017 - 12:03

Hei alle fine <3


Tenkte jeg skulle ha en ny spørsmåls runde, og da kan dere spørre om hva dere vil!
Så skal jeg svare så godt jeg kan, da blir det nok en videoblogg. Så bare fyr løs under her hvis dere lurer på noe!

Her går det i ett som vanlig, men koselig og innrede og ordne da. :) I dag går turen på IKEA for å ordne resten til barnerommet! Gleder meg til og få det ferdig:) Her regner det som bare det i dag, så da passer det med en IKEA tur.
Elsker den nye leiligheten, selv om den er veldig liten da. Blir godt og bli ferdig på balkongen her også, er den og barnerommet som er minst ferdig nå. Kommer et litt mer personlig innlegg denne uken, men krever en del og skrive de innleggene. Da har det bare blitt satt litt på vent, siden vi har hatt så mye med flyttingen nå.

Blir litt mer innlegg fremover nå, var godt og få nett igjen.

Ha en fin dag alle sammen <3 

UKEN SOM GIKK #8

 • 06.06.2017 - 23:20

Hei alle fine <3

Endelig har jeg internett igjen! Kan endelig blogge på dataen. Er ikke så god på den bloggingen på telefonen, men lover dere skal bli mer oppdatert igjen nå.

Akkurat nå

Ser jeg på tv og blogger, mens Marley plager meg! Hehe.

Ukens opptur

Når barna kom og sov her for første gang, de likte seg så godt!
Det gjør vi også i nye leiligheten :)

Tror vi skal få det bra her, håper det.

 Ukens nedtur

Det gikk ikke helt som planlagt når vi skulle flytte inn i leiligheten, så har måtte vasket en del og ordnet. Det vil si at formen min er verre, ryggen vil ikke samarbeide.
Jeg er også ganske tom for energi, men begynner og bli ferdig rundt her nå!
 

Ukens antrekk

Må nok bli det jeg hadde på meg da vi var på date! Koste meg masse den kvelden <3
 Ukens opplevelse

Selvfølgelig at vi endelig har flyttet til Oslo og omvisningen på skolen til Trym og Victoria.

 

Ukens sang

Har ikke noen spesiell denne uken.


ukens innkjøp

Elektrisk grill til å ha på balkongen!
Elsker grillmat. :)

 


  Ukens tanke

Er super glad for at Victoria likte skolen, og ikke minst at hun er ute og koser seg.
Vi har startet et nytt kapittel i livet våres alle sammen.

Ukens film/serie

Conviction!
Den finner dere på Viaplay.


Ukens craving

Smartis! Nam nam nam


Denne ukens fokus

Få ferdig leiligheten og få sendt en del søknader osv.
Prøve og ta vare på meg selv opp i alt!


Denne ukas utfordring

Små steg, og tenk at du er bra nok som du er <3

Dette gleder jeg meg til denne uka

Se barna igjen! <3

 

Ble veldig sent før jeg fikk posta i dag, datan min sto og oppdaterte i nesten tre timer.
Kommer sterkere tibake i morgen, men nå må jeg sove.

Natta alle sammen <3

 

#familie #mamma #foreldre #livsstilsblogger #ukensomgikk

Litt for mye..

 • 04.06.2017 - 13:59

Hei alle fine <3

Beklager for så lite innlegg på bloggen i det siste! Jeg lover det blir bedre snart!:)
Har stått i esker og søplesekker i mange dager, og hatt veldig masse og gjøre. Vi er veldig slitne og leie, men det blir bra til slutt.
I går var vi på kjærestedate på Latter, det var veldig koselig. Det trengte vi virkelig nå, da det har vært liten tid til og være kjærester.
Snille pappaen til Eirik ba oss dit, så da fikk vi en avkobling!

I dag kommer Runa og Trym Marius, de skal sove her for første gang i natt! Gleder meg masse til de kommer, har savnet de så masse nå.

Legger ved litt bilder av leiligheten, men vi er ikke ferdig her.
Kommer en house tour når vi er helt ferdig!

Ha en fin søndag videre <3På date <3Latter!
Kjempe morsomt show :)Elsker de skoene og kjolen <3
Klar for date med den kjekkeste :)Nye leiligheten!<3Litt mindre plass en vi er vant til, men det går bra. :)Love <3Så hva synes dere så langt?:)

#foreldre #mamma #livsstilsblogger #antrekk #date #oslo

Utslitt

 • 02.06.2017 - 22:15

Hei alle fine <3

Beklager lite innlegg, har gått i ett her! Bare to timer søvn på over et døgn, og ikke noen pauser omtrent. Gleder meg veldig til og bli ferdig nå, tror det blir bra.

Fikk en kjempe god nyhet også, barna er nedenfor i helgen. Så på Søndag kommer de hit i noen timer, savner de, så det blir kos ❤

Skal prøve og få ut et innlegg med litt bilder i morgen, så får dere se litt av leiligheten!

Ble også invitert på Latter i morgen av pappaen til Eirik, så blir godt med et avbrekk fra flyttingen :)

Nå er det natta her, prøve og få litt mer søvn i natt.

Sove godt alle sammen :)

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no