hits

Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Så mye dritt som skjer rundt!

 • 13.12.2017 - 17:53

Hodet mitt sprenger snart, det er for mye noen ganger! Noen ganger lurer jeg på hvor mye man skal tåle her i livet? Angsten kjennes i hele kroppen, den kryper rundt og jeg har ikke noe jeg skulle sagt! Men jeg gir meg aldri, jeg er en fighter! Ikke noe skal få knekke meg, jeg står i det uansett. Min viktigste oppgave er og være mamma, og heldigvis vet jeg at barna mine har det veldig bra <3 Synd det skal være så mange rundt som skal prøve og ødelegge, passe på seg selv, tenker jeg. Jeg har aldri vært en person som har gitt opp, for da hadde jeg ikke vært i livet i dag. Men det betyr ikke at jeg kjenner meg så sterk ellers, føler meg ganske så liten og svak noen ganger. Tenker ofte på hva livet vil bringe videre, men finner det vel tidsnok ut ;) Noe som har kommet snikende tilbake også nå, og sliter litt med og takle det. Men prøver og gjøre det beste ut av det, mer får jeg ikke gjort. Dette har jeg ikke slitt med siden jeg var 15-16 år, så trodde det var et avsluttet kapittel. Som dere skjønner har det skjedd veldig masse her nå, så har hatt nok med og takle alt på hjemmefronten. Skriver selvfølgelig ikke alt her, da jeg ønsker at noe skal være privat. Veldig glad jeg har denne bloggen, da det hjelper og få skrevet litt. Bare få ut en del av det som kjører hodet, hjelper vertfall litt. 

Er jo ikke bare negativt i mitt liv om dagen, greit og huske på alt som er positivt også:) Jeg nyter adventstiden med barna, viktig at de koser seg:) Her har vi besøk av rampenissen i desember, og han finner på så mange rampestreker! Hehe. Dette synes jo barna er veldig gøy, og det syns jeg også:) Vi har også valgt og ha en aktivitetskalender i år, veldig koselig og gjøre ting sammen med barna <3 Litt rart for de å ikke få gaver hver dag, men tenker det bare er sunt jeg. Så må jeg ikke glemme stallen, det gir meg så mye og være der. Elsker og være hele dagen med hestene, er så rolig og behagelig stemning <3 Beste terapien som finnes, det synes hvertfall jeg:) Men kjenner jeg skulle hatt en psykolog snart, trenger og få luftet litt tanker. Håpe det ikke tar så lang tid før jeg får det igjen, krysse fingrene.

Da fikk dere en liten oppdatering i hva som skjer i livet mitt om dagen, blogger når jeg har mulighet <3

 

Synes disse bildene passet bra <3 Lånt fra google!

#livet #sterk #psykiskhelse #ståpå #familie #mamma #bestrong #angst #ptsd

 

Hektisk tid fremover!

 • 04.12.2017 - 21:24

Hei alle fine <3

Her går det ganske i ett om dagen, men er jo sånn det er. Jeg er så heldig at jeg har begynt og jobbe litt i en stall, og jeg stortrives der:) Det er jo frivillig, så ikke en lønnet jobb. Men en jobb som gir meg mye, og som hjelper meg psykisk. Som flere vet, så har ikke formen vært helt på topp. Har slitt både fysisk og psykisk en god stund nå. Men føler at det og få være i stallen, er med og bedre det litt nå. Føler det går sakte men sikkert fremover, og jeg blir tryggere for hver gang. Bare veldig digg at det går fremover, og jeg kjenner på en trygghet igjen. Dette gir meg så stor glede, så setter stor pris på denne muligheten.
Har funnet ut at jeg blir ikke friskere av å sitte inne i denne leiligheten, så da måtte jeg finne noe som hjalp selv. Den største forandringen er jo den man gjør selv, men litt hjelp på veien trenger man.

Håper jeg snart får en psykolog også, da jeg har gått uten siden juni. Kjenner det er litt for lenge, så blir bra og starte opp med det igjen. Jo mer jeg sitter inne for meg selv, jo mer tenker jeg. Så da må jeg ha noe og gjøre, men viktig at det ikke er for krevende. Sliter en del med smerter om dagen, så greit og kunne styre løpet litt selv. Har jo ny time på smerteklinikken i Januar, så er jo en liten stund til. I morgen skal jeg i stallen igjen, kjenner jeg gleder meg til det <3 Jeg henger jo på ei som er lærling der oppe, så glad hun er så tålmodig med meg:) Jeg lærer veldig masse der, tilomed prøvd og barbere en hest allerede. På lørdag red jeg hesten til hun som er lærling der, så ble en liten dressur time. Veldig gøy, og jeg koste meg masse! :)

Eirik red jo også ordentlig for første gang, han var kjempe tøff:) Han fikk jo også se at det var ganske så normalt at typene var med i stallen, så da følte han seg ikke så alene.. Hehe. Var jo to av jentene som hadde med typen, og de red også. Eirik synes faktisk det var veldig gøy og ri også:) Koselig og kunne gjøre sånne ting sammen også, setter pris på det <3 

Nå må jeg sette igang med lesing så fort som mulig også, så jeg klarer eksamen i realkompetanse i juni. Så her blir det en del fremover, bare håper jeg klarer dette:) Men skal gjøre så godt jeg kan, mer får jeg ikke gjort. Godt og ha noe og gjøre, så det ikke blir tid til og tenke så mye. Krysser fingrene for at jeg kommer inn på engelsk og samfunnsfag i Januar også, så blir jeg ferdig med de to:) Nå skal jeg sette opp døren til rampenissen her hjemme, så da er det nok to som blir fornøyd når de våkner i morgen:) 

Ha en flott kveld videre <3 

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no