hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

UKEN SOM GIKK #16

 • 31.07.2017 - 19:57

Hei alle fine! <3


Akkurat nå

Har jeg ryddet og stresset rundt, så nå er det avslapning med barna og Eirik <3 Hatt besøk i dag og kost oss, lagde en deilig lunch. Ble kyllingsalat i dag, med pesto! Namnam! :) 
 

Ukens opptur

At jeg har bestemt meg for kjole, og den sitter perfekt. Å bryllupet blir i april som vi ønsket, er så glad for det <3 Elsker og planlegge alt som må planlegges, gir meg positiv energi. Nå er det bryllupsinvitasjoner som står på tapeten, i første omgang da. :) Funnet kule bordkort også, de skal bli gøy og pynte:)
Får heldigvis hjelp til og skjære de ut da, av brødrene til Eirik. Jeg vant faktisk på en konkurranse også, så stolt da hehe. Dette var premien min <3


 Ukens nedtur

Havnet på legevakten to ganger den uka, så litt uheldig der. Først forstuet jeg armen, så fikk jeg urinveisinfeksjon! :(
 Så ikke helt i farta om dagen, har en del vondt. Armen er bedre nå da heldigvis, håpte på det siden barna skal være her denne uken.

 

 Ukens opplevelse

Barnas båt med gutta mine. Vi hadde en kjempe fin tur! Dette var en opplevelse for oss alle tre, koselig og ta en tur bare oss:) Det var slitsom for alle, men vi hadde det kjempe fint uansett. Trym Marius var ganske så gira under hele turen, skjedde jo så mye hele tiden med show osv. Blir sikkert ikke lenge til neste gang vi tar en tur på båten, er jo så fin tur og ta:) Nå neste gang blir det jentetur på meg og Runa, har lovd henne det <3 Victoria fikk sydentur med meg, Trym Marius fikk tur i dyreparken med kaptein sabeltan show. Så da skylder jeg vesle jenta en tur!
 Noen tips til hvor vi kan dra?

   


Ukens innkjøp
Nytt akvarium, det kjøpte vi i dag. Fikk heldigvis tak i på finn.no billig, så hadde flaks der. Det var knall fint også, Trym Marius strålte. I går begynte akvariumet til Trym Marius og lekke, så hasta litt og finne nytt. Mammaen til Eirik kjørte og hentet akvariumet sammen med Eirik, så det var kjempe bra:) Det kan dere se bilde av på Instagram:) Der heter jeg martemeomamma

  Ukens tanke

Bryllup Bryllup og mer bryllup! Hehe. Hvordan jeg skal klare og lage invitasjonene, og hva vi ender opp med:)
Håper Trym Marius kommer til og trives nede på skolen her, første dagen på aktivitetskolen i morgen.

Ukens film/serie 
Grey´s det vet dere ;) Nå er vi ferdig med sesong 10 også! Så vi har fra sesong 5 til 10 som skal selges! :)

Ukens craving
Knekkebrød som jeg baker selv, de er kjempe gode:)

Ukens antrekk Denne ukens fokus

Barna mine, Trym Marius sin skolestart. Å selvfølgelig bryllupet, venter på et prisoverslag på Vulkan. Krysser fingrene for at det ikke er så dyrt, vi likte det kjempe godt:) Denne ukas utfordring
Og si nei til Runa, hun har virkelig begynt trassen for fult. Runa skal jo være hjemme med meg og Eirik, helt frem til 14 august da hun begynner i barnehage. Hun bare skriker, og da mener jeg skriker kjempe høyt hver gang hun ikke får det som hun vil. Så må virkelig være tålmodig om dagen her hjemme hehe. Det må også Trym Marius og Victoria, da de får vondt i hodet som de sier ;)

Dette gleder jeg meg til denne uka 
Følge Trym Marius første dagen på aktivitetskolen, en veldig stolt mamma <3 Selvfølgelig kose meg litt ekstra med jentene også <3
Ukens mest leste blogginlegg

Gjesteinnlegg av Anne 
-hvordan jeg ble kjent med Marita og min vei ut av rusen HER

Kjempe stolt av deg fine Anne <3 

#ukensomgikk

Mer bryllup ting!

 • 30.07.2017 - 17:29

Hei alle fine <3

Vi planlegger jo en del om dagen, da vi vet hvor fort tiden flyr!
Jeg har måtte ligget en del i ro nå, da jeg har veldig vondt. Så hatt god tid til og se rundt på nettet, og snappe opp litt tips. :)
Har også bestemt oss for å gjøre en del selv! Er mer personlig når man har laget ting på egenhånd. Jeg er kjempe sær når det gjelder alt, så tenkte det er bedre og lage det selv. Da får vi det som vi vil, og det vil bli billigere!

Jeg elsker alt som har gammel stil og preg over seg, så rustikk blir et tema. Skal også blande inn andre farger, som hvitt og sølv, så litt gammel rosa tenker jeg. Blir jo også litt svart da smokingen til Eirik og Trym Marius er svarte. Er jo så spennende å titte rundt og planlegge alt dette, veldig glad for at jeg har den tiden jeg har til dette. Har også bestemt meg for og lage invitasjoner selv, finner ikke noe jeg faller for. Som jeg har sagt før så er det bare og komme med tips, legger ved litt bilder jeg har funnet på google. Kan dere se litt av det jeg har tenkt, også er det jo så mye fint <3 Dette er jo så lekkert synes jeg <3

 Vi skal ha sånne som bordkort, men vi skal gjøre litt mer med de! :) Sånn at det er våres preg på det, er litt viktig:)

 Sånne vil jeg også ha, de er kjempe fine <3

 Måtte ha med dette bildet, det er jo kjempe fint. Blir veldig spennende og se hvordan alt blir!
 Vi skal jo ikke ha et rent rustikk bryllup, men litt blandet.

 Er ikke dette et lekkert kakebord? Jeg digger det! :)

 

Nå skal jeg bare sitte her og titte litt mer, og vente på at de nydelige barna mine kommer hjem <3 Gleder meg masse til de kommer hjem nå, blir det liv i huset igjen! Hehe. Kommer mer update ang bryllupet senere, blir nok en del av dette fremover. Skal selvfølgelig skrive om livet våres generelt også, men litt bryllups hekta om dagen ;) Trym Marius har jo første dagen sin på aktivitetsskolen nå på tirsdag, det blir spennende for store og små <3 

I morgen får vi også besøk fra Hallingdal, det gleder vi oss til. Bestemoren og mammaen til Eirik kommer, så blir første gang bestemoren får sett leiligheten våres. Så da får vi lage en god lunch og kose oss.
Tenker unga her blir glade også!:)

Driver med et lite prosjekt her hjemme også nå, skal få tak i en romdeler i stua. Tror det vil hjelpe og skille av litt til spisestuen, pluss mye mer lagringsplass. Fikk også vasket og ryddet rommet til Victoria i dag, så nå blir hun nok fornøyd når hun kommer hjem <3 Elsker og bo her, trives så godt. Får liksom ikke sagt det nok ganger, hvor glad jeg er for at vi flyttet hit!

Ha en flott søndag videre <3

#bryllup #diy #planlegging #foreldre #mamma #rustikk

Er så lei sykehus nå!

 • 29.07.2017 - 14:03

Legevakta igjen, nå har vi vært på legevakta 2 netter på kort tid. Snakk om og være uheldig, er ikke mye ro rundt oss for og si det sånn😂 Jeg hadde smerter i to dager , men tenkte det ville gå over. Der tok jeg feil, det ble bare verre:( Så til slutt måtte jeg bare gi meg og høre på Eirik, jeg ringte legen. Kl 2300 var vi fremme, halv 1 kom jeg inn til en lege. Tar litt lenger tid her nede, i forhold til Nesbyen. Jeg hadde store smerter og feber så viste det var noe som ikke stemte, og jeg hadde rett. Jeg hadde urinveisinfeksjon som hadde gått litt langt, så ikke rart jeg hadde vondt. Heldigvis fått startet på medisiner i dag, så håper de funker. Nå ligger jeg bare rett ut, da det er for vondt til og gjøre noe annet.

I morgen kommer de små hjem, det blir koselig da💕 Bare håper formen er litt bedre da, så jeg kan kose meg med de:) Da fikk dere en liten oppdatering på hvordan ting er her:)

Ha en flott dag videre alle fine 💕

Det ble som vi ønsket <3

 • 28.07.2017 - 17:19

Kjenner jeg er så glad nå, endelig går det våres vei føler jeg <3 Vi får hatt bryllupet i April, og det kommer til å bli en nydelig dag <3
I dag var vi nede på Scandic Vulkan og tittet på lokalet, å det var kjempe fint der! Vi får svar på det på mandag, så krysser fingrene. Vi er så heldig og få litt hjelp av noen i familien, setter stor pris på det <3 De gjør dette mulig for oss, kjenner jeg blir varm i hjertet :) Dette skal bli en fantastisk dag som jeg og Eirik kan feire med de nærmeste! Intimt og koselig <3 Fikk også en del av gavene til gjestene i dag, var så koselig og pakke opp! :)

Dere får en liten sniktitt på lokalet, resten kommer litt etter litt:)
Beklager at det ikke er så mye blogging fra meg nå, men ikke helt i farta om dagen.
Jeg kommer sterkere tilbake <3 

 Ha en flott helg alle fine <3

#bryllup #kjærlighet #familie #foreldre

Gjøre et helvete om til noe positivt!

 • 27.07.2017 - 15:09

Vi får liksom ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre! Planen var jo opprinnelig å gifte oss i April, var jo da vi satt datoen. Å det var jo en god grunn til at det akkurat var den måneden vi skulle gifte oss, da det er en tøff måned for meg. Jeg mistet både broren min og søskenbarnet mitt som betydde alt for meg i April. Og bestevennen min i Mai. så kan vi snu litt på dette, tenker jeg. Jeg er veldig langt nede i disse to månedene, vil jo ikke ha det sånn for resten av livet. Tanken er å kunne la noe fint og positivt også skje da, ta de med på mitt bryllup.
Hva synes dere om det?

 Men vi tenkte at vi må utsette det mye lenger pga økonomi, og det gjør meg trist! :( Skal jo være våres dag, og våres bryllup. Synes det blir feil og ta en annen måned bare pga økonomi, da blir det jo ikke som vi egentlig vil. Vi trenger jo heller ikke gjøre det så innmari dyrt, så lenge vi får det som vi vil. Å at vi faktisk blir gift, er jo meg og Eirik sin dag. Er jeg gal som vil ha bryllupet allerede i April som faktisk var planen? Er det mulig og få dette til på 8-9 måneder? Bare å komme med innspill og ideer på hvordan vi kan klare dette?:) 

Kjenner jeg får helt fnatt av den armen som ikke funker om dagen, er jo så vanskelig og holde den i ro. Ikke så lett og sove når den verker og dunker hele tiden, men gir seg vel etter noen dager. Nå skal jeg prøve og la den armen slappe av litt, og se litt Greys! Hehe.

 

Ha en fin dag videre <3

 

#bryllup #april #planlegge
 

Satt fast i buss døra!

 • 26.07.2017 - 15:27

Hei alle fine 💕

Blir ikke så mye blogging nå noen dager, da jeg har forstuet høyre armen. Når vi kom av barnas båt i går og gikk på bussen, hadde jeg et uhell:( Det var så fult på bussen så jeg sto helt med døra, så klemte hånda mellom døra og den jernstangen ved døra. Jeg holdt meg fast der så når bussen stoppa og åpna døra satt hånda mi fast, ikke fikk jeg den ut selv. Mange som prøvde og skrike til sjåføren, men han forsto ikke. Til slutt var den en mann som brøyt opp døra så jeg fikk hånda ut. Dette var veldig vondt :(

Etter vi kom hjem så tenkte jeg at det ville gi seg ettervært, men det ble bare verre. Så kl 22.00 i går dro vi ned på legevakta , det var sinnsykt lang ventetid der. Så var ikke hjemme før kl 01.00 i natt. Heldigvis var det ikke noe brukket, bare en forstuelse. Så nå må jeg holde armen i ro noen dager , og det er ikke så lett hehe. Snakk om og være uheldig da, sitte fast i buss døra 😂

I dag skal vi være med Gateteam Oslo igjen, gleder meg som vanlig ❤ Eirik har lagd en del matpakker vi skal ha med ned, flink han.

Ha en fin dag videre 💕

Gjesteinnlegg av Anne - Hvordan jeg ble kjent med Marita og min vei ut av rusen

 • 25.07.2017 - 15:48

Hei alle Marita sine lesere! <3

Jeg heter Anne og jeg ble spurt om å skrive et gjesteinnlegg siden Marita, Eirik og Trym Marius er på tur et døgn. Så jeg og kjæresten min Erik passer hundene i mens. Jeg prøvde å tenke på hva jeg kunne skrive om, og siden Marita har skrevet mye om sine utfordringer innenfor psykisk helse, så syntes jeg det passa fint og skrive om hvordan jeg, som rusavhengig har kommet dit jeg er i dag, med 1 år rusfri tid nå neste tirsdag <3 

Jeg kan jo starte med å fortelle hvordan jeg ble kjent med Marita og hvorfor hun er en så fantastisk venn! 
Jeg møtte henne for 4 år siden på Røysetoppen, et psykiatrisk sykehus. Personlig så var dette den tyngste perioden jeg har vert igjennom. Jeg var der i 6 mnd for depresjon, angst og alkoholisme. Så møtte jeg Marita, og selv om vi begge hadde det veldig tungt så kom vi godt overens med en gang <3 Vi skjønte hverandre og det var utrolig betryggende å ha en person der som jeg kunne prate med og ikke føle meg så alene. Hun var så omsorgsfull, ærlig og modig... Noe hun fortsatt er. Og det er de kvalitetene jeg setter så utrolig stor pris på ved henne. Og etter vi ble skrevet ut, har vi hatt god kontakt og brukt mye tid sammen. Jeg ville snakke om meg som rusavhengig fordi jeg vil oppnå en åpenhet rundt dette temaet. Som mange andre temaer er dette veldig tabubelagt. 
Allerede som 17 åring var jeg avhengig av alkohol og det gikk fort nedover. Jeg har opplevd flere sykehusopphold, overdoser og innleggelser fordi jeg var suicidal, rusa meg, slet/sliter med PTSD og var dårlig på alle mulige måter. Jeg ble sendt til avrusning i juli 2015, og var etter det innlagt på en rusbehandling i 4 mnd. Dette var ekstremt tungt og jeg levde lenge i benektelse mest fordi jeg var bare 20 år gammel når jeg ble innlagt og jeg mente at jeg ikke var "rusavhengig nok", selv om jeg rusa meg hver dag!! Galskap sant? Men etter noen tilbakefall skjønte jeg at jeg ikke klarte stoppe å ruse meg selv om jeg ville, og at jeg hadde NULL kontroll over livet mitt. Det tok meg lang tid, men jeg er veldig takknemlig for at jeg nå har klart å holde meg rusfri, i såpas tidlig alder som 22 år. 

Jeg går jevnlig i selvhjelpsgrupper og bruker psykolog hver uke. Det som fikk meg til å slutte å bruke rusmidler var at jeg virkelig nådde bunn for et år siden. I tillegg til rusavhengighet, så har jeg også en spiseforstyrrelse, som ble verre når jeg var rusfri. Det endte i at jeg i fjor sommer sulta meg ned til alvorlig undervekt og samtidig begynte å ruse meg igjen. Det gikk to uker, og jeg ble tvangsinnlagt. 
Etter noen uker bestemte jeg meg for at DET ER NOK! Jeg var lei av å skade meg selv, og ikke minst alle rundt meg! Lei av å rømme fra følelser og grave meg lenger og lenger ned. Jeg hadde søkt på skole det året for å fullføre vgs, men hadde selvfølgelig lagt den planen på is. Men jeg var så lei, sliten, sint, redd og full av skam at jeg skrev meg ut to dager før skolen starta og begynte på siste året på musikklinja. Med håp om at det skulle hjelpe meg med å holde meg rusfri og føle at jeg mestrer noe. Og overraskende nok, så gikk det! Jeg møtte opp, ba om hjelp og støtte fra skolen, var med på flere skolekonserter hvor jeg sang. Jeg fikk gode karakterer, bedre selvfølelse, jeg dro til å med på tur til London i jula, HELT alene. Og jeg klarte å være rusfri! I tillegg til skole så har jeg vert 3 mnd i behandling for anoreksi fra februar til mai i år. Og når jeg kom tilbake, tok jeg alle eksamener og prøver og fullførte skole året! 

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at alt er mulig hvis du bestemmer det for det, det er jeg et levende bevis på. Jeg har nå snart 1 år rusfri tid, har en fantastisk kjæreste, familie og støttende venner som Marita. Hun har stått med meg gjennom alt dette, og aldri gitt meg opp. Og det er jeg så evig takknemlig for. Så Marita: TUSEN TAKK! JEG ER SÅ GLAD I DEG OG STOLT AV DEG! <3
Jeg har også fått tilbake interesser som sminke og sang, tar en dag av gangen og prøver å nyte de gode stundene som dukker opp. Det er fortsatt ikke lett, men det er MYE bedre :)

Tusen takk for at dere har lest dette, og jeg håper dere kan ta til dere noe av det. Ha en fantastisk dag og ta vare på dere selv <3 
Følg meg gjerne på insta: anneesor
 

En spent gutt :)

 • 24.07.2017 - 18:57

Da er vi fremme på stena line, ute i god tid :) Jeg blir kjempe stressa hver gang vi skal noe, så da er vi alltid tidlig ute. Så nå skal vi sitte her og vente en time ca, men det går helt fint. Vi har fullstappa program hele tiden, så vi er nok veldig slitne i morgen! Hehe.

I dag skal vi på velkomstshow med piraten og trylleshow, dette er ikke ferdig før 23.00 ca. Vi har ferie så da er det ikke noe problem, vi skal kose oss max på denne turen <3 Heldigvis ville Anne og Erik passe hundene og leiligheten for oss, så vi kunne dra på tur. Ikke alltid like lett og dra noe sted når man har hunder, men det har vi valgt selv da. Stor takk til de, snille de er <3 Anne skal forresten ha et gjesteinnlegg på bloggen i morgen, så veldig spent på hva det er :) Måtte bare innom bloggen med en liten oppdatering til dere:)

Kommer nok ikke flere oppdateringer fra min side før imorgen kveld.

Nå skal vi kose oss videre , så blir det en film fra turen på onsdag eller torsdag :)

Ha en fin kveld videre alle sammen <3

#familie #stenaline #barn #foreldre

UKEN SOM GIKK #15

 • 24.07.2017 - 14:44

Hei alle fine! <3

 


Akkurat nå
Har jeg lagd grove vafler og knekkebrød, glutenfrie selvfølgelig:) De smakte veldig godt begge deler, greit og ha med en matpakke når vi drar. Pakket ferdig, og alt er snart i boks. Så nå er vi klare for barnas båt, Trym Marius har ladet opp med zotpiratene på Youtube! Hehe


Ukens opptur
Det må være onsdagen på gata, elsker og være med Gateteam Oslo <3 På onsdag skal vi være med igjen, heldige oss <3


 Ukens nedtur
Nakken min, den er ikke så mye bedre, ikke ryggen heller. Å selvfølgelig at jeg må kutte ut sukker, det er kjempe vanskelig. Humøret blir heller ikke på topp, lei av og måtte kutte ut alt mulig:(

 Ukens opplevelse
Gateteam Oslo, ingen tvil:) Jenteturen med Runa til Alna ridesenter, der koste vi oss <3 

  Ukens sang
Hører ikke så mye på musikk om dagen, kjører ikke bil så da blir det ikke til at jeg gjør det. 


Ukens innkjøp
Klær til barna, med tanke på skolestart og barnehagen:) Synes det er viktig og ha nye klær til første dagen, det skal jo være noe spesielt <3

  Ukens tanke
Tenker mye på bryllupet våres om dagen, og kjempe glad for at jeg fant drømmekjolen <3
Ukens film/serie 
Vi ser fortsatt på Greys, bare litt hekta! Hehe

Ukens craving
Banan av alle ting! Haha

Ukens antrekk
Må være dette! :)

 Denne ukens fokus
Bryllupet våres, og komme meg litt i form. Lade opp til hverdagen setter inn for fult igjen, Trym starter jo opp 1 August. 

Denne ukas utfordring
Lade opp, er ikke så god på det. Slappe av er ikke min sterkeste side.
Holde meg unna sjokolade, og det blir drit vanskelig.

Dette gleder jeg meg til denne uka 
Barnas båt med de flotteste gutta mine, der skal vi kose oss <3


Ukens mest leste blogginlegg

Jeg føler meg som en ny person, HER

#ukensomgikk #familie #foreldre #mamma #antrekk 

Bare rikmannsunger og snobber!

 • 23.07.2017 - 18:13

Hei all fine <3 


Føler det er så mange fordommer rundt omkring! Kan ikke være med på det, det der går vel ikke an? Herregud det er for de med masse penger, sånne rikmannsunger. Snobber og rikmannsunger er de som kan være på rideskole! Hørt på noe så tullete? Må ikke ha flust av penger for at barna skal gå på rideskole, da må man legge av litt og litt. Andre aktiviteter kan koste like mye, hvis ikke mer enn rideskole. Første kurset de starter på så trenger de ikke en hel haug av utstyr, de trenger en hjelm og ridestøvler. Jeg personlig synes dette er en kjempe fin aktivitet for barn, de lærer seg og vise omsorg. De lærer og ta hensyn, og ta vare på andre enn seg selv på en positiv og gøy måte.

Runa og jeg bestemte oss i går for og ta kollektivt til Alna ridesenter, så dit dro vi i dag. Vi hadde en kjempe fin tur, og Runa var veldig spent.
Jeg begynte og forberede hun i går på at vi ikke skulle ri, men bare dra for å titte. Dette gikk overraskende bra, hun var glad for og bare titte.
Vi var så heldig og møte på hun som skal ha knøtte-kurset der til høsten, veldig hyggelig jente. Vi fikk masse informasjon, og var veldig fornøyde.
Så Runa skal starte på rideskole den 28 August, og hun gleder seg masse!
 Hun var ikke det minste redd, og valsa rundt og koste med hestene. Så nå er det bare meg som må bite tennene sammen, og bli vant til hest igjen. Det er dette Runa vil, så da vil jeg ikke ødelegge dette for hun. Det er jo vi voksne som må være med og leie barna på timen, og hjelpe til med andre ting. Så da har jeg jo ikke noe valg, jeg må bli kvitt heste skrekken min. Tror dette kan bli noe fint jeg og Runa kan gjøre sammen, mor og datter tid <3

Her er litt bilder fra turen våres :) 

Nå skal jeg pakke og ordne til vi skal på barnas båt i morgen, husk avstemmingen om jeg skal filme turen vi skal på.
Den finner dere HER

Konkurransen jeg har finner dere HER!

Ha en flott kveld videre <3

#familie #mamma #foreldre #barn #hest #ridning #oslo

Runa gleder seg helt vilt <3

 • 23.07.2017 - 12:36

Nå skal jeg og Runa til Alna ridesenter, sjekke ut litt hvordan det er der.
Runa maser om hester og ridning, synes det er en flott aktivitet. Man lærer og behandle dyr med respekt, og behandle de med varsomhet. Så vi får se hvordan det går etter vi har sett der, om det blir rideskole på Runa :) Noen som har noe erfaring med rideskole i Oslo?

Kommer selvfølgelig tilbake med oppdatering og bilder fra dagen senere på bloggen, men nå må vi dra <3 

Avstemning innen 24 timer

 • 23.07.2017 - 09:09

Hei alle fine <3 

Som jeg nevnte tidligere skal vi på barnas båt i morgen, dette gleder vi oss til! Blir Eirik, Trym Marius og jeg som drar denne gangen. Har en gutt her som gleder seg utrolig masse! Han har sett på Zotpiratene på youtube flere ganger nå.

Vi har jo hatt med barna på barnas båt før, og det er alltid like stas.

Avstemningen jeg skal ha gjelder en videoblogg, skal jeg lage videoblogg av turen på barnas båt? Kommenter ja eller nei under her, blir det flest ja så lager jeg det <3
Avstemning avsluttes 24 timer fra jeg poster dette innlegget! <3

  

#avstemning #stemning #barnasbåt #tur #kos #sønn #mamma #familie 

Konkurranse!

 • 22.07.2017 - 20:07

Som mange her vet har jeg hatt en konkurranse på Facebooksiden min en liten stund nå.
Veldig fin premie man kan stikke av med også, så anbefaler og ta en titt:)


Er oppe i 151stk som følger siden min nå, så ikke langt igjen <3 

Dette er tatt fra Facebooksiden min: Innlegget finner dere HER

Hei alle fine ❤️ Jeg kjører i gang en ny GIVEAWAY! Denne gangen BARE på Facebook siden min her. For og delta må du bare like siden min, og kommentere "Ja" under her og gjerne dele innlegget ❤️ 

Når jeg har nådd 250 likes på siden, trekker jeg en heldig vinner av dette flotte settet💕 👇🏻Facebooksiden min finner dere HER

#konkurranse #giveaway #hudprodukter

Du er 16 år, du kan ikke bli mamma!

 • 22.07.2017 - 17:31

De klatrer, krangler og hører ikke så mye om dagen. Men elsker og ha de hjemme, blir alt for stille når de ikke er her. Merker godt at de har hatt ferie veldig lenge nå, og Runa er i rette alderen i tillegg hehe.
Runa vil ikke noe om dagen, og bruker mesteparten av dagen til og skrike og si nei. Er vel litt av sjarmen med og følge barna gjennom oppveksten det, tenker jeg <3 Mange tenker at jeg kanskje ble mamma for tidlig, og flere trodde ikke jeg kom til å klare det. Jeg klarte det, og har oppdratt en nydelig jente som nå er 15 år. Å jeg er så heldig at jeg ble mamma til to flotte barn til, det var dette jeg skulle bli. Jeg skulle være mamma, og det er det beste som har skjedd meg <3
Jeg var 16 år når jeg ble gravid, å ja det var skremmende. Jeg visste jeg kunne klare det, jeg var vant til og ta ansvar fra tidlig alder.

Husker det som det var i går da de la Victoria på brystet mitt, kjente det var riktig fra første stund. Går ikke ann å forklare den følelsen man får når man møter barnet sitt får første gang, det er det største jeg har opplevd. Jeg er så heldig at jeg har opplevd det tre ganger. Ja, det er mye slit og tårer.. Men gleden det gir gjør opp for alt det! De som sier det bare er en fryd og oppdra barn, de juger. Det er ikke bare en fryd og det krever ufattelig mye av deg. Å man skal vite hva man begir seg utpå før man velger og få barn, det er ikke noe som heter seg selv tid lenger. Dette er en 24-timers jobb, og den tar aldri slutt!
Jeg elsker den jobben, og ville ikke ha byttet den mot noe annet <3 

Nå skal jeg kose meg med de kranglete apekattene mine resten av dagen! 
Håper dere får en fin dag videre <33D bilder av Trym Marius <3

 Nydelige gutten min <3

 

#fødsel #barn #foreldre #mamma 

5 mål jeg har satt meg!

 • 21.07.2017 - 15:07

Hei alle fine <3

Tenkte jeg skulle dele noen av mine mål og drømmer med dere, håper jo jeg får det til en gang.
Dere har sikkert også noe dere drømmer om og gjøre?

 

1. Jeg har kjempe lyst og ta kurs i vippestylist og spraytan, dette er noe som koster en del penger. Vil gjerne ha noe og gjøre innimellom når formen tillater det, merker jeg trenger det nå. Være bare Marita, ikke bare mamma og husmor :) Hadde vært fint og hatt noe og gjøre et par dager i uka, når jeg blir litt bedre form:)

Her kan dere lese hva det innebærer og utdanne seg som vippestylist, lånt fra Tone Lise Akademiet.

VIPPESTYLIST

Vippestylist - et fremtidsyrke med mange muligheter.

Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt stor, Tone Lise Akademiet tilbyr nå markedets mest komplette vippestylist utdannelse.

 

Dette er et halvt års studie som fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter. Etter endt utdannelse hos oss kan du gå rett i jobb på spa, hudklinikker/salonger, apotek, cruiseskip, helseklinikker , parfymerier og mye mer. Vi har tett og god kontakt med bransjen og kontaktes daglig av aktører som stadig er på utkikk etter de beste terapeuter.

Tone Lise Akademiet tilbyr halvtårs vippestyliststudie. Vi ser at bransjen trenger gode, trygge, selvstendige vippestylister og vi vil ha fokus på sikker og trygg klientbehandling 

Vi starter 1.studentkull 21. august 2017 med meget god studiepris og rentefri nedbetaling. 

Undervisningen er av høyeste kvalitet og er en fin kombinasjon av teori og praksis. Studentene får god trening i vår egen lekre studentsalong og studentene har de aller beste forutsetninger for å få den beste kompetanse innenfor vippestylistfaget. Dette studiet er helt unikt og tilbys kun hos Tone Lise Akademiet.

Undervisningen gjennomføres hovedsakelig av skolens faglærere og foredragsholdere i Tone Lise Akademiets flotte lokaler. Tone Lise Akademiet er viden kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse.


Jeg kan også ta kurs i vippeextensions, det også er noe jeg vil! :) Det kan dere lese mer om HER.
Spraytan kurset er jo ikke like dyrt, men dyrt nok. Det kan dere lese mer om HER

 

2. Begynne og trene igjen, hvertfall tre dager i uka. Dette er noe jeg må gjøre for og få mindre smerter, da kroppen min trenger det. Så hvis noen har et treningsprogram som kan fungere for meg, så si gjerne ifra?:) Noen tips til greie treningsstudio her i Oslo? Det som er vanskelig er det og sette igang, komme seg ut døra! Jeg vet jo at jeg får det til, jeg har jo trent før. Bare veldig viktig at jeg gjør det riktig, eller så går ryggen i lås. Tror det er det som skremmer meg litt, orker ikke ligge der og ha hjelp til alt.

 

3. Så til det som jeg gruer meg mest til, slutte med sjokolade. Jeg vet jeg må det, det kan minske smertene mine betraktelig. Det krever enormt mye viljestyrke fra min side, helt utrolig at man kan bli så avhengig av noe. Sjokolade er noe jeg har prøvd og slutte med mange ganger, men det og is er det beste jeg vet. Spiser heller det en mat, og det sier jo litt. 

 

4. Legge av penger til den vippestylist utdanningen jeg ønsker, da vil det si mye mindre penger til alt annet. Ikke har vi så masse og legge av heller, men ønsker dette veldig. Tenker nå som jeg ikke skal spise sjokolade, kan jeg legge det på et glass som jeg ville brukt på sjokolade. Når folk slutter og røyke, legger de jo bort penger som de ville ha brukt på røyk. Litt mer motivasjon for to av målene mine tenker jeg <3 Vi har jo bryllupet som vi må spare til også, er jo bare 1 år igjen. Er det noe som skaper problemer så er det økonomi, alltid et problem det:( 

 

5. Nå ut til flere om mine opplevelser, tørre og dele andre steder enn bloggen. Drømmen er og dra rundt og prate om det, på skoler osv. Kunne dele min historie rundt i Norge, og stå fysisk og prate om det til folk. Bare vet ikke hvordan jeg skal gå frem med det, eller hvem jeg skal kontakte.

 

Blir spennende og se om jeg får til noe av dette! håper på det beste <3

Verre enn å slutte med røyk!

 • 20.07.2017 - 18:39

Hei alle fine <3

I dag var jeg hos kiropraktoren igjen, trengte det virkelig! Litt bedre nå etter to turer til han, veldig flink. Når man har fibromyalgi hjelper det ikke og bli massert, det gjør det bare verre. Jeg har jo betennelse i leddene, og da vil det bare irritere. Kiropraktor funker mye bedre, da de bare knekker opp. Jeg vet også at jeg må få satt igang den treningen, bare tiltak og starte pga smerter.
Å en annen ting jeg må kutte ned på er sjokolade og generelt sukker, da det ikke er bra. Som kiropraktoren sa til meg, det er som og helle bensin på bålet. Sukker og betennelse er noe som ikke fungerer sammen, og jeg elsker sjokolade. Jeg synes det var lettere og slutte og røyke, enn å ikke skal spise sjokolade. Kan bli noen tøffe dager fremover, jeg er vant til og spise sjokolade hver dag. 

I dag har jeg og Eirik ligget i bakgården og solet oss, å det var så deilig. Snart ferdig med boken min også, så må ha bok nr tre snart:) Egentlig godt og ha litt sosiale medier fri om dagen, ikke like masse stress. Prøve og nyte dagene og hverandre, viktig for forholdet det :)

I morgen kommer de små apekattene mine hjem også, gleder meg masse til det <3 Savner de sånn når de ikke er hjemme, blir så stille her.

På mandag skal vi ta med Trym Marius på barnas båt, det blir stas tenker jeg:) 

Ha en fin kveld videre <3 

#familie #foreldre #barn #livsstilsblogg 

 

Mange inntrykk!

 • 19.07.2017 - 21:37

Hei alle fine <3

Da har vi vært med Gateteam Oslo igjen, å like koselig som sist! :) Digger gjengen som er med frivillig, og brukerne like mye! :) I dag var de så heldig og fikk inn en del herreklær, men så går det fort ut igjen også. Det jeg merket i dag er hvor manko det er på små størrelser! De trenger klær i str s og xs til både dame og mann! Og bager og sekker trengs det masse av, håper noen jeg kjenner har noe liggende?
Flere har vært hjemme hos oss og levert klær osv, setter stor pris på det! :) Bare og komme med mer hvis noen har, og vær så snill og spre ordet!
 Gateteam Oslo tar i mot alt de kan få, så lenge det ser greit ut. Kan fint leveres hit så tar vi det med ned, det er ikke noe problem for oss.

I dag møtte Eirik en gammel bekjent, det er jo en bekjent av meg også. Dette gikk veldig bra og han taklet det fint, sånt kan jo skje når man er der nede. 
Veldig stolt av kjæresten min som står på den siden han gjør i dag <3

Jeg føler meg veldig heldig som får delta på disse onsdagene, det gir meg veldig mye. Gleder meg allerede til neste gang, og det sier litt. Vi sitter igjen med mange inntrykk, viktig og prate litt før man legger seg da <3 

Nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen og se Greys med kjæresten min!

Ha en fin kveld videre <3 

#gateteam #oslo #frivillig #livsstilsblogg #foreldre

20 spørsmål

 • 19.07.2017 - 12:42

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Stressa, kontrollerende, omsorgsfull, beskyttende og hissig.. Haha:)
2. Hva har du alltid i vesken?

Mobil, leppestift, epipenn, lommebok og smertestillende. Det er ting jeg er avhengig av og ha i veska mi:)


3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Blogg.no, instagram, facebook og snapchat, også finn.no :) 

 

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 

Pleier aldri og ringe noen da, holder det for meg selv som regel. Eller så prater jeg med Eirik her hjemme <3


5. Hva bestiller du på café?

Frappe med karamell <36. Hva var det siste du skriblet ned på papir?

Noe ang bryllupet våres <3

7. Hvilke uvaner har du?

Pirker på fingrene mine når jeg er stressa, rydder og gnåler mye! Haha


8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?

Ja dessverre har jeg det, veldig vondt:( Kan lese om det HER


9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Det er litt begge deler egentlig, jeg er jo 32 år og har tre barn. Helsemessig føler jeg meg gammel, men i hodet føler jeg meg ung noen ganger:) Sitter jo som regel hjemme og koser oss med barna da, er ikke akkurat ute på så mye. Men er ikke noe jeg savner heller, ungdomstiden min var jeg ferdig med for lenge siden heldigvis:)


10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Når jeg først får dilla på en sang så må jeg høre den flere ganger, sånn er heldigvis Eirik også;)

11. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Ja flere ganger, første gangen var når jeg opererte blindtarmen min. Tror jeg var rundt 15 år, husker jeg var veldig dårlig. Andre gangen var når jeg skulle få første datteren min, da var jeg akkurat fylt 17 år. Å en del ganger etter det pga ryggen. Sliter mye med ryggen, så da har det blitt noen turer. Dere kan lese mer om det HER

 

12. Har du noen piercinger?

Hatt ganske mange, men tatt de fleste ut. Hatt i tunga, øyebrynet,under leppa, madonna, nesa og navelen. Den i navelen har jeg igjen, og hender jeg putter i nesa og den madonna piercingen fortsatt.

13. Hva synest du om tatoveringer?

Jeg elsker tatoveringer, å har veldig mange. Dere kan se de HER.
Jeg skal garantert ha mange flere, bare jeg får plass hehe:)
 

14. Norge på sitt beste?

Den nydelige naturen vi har, og fri helsehjelp.
Elsker fjellene og skogene vi har i Norge <3 

15. Hva var det siste du kjøpte?

Mer fra Poul Pava, elsker den serien <3
Nå var det 60% på glass, og noen av koppene :)16. Hva gjør deg trist?

Alt det jævlige som forgår her i Norge, familier som sitter uten mat. Rusbrukere som ikke får hjelpen de skal ha, eller god nok oppfølging. Barn som blir mishandlet og opplever omsorgssvikt, overgrep... Det er så mange i våres land som trenger hjelp, og jeg gjør det jeg kan for og hjelpe de! Dere kan lese mer om min oppvekst HER , derfor gjør jeg alt for og hjelpe andre!
 

17. Hvilke idretter har du vært innom?

Jeg spilte fotball i 6 år, frem til jeg var 12 år. Hest har jeg drevet med fra jeg var ganske så ung, ikke nå lenger da.
Gitar og piano har jeg prøvd meg på, men ble for rastløs hehe.


18. Hva gjør deg glad?

Helt klart barna mine, de gjør meg mest glad <3 Samboeren min selvfølgelig og mine nydelige 4 beinte. Det og kunne hjelpe andre som trenger det, det gjør meg veldig glad <3 Det og være med venner, finne på koselige ting:) 

19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?

Helt klart Maldivene med Eirik, det er jo så nydelig der <3 Tror jeg egentlig hadde takket ja til og dra hvor som helst med han nå, vi hadde trengt en kjærestetur <3 

20. Hvor er dine drømme destinasjoner?

Italia, Island, Thailand og Afrika og sikkert mange flere :) 

#20spørsmål #20 #ærlig 

Føler meg som en ny person!

 • 18.07.2017 - 19:22

Hei alle fine <3

Å flytte til Oslo har virkelig hjulpet meg, jeg har det mye bedre nå. Jeg tenker mer positivt en jeg har gjort på lenge, og det føles så godt! :)
Føler jeg kan være meg selv, og kan gå i det jeg vil. Når jeg bodde på Nesbyen gikk jeg ofte i joggebukse , å nesten aldri sminke. Nå går jeg i kjoler eller skjørt ganske ofte, og ordner meg nesten hver dag.
Jeg har mer livsgnist nå, enn jeg har hatt på lenge! Føler meg i bedre humør.
Skjønner nå hvor viktig det er og trives der man bor, bare det og føle seg hjemme. Jeg elsker Oslo og jeg elsker leiligheten våres <3

I dag har vi vært en tur på Majorstuen, så jeg fikk påfyll på vippene mine. :)Elsker vippene mine, kjempe dyktig dame. Kan virkelig anbefale hun, veldig koselig <3
 Når vi var ferdig der, kjøpte vi oss sushi. Elsker sushi, og fant meg en favoritt i dag!

 Så var det hjem og spise sushi og slappe av litt før jeg skulle til kiropraktor. Fikk meg heldigvis akuttime hos kiropraktor i dag, da smertene er helt jævlige om dagen!
Han sa det var alt for stramt til og fikses opp i på en behandling, så tilbake på torsdag. Ingen billig fornøyelse det der, men hadde ingen valg. Hodet mitt kjennes ut som det skal sprenge, satt seg i nakken og skuldrene. Han skjønte ikke at jeg hadde klart og gått sånn så lenge, kan jo lure noen ganger.
Litt for høy smerteterskel da jeg går med smerter hele døgnet da, men nå hadde jeg fått nok. Veldig flink kiropraktor, nøye og dyktig. Angrer ikke på at jeg gikk dit nei! :)

 

Ha en fin kveld videre alle fine <3

Nå skal jeg ned og hente klær til Gateteam Oslo, allerede kommet et par på døra med klær. :)
Tusen takk til alle snille mennesker der ute som hjelper til! <3

#familie #mamma #foreldre #vipper #selvpleie #majorstua #oslo #lykkelig

 

Bilder som ikke har blitt vist på bloggen!

 • 18.07.2017 - 10:58

Hei alle fine <3

I dag tenkte jeg og ha et innlegg med bilder jeg ikke har brukt på bloggen, og det av en grunn! Haha. Jeg er veldig perfeksjonist, så dette innlegget sitter langt inne å poste. Får vel ta motet til meg og tenke det er greit og drite seg litt ut, alt kan ikke være alvorlig hele tiden:) Skulle bare se på bildene Eirik hadde tatt, men han knipsa! HeheDen berømte blunkingen, jeg gjør alltid det! HahaUff mange rare bilder, men litt artig innlegg også ;)Blinkskudd! Haha;)

Ha en flott dag alle fine <3 

UKEN SOM GIKK #14

 • 17.07.2017 - 19:44

Hei alle fine! <3

Akkurat nå

Har jeg spist is og kost meg på sofaen! Sett på Greys! Hehe. Trøstespising, har så sinnsyke smerter i nakken:(
Må bestille time hos kiropraktor i morgen, orker ikke gå sånn. Kjennes ut som hodet sprenger, og ikke får jeg sove.
 

Ukens opptur

Lørdagen vi var hos min bror på Tyristrand, koste oss masse sammen. Familietid uten sosiale medier kan anbefales <3
Hjelper på humøret til både store og små, tar opp mye av tiden dessverre. Blir nok og ta opp igjen sosiale medier fri igjen nå, har ikke vondt av det.
 Ukens nedtur

Nakken min, den blir bare verre og verre. Å det går veldig utover hodet mitt, sliter med masse hodepine.. :( 

 

 Ukens opplevelse
Når jeg prøvde brudekjole i dag! Det var en stor opplevelse. Forelsket meg helt i den kjolen, så spørs om det er the dress <3
Her får dere en liten sneak peek :) Vil ikke avsløre for mye enda ;) 

 Ukens sang

Denne får jeg en god sommerfølelse av <3
mVEdpMnOQPs


 

Ukens innkjøp

Definitivt skjørtet fra Lene Orvik sin kolleksjon <3

  Ukens tanke

Hvor heldig jeg er som har en så fantastisk kjæreste, også skal vi gifte oss i tillegg <3
Ukens film/serie 
Det er fortsatt Greys, så spennende liv har vi ;)
 

Ukens craving
Is med peanøtter, spesielt den på Egon`s. Elsker den desserten der!
Elsker maten på Egon`s også da:)
 

Ukens antrekk Denne ukens fokus
Bryllupet til meg og Eirik da, må få ordnet lokalet osv. Bloggen må også settes litt mer i fokus nå, før barna kommer på fredag.
Skal også prøve og få startet opp en form for trening, bare jeg får vært hos kiropraktor.
 

Denne ukas utfordring
Å få satt i gang med trening, det sitter litt langt inne. Jeg vil så gjerne, men må få energien til det.
Målet er jo og bli kvitt litt mer av smertene mine, ta må jeg gjøre noe snart!
Dette gleder jeg meg til denne uka 
Gateteam Oslo som vi skal være med på onsdag, ser veldig frem til det! :) Hadde noen på døra her i stad med herreklær, er så mange flotte mennesker.
Og flere skulle komme i morgen, Gateteam mangler klær til herre.
Noen jeg kjenner som har? Bare og komme med det, rydd i klesskapet så dukker det opp litt <3
 

Ukens mest leste blogginlegg

Hat fra brukere på kvinneguiden, HER

#ukensomgikk

Stranda!

 • 16.07.2017 - 12:14

Hei alle fine <3 

Denne helgen har det vært lite blogging, da jeg har prioritert familien. I går hadde jeg nesten telefonfri hele dagen, og det var kjempe deilig! :)
Vi dro hjemmefra ganske rett etter vi sto opp i går, turen gikk til broren min og familien. Vi var kjempe heldig med været og det var varmt, og sola stekte.

Etter vi hadde drukket kaffe og unga hadde lekt og krangla litt, gikk turen til stranda. :) Der var vi noen timer og det var så digg! Årets første strandtur for våres del, sier litt om sommerværet vi har hatt! Haha. Veldig koselig og tilbringe dagen med tantebarn og egne barn, og resten av gjengen da! :)

Som mange av dere vet har jeg jo en del brødre. 4 stykker totalt(!!) og en søster! :) To storebrødre, en storesøster og to småbrødre <3 Veldig glad i alle søsknene mine, så koselig og få litt tid med en av de i går <3
Viktig og ta vare på familie, og holde kontakten med de man kan ha det med.

Legger ved litt bilder av dagen våres og bildene sier mer enn 1000 ord <3Beste bildet jeg har tatt noen gang! Elsker dette bildet <3
Runa og Eirik koser seg <3

 Trym Marius hadde rulla seg full i sand!
Han var sandmann som han selv sa. :)

 Digger dette bildet også! 
Gøy når man får sånne blinkskudd <3

 Elsker dette bildet av Eirik, han bare stråler <3
 Elsker han her veldig høyt <3

 Nydelige Runa <3

 Storebroren min! Veldig glad i han <3

 Nydelige Bulldog-fanten min <3
Ingen tvil at Marley elsket og bade! Han ville ut i vannet hele tiden. :) Alltid på farten. 
Nydelige sønnen min <3 

 Deilig grillmat! Vi dro tilbake til dem etter stranda og grilla. Vi var der helt til halv 8. Skal si tiden flyr i godt selskap! :) 

Heldige meg som har så mange flotte mennesker i livet mitt, Dette var en veldig koselig dag for store å små <3

#familie #mamma #foreldre #barn

Familietid <3

 • 15.07.2017 - 09:52

Hei alle fine <3

Nå er vi faktisk på vei ut av døra, bare styra en time allerede hehe. Familien kaos, men det går bra. I dag skal vi til storebroren min og familien, stranda får første gang i år:) Håper på knall vær hele dagen. Har selvfølgelig med kameraet så jeg får tatt litt bilder, dele dagen med dere flotte leserne mine. 

Kos dere masse og god helg <3 

Drage før jeg får kaffe!

 • 14.07.2017 - 17:57 

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er helt avhengig av kaffekoppen min på morgenen, eller så er jeg ufordragelig! ;)
Merkelig hva en kopp kaffe kan gjøre med resten av dagen, og humøret stiger for min del. :) Har liksom blitt et rituale på morgenen med kaffen og Facebook.
Vi bruker bare presskanne kaffe og Dolce Gusto maskinen vår. Elsker kaffen fra Dolce Gusto. De har så masse god kaffe, og masse og velge i. Er jo noe for hele familien der! Å det liker vi! :) Var så heldig og få mange smaker med kaffe fra Dolce Gusto i dag.
Mine favoritter er cafe latte med karamel og grande, jeg tilsetter alltid vanilje sirup i latten. Det er så digg, bare elsker det! :)

Vi anbefaler virkelig Dolce Gusto, elsker kaffemaskinen fra dem også <3Så koselig hilsen! :)
Å masse digg kaffe!

 Takk Dolce Gusto <3

 

#kaffe #dolcegusto #annonse #familie 

Lære barna verdiene i livet!

 • 14.07.2017 - 12:19

Hei alle fine <3

Onsdag var jeg og jentene på en liten tur, ikke så lang tur. Onsdager er det jo utdeling på Jernbanetorget. Vi hadde to fullstappa Ikea poser med klær,sko og hygieneartikler! :) Så veldig tunge poser, men jeg og Victoria klarte det. Var å gå på t-banen og fra t-banen til Jernbanetorget, måtte stoppe litt da.. Hehe. 

Synes det er viktig og lære barna om de som trenger hjelp også, verdien av penger, klær og kjærlighet etc. Alle mennesker er like masse verdt i mitt syn, og det lærer jeg også mine barn. Så tok med meg Victoria og Runa ned for og levere det vi hadde, hadde forklart litt til begge de små i forkant. Var egentlig Trym Marius som skulle bli med meg og Victoria, men han ville heller være med Eirik. Så da ble det jentetur. Victoria har jo vokst opp med dette. Victoria har alltid vært vant til at jeg har hjulpet andre, så ikke noe nytt for henne. De små har ikke vært med på så mye sånt før, men synes tiden er inne nå <3 Var kjempe koselig og møte noen av folka igjen, og gleder meg alt til neste onsdag! :) Som jeg har nevnt tidligere kan dere bare levere hos meg hvis dere har noe, alt av klær til damer og menn trengs:) Tas i mot med stor takk <3 Man kan selvfølgelig støtte de på vipps også, mer informasjon på Facebook siden deres HER. De søker også frivillige, anbefaler og være med en onsdag <3  

Etter vi hadde levert det vi skulle så måtte vi selvfølgelig ha is, Runa mente det:) Var veldig koselig med litt jentetid på oss, Victoria skulle møte noen så hun dro litt før. Jeg og Runa titta litt rundt, så skulle vi finne neste sesong av Grey´s! Haha. Da ble det også tre nye filmer på barna, greit og ha litt og se på hvis det blir regn:) 

Veldig greit når vi kan dele opp barna litt, de har gått veldig opp på hverandre denne ferien. Så i går tok Eirik med seg Trym Marius på kino, de skulle se grusomme meg 3. Jeg og Runa var bare hjemme og kosa oss, slappet av litt sammen <3

Var jo endelig sol i går så det gikk an og sitte litt ute, vi pakket med oss frukt og drikke ut. Tenkte at nå kunne vi nyte solen, og slappe av litt. Der tok vi feil, vi brukte 20 min bare på og komme oss ut døra. Begge barna gråt og skreik, alt var galt. Trym Marius våknet opp på feil bein som han selv sier, så han gråt for alt i går. Når vi endelig hadde kommet oss ut døra og ut i bakgården, tenkte vi at nå kan vi puste ut. Feil igjen, alt var galt der også. Sola var ikke fremme hele tiden, og vannmelonen var knekt. Endte med at vi satt ute i 15 minutt, så måtte jeg og Trym Marius gå inn igjen. Dette var selvfølgelig slitsomt for oss voksne, men kan ikke forestille meg hvor slitsomt det var for Trym Marius. Så da var det beste og få delt opp barna, så de kunne få kose seg litt for seg selv. Barna har dårlige dager de også, da er det viktig og ta hensyn til dem sine behov <3 Trym Marius er den flotteste gutten jeg vet om, uansett humør. Men gidder ikke sitte og juge og si at alt er rosenrødt når man har et barn med spesielle behov, for det er det ikke. Noen dager er jeg så sliten at jeg har bare lyst og grave meg ned, men så tenker jeg på hvor heldig jeg er som er mamma <3 

Vi prøver igjen i dag, så nå skal vi ta med barna ut og nyte solen!:) I dag har han nemlig stått opp på riktig ben, fine Trym Marius <3 

Ha en flott dag alle sammen:) 

#familie #rusomsorgen #barn #mamma #foreldre #blogg #livsstilsblogger 

Kle på deg, du ber jo om å bli voldtatt!

 • 13.07.2017 - 17:47

Jeg er inne i en veldig tøff periode med lite søvn og mye mareritt! Jeg er ikke så glad i sommeren, skjønte ikke hvorfor det før. Etter en del behandling på Modum Bad, forstår jeg det endelig. Folk pleide og tulle med meg før, de sa nå er det varmt i været, så da blir du vel singel! Jeg var som regel alene når sommeren kom, tenkte ikke å mye over det. Jeg pleide å flykte, og ikke se meg tilbake. Etter en del behandling og samtaler med Eirik, forstår jeg nå at det er pga overgrepet!
Selv om dette skjedde når jeg var 13 år, kjennes det ut som det var i går. Akkurat nå kjenner jeg ekstra godt på alle de følelsene, og det er vondt!
Blir ikke noe mindre sensitiv av lite søvn og mat, dårlig kombinasjon. Jeg har mer fysisk vondt i kroppen, og mindre lyst til og finne på ting. Tåler også mye mindre en det jeg pleier, alt blir så sårt. Det og oppleve et overgrep ødelegger deg så utrolig masse som person, du blir aldri den samme.

Jeg har vel egentlig aldri visst hvem jeg er som person, da jeg aldri har blitt kjent med meg selv. Jeg føler meg skitten hele tiden, og blir aldri fornøyd med meg selv. Og det er helt jævlig! Bare tanken på at en person skal ha så mye makt over meg, gjør meg kvalm! 

Klarer ikke forstå folk som tuller angående dette temaet, og gjør det til en vits. Dette er et sårt tema for mange, ikke bare meg. Å vitse om noen som har blitt voldtatt er for drøyt i mine øyne, og veldig vondt for de som har opplevd dette.
Kle på deg, du ber jo om og bli voldtatt! Tenk og kunne slenge ut sånne kommentarer? Så da skal det være greit og tvinge noen til og ha sex, hvis de går i skjørt og singlet? De som har en sånn tankegang mener jeg at ikke er helt friske. I mine øyne er i allefall ikke dette normalt. Folk skulle bare visst, hvordan helvette de som har opplevd dette sitter igjen med!

Jeg har en daglig kamp med meg selv, om hvordan jeg skal takle hverdagen. Jeg gir ikke opp, jeg jobber hardt med meg selv. Han skal ikke vinne, det skal jeg!
En dag skal jeg se meg selv i speilet, klappe meg selv på skulderen og si "Du vant Marita"

Til dere som har gått i gjennom en voldtekt, ikke gi opp! Ta en dag av gangen, ta tilbake kontrollen over deg selv. Jeg vet det ikke er lett, og jeg jobber hardt med det selv.

En dag vil jobben være verdt det, håper jeg <3
Er det noen som ønsker og prate, er det bare og ta kontakt med meg <3

  

#psykiskhelse #angst #ptsd #overgrep #helse #mareritt

Jeg står for det jeg skriver!

 • 13.07.2017 - 10:05

Hei alle fine <3

Som mange har fått med seg har jeg fått litt hets på en viss side, har valgt å bare heve meg over dette. Ikke fôre nett-troll, da får de bare mer oppmerksomhet. Jeg kommer ikke til og gi meg med det jeg gjør, eller skrive noe annerledes. Jeg kommer til og fronte de temaene som mange mener er tabu, det var grunnen til at jeg startet bloggen <3 Jeg kommer også til og åpne kommentar feltet mitt helt, selv om jeg alltid godkjenner alle kommentarer. Lar ikke vær og godkjenne negativet kommentarer, men da vet dere helt sikkert at jeg ikke sletter de. Jeg vil dette skal være en ærlig og rett frem blogg.

Setter stor pris på all støtten jeg har fått disse dagene, dere er flotte alle sammen <3 Det fins så mange fantastisk mennesker rundt om, kjenner det gjør godt i hjertet mitt! :)

I dag skal jeg nyte dagen med barna i det fine været, endelig er det sol:) Kommer innlegg senere i dag om hva jeg og jentene gjorde i går:)

Ha en flott dag alle sammen <3 Nyt dagen, og sett pris på hverandre <3Et lite blinkskudd fra i går! Haha ;)

#familie #foreldre #mamma #sommer

Nye DIY prosjekter!

 • 12.07.2017 - 14:54

Hei alle fine <3 

Som jeg nevnte tidligere i dag, så skulle jeg pusse opp et par ting her hjemme. Det har jeg nå gjort, er ikke så mye som skal til for å fornye det litt <3
Jeg har en gammel kommode her hjemme, jeg vil ikke male den så da ble det kontaktplast. Toppen på den har blitt så stygg med tiden, men synes den ble mye bedre nå.
Når jeg først var i gang, tok jeg en hylle jeg også hadde i gangen. Den skal jeg også male litt på! Elsker hvor mye det kan forandre, og på så kort tid! :) Dere skal selvfølgelig få se før og etter bilde.
 

Før bilder! 
Som dere ser var toppen veldig slitt. Var ikke så lett og legge på denne, men det gikk på et vis ;)

 

Etter bilder! 
Hva synes dere? Jeg ble  veldig fornøyd :)

 Tok med denne i slengen! :)

 

I dag skal vi noe jeg har gledet meg til, og begge jentene mine skal være med meg:) Så her skal vi på en liten jentetur <3
Kommer oppdatering senere på bloggen <3

Ha en flott dag videre <3

#diy #oppussing #familie #foreldre #blogg #kreativ #kontaktplast

 

Gjorde vondt i mammahjertet!

 • 12.07.2017 - 08:53

Hei alle fine <3 


Her sitter jeg og nyter kaffen min og drømmer meg vekk i bryllupskjoler <3 Er jo så mange flotte kjoler, skal prøve en til uka og gleder meg masse.
Er det den riktige kjolen eller ikke? Eirik styrer og ordner med lokaler, er så glad han tar del i planleggingen. Han er jo like ivrig som meg, om ikke mer! Hehe.
I dag satt han og så på skreddersydde dresser, fine samboeren min <3 Er jo så gøy og planlegge alt, og så mye flott og se på. Fortsatt mye tanker rundt hvem som skal følge meg opp kirkegulvet, og forlover til oss begge to osv. Det er våres dag og den blir nok fin uansett, glede oss over det vi har <3 Så nå er det bare og spinke og spare, så vi får giftet oss.

I dag håper jeg været holder seg litt, vil ikke ha mer regn nå ;) Greit og kunne gå ut og leke med barna, kjedelig og sitte inne hele tiden. Litt av en sommer vi har nå, men er jo en typisk norsk sommer.. Hehe. Har også et par prosjekter med kontakplast i dag, resultatet deler jeg med dere senere. 

I går var vi på lekeland med barna, de koste seg masse og fikk ut en del energi. Runa ville være med Trym Marius på en runde, men når de kom til sklien turte hun ikke. Så Trym Marius hadde jo sklidd ned, men Runa sto igjen. Jeg fortet meg bort, men da hadde Runa alt gått videre for og finne oss. Jeg visste at hun var redd, da hun er veldig avhengig av at noen er med henne. Kjente det gjorde vondt i mamma hjertet når jeg løp inn i tuneller osv, er ikke så lett og komme seg rundt inni der. Trym Marius løp jo rundt og leitet også, så vi sprang rundt der og skreik på Runa. Hørte hun gråt, og endelig så jeg hun. Etter jeg hadde funnet Runa, kom også Trym Marius gråtende. Han var helt fortvilet fordi han ikke fant Runa, han var så redd for lillesøster.
Selv om de to krangler og styrer, så er de veldig glad i hverandre <3 Fine Trym Marius med alle følelsene sine, en omsorgsfull og god gutt <3 
Så etter det gikk vi rundt over alt der med Runa, så fikk vi litt trening også.

 

Ha en flott dag videre <3

#familie #barn #foreldre #bryllup #bryllupsplanlegging #lekeland 

Hat fra brukere på kvinneguiden!

 • 11.07.2017 - 20:09

I går fikk jeg vite noe av en av leserne mine, det var da snakk om kg forum og en debatt om meg! Jeg har ikke så mye peiling på sånne grupper, så dette ante jeg ikke noe om. Eirik og jeg tok en titt på det i går, første jeg tenkte var; Herregud!! Har ikke folk annet og gjøre enn å hetse andre folk? Alle skal selvfølgelig få ha sine meninger, men diskuter saklig om det da. Det som var greia, var selvfølgelig ang barna mine. Eksponering av barn på nett, og alle har sine meninger der.

Barna er en stor del av mitt liv, så ganske naturlig at jeg skriver om de. Er mest meg selv jeg skriver om her på bloggen, og jeg står for det jeg skriver!
Denne personen klarte å slenge ut av seg i en morsom setting, mente hun hvertfall. "Nå revner jaggu livmoren hennes også", sikkert gøy for hun, men ikke meg. Jeg lever med store smerter og sliter med dette, men tydeligvis gøy for denne personen Tuppemor90 som hun kaller seg. Dere kan lese mer om det HER.
For uansett hvor forferdelig jeg er, har hun nemlig lagd to debatter om meg hehe;) Trym Marius er 6 år, og han vet at jeg skriver om han. Han spør meg fortsatt om vi kan ha nytt intervju på bloggen, og han ser bildene før jeg legger de ut. Alle mine barn ser bildene jeg legger ut av de på sosiale medier, vil de ikke bli tatt bilde av så gjør jeg ikke det! Grunnen til at jeg legger ut om sykdom osv til både meg og barna, er for og hjelpe andre. Vi er mange foreldre med høysensitive barn, og barn med adhd. Hjelper og kunne lese om andre i samme situasjon, og jeg har fått meldinger fra en del folk angående dette.
Det har bare vært positive meldinger, og takk for at jeg tar opp disse temaene! Er vel sånn det er noen setter pris på det, og noen liker det ikke.

Jeg tvinger heller ikke noen til og lese min blogg, det er fritt frem for alle <3 Slutte å tabulegge alt av psykisk helse problemer.. Alt må ikke hysjes ned!
Hvordan skal folk forstå når de ikke vet?

Alle mennesker er like mye verdt <3 

 · #1

Skrevet 

Ganske imponerende at eksponering fortjener en egen pris:) hvem tror dere stikker av med serien i år? De fleste nominerte fortjener å få munnkurv ang barnas psyke, helse, og generelt info om privatlivet sitt.. den drøyeste nominert i år er martemeomamma mener jeg.. hun er VILL på eksponering av de små og bretter ut både små og store detaljer.. 

8

Resten kan dere lese HER

Å dette er voksne mennesker? Denne personen er allikevel inne på bloggen min og leser støtt og stadig, da hun refererer til tidligere ting jeg har skrevet! I tillegg skriver hun at hun er sjenert?;) Ikke vet jeg hvem du er, men håper du får en fin kveld :) Så får vi vente i spenning og se hvordan den sinnsyke mammablogger-awardsen 2017 går ;)

#kvinneguiden #hets #eksponering #høysensitiv #adhd #psykiskhelse 

 

UKEN SOM GIKK #13

 • 11.07.2017 - 10:00

Hei alle fine! <3

Akkurat nå

Ser jeg ut på regn været , og lurer på hva vi skal finne på med barna:) Noen tips?
Ukens opptur

Helt klart onsdagen da jeg var med Gateteam Oslo, det var en fantastisk opplevelse. Endelig kan jeg være med og hjelpe, og får noe jeg brenner for. Å selvfølgelig møtet med Siw, var veldig koselig og endelig få hilst på <3 Dere kan lese mer om det HER
 Ukens nedtur

Smertene mine, de har vært veldig fremtredende nå. Søvnen har heller ikke vært no og skryte av, smerter og mareritt:( Håpe på at denne uken blir bedre når det gjelder det <3
 Ukens opplevelse

Få være med Gateteam Oslo da <3 Å endelig få langt hår igjen, det var veldig godt:) Trives ikke med så kort hår jeg hadde nå, og dette tok bare en time og sette på. Og best av alt det varer en stund, og jeg kan bruke det om igjen:)
 Ukens sang

Ingen jeg kommer på nå i farta 

ukens innkjøp

Kontaktplasten fra Lindasdekor.no, elsker resultatet på spisestuebordet våres:)

  Ukens tanke

Hvordan jeg skal klare og spare til kurset jeg vil ta, ønsker og ta vippekurs. Må ha noe jeg kan pusle med innimellom når formen tillater det, noe annet enn barn, hus og hundene. Noe som kan løfte meg litt opp, men får se hvordan det går <3 Så må jeg få satt i gang med litt fysisk aktivitet, trent opp kjernemusklene litt. Prøve alt som kan hjelpe mot smertene, er så slitsomt og gå sånn!

Ukens film/serie

Fortsatt Greys, vi startet jo på nytt med den:) Også har jeg begynt på en ny serie som bare jeg ser, Magicians heter den :) Anbefaler og ta en titt hvis du likte Harry Potter, er litt som Harry Potter for voksne:) 

Ukens craving

Vann faktisk, har drukket masse av det nå:)
Ukens antrekk

Blir som det andre bildet litt lenger opp her, elsker den nye Cardigan min <3 

Denne ukens fokus

Vi har barna hjemme på ferie, nå er det alle tre som er hjemme. Så barna er veldig i fokus denne uken <3 Gå flere turer, jobbe litt med det og gå alene.

Denne ukas utfordring

Blogge litt mer og samtidig underholde barna, se hvordan det går hehe:)
Dette gleder jeg meg til denne uka 

Kose meg med barna, Eirik og hundene <3 

Ukens mest leste blogginlegg

Nytt bord til en billig penge! HER

Rusomsorgen har en lang vei å gå! HER

 

#blogg #barn #foreldre #mamma #ukensomgikk 

Ny spørsmålsrunde, med både meg og Eirik!

 • 10.07.2017 - 16:45

Hei alle fine <3 

Nå er det tid for spørsmålsrunde igjen, dere kan spørre om hva dere vil <3 Som vanlig så svarer jeg så godt jeg kan:) Denne runden blir litt annerledes, nå kan dere spørre Eirik om hva dere vil også! Da er det bare igjen for dere og legge igjen spørsmål under her:) Lar denne stå ut uka, så har dere litt tid:)

Ha en fin dag videre <3 

#blogg #foreldre #spørsmål #familie 

Intimt og lite vil vi ha <3

 • 10.07.2017 - 12:03

Hei alle fine <3 

Sitter med litt bryllupsplanlegging igjen, det er jo så kos! :) Har bestemt oss for og bare invitere foreldre, søsken og de vi prater med til daglig:)
Vi skal jo ha et alkoholfritt bryllup, så kan vi ha en finere middag:) Å planen er å dra rett på bryllupsreise, så vi kan nyte hverandre en uke eller to <3 Grunnen til at vi ikke skal ha flere gjester, er på grunn av økonomien. Vi vil faktisk ha muligheten til og få giftet oss, og da må vi gjøre det sånn.
Jeg elsker høsten, det er min favoritt-årstid. Så ble veldig glad når Eirik sa vi kunne ha det på høsten! Greit og være enige:) Selv om jeg har et år og planlegge på nå, så går tiden veldig fort. Veldig viktig for meg at ting blir bra på den dagen, men sånn tror jeg det er for de fleste som skal gifte seg.

Til uken igjen skal vi ta en titt rundt på lokaler, og sjekke ut mat osv. Lurt og ha en pris og gå etter, så vi vet hvor mye vi må spare fremover. Gleder meg veldig masse til og prøve kjoler, er jo utrolig mange og velge mellom. Mange tanker som surrer rundt i hodet mitt om dagen, spesielt med tanke på hvem som skal komme.

Er så mange som bare blir borte føler jeg, så gjestelisten er ikke stor. Men glad for de jeg har i livet mitt da <3
Dette blir en spesiell dag uansett, vi har hverandre <3 

#bryllup #brud #brudgom #barn #feiring #foreldre 

Nominert til mammablogger awards 2017!

 • 09.07.2017 - 19:48

Jeg er så heldig at jeg har blitt nominert til Mammablogger-awards  2017, kjenner jeg blir glad innvendig <3
Jeg elsker jo å blogge, så dette var stort for meg! Hver gang det skjer noe nytt med bloggen blir jeg like overrasket, synker liksom aldri inn at det har tatt så av. Grunnen til at jeg startet bloggen var jo for og hjelpe, og nå ut til folket med mine tabu temaer. Å det føler jeg at jeg har fått gjort, men jeg er på langt nær ferdig <3 

Håper mine kjære lesere vil stemme på meg, dere kan stemme HER.
Setter stor pris på det, setter like stor pris på de som ikke gjør det også selvfølgelig:) Ha en flott kveld alle fine <3

#mamma #foreldre #barn #blogg #awards  #stem 

Titter meg over skulderen å kjenner jeg er redd!

 • 09.07.2017 - 12:00

De siste nettene har jeg sovet veldig dårlig, våknet mange ganger søkkvåt. Marerittene har vært ganske så jævlige, og nå er jeg veldig sliten. Derfor har det ikke vært så mange innlegg i det siste, men jeg prøver. Bloggen holder meg faktisk ganske så oppe om dagen, godt ha noe jeg vet jeg må gjøre. Jeg fikk gave av min kjære her om dagen, en Fitbit klokke som også måler søvnen min. Veldig greit og se hvordan søvnmønstret mitt er, også blir jeg mint på at jeg må ut og gå litt:) 

Jeg har lett for og stenge meg inne når jeg har det vanskelig som nå, og det er ikke bra. Da blir det til at jeg forer angsten isteden for og kjempe mot den, og det vil jeg jo ikke. I går utfordret jeg meg selv ganske mye, jeg tok med begge hundene på gå tur helt alene. Eirik sa at han pleide og høre på musikk, og at jeg kunne prøve det. Fant fort ut at det funket ikke for meg, jeg tittet meg over skulderen hele tiden og ble mer redd. Jeg er en person som må ha kontroll på alt rundt meg, og det fikk jeg ikke nr jeg hørte på musikk. Jeg skrudde av musikken og fortsatte og gå, og da gikk det bedre. Var deilig når jeg kom hjem igjen, jeg hadde klart og gå en tur rundt her helt alene <3 Hundene var slitne og det var jeg også, god følelse.
Som kanskje noen av dere så på Instagram, kom jeg jo hjem til en deilig middag. Heldige meg som har en så flott mann, han sendte meg tilomed melding når jeg var på tur og sa jeg var flink <3 Målet mitt er å begynne og trene igjen, da formen var betraktelig bedre da. Bare ikke så lett og ta det steget og starte.. Noen tips til det?

I dag kommer de små hjem igjen, jeg gleder meg så utrolig masse <3 Håper jeg klarer og sove litt bedre når de er hjemme, hender jeg gjør det. Er jo så godt når de kommer krypende opp i senga på natta, selv om Eirik havner på sofaen da hehe. Familien er komplett når de er hjemme, så slapper mer av da <3 Nå skal vi bare nyte søndagen videre, prøve og få en fin dag:) Håper på mer søvn og mindre mareritt i natt <3Ha en flott alle fine <3

#angst #ptsd #familie #foreldre #mamma #trening #fitbit #klokke 

Nytt bord til en billig penge!

 • 08.07.2017 - 21:54

Hei alle fine <3 

Som de fleste vet klarer jo ikke jeg og sitte så mye i ro, så i dag ble det makeover av spisestuebordet. Vi har ikke mulighet til og drive og kjøpe nye møbler hele tiden, så da pusser man opp det man har! Jeg elsker forandringer, så har også ommøblert stuen, det gjorde jeg den dagen Eirik var i Ski. Hehe. Vi har også vært på Ikea i dag, fikk oss ny tvbenk til 98kr. Endelig fikk jeg tak i en hylle som faktisk får plass på badet også, elsker når sånt kan fikses billig. Må nok ha en ny house tour snart, da det er en del forandringer her nå <3 Nå skal dere få se før og etter bilde av bordet, jeg synes det ble kjempe bra.

Har handlet dette på Lindasdekor!Jeg hadde jo marmor-kontaktplast på dette bordet før, så tok av det og vasket det. Dette er jo et bombay bord, som også er malt svart utenom på bordplaten. Her legger jeg på, dette er kjempe enkelt og få til. Det tar jo selvfølgelig litt tid når det er så stort bord, men det er verdt det:)
Fargen jeg valgte, den finner dere HER.Jeg synes det ble kjempe lekkert! 
Hva synes dere? :)Ble ganske så stor forskjell, ikke så mye som skal til alltid:) 


Ha en fin kveld videre <3

#interør #lindasdekor #dekor #kontaktplast #enkel #oppussing #billig #Ikea

Rusomsorgen har en lang vei å gå!

 • 07.07.2017 - 21:21

  

Jeg ser rundt meg og tenker; - Hvorfor var jeg den som endte opp den siden jeg står i dag? Hva var egentlig oddsen for det? En ting jeg vet jævlig sikkert er at det er ikke systemet rundt sin fortjeneste, det er fult og helt min egen! Når jeg tenker på alt jeg har opplevd og hvordan min fortid ser ut, så er det helt utrolig at jeg står der jeg gjør i dag. Systemet sviktet meg grovt, og jeg er bare èn av sikkert mange, mange 1000 folk! Folk prater og har sine meninger, og det er mange meninger rundt det med rusbrukere, jeg har begynt og bruke rusbruker istedenfor rusmisbruker. Dette var noe jeg aldri har tenkt på før, men Siw fortalte meg noe på onsdag. Mange kan forbinde rusmisbruker med overgrep, da man kaller de misbrukere. Dette er noe spesielt brukerne selv har reagert på.
Jeg har valgt og respektere de, så jeg sier rusbruker. Jeg håper de som leser min blogg også kan si rusbruker. De fortjener like masse respekt som alle andre! Dette er flotte folk som har sitt og slite med. Jeg personlig tror en del ville vært anderledes, hvis helsevesenet hadde fungert bedre. Det butter så jævlig på mange punkter når det gjelder rusomsorgen, de har en lang vei og gå der. - Kanskje de som sitter på den høye hesten sin skulle tatt en tur på gata i Oslo, hørt litt på de som går i dette hver dag? De er ganske mange som trenger hjelp og litt mer forståelse, og da mener jeg ikke bare de dere ser på tv med Petter. Det Petter gjør er helt fantastisk, er ikke det jeg sier. Men det er så utrolig mange flere som går i dette, det er dem sin hverdag! Nå har det blitt sånn at de som har vært på tv, er også de som får mest støtte. Det er så synd når det er så mange av de som trenger hjelp, vår hjelp. Dette er folk som virkelig har opplevd mer enn andre kan forestille seg. De har tatt i mot en god del dritt opp igjennom åra, men fortsatt prøver de og holde seg på beina!

Jeg vet godt hvordan det er og stå i denne dritten, jeg var heldig og kom meg ut av det på egenhånd. Selv om jeg har mange skader inni meg, og det tar lang tid før de sårene gror og jeg blir hel igjen. Jeg har tre barn og en fantastisk samboer, jeg har noen og komme hjem til. Det er noe helt annet en de på gata har, og komme seg ut av det helvete uten noe og komme hjem til er ikke lett. Jeg respekterer de som er på gata i Oslo, og det de står i hver eneste dag!
Jeg har også stor respekt for min egen samboer, han har nå vært rusfri i snart 11 måneder. Jeg har hjulpet han gjennom dette, da det offentlige svikter. Det har ikke vært lett for noen av oss, men vi gir ikke opp. Han er stepappa til mine tre nydelige barn, og han er kjempe flink <3 Han var også med på onsdagen, og han gjorde en knall bra jobb. Han synes jo selv det var veldig spesielt og stå på den siden for første gang, men var en tankevekker. Som han også sa; Dette var ikke siste gangen han skulle hjelpe Gateteam Oslo.

Heldigvis så har de Siw og hennes team og den ene dagen i uka betyr ekstremt mye for disse flotte folka <3 Her får de sosialt samvær, de blir faktisk hørt. Som jeg har nevnt tidligere så er alt dette frivillig, så de er avhengig av sponsorer og hjelp. De fleste som er i Gateteam Oslo har full jobb og familie på siden, men det stopper ikke dem. Dette er damer som vet hva de vil hele gjengen, må ikke glemme den ene mannen som også er med :) Skravlet litt med han også, en fantastisk mann som må holde styr på alle disse damene! Hehe :) 

Jeg har jo skrevet en del om Gateteam Oslo, da jeg har fulgt de på avstand en god stund. Har også hatt en del kontakt med Siw som er driver av dette flotte opplegget. En utrolig flott dame! :) Endelig kom dagen da jeg skulle få møte disse flotte menneskene face to face, og det var like stort som jeg hadde sett for meg <3 Siw var akkurat som jeg trodde, en dame med bein i nesa som brenner for det hun driver med 100%. En dame full av kjærlighet og lidenskap for det hun tror på, og den dama gir ikke opp:) Resten av teamet var kjempe flotte folk de også selvfølgelig, var ikke vanskelig og se at dette var noe de brant for. Her ga alle sammen av seg selv for og hjelpe de som trengte det. Var så deilig og se at alle koste seg med det de drev med, og se alt som folk hadde donert av klær osv.

Det beste med og være der den dagen, var å se, som Siw selv sier, vennene våre på gata. De lyste opp og man så de satt så utrolig pris på alt, de gikk rundt fant seg klær og mat:) Jeg var så heldig og få pratet en del med noen av de, og det var mye som gikk inn på meg. Mange skjebner rundt om, men alikevel så skravlet de og smilte <3 Det er så mange ting man bare tar for gitt, for eksempel det og bare ha en samtale med noen. Det er noe som ikke er dagligdags for mange av de på gata. Flere av de synes bare det er koselig og komme ned og prate og være sosial på onsdagene. Selv om de selvfølgelig tar med seg litt klær og tar seg en matbit, greit når man faktisk har den muligheten. For de på gata er ikke dette en selvfølge, det og ha klær, mat og hygieneartikler. Gateteam Oslo gjør dette mulig for så mange, men da må også folk være med og gi:)

Spre ordet videre, se om dere har noe liggende hjemme, ting dere ikke bruker lenger. Det man ikke trenger selv, kan være en nødvendighet for andre <3

De trenger spesielt herreklær, alt av herreklær. Alt av hygieneartikler for damer og herrer, sekker,bagger, tepper og soveposer. Dere kan godt levere det hos meg eller til Gateteam Oslo. Vær så snill og sjekk hva dere har, ikke kast det kom heller hit med det <3 

Hjelp Gateteam Oslo, hjelp de og hjelpe <3
Facebook siden deres finner dere HER

Tok en del bilder den dagen, så skal selvfølgelig dele med alle dere flotte leserne mine <3 Dette var de så heldig og få på denne onsdagen, veldig snilt med alle som sponser Gateteam <3
 Her kan dere se hvor mye som går på en kveld, og det sier vel sitt hvor mye behov det er for dette?
 

Kan ikke ligge på latsiden når man er med på dette, her går det i ett hele tiden.
En knall flott gjeng:)

Her er bilen , og nå er tilomed noe tatt ut:) mange snille folk rundt, som har gitt så mye <3
 Ganske så mye som skal sorteres og ordnes før det setter i gang, og det må gå kjapt da det starter kl 18.00. Mange står jo og venter, da de er sultne og de trenger en del ting.
 Her sorteres det og ordnes <3
 En blid og fornøyd gjeng <3 Skal sies at jeg traff mange av de den kvelden:)
 Meg og flotte Siw <3 Dette er en dame jeg virkelig ser opp til <3
 Dette var to flotte folk jeg var så heldig og få pratet litt med, de har vært venner i 20 år <3
Spurte de om de var glad for disse onsdagene, og svaret var klart ja <3 

 Siw og nydelige Kylie <3 Som jeg nevnte tidligere i innlegget, så er det ikke alle som får like masse støtte. Denne jenta hadde bare solgt 2 =Oslo blader hele den dagen, da mange sa de hadde faste de kjøpte hos. Veldig leit at man må være på tv for og få hjelp, men det er min mening da! Så håper noen vil kjøpe av denne flotte jenta neste gang dere ser henne.

 Jeg legger også ut bilde under her av selgernummeret hennes <3

Her er Siw og meg ute og går i gatene, noen av brukerne får ikke kommet da de er redd for og tape penger. Mange av de selger jo =Oslo, og da er det ikke alltid lett og gå ifra. Siw går da rundt og deler ut matpakker til de som trenger det <3 

Håper dere fikk litt mer innblikk i Gateteam Oslo, da det var noen som ville vite mer:) Dette blir selvfølgelig ikke siste gangen jeg skriver om dette!


Ha en fin kveld videre alle fine <3

#gateteam #gateteamoslo #rus #rusomsorgen #erlik #foreldre #oslo #gata 

Tusen ting jeg skulle ha gjort!

 • 06.07.2017 - 20:01

Hei alle fine <3 

Har så mye jeg skulle ha gjort hele tiden, men tiden strekker ikke til. Hodet er heller ikke helt med om dagen, da jeg har veldig sterke smerter. Humøret er heller ikke helt på topp, noe spesielt Eirik merker godt! Prøver og være i humør, men ikke så lett når smertene tar overhånd. Skulle egentlig hatt ut innlegg om Gateteam Oslo i dag, men sånn har det ikke blitt. Det er et veldig viktig innlegg for meg, og da vil jeg ha hodet helt på plass <3 Så i morgen håper jeg det er det, bare senke skuldrene litt og forventningene til meg selv! Men kan si så mye som at det var helt fantastisk, og jeg er super stolt av min kjære. Gleder meg til og dele alt med dere, møtte så mange fantastiske mennesker! Gleder meg enda mer til neste gang, for dette var ikke siste for og si det sånn. 

I kveld får vi besøk av venninnen min Anne og kjæresten hennes, de skal sove her til i morgen. Så i kveld er det nachos form og panna cotta til dessert, fin kombinasjon! Hehe. Digg begge deler, men kanskje ikke vanlig å kombinere? Er faktisk yndlingsdesserten min, smaker jo så godt:)

Nå skal jeg sette meg i stua og kose meg med min kjære, og vente på besøket våres.

Ha en flott kveld alle sammen <3En liten sniktitt på hva dere har i vente, tatt i går på utdelingen <3


#tusenting #gateteamoslo #gateteam #Oslo 

Lunchdate <3

 • 05.07.2017 - 16:19

Hei alle fine <3 

I dag har jeg hatt lunchdate med venninnen min og sønnen hennes, veldig koselig <3 Vi var på Egon´s på Storo. Kjempe god mat og god stemning var det der. Anbefaler den, mye mer rolig der enn i sentrum! :) Jeg og Ida har kjent hverandre i 13 år nå, veldig koselig at vi har fått mer kontakt igjen <3

 Er hjemme en liten tur nå, før turen går avgårde igjen. I dag skal vi jo ned til sentrum og være med Gateteam Oslo, gleder meg til og lage et ordentlig innlegg om de nå <3 Senebetennelsen er fortsatt like jævlig, så må ringe legen igjen:( 

Kommer selvfølgelig oppdatering på hvordan det går i dag, tenker det blir i morgen:)

Ha en flott dag videre alle sammen <3<3
 Ida og fine Leon <3
 Dette var kjempe godt, og det glutenfrie brødet var kjempe digg:)
 Jeg er dessertmenneske, så jeg elsker alt som er søtt:) Og denne var knall god! :)

#date #venninne #egons #kvalitetstid 

Sure foreldre som mener barna skal sitte til pynt!

 • 04.07.2017 - 18:45

Hei alle fine <3

I dag er min kjære og hjelper faren sin i huset, så her er det bare oss jentene hjemme:) Tenkte og bruke dagen på og ta det med ro, slappe av litt. Endte med at jeg omøblerte hjemme isteden! Haha.

Lovte jo og fortelle litt fra konserten som jeg og Trym Marius var på, og legge ved litt bilder.

Vi dro ikke på konserten før litt etter det hadde startet, Marcus og Martinus skulle jo ikke spille før 19.45. Vi tok t-banen herfra til Nydalen, kjempe koselig tur da vi lekte mitt skip er lastet med. Vi var da fremme i Nydalen kl 16.00, men måtte gå fra t-bane stasjonen og til Voldsløkka. Dette var mye lenger enn vi trodde, men Trym Marius var kjempe flink og gikk fint ved siden av meg:)
Endelig fremme så da var det og ordne ledsager billett, og fortsette turen opp til selve området. Det var så mange folk der, veldig mange. Var veldig spent på hvordan Trym Marius skulle takle dette, men foreløpig gikk dette bra. Han ville ha sukkerspinn enda det var kjempe lang kø, hvertfall 100stk foran oss. Men han sto i køen hele den halvtimen for og få sukkerspinn. En målbevisst gutt er han iallefall! ;)
Så var det og finne en plass vi kunne brette ut teppe og sette oss, dette var ikke noe problem. Så mens vi ventet på Camilla og Emil som skulle være med oss, koste vi oss og skravlet og spiste sukkerspinn.  

Var jo noen timer frem til Marcus og Martinus skulle spille, så er jo litt ventetid for en så spent gutt. Hjalp litt på når Camilla og Emil kom, som gutter flest lekeslåss og tullet guttene! Hehe. Blir overrasket over hvor mange sure foreldre det er der ute, både guttene og vi voksne fikk et par sure blikk.
Når man tar med barna sine på et sånt opplegg, som da er for barnefamilier, Skulle man jo tro de var forberedt på barn som leker og har det gøy.. Men neida, ikke alle.
De lekte rundt på gresset, lo og tullet som barn gjør. Dette er noe jeg mener barn skal gjøre, og at det bare er sunt. Og høye på sukker så blir man jo litt ekstra aktiv, også noe man burde vite når det selges sukkerspinn og godis på et arrangement. Haha. Barn er ikke til for og sitte til pynt, de skal utfolde seg og få være barn <3

Det ble som sagt en del venting, og Trym Marius begynte og bli sliten. Når han blir sliten, blir han veldig var på lyder. Så han begynte og gråte og sa han måtte ha ørepropper, han har som regel ikke tid til og vente. Så han fant sin egen løsning, mens Camilla gikk for og finne ørepropper. Han puttet gress i ørene han da, det mente han var lurt :)Smart liten gutt han der! Go´ gutten min <3Fornøyd med sin egen idè var han, blid som en sol <3

 

Skjønner godt de blir slitne av å vente så lenge, og spente i tillegg. Trym Marius begynte og mase om og hjem før de hadde startet, men jeg overtalte han til og vente litt. Jeg vet han hadde blitt kjempe skuffet hvis han hadde gått glipp av det han virkelig gledet seg til, dette var jo drømmen hans.

endelig var det de som skulle opptre, å hele gutten lyste opp! Jeg kjente tårene mine sprengte på da jeg så hvor glad han var, dette var en stor opplevelse for gutten min. Han angret ikke på at han ventet, da dette var stort for han <3 Vi hørte på 4 sanger som M og M spilte så gikk vi ut. Å det er vi glade for, med tanke på kaoset som var etter konserten var slutt.

To fornøyde gutter som fikk oppleve og se Marcus og Martinus, og to fornøyde mødre som kunne gi de den opplevelsen <3 

 

Legger ved flere bilder under her, ha en flott dag videre <3En sliten gutt, med sukkerspinn rundt hele munnen ;)
 Beste gutten min <3
 Masse folk, og dette var bare en brøkdel ;)
 Camilla og Emil <3
 <3

 

#sommertid #konsert #familie #vennetid #oslo 

UKEN SOM GIKK #12

 • 03.07.2017 - 12:41

HEI ALLE FINE <3

 

Akkurat nå

Har jeg levert Trym Marius på Åneby hos pappaen sin, begge de små skal ha ferie der en uke:) Så nå skal jeg bare slappe av, og hente tilbake litt krefter etter helgen.


Ukens opptur
Helt klart Marcus og Martinus konserten med Trym Marius, han bare strålte når de kom på scenen. Kjente jeg fikk tårer i øynene av og se hvor glad han var <3 Kommer eget innlegg om Oslo Sommertid. 

Ukens nedtur

Senebetennelse i høyre armen, er så mye som jeg ikke får gjort. Jeg gjør det jo uansett, men merker det godt etterpå hehe;) 


 Ukens opplevelse
Oslo Sommertid og Pride Paraden, digga begge deler <3 Er så deilig og kunne være med på ting, elsker og bo i Oslo og det de har og tilby:) Ganske stor forskjell og bo her i forhold til Nesbyen, savner faktisk ikke Nesbyen i det hele tatt. 
 

Ukens sang

Alt med Marcus og Martinus, Trym Marius digger jo de gutta <3

 

ukens innkjøp

Presskanne fra kitchn, da våres ble knust. Å vi må ha kaffe for å fungere! Haha :) 


  Ukens tanke

Hvor mye mer jeg trives her i Oslo, kan ikke skjønne hvorfor jeg har gruet meg sånn til å flytte. Her føler jeg meg mer hjemme enn jeg noen gang har gjort, og det er en god følelse <3 Jeg elsker leiligheten og nærområdet, og selvfølgelig alt vi kan gjøre. Jeg klarer faktisk og slappe av mer, og er i bedre humør. Dette var et riktig valg vi tok, helt klart <3


Ukens film/serie

Nå ser vi faktisk på House, da vi venter på mer Greys i posten :) Digger House. Så anbefaler den serien, hvis dere ikke har sett den alt da:)

"Dr Gregory House mangler sosiale antenner, og oppførselen hans grenser til det asosiale. Likevel nyter han stor respekt for sitt ukonvensjonelle tenkesett og sine perfekte instinkter" 


Ukens craving

Sjokolade, sjokolade og mer sjokolade. Skjønner ikke at folk klarer og slutte og spise sjokolade. Jeg er helt avhengig og klarer ikke stoppe, noen som har noen tips? Var jo lettere og slutte og røyke jo! 

Ukens antrekk

Må nok bli dette tenker jeg, elsker de skoene:)
Denne ukens fokus


Kose meg med Eirik og hundene, prøve og senke skuldrene litt! Og selvfølgelig Gateteam Oslo, kan dere lese om HER

Denne ukas utfordring

Pusse opp spisestue bordet, hvis jeg får startet på det. Har veldig lyst da. Og prøve og tjene litt ekstra penger, så jeg kan ta vippe extensions kurs.
Skrik ut hvis dere vet om noen småjobber?
Dette gleder jeg meg til denne uka

Å være med Gateteam Oslo på onsdag, noe jeg ser virkelig frem til <3 Ukens mest leste blogginlegg


Ambulanse på døra kl 07.00! HER


#mamma #ukensomgikk #12 #gateteam #sjokolade #familie #barn

De på gata fortjener like mye som oss andre!

 • 02.07.2017 - 18:50

Hei alle fine <3


På onsdag skal jeg endelige få være med Gateteam Oslo, gleder meg så mye til og møte alle! Spesielt Siw som driver dette, en dame jeg virkelig har sansen for. :) Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder osv av onsdagen som var, selv om jeg ikke var med selv da. Dette er en organisasjon som virkelig står på for de som trenger det, som sagt en av mine hjertesaker <3 

Dette er som sagt frivillig og de trenger all støtte de kan få, eller så vil det ikke gå rundt. De jobber gratis og står på for de på gata, stor respekt til disse folken! :) Har dere noen klær, hygiene artikler, sekker/bagger og soveposer etc så send det til Gateteam Oslo. Bor du i Oslo kan du jo bidra med og lage matpakker, kaker, eller no varmmat kanskje? Alt hjelper, man kan også vippse en liten sum til de. Vippsnummer finner dere lenger ned i innlegget!

"I dag var vi og våre venner så heldige å ha besøk av en fantastisk jente som heter Andrine. Sammen med Marita kafeen så arrangerte vi gratis hårklipp av våre venner😍 de ble så fine, var så fornøyde og Andrine klippet til den store gullmedaljen" Fra Gateteam Oslo sin side, helt knall at noen kan klippe de på gata gratis <3 

Fantastisk snilt gjort, er sånne mennesker man trenger <3Fantastiske Siw, hva skulle de på gata gjort uten den flotte dama? <3

 

Her ser dere litt av det som frivillige lager av matpakker osv. Det er dette Gateteam Oslo lever på, frivillige som lager mat og stiller opp. Dere må huske på at dette er noe alle gjør på sin fritid probono, fordi de elsker og hjelpe de som trenger det <3 Håper flere vil gjøre det samme, all hjelp teller <3 

Som jeg nevnte lenger opp kan man vippse en sum til Gateteam Oslo, her er vipps nr. Alt hjelper om det er 5kr , så er det en støtte som blir satt pris på <3 
Slenger med litt bilder av noen av de flotte frivillige, du kan jo bli en av de?:)

Tommel opp for denne gjengen <3

På onsdag er jo jeg så heldig og få være med, Eirik skal også være med. Vi gleder oss, og jeg gleder meg til og dele det med dere. Kamera blir selvfølgelig med, skal få tatt masse bilder. Vi har også samla en del klær, som vi skal gi videre til alle de flotte menneskene på gata. Lurt og kunne gi det bort isteden for og selge det eller kaste det, gjenbruk er flott.

"PS, vi er i STOR NØD av undertøy/truser spess til dame.

Obs: husk å følge oss på snap, Instagram og Twitter: GateteamOslo 🤗"

Også lånt fra facebooksiden deres! Dette er noe de er i manko på nå, så har dere noe, så send det til de. Må selvfølgelig være nytt og ubrukt siden det er undertøy :)

 

#Gateteam #Gateteamoslo #frivillig #Siw #hjertesak #Oslo

Insta lately

 • 02.07.2017 - 09:51

Hei alle fine <3 

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra min Instagram konto, legger jo ut en del der som jeg ikke har på bloggen:)
Håper dere liker det <3

 

BV92vrvhQCu


Dette er ifra fredag, det var jo så deilig vær i går:)
Så her tilbrakte vi dagen, det var kjempe koselig. Elsker den bakgården våres, elsker hele Veitvet! Hehe

 

BV61bkfh-eC


Dette er fra torsdag, dagens antrekk den dagen! :)
 

BV1uWLkh1v7


Runa gullet som nyter sommeren <3

 

BVo_4rrBQi7


Meg da :)
 

BVom2ePhZnN


Min nydelige datter og meg <3


BV1A_xlBL5U


Runa gull igjen <3Ha en flott dag videre:)
Idag skal jeg og Trym Marius på Markus&Martinus konsert!
Gleder oss masse! :)

#Instagram #instalately #markusogmartinus #konsert #sønn #datter #sommer 

Det ordner seg til slutt <3

 • 01.07.2017 - 17:59

Hei alle fine <3

Dagen i dag har jo vært veldig spesiell siden Eirik ble sendt på sykehuset, men har heldigvis gått bra <3 Man blir jo redd for de man er glad i når sånt skjer, ikke noe koselig. Trym Marius og jeg valgte og dra på Pride Paraden allikevel, selvom Eirik var på sykehuset. Bedre og finne på noe isteden for å sitte hjemme og stresse, og det var det.
Vi tok t-banen ned til byen litt før kl 1, så var det og finne Victoria. Hun hadde dratt ned før oss i dag, men vi fant hun. Trym Marius var veldig rastløs, så han orket ikke sitte stille sammen med de. Victoria møtte noen venninner fra Nesbyen og mammaen til ho ene, veldig koselig for meg også og se de igjen <3 Så jeg og Trym Marius gikk videre for og titte litt, spennende og gå litt rundt og se. Når vi titta litt rundt hørte vi plutselig høy musikk, og der var paraden i gang! :) Fikk beskjed om at den var forsinket, men heldigvis var den ikke mye forsinket. Da ble det til at vi fikk den med oss allikevel, Trym Marius elsket det <3 Han synes det var gøy og fargerikt, og han strålte der han sto. Han fikk jo presset seg foran og hadde god utsikt han hehe. Etter vi hadde sett på paraden måtte vi jo ha oss en is, viktig og kose seg litt også. Var veldig koselig og ha en alene dag med god gutten min, vi har hatt det fint <3 

Når vi kom hjem fra sentrum, var det bare og hente hundene og gå ut i bakgården. Da kom heldigvis Eirik hjem også, etter en hel dag på sykehuset. Nå skal vi slappe av inne resten av lørdagen, Trym Marius er veldig sliten nå. Skjønner det godt etter så mange inntrykk på en dag, og mere skal det bli i morgen. Så nå må vi lade opp til Marcus og Martinus konsert i morgen.

Legger ved en del bilder fra dagen våres, og den flotte paraden <3
Skulle ønske jeg hadde fått tatt litt bedre bilder, men sto ikke sånn til. Var veldig mange folk der, men var en fin opplevelse <3

 Dette var på t-banen på vei hjem. :)
 Selfie på Burger King ;)Koser seg han da, digg med is:)
 Akrobaten min, sitter ikke mye i ro han ;)
 En del folk, og enda her var det få ;) 
 Så mange flotte fargerike folk, Trym Marius gikk jo også med de fargene i dag <3
 Dette var starten på paraden, dette var en fin opplevelse for store og små <3
 <3
 Ringa rundt der Trym Marius står, så han fant seg fin plass! Hehe.

 

Ha en flott lørdag videre <3 


Nå skal jeg og Eirik se litt på House, og Trym Marius ligger rett ut i våres seng og koser seg! :)

 

#pride #prideparade #familie #mamma #foreldre #sønn

 

Ambulanse på døra kl 07.00 !

 • 01.07.2017 - 09:34

Hei alle fine <3

Sitter hjemme med barna og hundene, er urolig i kroppen og redd:( Ambulansen kom i dag tidlig, Eirik våknet med trykk i brystet og vondt for og puste. Man føler seg så hjelpesløs når man ikke får gjort noe. Ambulanse personalet undersøkte Eirik, og bestemte seg for ta han med seg. Eirik har jo mekaniske klaffer, så da må man sjekke det veldig nøye! Så han ligger på Ullevål og de undersøker han nøye, veldig glad for så kjapp hjelp. Beroligende når jeg vet de tar masse prøver, og gjør alt for og sjekke hva det kan være. Så venter på ultralyd av hjertet hans nå, vondt og ikke kunne være der med han. Da er det bare og vente og se hva som skjer, og passe på barn og hunder her hjemme <3 Trym Marius synes jo det var litt spennende med ambulanse her på morgenen, men han lurer veldig på hvordan Eirik har det. 

Blir vel og gå en tur ut med Trym Marius og hundene tenker jeg, prøve og underholde de litt. Prøve og tenke på litt annet, er jo så jævlig når noe skjer med de man elsker:( Men dette går nok helt fint <3 Kommer med oppdatering senere, om hvordan det går med han <3My love <3

 

#sykehus #familie #kjærlighet

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no