hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Satte mange sprøytestikk i ryggen min

 • 27.11.2017 - 19:42

Hei alle fine <3

I dag var jeg jo på min første behandling på smerteklinikken, det var skremmende. Jeg gruet meg så jævlig, jeg fikk rett og slett litt panikk. De sprøytene var så lange, så hjalp ikke akkurat på det heller. Men jeg vil jo bli bedre, så da var det bare og bite tennene sammen. Kan ikke akkurat si det var behagelig, men trodde det skulle være verre. Noen punkter i ryggen var verre, og da var det veldig vondt:( Han stakk mange ganger, og på forskjellige steder i korsryggen. Tok to minutter bare, men virket lenger. De er kjempe flinke, og jeg har fått en dyktig lege. Tatt mange blodprøver i dag også, de undersøker meg veldig nøye. Ryggen har vært mye bedre i dag, så hjalp nok litt de sprøytene! :) Så krysser fingrene for at dette skal funke, bare glad det er noen som vet hva facetleddsyndrom er jeg.

I dag fikk jeg endelig kjøpt dekken og nytt halsbånd til Emmi også, hööks har jo så mye fint til hund. Ikke er det dyrt der heller, rimelige fine ting :) Er ganske kaldt her om dagen, så Emmi måtte ha noe varmt. Legger ved et bilde av det jeg kjøpte til henne:)

I morgen skal jeg i stallen fra morgen av, da jeg endelig har funnet en stall jeg kan hjelpe til i. Så skal jeg på ridetime på kvelden, så i morgen er det fullt opp. Er så glad for at jeg har funnet tilbake til dette, det gjør meg så glad <3

Nå skal jeg se på jakten på kjærligheten, og kose meg med min kjære :)

Ha en fin kveld videre:)

Endelig et lite håp!

 • 25.11.2017 - 17:37

Hei alle fine <3

Jeg skrev jo i går at jeg skulle komme tilbake til et par ting, så her er et innlegg om en av tingene. Jeg var på en smerteklinikk på torsdag, og hadde ikke forestilt meg det utfallet som ventet meg. Jeg ble jo diagnostisert med Facetledssyndrom for ca 7 år siden, men dette ble ikke tatt seriøst. Da legen jeg hadde da, ikke hadde hørt nok om denne sykdommen før. Så jeg føler jeg liksom ikke har blitt hørt, eller forstått nok.
Så fikk jeg diagnosen Fibromyalgi for ca 2 år siden. Så da satt jeg der da, med to diagnoser, men ikke noe mindre smerter. Siste beskjeden jeg fikk på sykehuset var at; Dette må du leve med. Du må lære deg og leve med smertene, og gjøre det beste ut av det. Jeg er 32 år og har tre barn, jeg vil ikke lære meg og leve med det. Jeg vil fighte mot dette og bli bedre, ikke bare gi opp! 

Så nå til det de sa på smerteklinikken, og hva vi kom frem til.

Da jeg kom inn til legen, møtte jeg endelig forståelse! Han kjente godt til han som hadde satt diagnosen Facetledssyndrom, da han hadde jobbet på akkurat denne smerteklinikken tidligere. Så legen jeg var hos nå, hadde lært opp han som satte den diagnosen på meg. Hva er oddsen?
Å endelig var det noen som skjønte alt, jeg ble så glad at jeg begynte å grine. Å det kan gjøres noe med, jeg kan få det bedre <3 Alle smertene vil ikke bli borte, men det kan reduseres. Så jeg skal tilbake på mandag, og da starter vi på behandlingen. Først skal det settes to sprøyter i ryggen min, inn i facetleddene. Så skal jeg ligge med intravenøst i en time, med en medisin som kanskje funker. Jeg har også begynt på nye medisiner, noe som er for nervesmerter.
Skal gå til behandling der fremover, så krysser alt for at dette skal virke! <3

Dere kan lese om Facetledssyndrom HER

 

 

#fibromyalgi #facetledssyndrom #håp 

Har ikke vært på topp!

 • 24.11.2017 - 08:57

Hei alle fine <3

Som dere sikkert har skjønt, har det vært en del for meg siste tiden. Har ikke hatt noe energi til bloggen, så måtte bare ta en pause. Da jeg valgte og prioritere familien og meg selv. Runa fjernet jo mandlene sine for en stund siden, så tiden da gikk med til og ta vare på hun. Hun hadde en del smerter på natten etter dette, så lite søvn på oss begge to da. Uken etter fjernet jo jeg mandlene, og det var et hellvette! Etter selve inngrepet fikk jeg masse flashbacks, så tok en stund før jeg fikk roet meg ned. Hatt helt jævlig med mareritt etter dette, og ble ikke bedre når jeg var på Modum Bad. De smertene jeg hadde etter dette er det verste jeg har opplevd, hadde aldri trodd det skulle være så vondt! :(

Jeg har gått ned veldig masse, da det tok lang tid før jeg klarte og spise noe som helst. Det er fortsatt ikke helt bra, men ikke sånne smerter lenger. Fortsatt litt hovent på kvelden og morgen, så litt vondt da. Men kunne heller født et par unger til, enn å gjøre det der.

Så nå vet dere litt mer hvorfor jeg har hatt pause, men skal prøve og blogge litt mer fremover nå. Har bare ikke hatt så mye krefter, så må bygge det litt opp igjen etter dette. Orker ikke gå i detaljer, men fortalt dere litt da. :)

Er også noe bra som har skjedd, og det skal jeg skrive om denne helgen! :) Var et sted i går, og endelig blir jeg forstått! Gleder meg til og dele det med dere <3 

Ha en flott dag videre alle sammen <3

#familie #foreldre #sykdom #ptsd #angst #mamma 

Dag 1 på Modum bad!

 • 08.11.2017 - 16:41

Hei alle fine <3

Her har det regel rett vært veldig stille, da jeg føler jeg lever i et smertehelvete om dagen. Vet faktisk ikke om jeg hadde fjernet mandlene, hadde jeg vist hvor vondt det gjorde. Hatt null energi da jeg ikke spiser , og bare nipper til litt vann. Så føler meg ikke særlig fresh med andre ord, XS er for stort! Og sånn vil jeg ikke ha det. Jeg har ligget i senga , sovet og tatt smertestillende. Ikke gått i så mye annet en det nei , spennende for kjæresten min eller ikke;)

I dag kjørte svigermor og Eirik meg til Modum bad , litt rart og være tilbake her igjen. Takk svigermor for at du stiller opp når jeg er her , setter stor pris på det <3 Å som som vanlig jævlig og dra fra familien og mine kjære 4 beinte <3 Fikk faktisk i meg litt velling til middag nå, mens de andre spiste Chile con carne eller hva det heter. Gleder meg masse til en viss person skal komme her nå, men er vist nærmere kveldsmat :) Kommer oppdatering på hva jeg skal disse dagene , bare vær tolmodig med meg :)

Nå skal jeg gå i stallen en tur , da jeg har heste abstinenser Hehe . Og trenger og klarne hodet , da det nå er overload der:( Ha en flott kveld når den tid kommer :)

Redd for Flash backs :(

 • 01.11.2017 - 17:25

Jeg har så masse nærver i kroppen nå, det er helt jævelig! Humøret svinger veldig, fra sint til glad, også til redd. Jeg skal jo operere i morgen, og ja det er en liten operasjon. Men for meg så er det ikke det, jeg takler sånt veldig dårlig.

Angsten er veldig sterk nå, og jeg har det ikke godt inni meg nå:( Jeg er forberedt på både Flashbacks og panikkangst i morgen, men alikevel så hjelper ikke det stort. Det blir en stor påkjenning på kroppen min, og ikke minst Eirik som skal være med. Jeg har ikke noe valg, jeg må bare gjøre dette nå. Lei av og være syk hele tiden, og ikke ha så masse energi. Går med halsbetennelse hele tiden, og sånn skal det ikke være. Så selv om det blir jævelig i morgen, håper jeg at det andre blir borte. Gruer meg også masse til Modum, med tanke på formen min. Er ikke så mye bedre nå, enn når jeg var der sist. Men håper det kan åpne litt dører for meg, med tanke på behandling i Oslo.

Nå er vi endelig på vei ned til Jernbanetorget, så vi får levert det vi har til Gateteam Oslo. Var veldig masse hjemme nå, og vi har ikke så stor plass. Hjelper litt og få en luftetur og tenke på noe annet <3 Savner masse og være med der, så gleder meg til ting roer seg ned hjemme! :) De er så utrolig flotte som gjør en så sinnsykt bra jobb, de gjør det bedre for de på gata helt klart! Vet ikke hvordan de skulle klart seg uten de onsdagene, så vær stolte av dere selv og jobben dere gjør <3 Stor respekt for dere i Gateteam Oslo <3 De på gata er like masse verdt som alle andre <3

På mandag var jeg på besøk hos en ponni, hun heter Fleur. Hun er jo bare så skjønn, og ikke minst snill <3 Hun gir meg en del trygghet allerede, og hun som eier hun er også fantastisk! :) I går hadde jeg ridetime på nordtvet gård igjen, og da var jeg faktisk alene. Alle andre feiret Halloween, men gjorde ikke noe det. Jeg fikk masse ut av den timen, og koste meg masse <3 Er så glad jeg bestemte meg for å starte med hest igjen! Jeg elsker det <3

Ha en fin kveld alle sammen :)

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no