Martemeomamma |Jeg er et løvetannbarn!

Follow

Botox er viktig for min del!

 • 29.09.2017 - 18:54

Hei alle fine <3

 

Dere som har fulgt meg en stund, vet jeg har slitt mye med søvn! Dette har resultert i mange ekstra rynker, og har ikke vært så begeistret for det. Jeg sliter nok med min selvtillit fra før av, og det ble ikke ikke bedre av alle rynkene. Jeg testet ut en del serum og kremer et par måneder, men det funket ikke:( Så brukte god tid på og bestemme meg, om dette var rette valget for meg.
For det er opp til hver enkel person hva de vil gjøre med sin egen kropp, ingen andre som avgjør det.
Botox har virkelig hjulpet meg, og for meg var det rett og gjøre.

Jeg drar til en dame på Holmenkollen, og hun er kjempe flink! :) Jeg var kjempe nervøs første gangen jeg skulle teste dette, da jeg takler nærkontakt dårlig. Hun var kjempe tålmodig med meg, og forklarte alt veldig nøye. Hjalp veldig at det bare var meg som var der, og ikke flere klienter. Det blir så mye mer privat, og det passer meg bra. Anbefaler virkelig og ta både Botox & Teosyal hos Gina Celso! Hvis det er noe du skal da, selvfølgelig.

Jeg lette på nettet osv etter et sted jeg følte de var flinke, og det var ikke så lett og finne noe info. Så derfor tenkte jeg det var greit og ha et innlegg, om det og ta botox. Mange lurer jo på om dette gjør vondt, og hvordan det er å ta botox. Jeg synes det er litt vondt, men går kjempe fort over. Jeg trodde det skulle være verre en det var første gangen, så positivt overrasket da. Andre gang jeg tok det, kjente jeg det litt mer! Hehe. Fortsatt veldig verdt det for min del, da det hjelper meg en del. Ja jeg vet jeg har en del og jobbe med, angående min selvtillit. Dette var mitt valg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte og ta botox og teosyal. Gina er kjempe dyktig, og vet virkelig hva hun holder på med. Veldig viktig når man skal ta dette, at det er en person som kan det. Å som har lov til og holde på med det, for det er veldig strengt. Man vil jo at det skal bli fine resultater, og det får dere hos Gina <3 

 

Først så vasker hun med en rens i ansiktet mitt, lurt og ikke ha på sminke. Så tegner hun opp der hun skal stikke.

 

Som dere ser så er det en del rynker der, å dette er pga veldig lite søvn over lang tid. Søvnen min får jeg ikke gjort så mye mer med, vertfall ikke enda. Jeg gir meg ikke, jeg skal få vekk marerittene. Jeg var jo på denne timen på mandag, så ser resultater allerede.

Som dere ser så er alt i orden, og det er kjempe fint der.

Rent og pent, og behagelig atmosfære. Det er viktig for min del, og garantert andre også!

Her er utstyret hun bruker, alt er innpakket før bruk!

 

Jeg vet det er mange fordommer mot botox og teosyal, eller restylane som flere bruker isteden for teosyal. Jeg tenker at det er jo opp til hver enkelt hva de velger. Jeg har ikke dette innlegget for og få andre til å ta botox, men for og opplyse de som vil vite mer. Dette er heller ikke et sponset innlegg, så jeg skriver fordi jeg har lyst til det. Jeg anbefaler også Gina fordi jeg er super fornøyd med henne, det er en flott dame:)

Nå har jeg og Trym Marius vært på kino og kost oss:) Så nå er det og spise en sen middag med barna, før de skal legge seg <3 Elsker at det er helg nå, så vi bare kan kose oss med barna <3

God helg, og ta vare på hverandre <3

#botox #teosyal #selvtilit #livsstilsblogger 

 

Jeg har spart mange tusen på dette!

 • 30.06.2017 - 18:14Før-bilde!


Hei alle fine <3 

Jeg var jo hos frisøren for en stund siden, tenkte jeg skulle vise dere før og etter bilder. Fikk jo spørsmål på bloggen, noen som synes jeg pyntet meg mye om dagen. Ja jeg har gjort det, og bare for min egen del. De som følger bloggen min vet jo veldig godt at jeg sliter en del med selvtillit, og sier ikke at dette er noe mirakelkur. Jeg har mye og jobbe med på den fronten, og det gjør jeg virkelig også. Det har vært veldig godt for meg og kunne ha litt meg tid, og kunne gjøre noe for bare min egen del. Jeg har sjekket mange steder før jeg bestemte meg for hvem jeg skulle gå til. Jeg har ikke verdens beste økonomi, da jeg ikke er i jobb. Jeg har lagt av penger til dette, og funnet noen som ikke er så dyre. Men kvalitet er også veldig viktig for meg, og at det er snille folk jeg går til. Jeg har jo ptsd og sliter med nærhet, viktig for meg og ha faste og gå til med alle sånne ting. Det vil si hår, negler og vipper osv. Resultatet tror jeg er viktig for alle som fikser seg, man vil jo gå til noen som vet hva de driver med. Jeg har vært veldig heldig som har funnet noen jeg likte, og som jeg er veldig fornøyd med!

Frisøren jeg bestilte time hos er ei som er lærling på Auster Frisørsalong, de holder til på Linnerud sentret. Jeg valgte den salongen som lå nederst, da det er to Auster salonger der. Jeg valgte lærling for og få det litt rimeligere, da de tar halv pris. Hun som ordnet meg var kjempe flink, og veldig koselig:) Så kan anbefale henne, og veldig greit og få kvalitet til en rimelig penge! Veldig dyktige de andre som jobber der også, virket som en kul gjeng. Jeg betalte litt over 500kr for farging av ettervekst og en farge i resten av håret. Jeg har til sammen brukt 1500kr på hår, negler og vipper. Kan ikke si at det er mye? Så lønner seg og undersøke litt rundt før man bestemmer seg, kan spare mye på det. Alle kvinner vil jo føle seg vel, og ha litt egenpleie <3Førbilde!
 Underveis, og hun var veldig flink:)
Dette er ikke et sponset innlegg!

 Måtte jo ordne litt også, ingen enkel kunde jeg! HeheEtterbilde!
Jeg klarer jo ikke la vær og prate. Haha ;)

Jeg ble kjempe fornøyd med fargen, så kommer definitivt tilbake dit!

Hvis dere bruker koden martemeomamma2 får dere 10% på alt dere handler hos Rapunzel HER

De har masse fint, jeg elsker extensions derfra. Nettopp bestilt meg tapehår fra Rapunzel.

#frisør #egenpleie #hår #mamma #foreldre #auster #annonse

Elsker de neglene her!

 • 29.06.2017 - 10:55

Hei alle fine <3
 

I går var jeg på Langhussenteret og fikk satt på meg nye negler, og det var på tide nå:) Kjempe god service og en sprudlene flott dame, anbefales virkelig!
Jeg er alltid skeptisk når jeg skal ordne sånne ting hos nye folk, da jeg er et vanemenneske. Jeg liker og ha faste og gå til når det gjelder alt, mye på gunn av mitt kontrollbehov og ptsd min. Er ikke så flink på nærhet av noe slag, og sette på negler er over min intimgrense. Dette gikk overraskende bra, vi skravlet og tiden bare flydde av gårde. Dette var en dame jeg hadde sansen for, og utrolig dyktig!
Dere kan finne facebooksiden hennes HER!

Tok jo selvfølgelig litt bilder når jeg var der, kamera er alltid med. Og dette er ikke et sponset innlegg, bare vil dele det med dere!Som dere ser er de ikke så velstelte der, så var på tide nå.Veldig dyktig, og jeg er veldig konsentrert der jeg sitter. Hehe ;)
Ikke kontrollerende jeg da ;)<3Kjempe fornøyd ble jeg! 

Hva synes dere?:)

 

#gelenegler #velvære #egenpleie #mamma 

Sminke <3

 • 17.05.2017 - 08:21

Annonse

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE

Endelig kom de i posten <3

 • 05.05.2017 - 20:54

Som mange av dere vet så er jeg veldig glad i å sminke meg! De dagene jeg orker vel og merke. Hehe;) Og nå har jeg vært veldig flink til og stelle huden min, da jeg har slitet med den i det siste. Merker stor forskjell etter jeg startet med No7 serumet og et øye serum fra ebay. Liker når jeg selv ser forskjell! Har gått og ventet på noen koster jeg bestilte på MAKEUPMEKKA og nå har de endelig kommet:)
For meg er kostene jeg bruker veldig viktig, og venninnen min lærte meg det at kostene er det viktigste.

Jeg elsker og få sminke i posten, men hvem gjør vel ikke det <3Elsker disse kostene! Elsker egentlig alt jeg fikk nå. :) Denne blendingsvampen var kjempe god:) Blir gøy å teste de nye vippene mine også.

-- Hvordan koster bruker dere? eller hvem er deres favoritter?

 

Har en gladnyhet til dere!
Hvis dere bruker koden MARTEMEOMAMMA1 på Rapunzel of Sweden får dere 10% på alt dere kjøper <3
Linken til siden finner dere HERElsker clipshåret mitt fra Rapunzel <3

#sminke #velvære #hudpleie #rapunzelofsweden #No7 #bootsapotek #mamma #foreldre

Vinneren av giveawayen er trukket !

 • 01.05.2017 - 14:56

For og gjøre det så rettferdig som mulig, har jeg brukt random.org for og trekke vinneren. Vinneren av de flotte No7 produktene ble Birgitte <3

Du kan ta kontakt med meg på Facebooksiden min HER <3

Ha en flott dag videre <3

#konkurranse #no7 #bootsapotek #velvære #hudpleie
 

Viktig å pleie seg selv!

 • 28.04.2017 - 16:44

annonse

Hei alle fininger <3

Jeg var jo å testet ut Match Made apparatet på Boots Apotek, dere kan lese det innlegget HER. Da fikk jeg jo match med en del produkter, jeg har nå fått de produktene i posten. Og nå skal jeg vise dere hvordan de er, og hva min rutine er når jeg legger på sminke.

Har brukt produkter fra No7 i noen år nå, og har fortsatt tenkt å bruke de:) Jeg personlig synes det er veldig viktig med hudpleien før sminke.
Jeg er nå 32 år og da kommer rynkene snikende! ;) Jeg trenger da noe som går raskt men fungerer for det! Sånn er det å være mamma.

Legger ved link til produktene og forklaring på hvert bilde, håper dere synes det er greit:)

 

Jeg renser først huden min med denne rense lotion fra No7 om morgenen, har ikke så god tid da. Barn som skal leveres og hunder som skal ut og ha mat;) Prøver og rense huden bedre på kvelden:) Men veldig fornøyd med produktene fra No7, link til No7 Produktene finner du HER

Jeg bruker bare en pad og gnir forsiktig i hele ansiktet mitt, og gjentar det to ganger:)


Dette serumet her bare elsker jeg, merker stor forskjell på huden min allerede og det etter bare en uke:)  Dette tar jeg i hele ansiktet og på halsen, etter jeg har renset huden. Anbefaler virkelig og teste ut dette jenter <3
Så tar jeg på en dagkrem som også er fra No7, link til den HER . Link til dette flotte serumet finner du HER.


Endelig har jeg en foundation som passer min hud perfek!
Jeg ser ikke noe skille og jeg elsker det <3 Denne føles lett på huden og ikke noe problem og ha den på hele dagen. Dekker bra gjør den også! Anbefaler å ha en god kost eller blender når du tar den på, det har en del og si:) Hipp hurra for Match Maker sier jeg <3
Linken til denne foundation finner du HER

Anbefaler og ta en Match Maker test så du finner akkurat din farge, det er gratis og vil hjelpe deg og finne riktig produkter:) Bare gå til ditt nærmeste Boots Apotek, høre om de har Match Maker apparat der.

 

Her er ferdig resultat, hadde ikke så god tid da men;) Så hvis man vil kan man jo ta på flere lag, for mer dekke.
Alle No7 produktene finner du som sagt HER!
Jeg har også på meg leppestift fra No7, digger den fargen <3 Den finner du HER!


Her er bare med foundation <3
 

#makeup #velvære #no7 #bootsapotek #sponset #mamma

 

Stor forskjell!

 • 19.04.2017 - 19:22

Annonse

Gleder meg til og ordne meg og bruke det nye clips håret mitt fra Rapunzel igjen :) Føler meg som regel litt mer fresh de dagene jeg har energi til og gjøre litt ekstra med meg selv <3 Nå ligger jeg bare rett ut og spiser is og synes synd på meg selv, gjett hvilken uke det er?:( Så sinnsykt pain når det står på, men om en uke er det bedre igjen hehe. Begynt helt på nytt igjen med greys anatomy også, elsker den serien. Har ikke helt dagen min i dag, da formen min ikke er på topp. Men vært den beste dagen på lenge, selv om jeg ikke er i form. Skal fortelle mer om det når alt er 100% sikkert. Så ikke store oppdateringen på meg i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen:) Venter også produkter fra No7 i posten nå, gleder meg masse til og fortelle dere om de :) Legger ved før og etter bilde med extensions fra Rapunzel under her. Husk og bruk koden MARTEMEOMAMMA så får dere 10% på alt dere handler, dette er bare tilgjengelig noen dager til nå. Så dere må være raske!


Før extensions, som dere ser har jeg veldig kort hår :)

 Med extensions fra Rapunzel her, ganske stor forskjell eller hva ?:) Link her til siden dems.

 

Ha en kjempe fin kveld :)
Jeg skal kose meg med begge guttene mine nå <3

#mamma #hair #extensions #annonse #reklame #Rapunzelofsweden

Elsker pakker i posten!

 • 16.04.2017 - 15:53

Annonse


Søndager er for de fleste en dag de slapper av, og jeg kan godt forstå det. Det er det ikke for meg, jeg bruker denne dagen på og rydde og vaske. Rett og slett gjøre det klart for en ny uke, da våres hverdag er ganske fullstappet. Jeg har alltid brukt søndager til dette og vet mange synes det er veldig rart. Noe av det beste jeg vet er at huset er ryddig og vasket, sånn er det vel og ha støv på hjernen! ;)

Det er derfor jeg ikke har hatt noe innlegg enda i dag, har drevet på noen timer. Fått ryddet i alle klærne mine, godt og få orden tenker jeg. Familien her er ikke like glad i disse vaske søndagene mine, men vet de setter pris på det når uka kommer. Når vi har så masse og gjøre i ukene er det bedre og prioritere barna isteden for å vaske. Er ikke mange timene man har med de før det er kvelden da de er på skole og barnehage. Og etter de har lagt seg er jeg som regel utslitt selv! Så da er det greit å ha vaska hele huset på søndagene.:) Da er det liksom bare det vanlige rotet etter barn og middag som må tas når de er i seng.
-- Når har dere den store vaske dagen i uka?

Vi kom jo hjem fra Oslo i går, og da ventet det pakker på meg her hjemme. Jeg bare elsker å få pakker i posten, men hvem gjør vel ikke det?:)
Jeg kjøper  en del sminke fra MAKEUPMEKKA, så ene pakken var derfra. Liker mesteparten av sminken de har der, men er jo som alt annet, noe liker man bedre. Kostene derfra er jeg veldig glad i, så bestilte meg 10 nye koster derfra, men de har ikke kommet enda.
Jeg har blitt helt hekta på sminke, så øver og øver meg på å få til sminken bra. Men er jo et hav av muligheter på hvordan man kan sminke seg, så tar litt tid! Hehe.

Favorittsminken min er fra Smashbox og Anastasia, det handlet jeg på Kicks i Oslo. Sminke er generelt dyrt har jeg funnet ut, men man må jo ha det likevel. Men derfor passer jeg på å handle en del på salg, og dette gjelder alt jeg kjøper egentlig. Jeg bare elsker salg, da man kan spare så utrolig masse! Legger selvfølgelig med bilde av det jeg fikk fra MAKEUPMEKKA i posten nå.Så fornøyd, gleder meg til og teste dette! :) De har jo masse salg nå, så lurt å sjekke ut:)

 

Den andre pakka jeg fikk var fra Rapunzel!
Jeg har handlet masse derfra opp gjennom årene. Alltid vært superfornøyd med alt jeg har bestilt derfra. God kundeservice er det også der.
Jeg har brukt extensions av og på i mange år, både nail hair & clips hair. Jeg har også brukt stylingredskapen og hårproduktene dems.

Denne gangen bestilte jeg meg nytt klips hår og rettetang! Fikk også med noen supre strikker på kjøpet!
Jeg har gått inn på et samarbeid med Rapunzel da jeg alltid har vært fornøyd med de, og produktene de har. '

Anbefaler virkelig og ta en titt på siden deres! Vil du ha lenger eller litt fyldigere hår, så test ut klipshåret de har på nettsiden dems.
Jeg kommer til og legge ut bilde av meg selv før og med klips håret, på Instagrammen min i dag eller i morgen.
Jeg er også så heldig at jeg får gitt dere 10% på det dere handler hos Rapunzel of Sweden med og bruke koden MARTEMEOMAMMA.
Legger ved bilde av håret og rettetangen jeg fikk i posten <3


Rettetangen her , clips håret her
 

Ha en flott dag videre <3

#annonse #søndag #hår #sminke #skjønnhet #mamma #foreldre #vaskedag #påske

Restylane! Hvorfor så tabu?

 • 10.04.2017 - 19:54


-- Ser vel ikke så unaturlig ut?
 

 

Ja, jeg har restylane og jeg elsker det! Jeg klarer ikke helt å forstå hvorfor det er så ille og ha restylane.
Jeg tok det av den grunnen at jeg ikke har hatt noe synlig overleppe nesten. For meg var det veldig viktig at det skulle se naturlig ut, og ikke for mye. Jeg ble anbefalt og ta det på Beths Medispa, og det angrer jeg ikke et sekund på. Hun som tok det på meg er kjempe dyktig, og det så kjempe naturlig og fint ut. Jeg var der første gangen 7 februar, og jeg gruet meg kjempe masse. Jeg har jo PTSD og blir fort trigga, og har en ekstrem intimsone.
Eirik var med meg på første timen, og jeg fikk masse bedøvelse. Han var en super støtte, og beroliget meg masse. Hun som tok restylane på meg kommenterte hvor god kjæreste jeg har, og det sier jo en del om hvor snill han var mot meg. Var en del panikk, men jeg kom meg igjennom det, og var super stolt etterpå. For en mestringsfølelse jeg hadde <3

 I dag var jeg tilbake på kontrolltime! Det hadde minsket litt, litt mer enn normalt, så hun ordnet det med en gang <3
Gikk mye bedre i dag, trengte ikke bedøvelse engang og mestret det greit! :)
Virkelig flott service synes jeg, og så godt jeg ble tatt i mot!
Var jeg og Victoria som tok turen i dag og hun satt og ventet, mens jeg var inne. Godt med en liten luftetur, bare oss jentene. Eirik hadde de små og hundene hjemme i leiligheten mens vi var der.
Flinke bonuspappaen <3

Jeg mener at alle gjør som de vil, og strengt tatt har vel ingen noen ting med det. Synes det er så mange stygge komentarer, og spesielt fra voksne folk som florerer på nettet.
Jeg har alltid vært av den oppfatningen at folk får ta meg for den jeg er, hvis ikke så får de la være. Jeg er en utrolig flott venn å ha, så lenge jeg blir behandlet med den respekten jeg gir andre! Men ikke fult så flott hvis jeg blir ført bak lyset! Da våkner nok tigeren i meg.

Alle må få like hver sine ting og ha den stilen de vil. Og ikke minst få se ut som de selv vil, uten og få dritt slengt etter seg. Vil noen operere seg, så ja la de få lov til det da. Man trenger ikke ytre sine meninger om alt andre gjør, selv om man ikke ville tatt det valget selv. Vi er trossalt voksne mennesker og burde respektere hverandre uansett valg vi måtte ta.

Er ikke lenge siden jeg leste om hvor tabu det var med restylane, og det er ikke første gangen jeg har lest det! Er ikke rart man får dårlig selvtillit, med tanke på all kritikk man skal tåle! Hva lærer vi barna våres med å oppføre oss sånn? At det er greit å mobbe?
Jeg passer på å si til mine barn at de ikke skal dømme andre. Alltid bli kjent med personen først, og ikke dømme etter hva man har hørt. Og huske på at alle er forskjellig, og man vet ikke grunnen til at de kanskje oppfører seg som de gjør.
Gi alle en sjanse <3

Jeg kommer hvertfall til å fortsette og være som jeg er, gjør du? <3


Og fra siden:) Jeg ble vertfall kjempe fornøyd:)

#restylane #selvtillit #selvbilde #selvfordømmelse #beths #mamma #foreldre #medispa #annonse
 

No7 loved it

 • 05.04.2017 - 17:29

#sponset #annonse

Dagen har vært spennende og lærerik, en fin dag på  Boots Apotek Nesbyen.
Jeg ble tatt så godt i mot når jeg kom i dag!
Jeg skulle ta en Match Made test og for en genial oppfinnelse! Jeg personlig har alltid slitt litt med å finne produkter som passer meg, men ikke nå lenger :)
Først fikk jeg litt forklaring på dette aparatet, og hva det gjorde. Det skal bare legges inntil huden min, så finner den da foundation, leppestift og rouge som passer huden min.


Så genialt og kjapt gjort!

Lite og snedig apparat.

Jeg fikk full match på fargen Warm Ivory.
 

Jeg fikk fargen Warm Ivory, så var det og teste produktene som skulle passe meg da. Hun som hjalp meg på  Boots fant frem og ordnet, snakk om god service!:) Hun var behjelpelig med alt jeg trengte og mer til, og jeg fikk svar på alt jeg lurte på. :) Jeg testet en del av produktene og de passet  bra! Det var heller ikke skille etter foundation og den passet helt perfekt.
Mange fine farger og velge mellom på leppestiftene også.
 Rougen som passet meg likte jeg også veldig godt.

Jeg kommer tilbake med et innlegg om alle produktene når jeg får testet det ordentlig. Men synes Match Maker var helt genial og anbefaler det virkelig! Så  utrolig mye lettere å finne sminke. Match Maker kan du teste gratis på ditt Boots Apotek. Løp å test det ut!:)
Men som jeg har sagt tidligere er jeg kjempe fornøyd med produktene til No7.
Eirik er også fornøyd med det han bruker, både til ansiktet og kroppen. Gode lette dufter, som ikke blir for sterke. Kommer til å forklare detaljert om hvert produkt og legge med bilder på neste innlegg om No7.
Legger ut noen bilder fra dagen på Boots Apotek og av dagens outfit under her!

-- Hvordan produkter bruker du?

-- Har du prøvd Match Maker av No7?

 


Min Match!
Her er alle produktene som passet meg og min hudfarge!
Så utrolig mye lettere  å finne sminke nå enn før. Du finner finner No7 i Boots nettapotek her.

Nye lipglosser fra No7, lekre farger synes jeg:) Her finner du nye lippglosser fra No7
 

Dagens Outfit!

 
-- Hva synes dere om dagens outfit?:)
 

Ha en flott kveld <3

#sminke #outfit #mote #mamma #bootsapotek #no7 #velvære

Martemeomamma

Jeg er et Løvetannbarn! Jeg skriver om min kompleks PTSD, sensitivitet og panikk angst.Og mine opplevelser som har gitt meg disse diagnosene. Hvordan det er og leve med et høysensitivt barn. Og min forlovede som er tidligere rusmisbruker. Våre utfordringer og gleder i livet <3 Jeg er stolt mamma til tre flotte barn og har også to nydelige hunder som gir meg masse glede <3 Følg gjerne våres hverdag her :)

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • Twitter
 • Add meg
 • Follow
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no