hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Hun sprellet når narkosen funket!

 • 26.10.2017 - 16:04

Dette var helt jævlig, klarte ikke annet en og gråte! Var så ekkelt når narkosen funket , hun hostet og sprellet før hun sovnet. Heldigvis var Eirik med, så jeg slapp og vente alene. Runa var kjempe tøff, og tok dette så fint. Hun tok det bedre en meg, jeg var jo nervevrak. Angsten var helt jævlig, så glad for støtten til Eirik i dag. Viktig og holde roen for Runa sin del, så ikke hun blir urolig. Er vel sånn det er når man er mamma, ikke så lett når det er noe med barna våres <3 Operasjonen gikk kjempe fint, og gikk veldig fort. Runa sov en liten stund etter operasjonen, det trengte hun. Hun var eksemplarisk når hun våknet, blid som alltid. Hun har vært i full fart som vanlig, ikke så lett og holde denne jenta i ro nei. Hadde kjøpt inn premie til hun, som hun fikk når vi kom hjem:) Tenkte det var greit at hun fikk noe hun kunne sitte i ro med, med tanke på at hun ikke skal være så aktiv. Så hun fikk magisk sand og perler , det ble hun veldig glad for:) Runa elsker og perle, det er noe hun kan sitte med lenge. Da koser hun seg veldig , så godt hun har noe og drive med. Hun har jo 14 dager fri fra barnehagen nå så, hun har ikke noe i mot det.

Nå skal jeg prøve og holde vesla i ro , og det er ingen enkel sak hehe. Nå venter vi på Trym Marius og Eirik , da Eirik er og henter Trym på aks. Victoria har besøk av en kjempe koselig jente , så her er det fult hus som vanlig :) Elsker når vi er hjemme alle sammen, sånn det skal være <3

Kjempe stolt av deg Runa , du er en modig jente med et hjerte av gull <3

Ha en flott dag videre <3

Livredd!

 • 24.10.2017 - 13:03

Hei alle fine <3

I går kom Trym Marius og Runa hjem igjen, og Victoria kom hjem fra helgebesøk <3 Er så godt når alle barna er hjemme igjen, liker ikke når de er borte! Blir alt for stille her, og man vet nesten ikke hva man skal gjøre.. Hehe.

Denne uken skjer det veldig masse, så fullt opp. I dag har jeg ridetime igjen, og jeg gleder meg veldig masse <3 Bare håper regnet kan gi seg litt, litt kjedelig når vi rir ute. Greit når det småregner, men i dag er det meldt kraftig nedbør. Skulle ønske jeg kunne ri mye oftere, og være i stallen mer. Merker en dag i uken er alt for lite. Ikke så lett og venne seg ordentlig til hest igjen da. Er selvfølgelig veldig takknemlig for den ene dagen også da! :)

I morgen skal vi på premiere på den nye serien som Marna er med i, Motherhood heter den. Gleder meg masse til og se den serien, selv om jeg vet at jeg kommer til og grine masse! Den er om mødre i Nepal, og hvordan det er og være mor der. Kommer selvfølgelig tilbake til dette, og gir dere mer informasjon <3

Å på torsdag skal vesle prinsessen min opereres, gruer meg så sinnsykt! :( Er jo vesle babyen min fortsatt, sånn er det med minstemann. Hun skal jo fjerne mandlene, så må bare tenke at hun kommer til og bli bedre. Så blir en del alenetid med Runa fremover. Det er jo koselig det <3

Sånn, da fikk dere litt innblikk i våres uke!

Ha en flott dag videre <3 

#familie #foreldre #barn #nyuke 

Føler meg så glad i dag <3

 • 20.10.2017 - 21:04

Hei alle fine <3

Litt sent innlegg i dag, men bedre sent enn aldri ;)
I dag har jeg og Eirik vært nede i sentrum en tur, og det var kjempe koselig:) Der var vi innom Hôôks og XXL, å det var så mye fint der! Ble bare litt fristet. Hehe!
 På eftan dro vi opp til en stall på Skedsmokorset, og det var så utrolig fint der. Jeg fikk tilbud av en veldig koselig jente, om jeg ville komme dit og hilse på ponnien hennes. Siden jeg er så redd, så tilbydde henne seg. Veldig greit og venne seg til hest fra bakken igjen, og ponnien hennes var så utrolig snill <3 Er ikke mange mennesker som bare tilbyr seg og hjelpe, så satt veldig stor pris på det <3
Ponnien heter Fleur , og hun var så trygg og god. Hun kunne triks, og var super sjarmerende <3

Så det var litt av våres dag, håper dere også har hatt en fin dag! :) 

 

Følte jeg bare trykket "vet ikke!"

 • 19.10.2017 - 16:09

Blir så sinnsykt flau noen ganger, jeg burde jo egentlig vite dette. Tusen tanker på en gang, følte hodet mitt holdt på og revne! Følte meg så mindre smart der jeg satt i dag, følte jeg ikke klarte en dritt. Herregud Marita, skjerp deg nå! Det var ord som gjentok seg oppe i hodet mitt, en god del ganger i dag.
Man blir så utrolig flink til og dømme seg selv, både opp og ned. Det er noe jeg selv er super god på, men må skjerpe meg med. Så uansett hvor dum jeg følte meg i dag, så prøvde jeg og tenke litt rasjonelt på det på veien hjem.

Hvordan i alle dager skulle jeg egentlig klare mer enn jeg gjorde i dag? Jeg var jo ikke tilstede på ungdomskolen, ikke ble jeg fulgt opp på noe måte heller. Matte har jeg ikke hatt på ca 19 år, så kanskje ikke rart dette var ganske så gresk for min del?
Engelsken føler jeg gikk ganske så greit i dag, men ikke matten. Hele poenget med dette er jo og lære mer, og det vil jeg veldig gjerne. De prøvene jeg tok i dag er inntaksprøver, for å kartlegge hvor jeg ligger. Svaret på dette får jeg om en uke, så veldig spent på det. Må bare fortsette og fortelle meg selv, at jeg ikke skal ha så høye krav. Prøve og være fornøyd med det jeg klarer, og det jeg faktisk fikk til. 

Nå venter jeg på Runa som skal hit en liten tur i dag, så pappaen hennes leverer henne og tar med Trym Marius:) Så da har jeg fått litt tid med begge to i dag, selv om det ikke er min uke <3 Har ikke noe i mot det! Hehe:) Runa skal jeg ta med på ridning om ikke lenge, før det skal vi bare kose oss <3 

Ha en fin dag videre <3

#skole #voksenopplæring #matte #engelsk #familie #ridning #rush 

Drit nervøs!

 • 19.10.2017 - 08:35

Hei alle fine <3

Nå sitter jeg på t banen , hører på musikk. Prøver og trekke pusten , og bare slappe av litt:) Gruer meg så sinnsykt til den prøven jeg skal ta, så litt stresset ;) Stakkars Eirik har fått merke det på morgenen, humøret har ikke vært på topp. Har vært en del våken i natt også , pga smerter i ryggen:( Så når kl ble 06.00 sto jeg bare opp. Blir så lei den jævla ryggen, men gjøre det beste ut av det :) Fine Eirik skal ta med Trym Marius på sykehuset i dag, da han skal ha full sjekk av synet igjen. Glad barna har en så flink bonus pappa <3 Å jeg som har en så flott samboer , selv om vi diskuterer litt Hehe ;) Måtte bare innom og gi dere en oppdatering, på hva dagen bringer :) Ridning med Runa i kveld også , hun gleder seg masse til det <3

Ha en flott dag videre:) Nå skal jeg snart av t banen , ønsk meg lykke til <3

Vi skal opereres begge to!

 • 18.10.2017 - 20:35

Hei alle fine <3

Kjenner jeg gruer meg masse nå, vet det må til. Men angsten tar så overhånd når det gjelder sånne ting, og nå skal vi operere begge to!
Som de fleste har fått med seg, har vi vært mye syke her hjemme en god stund. I dag har både jeg og Runa vært på Majorstuen, og fått en ordentlig sjekk. Vi var hos nese-øre og halsspesialist. Utfallet ble operasjon på oss begge to, og bare med en uke i mellom. Runa har neste uke, og jeg uken etter der. Så dette gikk veldig kjapt, var ikke snakk om lang ventetid der nei. Jeg hadde jo egentlig ikke time før i november, og det var bare til før undersøkelse. Men når jeg var der med Runa i dag, så fikk jeg time i samme slengen.
Dette er arvelig mente han, så da har barna arvet dette fra meg. Ikke så fin ting og arve i grunn, men ikke noe og gjøre med det da. Trym Marius og Victoria har jo begge fjernet mandlene, og nå er det meg og Runa sin tur.
Trym Marius og Victoria er jo nesten aldri dårlig etter de fjernet mandlene, ble jo to nye barn <3 Krysse fingrene for at det blir det samme for meg og Runa. Spesielt Runa :) Gruer meg mest til hennes operasjon, er like nervøs hver gang! :( Men så lenge det kan gjøre så hun slipper og være så mye syk, så er nok dette det beste <3 Er jo vesle prinsessa mi, så ikke rart det river litt i mammahjertet da. 

Ønske oss lykke til da <3 

#familie #operasjon #syk #barn #mamma 

Beste valget jeg har gjort!

 • 18.10.2017 - 15:24

 

Angrer ikke et sekund på at jeg trosset skrekken min, beste valget jeg har gjort på lenge. Dette er noe jeg har savnet så sinnsykt mye, og jeg elsker og være tilbake igjen. Det vil ta tid, men det største skrittet er allerede tatt. Angsten skal ikke få bestemme over meg, jeg skal være sjefen!
I går var jeg på min andre ridetime, og jeg elsket det. Jeg hadde jo første ridetimen på Alna ridesenter, der Runa også rir. Tenkte det var greit og ha det på samme sted, men desverre funket ikke det så bra.. :( Jeg havnet på nybegynner 3, og de hadde alt begynt og skulle hoppe. Jeg er ikke der helt enda, og har en liten vei og gå før jeg tørr det. Jeg hoppet på det minste hinderet der, men bare da knøt det seg i hele meg! Trodde faktisk jeg kom til og få et panikkanfall på hesteryggen, og vil helst unngå det. Men fortsatt glad for at jeg ble kastet litt inn i det på første timen, for da ble ikke andre timen så skremmende.

Andre timen min hadde jeg på Nordtvet rideskole & besøksgård. De var litt mer på det nivået jeg er nå. Så blir til at jeg skal fortsette der, og Runa på Alna ridesenter. Blir også litt lettere når vi har hver våres dag, så blir det ikke så mye stress.
Nordtvet rideskole ligger bare 3 minutt unna meg med buss, så passer bra!:) Etter ridetimen fikk jeg også være med og hjelpe til litt, med og stelle de og sette de ut osv. Jeg har en lenger vei og gå når det gjelder på bakkeplan en på ryggen, så skal jobbe litt ekstra med det fremover.

Får ikke sagt det mange nok ganger hvor glad jeg er for dette, hest ga meg en trygghet som ikke noe annet kan gi. Så håper virkelig jeg kommer dit igjen, for jeg savner den tryggheten <3 Bare den frihetsfølelsen av og drive i stallen, rett og slett bare nyte tiden med hestene <3 Der kan jeg bare være Marita, ikke mamma eller husmor. Bare Marita. Det trenger man noen ganger, lade opp med positiv energi! :) 

 

Her er litt bilder fra i går <3

Har dere noe annet en familie som gir dere en god trygghet? 

#ridning #hest #nordtvetrideskole #hesterbest #angst #mestring #utfordring #mamma #livsstilblogger 

Er det ikke bare og ta seg sammen, og gå ut den døra?

 • 17.10.2017 - 14:02

Jeg føler meg tom, jeg føler meg  mislykket! Hva klarer jeg egentlig? Hvorfor endte akkurat jeg opp sånn? Hvorfor har jeg ikke kommet lenger? Man stiller seg selv så mange spørsmål, spesielt på dager som ikke er like lette. Klarer ikke å forstå at fortiden kan ødelegge så mye for fremtiden, alt blir så mye vanskeligere. Jeg kjenner den vokser i meg, som en hard klump som ikke vil bort. Det tetter seg, og det blir så jævla vanskelig og puste. Varmen sprer seg i kroppen, som en innvendig varmovn.
Angst er noe av det verste jeg har opplevd, for det har jeg ingen kontroll over. Veldig lett for de på utsiden og si hva man skal gjøre. " Herregud, skjerp deg! Er jo bare og gå ut! Hadde det bare vært og skjerpet seg, så hadde nok mange bare gjort det. De fleste som sliter med angst, vil veldig gjerne bare skjerpe seg. Men sånn funker det ikke, er ikke noe kult og sitte så mye inne og føle at man ikke mestrer noe. Jeg har stor respekt for de som sliter med angst, for det er faen ikke lett og leve med.
Man legger som regel en plan for og bli mer sosial, går veldig greit og legge den planen. Bare ikke fullt så lett og virkeliggjøre den planen. Hvertfall for min del. Veldig mange som føler de ikke blir forstått, og det skjønner jeg veldig godt. Psykisk-helse er fortsatt veldig tabulagt, men har kommet seg mer det siste året. Det har fortsatt en lang vei og gå, men har et håp om at det vil bli mer respektert. Bare tanken på alle de ungdommene som sliter med angst, men som ikke blir hørt. Hvis de hadde blitt hørt tidlig nok, så kunne kanskje utfallet blitt annerledes for mange. Men dette er selvfølgelig bare det jeg tenker, sier ikke at det er sånn. 

For meg har angsten og min PTSD ødelagt mye, spesielt for mitt sosiale liv. Selvtilliten min er også ganske så ødelagt av dette, føler ikke jeg mestrer så mye. Eneste jeg er ganske så trygg på, er rollen min som mamma. Jeg er veldig opptatt av og følge opp mine barn, gi de alt de trenger i hverdagen. Da mener jeg ikke bare materielle ting, men oppfølging og kjærlighet. For meg er det viktig at barna mine føler seg trygge, og at de blir sett <3 Jeg har jo ikke noe valg, jeg må jo utfordre angsten min hver dag. Å det er jeg veldig glad for, selv om det er veldig tøft. Jeg må jo følge barna mine på det de skal, og på butikken og handle det vi skal ha osv. Tror det er viktig at man må utfordre seg selv litt, uansett hvor jævlig det er. Vet selv at hvis jeg ikke hadde gjort det, så hadde jeg sittet inne for meg selv hele tiden. Hvor frisk blir man av det da? Men så er det de som ikke trenger og gå ut, og som ikke har noen som kan støtte og hjelpe de. Hva med de da? Får helt vondt av de som bare sitter inne og ikke har noen, sånn skal det ikke være.. Bare det og åpne døra eller ta telefonen kan være jævlig nok, og den følelsen man sitter igjen med da er ikke noe god følelse! :( 

Jeg har vært inne i en dårlig periode nå, da jeg har hatt masse vonde mareritt. Det går utover humøret, og man blir mer dømmende ovenfor seg selv. Man føler man ikke klarer noe, og at man ikke er god nok for noen. Nærhet er også noe som er vanskelig for meg når det er sånn, og det er ikke alltid koslig for den man bor med. Heldigvis har jeg en mann som forstår meg og gir meg tid, setter stor pris på det. Men sånn burde det være i alle forhold, man skal forstå hverandre <3
Barna har jeg ingen problem med og kose med og være nære, de kan ligge i armkroken min og det er bare godt:) Men verre når det gjelder Eirik om dagen, men går seg vel til snart. Men når jeg har så heftige mareritt om natten, og gjenopplever overgrepet mitt hver jævla natt. Da er det ikke det man tenker på dagen etterpå, at nå vil jeg ligge i armkroken din. Å dette er ikke noe jeg styrer selv, skulle ønske jeg gjorde det. Blir veldig sliten av og ha det sånn hele tiden, kunne gjort alt for og slippe dette. 

Jeg skal også tilbake til Modum Bad nå i november, på opphold som er et år etter vi var der. Da skal vi være der en uke, kjenner jeg gruer meg litt til det. Men gleder meg masse til og se alle de flotte folkene jeg møtte der! <3 Jeg var jo lagt inn på traume 4 på Modum Bad. Lærte veldig mye der. Det kan dere lese om HER!

Alle dere som sliter med angst, jeg har troen på dere <3 Håper dere finner noe som kan hjelpe dere, og minst noen som kan støtte dere! Dere er knall tøffe som lever med angst, for det er ikke for pingler! Man er sterk som står i dette hver dag, husk det <3

Hvis noen av dere vil dele deres historie her på bloggen, så åpner jeg for det nå <3 Om dere vil være anonyme eller ikke, det er helt opp til dere <3 For meg er det viktig at disse historiene kommer frem, så folk får mer forståelse for hvor mange som sliter med dette! 

Håper dette innlegget forklarer litt, og kan kanskje være litt til hjelp for andre <3 Du er ikke alene, vi er mange <3

#angst #psykiskhelse #familie #barn #ptsd 

Når skal det gi seg?

 • 15.10.2017 - 09:15

Nå er jeg så dritt lei! :( Skjønner ikke hvorfor det ikke gir seg, og bare kommer tilbake hele tiden! Blir så sliten av det, tar litt på det her. Nå har jeg slitt med halsen og forkjølelse lenge, helt siden august i fjor. Sist jeg var hos legen nå, da sendte han henvisning til nese-øre-hals spesialist. Da jeg har hatt halsbetennelse mange ganger nå, er ikke normalt og være så mye syk. I dag våknet jeg igjen med vondt i halsen, og kjempe forkjølet. Før august i fjor var jeg nesten aldri syk, men sånn er det ikke lenger. Legen mente det var derfor kroppen ikke samarbeidet, og at jeg er trøtt hele tiden. Rett og slett fordi jeg har så mange halsbetennelser, da går jo kroppen med betennelse og sykdom hele tiden.
Er jo litt ventetid her, så fikk ikke time der før starten av november.

Eneste positive med at jeg våknet sånn i dag, er at jeg ikke ble syk før barna skal til pappaen sin. De drar jo dit i morgen, så da er det bare en dag med sykdom når de er hjemme. Får bare gjøre det beste ut av det, vi skal kose oss i dag uansett tenker jeg <3 I dag skal vi på Oslo Horse Show, og jeg gleder meg masse:) Det blir jeg og Trym Marius, også skal Tina og datteren hennes bli med. Så da blir det kos med barna, og litt venninnetid samtidig <3 Eirik og Runa skal gå tur i skogen, og ha med seg begge hundene. :) Runa gleder seg til det, hun ville gå med Marley sa hun... :) Jeg elsker det familie livet vi har, ville ikke byttet det mot noe annet <3
Jeg er heldig som har 3 flotte barn og en flott samboer, og ikke minst to nydelige hunder <3 

Ta vare på det dere har i livet, vet aldri når det tar slutt! Nyt hver dag som det skulle vært den siste, vær glad for det som er positivt <3 Vet det er lett og sette seg fast i det som er dritt, men bare prøv og tenk på det som er bra:) Hjelper meg noen dager, eller så hadde jeg tørnet tror jeg hehe ;) 

 

Ha en flott søndag <3

#familie #foreldre #barn #hest #oslo #søndag

UKEN SOM GIKK #22

 • 14.10.2017 - 09:02

Hei alle fine! <3


Akkurat nå

Ser jeg på reprisen av farmen, drikker kaffe og nyter lørdagsmorgenen! :) Her startet dagen klokka 06.00 som vanlig.. Hehe;) I dag skal Eirik og Trym Marius på bibloteket, da det er teater der i dag. Jeg og Runa skal på en gård og se på hester, kose oss litt sammen <3 I morgen skal jeg ha med Trym Marius på Oslo Horse Show, da Runa synes det er kjedelig og sitte i ro :) 

Ukens opptur

Jeg kom meg opp på hesteryggen igjen, veldig stolt av det! :) Kan lese om det HER. Jeg fikk også svar på at jeg hadde rett på skole, så da blir det skole i Januar! Blir og ta et par fag, for å friske opp litt og ikke minst lære litt mer.

 Ukens nedtur

Litt lite søvn, som gjør at jeg ikke fungerer optimalt hele tiden!

 Ukens opplevelse

Helt klart ridetimen min, det ga meg veldig masse <3 Kjenner jeg er veldig nervøs nå til neste gang, men går nok bra. :)

Ukens innkjøp
Ridebukse og ridestøvler! :) Elsker alt man kan kjøpe brukt, sparer en del på det. :)

 

 Ukens tanke

Det er veldig mange om dagen, veldig tankefull. 


Ukens film/serie 

Affair! den er sykt bra. Anbefaler og se den, veldig spennende og virkelig verdt og se!Ukens craving
M sjokolade med peanøtter! Ikke så sunt akkurat ;)

Ukens antrekk

Dette her :) Prøver og være litt flinkere til og ordne meg om dagen, føler seg mer vel da! :)

 Denne ukens fokus

Helt klart den inntaksprøven, kjenner jeg gruer meg til det.. Prøve i matte og engelsk, kan jo ikke noe matte!

Denne ukas utfordring

Inntaksprøven da, vet ikke hvordan det går. Har jo ikke noe med om jeg kommer inn og gjøre tror jeg, men lett og kjenne på følelsen at du ikke kan noe da:(


 Dette gleder jeg meg til denne uka 


Ri selvfølgelig <3
 Ha kjærestetid med Eirik, og kvalitetstid med Victoria <3 Blir liksom de små den uken de er hjemme, da de krever sitt <3 Så da er det viktig og ta vare på de to andre, når de små er hos pappaen sin:)Ukens mest leste blogginnlegg

Jævla rusen, leses HER!

#ukensomgikk #familie #barn #foreldre 

Jeg ble kastet i det!

 • 13.10.2017 - 16:28

Hei alle fine <3

I går utfordret jeg meg selv til de grader, på alle mulig punkt. Jeg ble virkelig kastet ut i det for og si det mildt, men angrer ikke på det. Jeg hadde min første ridetime i går, og det var en veldig følelsesladet time. Det sykeste av alt er at jeg ble kastet ut i en sprangtime! Hehe. Så første ridetimen ble ganske tøff ;)
Jeg har jo ikke ridd ordentlig på over 5 år, så var litt og venne seg til igjen. 
Så i går travet jeg og hoppet to ganger på de minste hindrene, de største turte jeg ikke.. ;) Tror det bare var bra at jeg ble litt kastet i det, så rakk jeg ikke angre meg. Hadde glemt hvor slitsomt det var og ri, var en hard og fin treningsøkt. Trodde faktisk jeg kom til og kjenne det mer i kroppen i dag enn jeg gjør nå.

 Runa hadde jo ridetime før meg i går, og hun elsker det bare mer og mer. I går fikk de trave på banen, og hun var kjempe flink. Jeg må jo leie hun på de timene, så i går sprang jeg tre runder ved siden av hun på banen.
Jeg hadde over 18000 skritt i går, og 14 kilometer. Så ble litt trening i går da, fornøyd med det.

Legger ved bilde av søndagen, da jeg faktisk red på tur med Julie. Julie har en hest hun er fôrrytter til, og jeg var så heldig og få ri på den. Julie er venninnen til Victoria, veldig flott jente <3 Tenkte det var greit og komme seg opp på en hest før jeg hadde time i går, glad jeg gjorde det! :) Nå skritta jeg bare på søndagen da, så var veldig andeledes på ridetimen. Måtte jobbe litt hardere på den ridetimen, men hadde ikke vondt av det.

Håpet er nå og finne tilbake til den gleden ved og være med hestene, og den frihetsfølelsen det gir <3

 

 

I natt har jeg bare sovet 4 timer, og det er alt for lite merker jeg. Må bare gjøre det beste ut av det, ikke så mye annet og gjøre.
Jeg og Eirik var med Runa på 4 årskontroll i dag, og det gikk kjempe bra. Gleder meg til helgen med barna nå, deilig når de har fri:)

I helgen skal vi også på Oslo Horse Show, det blir stas!:) 

God helg alle sammen <3 

#oslo #familie #barn #hest #alnaridesenter #rideskole #helg 

 

Jævla rusen!

 • 12.10.2017 - 19:43

Hei alle fine <3

Er noen dager siden jeg blogget nå, klarer ikke få tiden til det når jeg har de små hjemme. I tillegg har jeg det ikke helt greit om dagen, sover ikke kjempe godt! Har hatt en del mareritt i en periode nå, og det tar på både fysisk og psykisk. Kommet frem minner som jeg ikke har hatt før, og det er helt jævlig. Så da velger jeg å gjøre koselige ting med barna når de er hjemme, og lade opp når de er på skole og barnehage. I dag var jeg jo på ridning med Runa kl 18.00, så skal jeg selv på time klokken 21.00. Så kjenner på en liten klump i magen nå ja, gru-gleder meg som Trym Marius pleier og si ;) Jeg klarte jo å komme meg opp på hesteryggen igjen på søndag som var, så var en god følelse det <3 Dette blir den første ridetimen for min del, har aldri gått på rideskole før. Krysser fingrene og håper det går bra, skal gjøre mitt beste ut av det! :)

Så til overskriften, den jævla rusen ja. Fikk et spørsmål på bloggen for en stund siden, hvorfor er dere ikke med på Gateteam Oslo? Sist gang vi skulle være med en onsdag, skjedde det noe som ikke var så koselig her hjemme. Eirik hadde smurt matpakker som vi skulle ha med ned den onsdagen, og det hadde trigget en del hos han. Vi hadde jo vært med to ganger før også, og uten at jeg visste det så hadde det slitt veldig på Eirik. Han hadde utviklet et russug, og det hadde han holdt for seg selv. Som de fleste vet så gnager det ekstra hvis man holder ting for seg selv, unnlater å prate om det. Han var for stolt til og si at han ikke klarte dette, så han prøvde så godt han kunne og bare være med. Den onsdagen bare smalt det, jeg skjønte det var noe. Han begynte og pakke baggen og skulle stikke og ruse seg, han ga faen akkurat da! Jeg sa klart i fra, drar du nå kan du ikke komme inn igjen her. Til slutt satte han seg ned i gangen, og han forklarte meg alt. Hvordan dette hadde bygget seg opp i løpet av et par uker, og hvordan det føltes innvendig for han. Så denne gangen gikk også bra til slutt, men det tar veldig på oss begge selvfølgelig.

Eirik setter veldig stor pris på meg og barna, og vi setter pris på han <3 Nå er det en stund siden dette skjedde da, men tenkte og fortelle dere det nå. Eirik går fortsatt på urinprøver, da vi begge synes det er viktig. Han viser oss hver dag hvor mye han vil dette, og jeg er kjempe stolt av han. Men de som tror dette er enkelt, dere tar feil. Eirik er en av de heldige, han har oss her hjemme og familie rundt seg som er der. Jeg får vondt av de som skal bli rusfri og ikke har noen, får det er man helt avhengig av og ha. Eirik har vært rusfri over 1 år nå, men han har fortsatt en lang vei og gå. Veldig modig av han og fortelle til slutt, at han ikke var klar for og hjelpe Gateteam Oslo. Jeg vil selvfølgelig fortsatt være med og hjelpe, men det har vært alt for masse på hjemmebanen nå:( Håper virkelig jeg får vært med en onsdag snart, savner og få lov til det <3 Som dere skjønner så er ikke russuget noe som blir borte, men man lærer og håndtere det bedre og bedre. Jeg og Eirik har valgt og støtte hverandre, og vi angrer ikke på det <3 Eirik er en fantastisk stefar for alle tre barna, og han er en fin familiefar:) Barna har selvfølgelig aldri opplevd russuget til Eirik, de har alltid blitt skånet fra alt sånt. Kriseplan er også en kjempe viktig ting og ha klart, sånt må være i orden når man har barn. Alle fortjener en ny sjanse, og i våres tilfellet har dette gått veldig bra til nå <3 

Oss to mot røkkla baby <3

 

#kjærlighet #rus #forhold #familie #foreldre #hest 

Hadde ikke klart meg uten de!

 • 07.10.2017 - 21:33

Hei alle fine <3

I dag har vært en nydelig dag, med nydelig høstvær :)

Jeg er ikke så kjapp om dagen, så og komme i gang tar litt tid. I dag hadde jeg bestemt meg for og ta en tur i skogen med Eirik og hundene, å det var så godt :) Selv om vi ikke kom oss avgårde før i 2 tiden, men vi kom oss vertfall ut. Marley og Emmi elsker og gå i skogen, Marley er ekstremt glad i det! Hehe:) Høsten er min favoritt-årstid! Bare elsker fargene og alt høsten har og gi <3

For meg så har det skjedd mye vondt, og mange av årstidene forbinder jeg med det. Men ikke høsten, den kommer best ut av årstidene for min del. Men allikevel er jeg inne i en litt tøff periode nå, men jobber med det som vanlig :) Kommer et mer personlig innlegg i morgen, bare ikke orket og skrive det i dag. I dag er Victoria og kjæresten hennes Rasmus på Skal vi danse, og de koser seg masse <3 De sitter rett bak dommerne, så sett de mange ganger på TV i kveld :) Eirik og jeg ligger rett ut på sofaen og ser det på tv, kjenner øynene bare glir igjen nå ;) Men må få med meg hvem som skal hjem i dag. Stem på Marna, gratis stemmer på tv2.no <3

Legger ved litt bilder fra dagen vår :)

Ha en flott kveld videre <3

Tips til en glutenfri skolelunsj!

 • 05.10.2017 - 17:05

Hei alle fine <3

Denne uken er jo egentlig de små hos pappaen sin, men Trym Marius har sovet hjemme her i natt. Så i dag skulle vi ha en bakedag, og det er jo så koselig:) Jeg er veldig glad i å lage gode lunsjer til barna! Synes det er gøy å se hvor fornøyd de blir! I dag har vi bakt litt forskjellig, som vi har puttet rett i fryseren. Greit og ha litt og velge i, og som man kan ta rett opp av fryseren og legge i matpakken deres. Siden vi spiser glutenfritt, er det jo litt mer jobb og lage til. Men vel verdt det, når jeg ser hvor godt de spiser.

Flinke Trym Marius, han hjalp virkelig masse til i dag. Glad i og bake den gutten der, men hender det blir litt kjedelig også.. Hehe.

Deilige pizzasnurrer til heving, disse var lette og lage også:) Oppskrift finner du HER! Anbefaler virkelig denne oppskriften:)

Ferdig resultat, og de var knallgode! :)

 

Vi bakte også bananbrød, synes det er greit og sende med innimellom:) Jeg brukte denne oppskriften HER
Men lagde det med litt forskjellig mel. Jeg brukte kokosmel og hirseflak, og en lys mel blanding. Hadde også økologisk vaniljepulver i tillegg til vaniljesukker. Den ble kjempe god, og Trym Marius var også fornøyd med den. :)

Jeg skjærte opp dette brødet, og pakket inn en og en enkel skive i plast. Så fryste jeg ned alt sammen, veldig enkelt og bare ta opp en skive som er ferdig pakket i plast da:)

 

Siste vi lagde var blåbær muffins og bringebær muffins, de ble også veldig gode! :) Jeg brukte denne oppskriften HER, men jeg brukte kokosmel og hirseflak i tilegg til det fine melet her også! :)

Kjempe kjekt og fryse ned, og så digg og ha med i matpakken:)

Håper dere fikk litt tips til hva dere kan sende med, og at dere liker oppskriftene:) Jeg likte de veldig godt, blir glad de gangene jeg finner gode glutenfrie oppskrifter.

 

#glutenfritt #glutenfri #bake #glede #sønn #kjærlighet 

Smertefullt

 • 03.10.2017 - 17:36

Hei alle fine <3

Våknet av så utrolig store smerter i dag, og det er ingen god følelse. Vi har helt barnefri nå, men sto opp før kl 07.00 i dag. Når ryggen er så ille når jeg våkner, er ikke humøret helt på topp:( Det kom seg heldigvis utover morgenen, så da var det bare og nyte kaffen:) Solen tittet også frem i dag, trengte det nå. Vært så mye regn i det siste, så litt lei det nå.

Først i dag gikk vi en tur på Linderud sentret, så jeg fikk hentet brillene mine. Endelig fått nye briller, da de gamle var veldig ripete. Kjøpte de på brilleland, så ganske billige også:) Jeg ble kjempe fornøyd, godt og slippe så mye vondt i hodet.

Vi tok med oss begge hundene på tur i skogen i dag, og de storkoste seg:) Deilig og komme seg ut både for oss og hundene, og knall med sol da:) Gikk til Rødtvet og tok t banen hjem, greit at hunden for øvd på det også.

Nå skal vi se på Kongens nei, håpe den er bra:) Legger ved bilder av turen vår, og de nye brillene mine <3

Ha en flott dag videre! :)

UKEN SOM GIKK #21

 • 02.10.2017 - 19:18

Hei alle fine! <3


Akkurat nå

Sitter jeg og ser på de første episodene av hotell cæsar! Hehe. Å nyter tiden med min kjære, og selvfølgelig hundene. :) 

Ukens opptur

Jeg meldte meg endelig på rideskolen, så nå gjenstår det bare og komme seg opp på hesten da! Jeg har også søkt på studiekompetanse, så krysser fingrene for at jeg kommer inn. 

 Ukens nedtur

Sykdom og atter sykdom, synes vi alle er syke hele tiden. Velkommen til høsten sier jeg, må vel gi seg snart nå ;) 

 Ukens opplevelse

Besøket mitt på Holmenkollen er en av de, kan lese om det HER. Kinotur med min kjære sønn Trym Marius, vi så den nye ninjago filmen <3
Så var jeg og Runa i stallen på lørdag en tur. Veldig koselig og ha litt alenetid med barna! :) 

Ukens innkjøp
Nye jakken min, bare elsker den:) En sennep gul jakke fra Vero Moda :)

 Ukens tanke

Tenker mye på skolegang, håper jeg klarer det:) Kan lese mer om det HER
Ukens film/serie 

Vi har startet på den nye sesongen av American Horror Story, bare elsker de sesongene. 


Ukens craving

Sjokolade og mer sjokolade hehe;) 
 

Ukens antrekk

Har ikke noe spesielt antrekk denne uken, da tiden har gått med til barn og sykdom! Men har dette fra vi var på fordommer:)


 Denne ukens fokus

Nyte tiden med kjæresten og hundene mine <3
Og Victoria når hun kommer hjem fra høstferie, gleder meg til det <3

Denne ukas utfordring

Trene litt med Marley til utstilling, men det blir gøy også da:)


 Dette gleder jeg meg til denne uka 

Planlegge litt mer til bryllupet <3

Ukens mest leste blogginnlegg

Botox er viktig for min del. Leses HER!

#ukensomgikk

Får ikke svart på kommentarer

 • 01.10.2017 - 08:09

Hei alle fine <3

Har noen problemer med bloggen igjen, får ikke svart på kommentarer osv. Ikke får jeg redigert innlegg, det kommer at bloggen min ikke eksisterer? Jeg har sendt blogg.no mail, så får bare vente på svar:) Noen andre som har opplevd det samme? 

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no