Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Jeg er dum som et brød!

 • 30.09.2017 - 18:30

Hei alle fine <3

Jeg kjenner at jeg er nødt til å gjøre noen endringer med livet mitt, for og i det hele tatt bli bedre. Jeg går ikke til psykolog lenger, da jeg ikke fikk tilbud her i Oslo. Virkelig ikke lett og komme inn til en psykolog her nede, visste faktisk ikke dette når vi flyttet hit. De mente jeg ble verre av gå til psykolog nå, frem til jeg var klar for å prate om mine traumer. Det kan vel kanskje stemme, så får vente til jeg er klar for det. Så har funnet ut at jeg må ta litt tak selv, for og behandle meg selv litt.

Jeg sliter mye med at jeg ikke kan så mye, sånn kunnskapsmessig. Jeg fikk ikke med meg så mye på ungdomsskolen, og videregående har jeg ikke gått. Jeg ble jo gravid som 16 åring, så det ble utsatt. Har ikke hatt den muligheten til og ta skole da vi bodde i Nesbyen, men nå har jeg det. Så på torsdag dro jeg og Eirik til Helsfyr, for å søke skole. Eirik har søkt på Salg & Service, og jeg på studiekompetanse. Kjempe stolt av Eirik som skal ta utdanning, han har virkelig snudd livet sitt <3
I går fikk jeg mail, jeg må ta en inntaksprøve. Dette er for og kartlegge hvor jeg står hen i forhold til fagene, matte og engelsk er den prøven i. Kjenner jeg gruer meg litt, da jeg ikke kan så mye. Synes det er veldig flaut at jeg kan så lite på den fronten:( Grunnen til at jeg gjør dette, er for og lære mer. Bare det og komme seg ut døra er også veldig viktig, føle at man gjør noe annet enn å være husmor. Må bare prøve og gjøre noe for å bli bedre, og dette er jo et skritt i riktig retning, håper jeg. Jeg skal starte med to fag, da det er viktig at jeg ikke tar på meg for mye. Jeg er ikke i form, verken psykisk eller fysisk. Har tre barn som krever sitt i tillegg, så har egentlig fult opp. Jeg har en følelse at dette kan hjelpe så lenge jeg tar det rolig, og i mitt eget tempo. Når jeg bare tar to fag, så er det ikke så mange timer på skolen. Men blir vanskelig og tøft, men jeg skal klare dette! Bare det og gjøre barna mine stolt, ha noe og vise til. Og ikke minst klare og hjelpe de med lekser, ganske ydmykende og ikke klare det.. :( Jeg føler meg dum som et brød noen ganger, selv om jeg vet det egentlig ikke er min feil.
Derfor det er såpass viktig for meg, at barna mine for det de har krav på i skolesammenheng. Jeg vet de klarer det, så lenge det blir tilrettelagt. Barn trenger oppfølging, og noen som har tro på de. Barn klarer det meste, så lenge de får det de trenger rundt seg. Da har dere fått litt oppdatering på hva som har skjedd denne uken.. :) Skolen starter opp i Januar, så krysser fingrene for at vi kommer inn begge to! :) 

Ønsk oss lykke til  <3

#skole #voksenopplæring #familie #barn #foreldre #mamma #livsstilsblogger

Lørdag og huset står på hodet!

 • 30.09.2017 - 08:38

God morgen <3

Her har vi vært oppe siden 05.30 , happy lørdags morgen haha;) Som de fleste vet har jeg støv på hjernen, men når barna leker går det faktisk bra. Før gikk jeg etter de og ryddet , og det var mens de lekte . Så var ganske ekstremt, og veldig slitsomt for meg selv og andre. Nå synes jeg det bare er stas når de lager tog i stuen, eller hytter:) Barn må få være barn tenker jeg, og jeg er glad for at jeg klarer og la de være det <3 Blir også veldig fornøyd de gangene de faktisk klarer og leke sammen, for det er ikke så ofte. Jeg elsker når det er helg, og barna slipper skole og barnehage. Bare det og slippe og stresse ut døren kjempe tidlig, setter vi alle pris på:)

I dag skal jeg ta med Runa i stallen, bare vi to:) Da jeg hadde alene tid med Trym Marius i går. Veldig godt når vi kan dele de opp sånn som vi gjør, de setter så stor pris på det <3 Slenger med litt bilder av våres morgen ;)

Ha en flott lørdag alle sammen <3

Botox er viktig for min del!

 • 29.09.2017 - 18:54

Hei alle fine <3

 

Dere som har fulgt meg en stund, vet jeg har slitt mye med søvn! Dette har resultert i mange ekstra rynker, og har ikke vært så begeistret for det. Jeg sliter nok med min selvtillit fra før av, og det ble ikke ikke bedre av alle rynkene. Jeg testet ut en del serum og kremer et par måneder, men det funket ikke:( Så brukte god tid på og bestemme meg, om dette var rette valget for meg.
For det er opp til hver enkel person hva de vil gjøre med sin egen kropp, ingen andre som avgjør det.
Botox har virkelig hjulpet meg, og for meg var det rett og gjøre.

Jeg drar til en dame på Holmenkollen, og hun er kjempe flink! :) Jeg var kjempe nervøs første gangen jeg skulle teste dette, da jeg takler nærkontakt dårlig. Hun var kjempe tålmodig med meg, og forklarte alt veldig nøye. Hjalp veldig at det bare var meg som var der, og ikke flere klienter. Det blir så mye mer privat, og det passer meg bra. Anbefaler virkelig og ta både Botox & Teosyal hos Gina Celso! Hvis det er noe du skal da, selvfølgelig.

Jeg lette på nettet osv etter et sted jeg følte de var flinke, og det var ikke så lett og finne noe info. Så derfor tenkte jeg det var greit og ha et innlegg, om det og ta botox. Mange lurer jo på om dette gjør vondt, og hvordan det er å ta botox. Jeg synes det er litt vondt, men går kjempe fort over. Jeg trodde det skulle være verre en det var første gangen, så positivt overrasket da. Andre gang jeg tok det, kjente jeg det litt mer! Hehe. Fortsatt veldig verdt det for min del, da det hjelper meg en del. Ja jeg vet jeg har en del og jobbe med, angående min selvtillit. Dette var mitt valg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte og ta botox og teosyal. Gina er kjempe dyktig, og vet virkelig hva hun holder på med. Veldig viktig når man skal ta dette, at det er en person som kan det. Å som har lov til og holde på med det, for det er veldig strengt. Man vil jo at det skal bli fine resultater, og det får dere hos Gina <3 

 

Først så vasker hun med en rens i ansiktet mitt, lurt og ikke ha på sminke. Så tegner hun opp der hun skal stikke.

 

Som dere ser så er det en del rynker der, å dette er pga veldig lite søvn over lang tid. Søvnen min får jeg ikke gjort så mye mer med, vertfall ikke enda. Jeg gir meg ikke, jeg skal få vekk marerittene. Jeg var jo på denne timen på mandag, så ser resultater allerede.

Som dere ser så er alt i orden, og det er kjempe fint der.

Rent og pent, og behagelig atmosfære. Det er viktig for min del, og garantert andre også!

Her er utstyret hun bruker, alt er innpakket før bruk!

 

Jeg vet det er mange fordommer mot botox og teosyal, eller restylane som flere bruker isteden for teosyal. Jeg tenker at det er jo opp til hver enkelt hva de velger. Jeg har ikke dette innlegget for og få andre til å ta botox, men for og opplyse de som vil vite mer. Dette er heller ikke et sponset innlegg, så jeg skriver fordi jeg har lyst til det. Jeg anbefaler også Gina fordi jeg er super fornøyd med henne, det er en flott dame:)

Nå har jeg og Trym Marius vært på kino og kost oss:) Så nå er det og spise en sen middag med barna, før de skal legge seg <3 Elsker at det er helg nå, så vi bare kan kose oss med barna <3

God helg, og ta vare på hverandre <3

#botox #teosyal #selvtilit #livsstilsblogger 

 

En spennende tid fremover!

 • 28.09.2017 - 21:11

Hei alle fine <3

Hadde store planer om og blogge et par ganger i dag, sånn gikk det ikke som vanlig hehe;) Her går det i ett, og det er kaos om dagen. Sånn er livet våres, men vi elsker det for det :) Jeg har så mye og fortelle dere egentlig , men kjenner jeg er så stup trøtt nå. Runa sovnet for 20 min siden bare, ta det tok litt tid i stallen i dag. I dag var begge god jentene mine med i stallen, veldig koselig med den tiden vi har sammen der <3 Har også gjort en del annet i dag, så tiden har ikke strukket til. I morgen skal dere få vite litt mer av det som skjer fremover, så lenge det går som jeg har planlagt da;) Nå skal jeg se ferdig farmen fra i går, så legge meg og sove og det ser jeg frem til nå:)

Natta fra meg :)

Prøver du å bli den nye mammatilmichelle?

 • 27.09.2017 - 17:48

Hei alle fine <3

Som regel er det positivt og blogge, og jeg elsker det <3 Men når man velger og utlevere seg selv, må man bare regne med at alle har sine egne meninger. Men kjenner jeg begynner og lure enkelte ganger på voksne folk, at det går ann og kommentere så mye dritt. Jeg er som sagt mamma til tre barn, det kunne ikke falt meg inn og kommentert sånn rundt på nettet. Jeg lærer mine barn om hvordan man skal behandle andre folk, og hvor viktig det er med respekt for andre.

Mobbing er jeg helt i mot, og det er noe jeg ser stadig vekk inne på nettet. Nesten alle forskjellige grupper jeg er på inne på Facebook, så er det en eller annen form for drittslenging. Blir så lei meg av og se sånt , også klarer jeg ikke forstå at man kan behandle andre mennesker sånn. Jeg hadde et innlegg angående topplisten her om dagen , kan leses HER. Der fikk jeg masse refs, spesielt hvor fælt mine barn har det. At jeg burde slutte og blogge osv. Jeg vet jo selv at mine barn har det veldig bra, og er det noe jeg ikke tviler på så er det mammarollen min <3 Jeg gjør alt for de, og mer til! Hehe :) Blogge har jeg ikke tenkt og slutte med, da det gir meg masse glede! :)

Jeg tar meg ikke nær av disse kommentarene , og jeg respekterer alle sine meninger. Men selvfølgelig så synes jeg ikke det er noe fin oppførsel, og jeg støtter ikke nett-hets! Ikke forstår jeg at noen utenforstående kan uttale seg om mine barn har det fælt eller ikke. Ikke kjenner de meg eller de, utenom det som leses på bloggen. Jeg fikk en kommentar fra anonym selvfølgelig, eller faktisk ganske mange. I en av kommentarene så spurte personen om jeg prøvde og bli den nye mammatilMichelle, det klarte jeg ikke helt og forstå. Hva har min blogg med mammatilmichelle sin blogg og gjøre ? ;) Er vel ikke alt man skal forstå seg på, sånn er det vel bare.

Hva synes dere om mobbing på nettet ?

UKEN SOM GIKK #20

 • 26.09.2017 - 09:03

Hei alle fine! <3


Akkurat nå

Drikker jeg kaffe og nyter morgenen, før barn skal på skole og barnehage. Trym Marius skal jo være hjemme med oss, da formen hans ikke er bra. Han er nok ganske sliten av og være dårlig, for han sover enda. Å nå er kl 07.19, så han har sovet 12 timer han. Stakkars gutten min, ikke noe godt når barna er syke.

Ukens opptur

Det må være at Eirik og jeg fikk to date kvelder uken som var, satt stor pris på det <3 Vi har også fått pusset opp her hjemme, og jeg elsker resultatet. Barna var kjempe fornøyd med rommet sitt, det var det som var viktigst for oss <3

 Ukens nedtur

At formen min hangler sånn om dagen, men går seg vel til håper jeg.

 Ukens opplevelse

Helt klart at vi var på premiere på fordommer på latter, og skal vi danse i Nydalen:) Var så gøy og gjøre noe annet en og sitte hjemme, og ha kvalitets tid med Eirik <3

Ukens innkjøp
Jeg har fått tak i meg ridehjelm, sikkerhets vest og ridestøvler for en billig penge. Så nå gjenstår det bare og komme seg opp på hesten.. Hehe! :)
Å det vi handlet til barnerommet, så de små fikk det fint på rommet sitt:)

 Ukens tanke

At bryllupet nærmer seg veldig nå, og planleggingen må fortsette:) Og at jeg er veldig glad for at Victoria og jeg fikk dratt på tur, det trengte vi begge to <3 Det var en kjempe fin mor og datter tur, og vi koste oss masse i Mallorca <3 Ukens film/serie 

Vi har startet på Fear The Walking Dead, veldig bra serie synes vi! :)

Ukens craving
Knekkebrød med brunost hehe:)

Ukens antrekk

Må nok være det jeg hadde på skal vi danse! :)
Kjole og blazer kjøpt på Bikbok.


 Denne ukens fokus

Ta vare på gutten min som har skarlagensfeber, og kose meg med familien min <3 Planlegge tur med Runa, som jeg skal prøve og få til denne høsten. Bare Runa som ikke har fått noe tur, men vil vente til hun forsto mer av det:)

Denne ukas utfordring

Bare bli friske hele gjengen! Og få sjekket ut ang skole osv til januar.


 Dette gleder jeg meg til denne uka 

Stallen med Runa på torsdag, har ikke vært med henne de to siste gangene. Gleder meg masse til og være med hun nå:)


Ukens mest leste blogginnlegg

Dette er faktisk et gammelt innlegg som har blitt lest flest ganger denne uken! 

Ja jeg er forlovet med sønnen til Ørjan Burøe, leses HER.

 

#ukensomgikk #livsstilblogger #mamma #ferie #hest #antrekk #date #kjæreste #skalvidanse #fordommer #show

Han har skarlagensfeber

 • 25.09.2017 - 20:24

Hei alle fine <3

Jeg skulle jo noe i dag, og skulle ha et innlegg om dette i dag. Men det kommer ikke før i morgen , da Trym Marius er syk. Jeg følte på meg at det var noe galt med han, og at det ikke var en vanlig halsbetennelse. Så jeg tok han med meg på legevakten i dag, vi fikk akutt time der heldigvis. Så vi kom inn med engang, og de var veldig flinke med han:) Var som jeg trodde , han hadde skarlagensfeber. Ikke rart han ikke er i form stakkars, men nå har han begynt på penicillin. Veldig fornøyd når han fikk syke gave da, barna pleier og få det her hjemme når de er syke <3 Godt og bli litt ekstra skjemt bort, når de ikke er helt i form <3 Har ikke sovet så mye i natt noen av oss, da Trym Marius har hatt veldig vondt:( Nå sover begge barna , eller det har de gjort en time nesten. Jeg ser på jakten på kjærligheten , og skal snart ta kvelden :)

Ha en fin kveld videre der ute <3

Bilde lånt fra Google ! Men sånn har Trym Marius over hele kroppen stakkars 😢

Sperren er fjernet!

 • 24.09.2017 - 17:31

Fant heldigvis ut hva som hadde skjedd, hvorfor jeg var sperret ute av blogg.no sin liste. Jeg måtte inn på blogglisten.no for å sjekke, og der var jeg jo. Blogg.no hadde satt en sperre på meg, pga feil bruk av hashtag. Så anbefaler dere som blogger og lese reglene angående det, så dere slipper og rydde opp i det senere. Dette tok lang tid, da man måtte gå igjennom alle innleggene. Har full forståelse for det nå, men skulle ønske jeg fikk beskjed om dette. Men nå er sperren fjernet, og innleggene ryddet opp i. Gjør ikke den feilen en gang til, så nå skal jeg passe på og lese reglene! ;) Godt med alt som er i orden synes jeg. :)

I morgen skal jeg noe som jeg har gledet meg masse til, kommer et eget innlegg om dette selvfølgelig. Vil ikke røpe noe enda;) Nå skal jeg bare ta meg av god gutten min som er syk, får så vondt av han:( Han har så vondt stakkars, river i mammahjertet. Ringe legen i morgen, greit og gå en gang for mye dit synes jeg. 

Ha en fin søndags kveld <3 

Bildet lånt fra google.

 

Live på skal vi danse

 • 24.09.2017 - 12:52

Hei alle fine <3

Eirik og jeg var så heldig og få se på skal vi danse live, vi koste oss masse:) Veldig gøy og få se Marna danse, hun var kjempe flink <3 Denne uken har faktisk jeg og Eirik vært ute to kvelder, det er ikke vanlig for våres del :) På torsdag var vi jo på premiere på fordommer med Ørjan, og det var kjempe gøy :) Også skal vi danse i går, så da har vi fått to dater denne uken :) Viktig og bare være kjærester også, ha tid til hverandre <3

Nå kommer snart Trym Marius hjem, da han har blitt syk:( Stakkars gutten min, best at han kom hjem i dag så han får slappet av litt. Er jo egentlig mandag barna kommer hjem, men siden han skal være hjemme fra skolen i morgen så kommer han nå:) Savner de sånn når de er borte , så veldig glad når de kommer hjem <3 Gleder meg til og høre hva han synes om rommet sitt, håper han blir fornøyd :)

Nå skal jeg kose meg med familien min resten av denne søndagen, håper dere gjør det samme <3

Legger ved bilder fra kvelden i går :)

Elsker blått

 • 23.09.2017 - 13:47

Lovte dere jo en titt på soverommet, nå er vi ferdig med veggen :) Ble en stor forandring fra hvitt til blått. Jeg elsker denne fargen! Deco blue! Det ble så mye bedre på soverommet våres, og ikke minst lunere. Spennende og se hva det neste prosjektet våres blir, vi er veldig glad i nye prosjekter. Men denne uken som kommer blir det nok ikke noe, da skal de små være her. Gleder meg masse til de kommer nå, er alt for stille når de er borte. Er vel derfor vi driver med så mye når de er borte, så man tenker på litt annet enn at de er borte.

Ha en flott lørdag videre! Det skal vi ❤

Fjernet fra topplisten!

 • 23.09.2017 - 11:37

Hei alle fine <3

Skulle sjekke topplisten i dag, og jeg fant ikke navnet mitt der! Jeg måtte gå inn på blogglisten.no for og finne meg selv, skjønner ikke helt det her. Jeg hadde over 500 lesere i går, så jeg visste at jeg skulle stå der. Kjenner det frister og bytte bloggplattform, men tenker på all jobben det innebærer. Hva mener dere? Burde jeg bytte bloggplattform? Og til hva tenker jeg da. Mange tanker her på morgenen.. Hehe;)

Kommer en oppdatering av kjæreste kvelden til meg og Eirik senere i dag, og ikke minst hva vi skal i kveld <3 

  #frustrert #livsstilsblogger

Resultatet endelig!

 • 22.09.2017 - 19:36

Hei alle fine <3

I dag har jeg fått tatt litt bilder, er litt kaos rundt her da vi pusser opp. I dag er det soverommet til meg og Eirik som står for tur! Ferdig malt i skrivende stund. Kjenner jeg er veldig tom for energi i dag, så går ikke så fort. Har liksom ikke landet etter jeg og Victoria var på tur, og det har gått i ett. Veldig fornøyd med alt vi har gjort her da, og hjelpen vi har fått av svigermor:) Gleder meg masse til og vise det til de små, når de kommer hjem på mandag <3 Håper de blir fornøyd, og liker det vi har gjort. Jeg synes rommet deres ble kjempe fint, og så lyst og koselig! 

 

Har malt endeveggen i fargen diskret. 
Synes den var veldig fin:) 
 

Har satt inn ny kommode fra Ikea, og lagd et opplegg til undertøy osv ved siden av:) Teppet er også fra Ikea. Så nå har jeg plass til alle klærne der :)

 

Laget plass til oppbevaring oppe på klesskapet, og under sengen deres. Vi har ikke så stor leilighet, så da må vi utnytte plassen vi har:) De har også hver sin sakkosekk nå, da svigermor kjøpte til Runa også:) Kjekt for de kan de ha med inn i stuen også, lette og ta med rundt i leiligheten.

 

Vi har jo også malt den ene veggen i stuen, det gjorde en stor forskjell. Det ble lunere med engang, jeg elsker det. Nå elsker jo jeg forandringer, og pusse opp det vi har. :)

Her har jeg også brukt fargen diskret, den passer godt til de hvite veggene. Jeg var så heldig og få meg et maleri av Marianne Aurli, jeg digger kunsten hennes:)

Alle veggene i hele leiligheten her var hvite, så var godt med litt forandring. Jeg elsker blå, så har jo litt blå innredning her hjemme. Nå har jeg også malt veggene på kjøkkenet her blå, og det ble knall fint:) 

Jeg bare elsker det,.Fargen heter Deco Blue. Er ikke så mye som skal til før det blir en helt ny leilighet, og vi er fornøyd <3 Dette er samme fargen vi maler rommet våres i nå, gleder meg til resultatet:)

Hva synes dere?

 

#oppussing #interiør #maling #hjem #foreldre #barnerom

Tiden rekker ikke til!

 • 21.09.2017 - 18:53

Hei alle fine <3

Jeg skulle jo legge ut innlegg i dag med noen av prosjektene mine, det har jeg ikke rekt :( Men i morgen har jeg heldigvis tid til det, så da skal dere få se :) I dag har jeg malt i stuen , og vært på to møter. Så som dere skjønner har jeg ikke mye pusterom hehe. I tillegg var det en episode med Victoria og ambulanse osv . Men hun har det bra og det var ikke noe alvorlig <3

Nå sitter jeg på espresso house og tar en kaffe , trekker pusten. Så er det videre på latter, premiere på fordommer i Oslo :) Så endelig har vi kjæreste kveld igjen <3 Nå skal jeg kose meg med Eirik , så ha en flott kveld videre :)

Maler og maler!

 • 20.09.2017 - 20:59

Hei alle fine <3

I dag har jeg faktisk malt på rommet til de små, og kjøkkenet våres:) Har gjort om rommet til de små helt , så håper virkelig de blir glad når de kommer hjem :) Jeg kommer til og legge ut bilder i morgen så dere får se forandringen, og den er stor. Skal male i stua og rommet våres i morgen, gleder meg :) Her har det vært veldig masse nå, så derfor pause på bloggen igjen. Håper snart at ting kan roe seg, så vi kan puste ut og nyte høsten. Denne uken har faktisk jeg og Eirik litt vi skal, vi skal ut to kvelder denne uken. Kjenner jeg gleder meg masse til og pynte meg litt nå, og ha på fine kjoler <3 Kommer tilbake til hva vi skal i morgen, da vi allerede skal ut i morgen kveld :) Nå skal jeg fortsette og gjøre meg ferdig på kjøkkenet, så er det snart natta :)

Da går turen hjem <3

 • 15.09.2017 - 19:54

Hei alle fine <3

Her måtte vi sjekke ut kl 1200 i dag, og vi blir ikke hentet med buss før 21.20 . Så det blir litt venting i lobbyen, og i dag er det kjempe dårlig vær også:( Heldigvis er det sofa og sitte i her, og jeg har en del lasta ned på offline på iPaden :) Kjenner jeg gleder meg masse til og komme hjem nå, savner de hjemme veldig masse nå. Flyet våres lander jo ikke før kl 0415 i natt på Gardemoen, så vi er hjemme når de små står opp hehe. Blir en lang natt med veldig lite søvn, må nok snike til meg noen timer søvn på dagen i morgen ;) Merker at jeg gruer meg ikke like masse til fly turen denne gangen , og det er veldig godt <3 Victoria er heller ikke like nærvøs , så tror det blir en bra tur. Gleder meg til og dele litt bilder med dere når jeg kommer hjem, tatt litt med kamera :)

Ha en fin kveld videre <3

Allergisk reaksjon er ikke gøy :(

 • 13.09.2017 - 09:57

Hei alle fine <3

Her har det ikke blitt så mye blogging, heller prøvd og kose meg med jentungen :) Vi trengte virkelig denne turen sammen jeg og Victoria, mor og datter tur slår aldri feil. Flyturen gikk overraskende bra, jeg brukte ikke noe beroligende. Så veldig stolt av meg selv på den biten, en veldig god følelse <3 Gruer meg fortsatt til flyturen hjem , men ikke på samme måte. Veldig stolt av Victoria også , hun klarte seg så bra på flyet:) Buss turen fra flyplassen og til hotellet var verre, en veldig ustabil sjåfør. Jeg og Victoria satt jo fremst og fikk med oss alt , vet ikke hvor lurt det var hehe. Han begynte plutselig og prate masse med seg selv, så klarte han og kræsje i et skilt . Han holdt på og kræsje i en bil , så bra det ble skiltet. Han fortsatte og prate med seg selv , og gikk rundt osv . Han mistet jo det ene speilet på bussen, og da er det ikke like lett og få oversikt i de trange gatene. Vi var veldig glad for at våres hotell var neste stopp da ja.

Vi har hatt noen fine dager frem til nå, mye sol og deilig vær:) Var meldt en del regn , men bare hatt en halv dag med regn heldigvis :) Victoria har jo fått soleksem , så hun er ikke helt fornøyd med det. Jeg våknet jo opp med kjempe hovne øyne og ansiktet var ganske hovent :( Så da måtte vi på apoteket , der er de heldigvis veldig flinke. Victoria fikk krem til eksamen sin og jeg allergi dråper til øynene. Jeg har også fått mange bitt på beina , så kunne hende jeg reagerte på det. Knoll og tott på tur haha. Øynene er litt bedre i dag heldigvis, ikke like hovne. I dag skal vi nyte solen og få tatt litt bilder :)

Da fikk dere en liten oppdatering fra turen våres:) Ha en flott dag videre <3 Legger med litt bilder :)

Nå er det like før!

 • 08.09.2017 - 17:36

Hei alle fine <3

Nå sitter vi på Gardermoen og venter!! 
Kjenner klumpen godt i magen nå. Heldigvis har Eirik fulgt oss helt hit, så det hjelper en del. :) Jeg liker og være ute i god tid, så derfor er vi her ganske tidlig. ;) Da rakk jeg jo å blogge litt også, så det er jo bra! :)

Sjekket jo værmeldingen for dit vi skal, tror dere ikke det er meldt regn der!? Hehe. Heldigvis på natten, og bare 2 av dagene!

Dette er 3 gangen jeg drar til syden, og de to andre gangene gikk ikke som planlagt.
Første gangen var Tyrkia, og da ble jeg gasset med tåregass. Det var på den tiden det var så masse uroligheter i Tyrkia, så ikke noe koselig førsteinntrykk av syden.
Andre gangen var til Kos, det var meg og Victoria det også. Da fikk jeg en kraftig bronkitt! Kunne nesten ikke forlate hotellrommet. :( Det var så vanskelig og puste da det var for varmt, så ikke så gøy.

Så krysser virkelig fingrene nå for at denne turen skal bli bra, den må bli det <3 Jeg er så utrolig uheldig hele tiden, at det blir nesten litt komisk! ;) 

Nå skal jeg kose meg litt med kjæresten, før vi skal gå igjennom sikkerhetskontrollen her.
Kommer tilbake til dere senere <3

#familie #mallorca #gardermoen #fly #flyskrekk 

Ikke noe beroligende!

 • 07.09.2017 - 21:41

Hei alle fine <3

Nå har jeg pakket nesten alt klart til turen, har bare drevet på i 3 dager hehe. Jeg er som sagt en veldig kontrollerende person, så må gå over mange ganger. Være helt sikker på at alt er med, og at alt er i orden. Er nå bare sånn jeg er , men det går greit for min del. Kjenner jeg både gleder og gruer meg nå, jeg hater og ikke ha kontroll. Når jeg skal fly har jeg ikke noe kontroll, og det liker jeg ikke. Jeg har måtte ta beroligende de to gangene jeg har flydd, da jeg er veldig redd. Vet ikke hva jeg er redd for, men kjenner på et stort ubehag. Denne gangen har jeg valgt og trosse angsten min, det vil si ikke ta noe beroligende. Må starte et sted, og jeg har valgt og starte nå. Så kjenner det ekstra godt i magen nå i kveld, men går nok fint. Jeg må bare takle dette, skal jo også ha ansvaret for Victoria på flyturen.

Var jo på alna ridesenter med Runa i dag, og vi koste oss som vanlig:) Virkelig tøff jente jeg har , hun skyr ikke noe Hehe :) Eirik valgte og bli med oss i dag, veldig tøft gjort av han. Han er livredd for hest, men han ble med. Han satt øverst på tribunen da hehe. Men viktigst er at han ble med, vi satt pris på det <3 Etter vi kommer hjem fra Mallorca skal jeg utfordre min andre frykt , jeg skal ha en ridetime. Så en spennende tid i møte , jeg skal klare det her <3

Nå har jeg lagt meg, som de pensjonistene vi er haha ;) Ha en fin kveld videre, så kommer det mer i morgen:)

Natta der ute <3

Måtte legge med et bilde av Marley , veldig blid når han fikk på dekken i går;)

Nå skal dere få se!

 • 06.09.2017 - 15:46

Hei alle fine <3 

Fikk ikke tatt bilder i går, da det ble for mørkt her inne. Men i dag har jeg fått gjort det, og jeg elsker fargene nå:) Ble jo som en ny stue, og en ny spisekrok :) Utrolig hva litt maling kan gjøre, og ikke minst teamwork <3 Både jeg og Eirik ble kjempe fornøyde med resultatet, og det er jo viktig. Gleder oss til og få malt resten av vinduskarmene og benken på soverommet våres.
Det jeg ser mest frem til er og få det fint på rommet til de små, en plass de kan kose seg på nå mot vinteren! :) Så bare komme med tips hvis dere har noe? Trym Marius og Runa deler jo rom, så må passe til både gutt og jente. Vil også at det skal være lunt, ikke for masse ting men stilrent:) Rett og slett en avslappende plass, for de begge to. 

Som dere så i innlegget i går, var jo alt mørkt fra før. Dere kan lese det HER. Nå er alt lyst og det ble veldig bra, siden vi har så liten leilighet passer det bra! :) 

Her har jeg først grunnet bordet med en grå farge, så malt et strøk med fargen kritt.

Benken har jeg bare brukt den grå-heftgrunnen på, tok to strøk:) Hva synes dere? På toppen har jeg kontaktplast fra lindasdekor.no 

 

Litt bedre bilde av benken, er ikke så bra lys her inne. Nå er det også så grått ute, så vanskligere og ta bilde.

 

Se så lyst og fint det ble, ble så mye bedre her nå! :) 

Ha en flott dag videre <3

 

#interiør #familie #kjærester #maling #oppussing #hjem #diy 

Forandring fryder

 • 05.09.2017 - 15:46

Hei alle fine <3

I går startet jeg og Eirik på et par prosjekter , og det blir så fint:) Gleder meg til og vise dere resultatet, jeg digger og pusse opp. Vi har pusset opp spisestuebordet , en benk og vinduet/verandadøren. Vi skal også male resten av vinduskarmene i huset og benken vi har TV'n på rommet på:) Dere skal få se før bilde nå, også skal jeg ta bilder når jeg er helt ferdig :) Veldig greit og pusse opp det man har , når man ikke kan gå og kjøpe alt nytt. Synes også det er veldig koselig og gjøre sånne ting sammen som kjærester <3

UKEN SOM GIKK #19

 • 04.09.2017 - 16:31

Hei alle fine! <3


Akkurat nå

Har jeg malt benken våres i en lys grå farge, den var mørke brun:) Når man ikke har penger til og kjøpe nye ting, da må man pusse opp det man har:) Eirik har malt vinduskarmene hvite, ferdig med første strøk. De var også brune, så blir fint her nå! :) Nå er den fine god gutten min på vei hjem, så da skal jeg kose meg med han snart <3 Runa skal til pappaen sin i dag, da det er hans uke. Trym Marius skal være her frem til onsdag, dele de opp litt. Også skal jeg ha de ekstra siden jeg drar til syden på fredag med Victoria. Klarer ikke gå 14 dager uten og se de små, alt for lenge så da har jeg de ekstra <3 Her er bilde av benken før jeg malte den, etter-bilde ligger på snapchat! :) Martemeomamma heter jeg der :)

Ukens opptur

Stallen med Runa, vi koste oss masse og jeg fikk utfordret meg selv. På rideskolen til Runa er det sånn at vi foreldre må delta, og det synes jeg er kjempe fint. Er jo sånn det skal være, at vi foreldre skal delta i aktiviteter med barna. Ikke bare slippe de av og hente igjen, men det er min mening da. Vertfall så måtte jeg da leie Runa på denne hesten, og det var litt skummelt i starten. Men dette gikk over alle forventninger, og jeg kjente ikke på den frykten jeg har gjort tidligere. Jeg var selvfølgelig litt nervøs, men ikke så ille som før. Jeg digger og ha dette hver torsdag som jeg og Runa gjør sammen, er liksom våres felles ting dette <3 Runa koser seg så masse der, hun slapper helt av når hun sitter på hesten:) Så dette var helt riktig valg for fine Runa <3

 Ukens nedtur
Alle de jævla marerittene og tvangshandlingene jeg har om dagen, og sensitiviteten for lys og lyder osv. Veldig slitsomt uten nok søvn, det tærer på kroppen min veldig. Det har vært veldig masse denne uken som går inn på meg, mye tankekjør :( Så neste uke må bli bedre <3
 

 Ukens opplevelse

At jeg bestilte sydentur til meg og Victoria, bare det og se hvor glad hun ble:) Det varmet mamma hjertet mitt <3 Dette fortjener hun virkelig nå, og vi trenger mor og datter tid alene også nå <3 Vi hadde jo ikke hatt sjans til dette hvis vi ikke hadde hatt oppspart polen penger fra Nesbyen, syden tur for oss må vi spare til vertfall to år til vanlig. Sånn er det og være syk i Norge, det blir man nesten straffet for. Så siden Victoria ikke fikk bli med på skoletur, så måtte vi få til dette:) Heldigvis fant vi en rimelig tur, så vi hadde akkurat nok:) Trym Marius fikk også kjøpt seg fisk på lørdag, og han ble så utrolig glad og stolt <3

Ukens innkjøp
Den nye dataen min, endelig data igjen. Var ikke så lett og blogge uten den synes jeg da, men nå får jeg blogget! :) Heldigvis så hadde jeg forsikring, så tok ikke lang tid før jeg fikk meg data igjen. Veldig lurt med forsikring, er ikke så lett og bare gå og erstatte så dyre ting. Elsker den nye acer maskinen min, måtte bli acer igjen! Hehe 

 Ukens tanke

Det er så utrolig mange av de om dagen, både negative og positive. Men tenker mye på turen til meg Victoria, jeg skal gjøre alt for at den blir fin for hennes del. :) Jeg har jo flyskrekk, så gruer meg veldig masse til det. Men jeg får bare bite tenna sammen og klare det, har ikke noe valg. Hadde jo et innlegg i går om hva som surrer i hodet mitt om dagen, kan lese det HER.
Ukens film/serie 

Vi starta faktisk på en nye serie, veldig spesiell, men anbefales.:) Den finner du på HBO - The handmaid`s tale

Ukens craving
Sushi, jeg får ikke nok av det! Hehe. Skulle ønske jeg hadde masse penger og kunne levd på det:) Har seriøst lyst på det hele tiden, favoritten er maki med laks og chilli majones :)

Ukens antrekk

Dette er det eneste bilde jeg hadde, tror det er fra sist uke der igjen ;) Har ikke tatt bilder på en liten stund nå, men skal prøve snart:)

 


 Denne ukens fokus
Prøve og få hodet litt på stell, og nyte tiden med den flotte familien min <3 Å pakke til syden selvfølgelig, drar jo på fredag:) Går jo kjempe fort til vi drar, siden det ble bestilt og bestemt så fort.

Denne ukas utfordring

Få søvnen på plass, jeg må ha mer søvn! 


 Dette gleder jeg meg til denne uka 

Til og dra på tur med Victoria, min nydelige datter <3 Mallorca her kommer vi <3 Å være med Runa i stallen på torsdag, alltid kos det <3

Mine nydelige jenter <3 Heldig er jeg <3


Ukens mest leste blogginnlegg

Ikke noe dans på roser, kan leses HER.

 

#familie #barn #ukensomgikk #mamma #tanker #livsstilblogg #foreldre  

Jeg revner på innsiden!

 • 03.09.2017 - 16:30

I dagens samfunn har man et jævla stort press på seg, og det er ikke alltid like lett og leve opp til! Jeg sliter mye på den fronten, føler det aldri blir bra nok. Jeg er veldig opptatt av at barna skal ha alt de trenger, og mye kjærlighet her hjemme. De skal bli fulgt opp i barnehage og skole, de skal ha alt de har rett på. Så lenge de blir fulgt opp og forstått, vil de bli den beste personen av seg selv tenker jeg <3 Jeg ble ikke fulgt opp som jeg skulle, verken hjemme eller på skole. Så her sitter jeg 32 år og uten utdanning, og muligens uføretrygdet før jeg fyller 33 år. 

Jeg ønsker så sterk og ta opp igjen noe form for skole, så jeg har noe og falle tilbake til når formen blir bedre. Håper jo selvfølgelig at den skal bli bedre om noen år, så jeg kan jobbe noen prosent i løpe av en uke. Har sjekket ut voksenskole, så skal på møte der. Bare det å kunne hjelpe Trym Marius med lekser når han blir eldre, er noe som er viktig for meg. Jeg føler meg rett og slett dum som ikke kan så mye, jeg gikk glipp av nesten hele ungdomskolen. Barneskolen er et kapittel for seg selv. Starter med et par fag, så jeg kanskje klarer og fullføre det. Har jo ganske mye her hjemme også om dagen, pluss at formen min ikke er bra om dagen.
Formen er verre en den har vært på lenge, og det er veldig slitsomt. Både fysisk og psykisk, jo mindre søvn jeg har jo verre blir smertene. Jeg har helt jævlig mareritt om dagen, hendelser jeg ikke har drømt om før. Blir fryktelig trigget av dette, og symptomer jeg har hatt veldig lite av er veldig fremtredende nå. Jeg har alltid vært veldig kontroll freak, men aldri så ille som nå. Jeg må gå over ting mange ganger, tenker at jeg ikke skal det, men blir dratt mot det allikevel. ALT må jeg sjekke selv, Eirik kan ikke gjøre det. Dette er fryktelig slitsomt for meg, og ikke minst Eirik. Barna merker ikke så mye til det, da jeg er vant til og skåne de for alt. Jeg skvetter for hver minste ting, og titter meg over skulderen jevnlig. Er så drit lei den jævla kompleks PTSD min, den ødelegger for så mye. Å her hjemme tenker jeg på alt jeg kan gjøre bedre, og det blir aldri bra nok. Jeg ligger som sagt mye våken, og da går tankene til alt jeg kan forandre på her hjemme og med meg selv. Sånn skal det ikke være, og det er jeg veldig klar over. Det betyr ikke at det er lett og la det vær.

Angsten og høysensitiviteten min er også veldig fremtredende, takler dårlig lys og lyder om dagen. Vi kan sitte og se på tv, plutselig så må jeg bare få vekk den lyden. Kjenner jeg bare revner innvendig om dagen, og det er vondt og kjenne på :( Tåler veldig lite, og føler jeg bare er til bry for alle! Sosial vet jeg ikke hva er en gang lenger, savner så sykt og jobbe og det sosiale med å jobbe. Jeg vet jo selvfølgelig at jeg ikke har sjans til og klare det nå, men tenker mye på det uansett. 

Som jeg har fortalt før, så drev jeg jo med hest fra jeg var liten. Dette var noe som ga meg trygghet og glede, det var noe av det tryggeste jeg hadde i oppveksten min. Men så skjedde det noe og jeg ble livredd, og den tryggheten ble revet bort fra meg. Dette var veldig vondt for min del, da det var livet mitt en stund. Det ga meg så mye positivt og jeg var et lykkeligere menneske. Jeg har nå bestemt meg for og overvinne den frykten, og ta tilbake det som ga meg glede. Bare det og kunne være i stallen rundt hestene, og nyte den roen det ga meg. Det beste jeg visste var faktisk og stå og møkke en boks, og ordne foret til neste dag. Jeg trenger noe som bare er for min egen del snart, og ikke alle andre sin. Runa går jo på rideskole nå, og hun elsker det. Det gjør meg så glad og se at hun koser seg så masse med hestene <3 Alna ridesenter er en kjempe fin plass, og fine hester har de også. Hun som har ridekurset til Runa er kjempe hyggelig, og det gjør mye! :) Gleder oss alt til neste gang <3 Håper jeg klarer og finne tilbake til denne tryggheten, jeg trenger virkelig det nå.

Da vet dere litt mer av hvordan det er for meg om dagen, så håper jeg dere har tålmodighet med meg:) Jeg prøver så godt jeg kan og holde denne bloggen i gang, da det gir meg så mye <3 Bare ikke alltid like lett og få det til når det er kaos i hodet, og masse ting som må følges opp her hjemme. Er også en del nytt med Trym Marius om dagen, vil komme tilbake til det senere. Som sagt så skjer det veldig mye om dagen nå. 

Kjenner det skal bli godt og dra vekk en uke med Victoria nå, bare skjemme bort henne og kose oss <3

Ha en flott dag videre alle fine <3

Et litt gammelt bilde i dag <3

#angst #psykiskhelse #traumer #hest #alna #PTSD #mareritt #selvtillit #foreldre #mamma #livsstilblogger 

Skal være ærlig med dere!

 • 02.09.2017 - 21:03

Hei alle fine <3

I dag var jeg på legevakten med Runa, og hun har fått streptokokker igjen! :( Ikke mer enn to uker siden sist hun hadde det, stakkars vesla mi. Runa har slitt med halsen og ørene i over to år nå, så da blir det ny runde i høst.
Her har det gått i ett i hele dag, som vanlig! Hehe.

Jeg har det ikke helt topp om dagen, og det er en del tanker i hodet mitt nå. Jeg er inne i en vanskelig periode, og det er slitsomt. Kommer tilbake med et innlegg om det i morgen, hvis jeg får mulighet til og skrive det i morgen. Eller så tar jeg det på mandag da barna er i barnehage og skole, da det krever en del av meg og skrive det.
Kjenner jeg trenger og få ut litt på bloggen igjen nå, og bare være helt ærlig med dere!

Setter stor pris på alle dere flotte mennesker som leser bloggen min <3 

#sykdom #legevakt #ærlighet #barn #mamma #foreldre

Superhappy!

 • 01.09.2017 - 17:29

Hei alle fine <3 

Har ikke vært så mye blogging den siste tiden, har vært en del sykdom osv nå. Runa har startet i den nye barnehagen også, men der storkoser hun seg!

Jeg har også vært uten data en liten stund nå, men nå har jeg endelig fått meg data igjen. Heldigvis hadde jeg forsikring, så da ble det en ny data. Jeg er jo helt avhengig av data, så følt meg litt hjelpesløs uten det. Kan blogge på ttelefonen, men føler ikke det blir like bra. Får ikke de innleggene jeg vil ha der, på grunn av bilder osv. Nye dataen ble en Acer igjen, jeg likte godt den jeg hadde før:) Acer Swift 1 i fargen gull ble det, enkel og ta med rundt også <3

Hva synes dere?

 

 

 

 

Om en uke i dag sitter jeg og Victoria på flyet til Mallorca, jentetur bare på oss:) Kjenner det skal bli godt og få litt tid med Victoria alene nå, mor og datter tid er aldri feil <3 Victoria kan ikke være med på Berlin turen med skolen, da de ikke vil ta ansvaret for hun. Vi fikk tilbud om at jeg kunne være med, men da måtte vi ut med 9000kr(!!) og da lommepenger, i tilegg. Det er noe vi ikke har sjans til å klare, da vi ikke har en super inntekt og tre barn. De drar på skoleturen den 11. September, og jeg tar med Victoria den 08. September. Vi hadde spart opp penger til Polenturen hun skulle ha på Nesbyen fra før, så da brukte vi det på tur til Mallorca. Det holdt akkurat, så da blir det en tur på god jenta mi <3
Hun gleder seg masse, så tror dette blir bra:) Sist vi dro på en sånn tur, lå jeg inne med bronkitt på hotellet. Så krysser fingrene for at dette blir en flott tur for oss:)

God helg alle sammen <3

 

#familie #mamma #foreldre #ferie #data #barn

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no